Vietcong 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
" Ez a változat egy új kiegyensúlyozott multis pályát rejt, mely a Tiger Falls névre hallgat, és ki lettek szürve a villodzó effektek, melyek az egész képernyõt beborították. "
Next PC upgrade: 2022
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
neked is kedves barátaid vannak. Ennél jobb dolgot nem tudtatok volna kitalálni??
Ha következõnek is hasonlo terveid vannak akkor szerintem inkább fusss 6 kört a házad körul vagy menny és ásd fel a kertet.
^^
Ha meg hétközbe is játszik az meglátszik a teljesítményén.
Nem tudjátok mitõl van az, hogy akár melyik fegyverrel lövök nincs lövés hang csak egyszer.
Pl.:Stg-44-el lövök és csak 4-5 másodpercenként van lövés hang.
Van erre megoldás?
Már többször letöltöttem és újra installáltam.
Picit érzékeny anticheatot sikeült összehozni.
ui: ne üssetek erõsen az asztalra mert egy kissebb rázkodástol már azt hiszi hogy chatelunk
😊)
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi