Vietcong 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Véleményem,elég szomoru ,hogy egy jo kezdet után egy ilyen "vicckategoriás" folytatás jött ki.Anno az elsö rész nagyon jo volt de ez kritikán aluli,tele bugokkal meg sorolhatnám.Fél orát játszottam vele aztán uninstall,mert annyit nem ér hogy a vinyot pazaroljam rá...
Bocs ha valakit megbántottam de ezt le kelett irnom.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Elég jó játék - talán a SOF-ok idejében élveztem ennyire FPS-t.
Csak sajna túl rövid (még a 4 vietkong pályával együtt is).
Hozzáteszem, a Vietcong elsõ részét annakidején kihagytam, de talán megnézem most azt is, ha sikerül "beszerezni".
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Az én crackem is vírusos, akkor se tudom másolni, ha a NOD32 ki van kapcsolva. Lehet, hogy nem is vírus, hanem valamilyen hiba van a fájlban. Lenne olyan szíves valaki és küdene nekem mûködõ cracket? (dvd verzióm van)
[email protected]
Köszönet a segítségért...
Ugy látom ismered a NOD32t..😊
Még másolni sem engedi..😊
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Van nem vírusos .exe?
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Valaki megtudná mondani, hogy Radeon 9250-en megy-e a játék?
Next PC upgrade: 2022
köcsög
Az lenne a kérdésem hogy a törtet lehet-e online????
Ne fürgyé! Le! Amúgy te nem a Móni vagy? A pókember imádja a világhálót!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Röviden tömören végigvittem. nem tudom hogy azért van benne enyi hiba mert nem erdeti, vagy mert így dobták a közönség elé, de valami borzalmas volt. Az hogy a cong gyerek átmegy az autón, vagy hogy a fegyver eltûnik a ládában, nem is beszélve arról hogy ha felrobban egy kocsi, néha még az ûrbe is kiszáll, ha meg meghalok akkor sokszor rongybabaként pörgök stb. stb... az 1 sokkal sokkal jobb volt. egy kis pozitívum a Vc kampány, itt végre megint dzsungelben írthatjuk az ellent, ( a kedvencem az volt, amikor este egy bunkerrendszert kellett felrobbantani) de iszonyat rövid, alig 4-5 pálya. bár az egész játék nem több 6-8 óra ( nálam) De a legjobb dolog mégis csak az hogy uninstallálható, is így végra lesz egy kis helyem!!!!!!
Nagyon nagy perecelés ez a készítõknek, pláne úgy hogy itt a cod2 és bia:eib
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400