531
-
#411 ez milyen,dzsungel vagy város?gondolom inkább dzsungel -
#410 Hello!
Valaki megtudná mondani, hogy Radeon 9250-en megy-e a játék? -
#409 Crack -
#408 Torrenteken mar veretik! :D -
#407 Na RELOADED villant megint: 2005-12-26 PC Game ISOs Vietcong 2 (c) 2K Games RELOADED 59x50 MB -
Cefre #406 Lanon hogy lehet szervert csinálni? -
#405 mh köszi, akkor tuti le se töltöm -
#404 vietcong kampányban végig erőben vagyunk. szerintem kevésébé lett kidolgozva mint az első részben. kevés pálya van benne. éjjeli nincs nagyon. -
#403 akkor amerikaival csak városban lehet? vc kampány hány pálya, jó lett a dzsungel, vagy elrontották azt is, úértem, jó sűrű, éjjeli pálya... is van, vagy csak vlmi kamudzsungel (az 1ben voltak nagyon jó dzsungelrészek, egészen úgy éreztem, mint ha erdőben lennék) -
#402 vietcong kampányvan van dzsumbuj:c -
#401 Aki végigvitte, attól kérdezném, hogy van-e dzsungeles része, vagy tisztán városi harc az egész? Ha van mennyi, engem csak az érdekel, a város grafikája a screenshotok alapján borzasztó... -
Cefre #400 Innen hogy lehet letölteni? Mert nekem nem jön -
#399 1.10 patch na ezt kiprobálom hátha segít valami akadás ellen. -
Cefre #398 Lan on hogy lehet játszani vele mert valami cd kódot kér és nem enged szervert csinálni -
#397 mindegy, akadni fog :c -
Cefre #396 Mi a minimum gép a vietcong 2 höz? -
Cefre #395 Köszi -
#394 AAG8-7VRQ-99TI-V9V6-L9M9 -
Cefre #393 cd kódot tudna valaki küldeni? -
theodor #392 Igen de csak némelyik szerveren. -
pylu #391 Sziasztok!!!
Az lenne a kérdésem hogy a törtet lehet-e online???? -
#390 Összesen hány pálya van a gameben? -
theodor #389 ok csak az a baj hogy én azt nem tom leszedni.pls adjon már valaki egy mds-t. -
#388 najó nem kinlódok azzal hogy felrakjam,ha mindenki azt mondja hogy szar a játék vanak sokkal jobbak is a gépemen -
#387 #317 -
theodor #386 hi all nem tudja valaki hogy van-e mds fájl a kicsomagolt fájlok oözött.Mert nekem csak mdf van és mds nélkül sz@rt sem ér a game.pls adjon már valaki egy dvd-s mds-t. -
#385 osztom -
lgjc #384
Röviden tömören végigvittem. nem tudom hogy azért van benne enyi hiba mert nem erdeti, vagy mert így dobták a közönség elé, de valami borzalmas volt. Az hogy a cong gyerek átmegy az autón, vagy hogy a fegyver eltűnik a ládában, nem is beszélve arról hogy ha felrobban egy kocsi, néha még az űrbe is kiszáll, ha meg meghalok akkor sokszor rongybabaként pörgök stb. stb... az 1 sokkal sokkal jobb volt. egy kis pozitívum a Vc kampány, itt végre megint dzsungelben írthatjuk az ellent, ( a kedvencem az volt, amikor este egy bunkerrendszert kellett felrobbantani) de iszonyat rövid, alig 4-5 pálya. bár az egész játék nem több 6-8 óra ( nálam) De a legjobb dolog mégis csak az hogy uninstallálható, is így végra lesz egy kis helyem!!!!!!
Nagyon nagy perecelés ez a készítőknek, pláne úgy hogy itt a cod2 és bia:eib -
#383 :) Kösz! -
deicide #382 én még ingyé is neked adnám..de már letöröltem..! -
#381 vki plíz mondja már meg hogy kell elindítani(dvd verzió)me nincs crack hozzá és az nfo fájlt meg nem nyitja meg,köszi -
#380 Valaki nem töltené fel valahova?
Tudom nagy kérés,de hátha. -
deicide #379 Csalódás ez a gém..nagyon..!
pedig az első tiszta besz@rás volt..!
Rosszkor jelent meg..lásd..FEAR..QUEKE..CoF2..!
de még ez nem is lenne baj..ha a grafika nem 2 éves lenne legalább..!! -
#378 Nem baj ha van de ne baszták volna el azzal hogy akad.
Na mindegy ők tudják az biztos hogy nem hozza be nekik a ráforditott lóvét. -
Bandy11 #377 Hát nem tom srácok amikor annakidején megjelent az egy nekam az volt a kedvenc játékom. Akkoriba szerintem a grafika is odaba**ott nálunk a lanparty alapja volt a Vc1 hát azér én leszedem de kkora fos grafikája nem lehet jézusom mér kell egy játékból mégegyet csinálni ha fogalmuk sincs én nem értem. -
#376 Hát az tuti hogy nem szép de azért nem DOOM2
Bár ahoz képest hogy elég gyengusz a grafój, nem kéne neki ekkora gépigény.... -
#375 elég rövidre sikeredett a VC kampány -
#374 Hát én alig várom hogy vége legyen azt DEL.Az 1 sokkal jobb volt.
-
#373 Mi ez a pangás??
Ennyire sz*r a játék??
Éppen most töltöm a CLONEDVD verziót! -
#372 Pff minden maxon sem "szép", de mondjuk kinek mi a szép.