Vietcong 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja meg szeretnék kérni edy cdkey-t a játékhoz
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Csak mert a Fear-nál tökéletesen mûködött a Securom 7-es védelemre.
Anti-Blaxx nálam csinált már pár furcsaságot, emiatt nem szívesen rakom fel.
Csak halkan, mert ez illegális...
Game indításakor ezt a x@rt írja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Megoldásra van valakinek ötlete???
Csak halkan, mert ez illegális...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De a feeling az megvan.Korlátozott számu save.
Elsõre nyomom mint az atom két feladat adott még Davis-t a fotos csávot vigyem a Cadilechez igen ám de az a paraszt bebugzodott egyik fotelba és csak pörgött nem tudott kijönni onnan 😄
Next PC upgrade: 2022
Viszont nem rakott parancsikont, és uninstallálni sem tudom sehonnan. Nincs benn a programok telepítése és törlésébe se, a fõkönyvtárba lévõ uninstall exére meg nem reagál.
Úgyhogy csak simán töröltem az egész játékot a programfiles-ból.
Majd rakhatok új winfost ez miatt a szar miatt. Pedig hogy szerettem az elsõrészt.
köcsög
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mind1 eláll mig lesz jobb kártyám..ja:dvd-változat:tökéletesen telepithetö
Ettõl a game még elindult, de nem lehet uninstallálni.
Sehonnan nem tudom törölni, megpróbáltam újra telepíteni, de megint hibával állt le a setup.exe.
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Ez is jó lesz csak melo miatt nem tudtam még leszedni hajnal 3-ra leér azt reggel elkezdem tolni.
Next PC upgrade: 2022
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Meg a FEAR,a Quake 4 meg fõleg,nem csinált ilyen szaggatásokat mint ez néha,pedig azok azért mintha jobban néznének ki...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
De ember! Ha bemész egy 10-15 percre egy szerverre és megnézed hogy mijen a grafó,mijenek a fegyverek,mijen a játékélmény akkor naggyából megtudod hogy mijen és ezért majd meggondolod hogy leszedd vagy se....
De annyit tudok ajánlani hogy sztem szedd le ! Ojan sokáig ugyse tart letölteni és ha végképp nagyonnagyon teccik akkor akár meg is veheted ^^
Inkább 1.6 MULTI ^.^
<#violent>#violent>
Még hagyom egy kicsit, de CoD2-nél azonnal uninstall.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash