531
-
#331 Virtual CD Hide -ot honnan tudnám leszedni?
ja meg szeretnék kérni edy cdkey-t a játékhoz -
#330 Igen most! -
GrimReaper78 #329 Windows 2000 kompatibilis módban futtasd. -
#328 hát a readmeben ezt ajánlja, hogy antiblaxx de még nem sikerült megoldanom:c -
zsotee #327 Szal itt felejtős a daemon tools+Virtual CD Hide-os megoldás?
Csak mert a Fear-nál tökéletesen működött a Securom 7-es védelemre.
Anti-Blaxx nálam csinált már pár furcsaságot, emiatt nem szívesen rakom fel. -
#326 Anti-Blaxx -
zsotee #325 Hi All!!
Game indításakor ezt a x@rt írja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Megoldásra van valakinek ötlete??? -
Cat 02 #324 nekem a demo van meg (multi) az nagyon ott van :D -
Thanatos #323 és ez most tünt fel? vagy 2 éve össze bw-cloneban 4 file van... :) -
#322 szerintetek érdemes letölteni? -
Kovsebi #321 hááááttt. Érdekes ez a játék. Grafikailag sokkal gyengébb mint a F.E.A.R, és a Quake4... És ez ráadásul akad. Valamit elszurtak a motorjában. -
#320 Na én tolom vele semmi gondom bár minden maxon a nem is szép graf ellenére szaggat :(
De a feeling az megvan.Korlátozott számu save.
Elsőre nyomom mint az atom két feladat adott még Davis-t a fotos csávot vigyem a Cadilechez igen ám de az a paraszt bebugzodott egyik fotelba és csak pörgött nem tudott kijönni onnan :D
-
#319 Ugyanez nálam is. Fagyást nem észleltem, már ameddig játszottam vele (nem sokáig).
Viszont nem rakott parancsikont, és uninstallálni sem tudom sehonnan. Nincs benn a programok telepítése és törlésébe se, a főkönyvtárba lévő uninstall exére meg nem reagál.
Úgyhogy csak simán töröltem az egész játékot a programfiles-ból.
Majd rakhatok új winfost ez miatt a szar miatt. Pedig hogy szerettem az elsőrészt. -
Kovsebi #318 Érdekes. Nekem az 5CD-s változat van meg. Fel lehet telepíteni, de a 100% után kiírkja, hogy rossz kötet a meghajtóban helyezzem be a Vietcon2_CD1 -et.... Mégsét nyomok. De utána a játék megy. Remélem nem fog lefagyni játék közben valahol.... -
#317 dvds kiadás -
#316 Na megoldodott szaros BW fájlok mert egy nemelég ám kell vagy 4. -
Thanatos #315 :DDDDDDDD -
Myron #314 mert mindig seggbekúrják és nem ápolja a haját -
#313 Tetves köcsög alcoholba miért nem lehet beolvastatni az 1-es cd-t? -
#312 rakjatok már be képeket -
#311 Ez a játék rettenetes....
Sajnos!!! -
cenci #310 akinek ati 9250,vagy régebbi kártyája van le se töltse!! csak pixel shader2.0-val rendelkezö kártyákon hajlando elindulni..../sajnos!!/én már csak tudom...
mind1 eláll mig lesz jobb kártyám..ja:dvd-változat:tökéletesen telepithetö -
#309 Nektek is a telepítés végén hibával állt le a setup.exe?
Ettől a game még elindult, de nem lehet uninstallálni.
Sehonnan nem tudom törölni, megpróbáltam újra telepíteni, de megint hibával állt le a setup.exe. -
#308 spanom letöltötte a gamet és amikor elindítja ezt írja ki Original disc could not be found or authenticated és állítólag nemtalál semmi crack fájlt hozzá. Pedig 3.47-es deamonja van.Mi a gond?:?? -
#307 Bakker az 1 az maga volt a tökéletes ÜBER játék!!!!! VAuuuuu!!!!!!!! :D -
#306 Hát az 1-nek sem volt über a grafja mégis nagyon fasza volt.
Ez is jó lesz csak melo miatt nem tudtam még leszedni hajnal 3-ra leér azt reggel elkezdem tolni. -
priluki #305 jaja -
Peugeot #304 na szép ! és a demo tetszett akkor nem irtatok ilyen sok rosszat ! -
Kaslerka #303 Akinek mégis tetszett szedheti a DVD.s verziót. :) -
Gabe18 #302 Nem lenne ez olyan rossz,csak valahogy olyan nehézkes az egész.
Meg a FEAR,a Quake 4 meg főleg,nem csinált ilyen szaggatásokat mint ez néha,pedig azok azért mintha jobban néznének ki... -
#301 más a gép ellen játszani single-be,és más emberek ellen játszani multiban...lehet,hogy nem tetszene neki a multi,mert egyből fejbekapná valami sunyi kemper a bokorból...single-be meg tudja állítani a nehézségi fokozatot gondolom és...mind1...röviden és tömören más játékélményt tud nyújtani egyik és a másik...SP demo nincs sajna,így nem tudja meg,hogy milyen a gép ellen játszani a VC2-ben,gondolom potyára meg nem akar leszedni egy nem kis méretű gamét!:) -
priluki #300 feltolom se olyan egetverö,ráadásul be is szaggat néha.. -
#299 Najó akkor vedd ugy hogy nem is szoltam hozzád !!!
[bah] -
#298 De ember mi a gond elgurult a gyogyszered? Mondom,hogy nem érdekel a MP része,de azert mégegyszer köcce a kimeritö válaszod. -
#297 A grafika azért nem annyira gyenge ha jó feltolod a beállitásoknál! -
#296 Ne már tényleg ilyen gyenge lett? Az első szinvonalát se üti? -
#295 Egyértelmű hogy a MP demo kevesebb dolog van mint a FULL-ba SP-be dehát éncsak tippet attam szóval gondold meg azt cselekedj ahogy csak akarsz! -
priluki #294 Akkor mondom,sok a bug,történet unalmas,grafika gyenge mi kell még?! -
#293 Szivesen máskorse !
De ember! Ha bemész egy 10-15 percre egy szerverre és megnézed hogy mijen a grafó,mijenek a fegyverek,mijen a játékélmény akkor naggyából megtudod hogy mijen és ezért majd meggondolod hogy leszedd vagy se....
De annyit tudok ajánlani hogy sztem szedd le ! Ojan sokáig ugyse tart letölteni és ha végképp nagyonnagyon teccik akkor akár meg is veheted ^^ -
#292 Az MP rész totálisan nem érdekel csak az SP de azért köcce a kimeritö választ ráadásul a királyi többesszámban elöadott bölcs tanácsot.