Vietcong 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

urbijoe
Virtual CD Hide -ot honnan tudnám leszedni?
ja meg szeretnék kérni edy cdkey-t a játékhoz

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

grebber
Igen most!

Next PC upgrade: 2022

Windows 2000 kompatibilis módban futtasd.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

jointeer
hát a readmeben ezt ajánlja, hogy antiblaxx de még nem sikerült megoldanom:c

köcsög

Szal itt felejtõs a daemon tools+Virtual CD Hide-os megoldás?
Csak mert a Fear-nál tökéletesen mûködött a Securom 7-es védelemre.
Anti-Blaxx nálam csinált már pár furcsaságot, emiatt nem szívesen rakom fel.

Csak halkan, mert ez illegális...

jointeer
Anti-Blaxx

köcsög

Hi All!!
Game indításakor ezt a x@rt írja ki:
A required security module can not be activated. This program can not be executed.
Megoldásra van valakinek ötlete???

Csak halkan, mert ez illegális...

nekem a demo van meg (multi) az nagyon ott van 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

és ez most tünt fel? vagy 2 éve össze bw-cloneban 4 file van... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Törölt felhasználó
szerintetek érdemes letölteni?
hááááttt. Érdekes ez a játék. Grafikailag sokkal gyengébb mint a F.E.A.R, és a Quake4... És ez ráadásul akad. Valamit elszurtak a motorjában.

grebber
Na én tolom vele semmi gondom bár minden maxon a nem is szép graf ellenére szaggat 😞

De a feeling az megvan.Korlátozott számu save.
Elsõre nyomom mint az atom két feladat adott még Davis-t a fotos csávot vigyem a Cadilechez igen ám de az a paraszt bebugzodott egyik fotelba és csak pörgött nem tudott kijönni onnan 😄

Forrest Gump
Ugyanez nálam is. Fagyást nem észleltem, már ameddig játszottam vele (nem sokáig<#vigyor0>).
Viszont nem rakott parancsikont, és uninstallálni sem tudom sehonnan. Nincs benn a programok telepítése és törlésébe se, a fõkönyvtárba lévõ uninstall exére meg nem reagál.
Úgyhogy csak simán töröltem az egész játékot a programfiles-ból.
Majd rakhatok új winfost ez miatt a szar miatt. Pedig hogy szerettem az elsõrészt.
Érdekes. Nekem az 5CD-s változat van meg. Fel lehet telepíteni, de a 100% után kiírkja, hogy rossz kötet a meghajtóban helyezzem be a Vietcon2_CD1 -et.... Mégsét nyomok. De utána a játék megy. Remélem nem fog lefagyni játék közben valahol....

jointeer

köcsög

grebber
Na megoldodott szaros BW fájlok mert egy nemelég ám kell vagy 4.

😄DDDDDDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mert mindig seggbekúrják és nem ápolja a haját

grebber
Tetves köcsög alcoholba miért nem lehet beolvastatni az 1-es cd-t?

jointeer
rakjatok már be képeket

köcsög

rorr
Ez a játék rettenetes....
Sajnos!!!

akinek ati 9250,vagy régebbi kártyája van le se töltse!! csak pixel shader2.0-val rendelkezö kártyákon hajlando elindulni..../sajnos!!/én már csak tudom...
mind1 eláll mig lesz jobb kártyám..ja:dvd-változat:tökéletesen telepithetö
Forrest Gump
Nektek is a telepítés végén hibával állt le a setup.exe?
Ettõl a game még elindult, de nem lehet uninstallálni.
Sehonnan nem tudom törölni, megpróbáltam újra telepíteni, de megint hibával állt le a setup.exe.
Fred10
spanom letöltötte a gamet és amikor elindítja ezt írja ki Original disc could not be found or authenticated és állítólag nemtalál semmi crack fájlt hozzá. Pedig 3.47-es deamonja van.Mi a gond?:??

