531
-
ree #451 én egyet sem talaltam hirtelen...sot, csak egy van a game szerint, es onnan meg allandoan kicsapnak...kerlek segits! koszi
ree -
#450 nagyon sok tört szerver van, oda lazán konnektál (énis olyan helyeken nyomom) -
ree #449 Hello! Kértetek serialt...nekem ez van: 55C9-5RCG-AT0I-QVC5-U71A . Meg egy kérdés! Szeretnék vele multizni (csak azt szeretnék:), és a szerver kidobál, hogy ilyen seriallal már megy vietcong...kénne valami tort szerver, vagy másik serial...vagy valami megoldas, hogy tudjak rendesen multizni...
Előre is koszi!
-
#448 Start game as usual, open up the console with [~] key and enter the following codes as:
cheat.god - Toggle god mode
cheat.heal - Gives full health
cheat.openvc - Unlocks all VC missions
cheat.openus - Unlocks all US missions
cheat.nextmission - Skips to next mission
cheat.saveunltd - Toggle unlimited saves
cheat.erikgun - Toggle crazy gun -
#447 hali!Vmi kódot tudnátok mondani a game-hez? -
#446 Hát, nekem a RELOADED-verzió van és annak az NFO-jában van serial (lent az INSTALL NOTES résznél):
55C9-5RCG-AT0I-QVC5-U71A -
#445 öcsém nincs valakinek serialja???az nfo-jában nem is ír semmiféle serialt pedig a telepítő kér ráadásul a nod32 is vírusnak ismeri fel az exet...hu de jo kezdés... -
GYILOKOLI #444 Sziasztok!nekem az a kérdésem hogy tudok lan szervert csinálni?Mert amikor arra megyek hogy host game akkor elinditom a játékot mindent beállitok (azt nem tudom hol kell hogy lanba legyen)és amikor játszok egy idő után kidob és kiírja join faild cdkey in use -
#443 Én bitdefender-t és free-av-t használok , és lazán jáccok
az a gáz, hogy az exe-ben tuti van egy vírusminta amire más víruskereső ráugrik -
#442 mindet annak írja sajnos :( -
#441 Szerintem az igazából nem vírusos. A legtöbb crack-et mindig virusosnak jelzi néhány víruskereső és mégsem okoznak gondot.
De azért megpróbálhatsz máshonnan cracket tölteni:
www.gamecopyworld.com
gameburnworld.com
http://www.megagames.com/gcracks.html -
#440 vírusos crack ellen volna vmi? -
#439 nem hinném hogy egy 9250 elég neki ,sajnos az a kártya nem játékos kari -
#438 Örm: Kell a játéknak a shader 2.0 - bár ezt a neten sehol sem láttam konkrétan leírva (a játék honlapján sem), de láttam az eredeti borítót és azon már a minimális követelményeknél is a shader 2.0 a követelmény. -
#437 hááááát, már váltanék :) mert 1.5 éve vettem 70ezeré, aztán most ér vagy egy 20ast ^^
-
#436 hűpicsa az joa lehet -
#435 9800pro-nál gyorsabb -
#434 és az jó? o.O
[NEMÉRTHOZZÁ] -
#433 :c
FX5900Ultra
-
#432 milyen vydcsy kareed van? :c -
#431 nálam minden okés, a netes része nem nagyon jó :) -
#430 nekem szaggat elég rendesen,egyelőre még nem törlöm,de peccs felrakása után már nemis indul :| -
priluki #429 Hi,megnéztem...
Véleményem,elég szomoru ,hogy egy jo kezdet után egy ilyen "vicckategoriás" folytatás jött ki.Anno az elsö rész nagyon jo volt de ez kritikán aluli,tele bugokkal meg sorolhatnám.Fél orát játszottam vele aztán uninstall,mert annyit nem ér hogy a vinyot pazaroljam rá...
Bocs ha valakit megbántottam de ezt le kelett irnom.
-
#428 A játék futtatásához kell pixel shader 2.0-ás vga kártya? Nekem Radeon 9250-en nem akar elindulni. -
#427 ami nagyon tetszik a multiban, az hogy valamikor nem halok meg rögtön, hanem várom az orvost hátha megment :)
-
#426 Na én most vittem végig (3 nap alatt).
Elég jó játék - talán a SOF-ok idejében élveztem ennyire FPS-t.
Csak sajna túl rövid (még a 4 vietkong pályával együtt is).
Hozzáteszem, a Vietcong első részét annakidején kihagytam, de talán megnézem most azt is, ha sikerül "beszerezni". -
#425 hát Én minden nap nyomom neten, és azt kell hogy mondjam van olyan feelingje mint az 1nek -
#424 1.10 es patch után nekem nem indult el :C -
#423 ezt sajnos nagyon elrontották....kár érte..... -
sandoc #422 Sziasztok!
Az én crackem is vírusos, akkor se tudom másolni, ha a NOD32 ki van kapcsolva. Lehet, hogy nem is vírus, hanem valamilyen hiba van a fájlban. Lenne olyan szíves valaki és küdene nekem működő cracket? (dvd verzióm van)
[email protected]
Köszönet a segítségért... -
#421 pfff, akkor mi lesz?? -
#420 ?:)
Ugy látom ismered a NOD32t..:)
Még másolni sem engedi..:) -
#419 töröld le. -
#418 Ja valami vírust jelez a NOD32.
Van nem vírusos .exe? -
#417 vírusos a crackje!!!! a realodednek!!! most mit csináljak vele?? -
#416 vki szokott neten jáccani vele? -
#415 nah végre megvan a gém -
#414 Nekem olyan hibát ír ki, hogy a kártya nem támogatja a Pixel Shader 2.0-át és nem indul el. -
#413 Ati 8500-tel is megy?? -
#412 Megy de hogy hogyan azt nemtudom.