Vietcong 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
nálam minden okés, a netes része nem nagyon jó 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

báttyó02
nekem szaggat elég rendesen,egyelõre még nem törlöm,de peccs felrakása után már nemis indul :|

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Hi,megnéztem...
Véleményem,elég szomoru ,hogy egy jo kezdet után egy ilyen "vicckategoriás" folytatás jött ki.Anno az elsö rész nagyon jo volt de ez kritikán aluli,tele bugokkal meg sorolhatnám.Fél orát játszottam vele aztán uninstall,mert annyit nem ér hogy a vinyot pazaroljam rá...

Bocs ha valakit megbántottam de ezt le kelett irnom.

Örm
A játék futtatásához kell pixel shader 2.0-ás vga kártya? Nekem Radeon 9250-en nem akar elindulni.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

gabber_saviola
ami nagyon tetszik a multiban, az hogy valamikor nem halok meg rögtön, hanem várom az orvost hátha megment 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ibrik
Na én most vittem végig (3 nap alatt).
Elég jó játék - talán a SOF-ok idejében élveztem ennyire FPS-t.
Csak sajna túl rövid (még a 4 vietkong pályával együtt is).
Hozzáteszem, a Vietcong elsõ részét annakidején kihagytam, de talán megnézem most azt is, ha sikerül "beszerezni".

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

gabber_saviola
hát Én minden nap nyomom neten, és azt kell hogy mondjam van olyan feelingje mint az 1nek

jointeer
1.10 es patch után nekem nem indult el :C

köcsög

rorr
ezt sajnos nagyon elrontották....kár érte.....

Sziasztok!
Az én crackem is vírusos, akkor se tudom másolni, ha a NOD32 ki van kapcsolva. Lehet, hogy nem is vírus, hanem valamilyen hiba van a fájlban. Lenne olyan szíves valaki és küdene nekem mûködõ cracket? (dvd verzióm van)
[email protected]
Köszönet a segítségért...
fistin
pfff, akkor mi lesz??

LoCk
?😊

Ugy látom ismered a NOD32t..😊

Még másolni sem engedi..😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

R0sc0
töröld le.

LoCk
Ja valami vírust jelez a NOD32.
Van nem vírusos .exe?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

fistin
vírusos a crackje!!!! a realodednek!!! most mit csináljak vele??

gabber_saviola
vki szokott neten jáccani vele?

gabber_saviola
nah végre megvan a gém

Örm
Nekem olyan hibát ír ki, hogy a kártya nem támogatja a Pixel Shader 2.0-át és nem indul el.

quakerman
Ati 8500-tel is megy??

Quake 4 The best FPS game!

grebber
Megy de hogy hogyan azt nemtudom.

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
ez milyen,dzsungel vagy város?gondolom inkább dzsungel

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Örm
Hello!
Valaki megtudná mondani, hogy Radeon 9250-en megy-e a játék?

grebber

Ombika
Torrenteken mar veretik! 😄

grebber
Na RELOADED villant megint: 2005-12-26 PC Game ISOs Vietcong 2 (c) 2K Games RELOADED 59x50 MB

Lanon hogy lehet szervert csinálni?
panther112
mh köszi, akkor tuti le se töltöm

jointeer
vietcong kampányban végig erõben vagyunk. szerintem kevésébé lett kidolgozva mint az elsõ részben. kevés pálya van benne. éjjeli nincs nagyon.

köcsög

panther112
akkor amerikaival csak városban lehet? vc kampány hány pálya, jó lett a dzsungel, vagy elrontották azt is, úértem, jó sûrû, éjjeli pálya... is van, vagy csak vlmi kamudzsungel (az 1ben voltak nagyon jó dzsungelrészek, egészen úgy éreztem, mint ha erdõben lennék)

jointeer
vietcong kampányvan van dzsumbuj:c

köcsög

panther112
Aki végigvitte, attól kérdezném, hogy van-e dzsungeles része, vagy tisztán városi harc az egész? Ha van mennyi, engem csak az érdekel, a város grafikája a screenshotok alapján borzasztó...

Innen hogy lehet letölteni? Mert nekem nem jön
grebber
1.10 patch na ezt kiprobálom hátha segít valami akadás ellen.

Lan on hogy lehet játszani vele mert valami cd kódot kér és nem enged szervert csinálni
jointeer
mindegy, akadni fog :c

köcsög

Mi a minimum gép a vietcong 2 höz?
Köszi<#worship>
grebber
AAG8-7VRQ-99TI-V9V6-L9M9

cd kódot tudna valaki küldeni?
Igen de csak némelyik szerveren.
Sziasztok!!!
Az lenne a kérdésem hogy a törtet lehet-e online????

Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!

Shep
Összesen hány pálya van a gameben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ok csak az a baj hogy én azt nem tom leszedni.pls adjon már valaki egy mds-t.
egypszichonauta
najó nem kinlódok azzal hogy felrakjam,ha mindenki azt mondja hogy szar a játék vanak sokkal jobbak is a gépemen

jointeer

köcsög

hi all nem tudja valaki hogy van-e mds fájl a kicsomagolt fájlok oözött.Mert nekem csak mdf van és mds nélkül sz@rt sem ér a game.pls adjon már valaki egy dvd-s mds-t.
jointeer
osztom

köcsög

Röviden tömören végigvittem. nem tudom hogy azért van benne enyi hiba mert nem erdeti, vagy mert így dobták a közönség elé, de valami borzalmas volt. Az hogy a cong gyerek átmegy az autón, vagy hogy a fegyver eltûnik a ládában, nem is beszélve arról hogy ha felrobban egy kocsi, néha még az ûrbe is kiszáll, ha meg meghalok akkor sokszor rongybabaként pörgök stb. stb... az 1 sokkal sokkal jobb volt. egy kis pozitívum a Vc kampány, itt végre megint dzsungelben írthatjuk az ellent, ( a kedvencem az volt, amikor este egy bunkerrendszert kellett felrobbantani) de iszonyat rövid, alig 4-5 pálya. bár az egész játék nem több 6-8 óra ( nálam) De a legjobb dolog mégis csak az hogy uninstallálható, is így végra lesz egy kis helyem!!!!!!

Nagyon nagy perecelés ez a készítõknek, pláne úgy hogy itt a cod2 és bia:eib

Törölt felhasználó
😊 Kösz!
én még ingyé is neked adnám..de már letöröltem..!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400