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Animefox
Bakker az 1 az maga volt a tökéletes ÜBER játék!!!!! VAuuuuu!!!!!!!! 😄

grebber
Hát az 1-nek sem volt über a grafja mégis nagyon fasza volt.
Ez is jó lesz csak melo miatt nem tudtam még leszedni hajnal 3-ra leér azt reggel elkezdem tolni.

jaja

na szép ! és a demo tetszett akkor nem irtatok ilyen sok rosszat !

Akinek mégis tetszett szedheti a DVD.s verziót. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Nem lenne ez olyan rossz,csak valahogy olyan nehézkes az egész.
Meg a FEAR,a Quake 4 meg fõleg,nem csinált ilyen szaggatásokat mint ez néha,pedig azok azért mintha jobban néznének ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DJ Skyline
más a gép ellen játszani single-be,és más emberek ellen játszani multiban...lehet,hogy nem tetszene neki a multi,mert egybõl fejbekapná valami sunyi kemper a bokorból...single-be meg tudja állítani a nehézségi fokozatot gondolom és...mind1...röviden és tömören más játékélményt tud nyújtani egyik és a másik...SP demo nincs sajna,így nem tudja meg,hogy milyen a gép ellen játszani a VC2-ben,gondolom potyára meg nem akar leszedni egy nem kis méretû gamét!😊

feltolom se olyan egetverö,ráadásul be is szaggat néha..

UnknownAsshole
Najó akkor vedd ugy hogy nem is szoltam hozzád !!!
wedge31
De ember mi a gond elgurult a gyogyszered? Mondom,hogy nem érdekel a MP része,de azert mégegyszer köcce a kimeritö válaszod.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

UnknownAsshole
A grafika azért nem annyira gyenge ha jó feltolod a beállitásoknál!
Shep
Ne már tényleg ilyen gyenge lett? Az elsõ szinvonalát se üti?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

UnknownAsshole
Egyértelmû hogy a MP demo kevesebb dolog van mint a FULL-ba SP-be dehát éncsak tippet attam szóval gondold meg azt cselekedj ahogy csak akarsz!
Akkor mondom,sok a bug,történet unalmas,grafika gyenge mi kell még?!

UnknownAsshole
Szivesen máskorse !
De ember! Ha bemész egy 10-15 percre egy szerverre és megnézed hogy mijen a grafó,mijenek a fegyverek,mijen a játékélmény akkor naggyából megtudod hogy mijen és ezért majd meggondolod hogy leszedd vagy se....
De annyit tudok ajánlani hogy sztem szedd le ! Ojan sokáig ugyse tart letölteni és ha végképp nagyonnagyon teccik akkor akár meg is veheted ^^
wedge31
Az MP rész totálisan nem érdekel csak az SP de azért köcce a kimeritö választ ráadásul a királyi többesszámban elöadott bölcs tanácsot.

UnknownAsshole
Figyelj! Van akinek tetszik van akinek nem ! Qrva sok ujitás van és elsõre tetszik is de egy idõ után kezd unalmas lenni és rájössz hogy nem is annyira fasza... most mi nemtudunk minden 1es részletet elmondani hogy miért jó és miért nem. Menny a letöltésekhez,szedd le az MP demo-t, csatizz egy szerverhez és prószáld ki! Azt majd meglátod hogy mijen! ennyi..
wedge31
Kaphatnánk valami értelmes leírást,hogy miért nem jó a game?

UnknownAsshole
Pedig a fizika szépre sikerült dehát valahogy én nemistudommm......<#fejvakaras>
Inkább 1.6 MULTI ^.^
<#violent>
Forrest Gump
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, hihetetlen hogy milyen szar lett. Az 1 pedig nagyon bejött anno, sokat multiztam is vele.
Még hagyom egy kicsit, de CoD2-nél azonnal uninstall.
DJ Skyline
mi a probléma vele,azt is írjátok le plíz?!😊
thx

Kiprobáltam.. az elsö rész tetszett,gondoltam ez is jo lesz.. De ez valami gyalázat!!

fitutufi
én is erre jutottam

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Letesztelve. Szerintem nagyon gyenge! uninstall!

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

wander01
n akkor már kiprobálom. csak meg ne bánjam hogy leszedtem... <#sniffles>

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

dardevil