16
-
Cat #16 a szolgáltatók legalább fél évre visszamenőleg másodpercre pontosan megőrzik, hogy ki, milyen IP cimmel csatlakozott a hálozatra, és mikor kapcsolodott le (gondolj bele, a matáv is igy számlázza a vezetékes telefont) -
Hegyikecske #15 "Az illető felhasználót azzal vádolják az osztrák hatóságok, hogy 2004. október 7-én huszonegy percen keresztül 3864 darab mp3-at kínált illegális módon letöltésre."
EZ a leg LoLabb az egészben :))) aszittem rosszul látom 21percen keresztül.. ez szörnyű, kész tragédia.. ráadásul dinamikus ip cím, stem azt má az életbe ki nem derítik :))
AMugy meg sztem akinek otthoni internete van nincs közülök EGY olyan ember SEM aki ne került volna valamilyen kapcsolatba a warezzel, még ha akár véletlenül is (gondoljato karra h az ingyenes szolgáltatók még készségesen oda is irányítjkák a böngészöt ha rossz címet írsz vagy akármi) Szal a netet vmilyen formában mki erre is használja (jó az információ is nagyon fotnos meg minden de ha csak azér lenne, abból egy szolgáltató se élne meg.. :DDD) -
#14 rövidesen jön ez nálunk is.... -
#13 jaaa, az már igazán semmmiiiiii.... -
#12 5 -
#11 még egy érdekes dolog:"Az Osztrák Büntető-törvénykönyv a szerzői és a szomszédos jogokat sértő bűncselekmények elkövetését legfeljebb hat hónapos börtönnel bünteti."
Nálunk ez mennyi is? 8 év? -
#10 Jelentsük fel egymást. lál. a besúgók pedig magasabb beosztást kapnak.
dejavous.
-
#9 Hülye osztrákok, osztrák hülyék! -
hufnagel #8 Ja, mivel az ilyen asva szerű ún. alapítványok (kiemelten közhasznosak, el ne felejtsük) már teljesen amortizálódtak mindenfelé (gyakorlatilag káromkodásnak számít a rövidítés) most az a taktika, hogy magánszemélyek nevei alatt futtatják a feljelentéseket. Ebben nincs semmi feltűnő, a módszer jueszéjből jön. -
#7 Nem tudom, feltűnt-e még egy apróság: ezúttal egy magánember ("egy hölgy") tett feljelentetést, a cikkben szó nincs semmilyen jogvédő bandáról. Ez azért már az aljasság újabb lépcsőfoka valahol...
-
#6 Hát felháborító, hogy egyes emberek miket képzelnek magukról :D
21 perc....és szerintetek abból mennyit tudnának lemásolni róla? Mondvacsinált per... -
palika22 #5 Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű... Kapnak egy telefonszámot. És?? Kit vesznek elő?? A 80 éves tulaj nagymamát vagy a 2 éves dédunokáját aki ott lakik?? Valószínűleg már azóta ADSL kapcsolata van.... Ha volt esze az illetőnek már eltüntette a gépről az adtatokat és az MP3-at. Format c: is volt.... Találnak egy gépet amin nincs nyoma az adatoknak és nem csinált semmit mondja akit kérdeznek. Európai jog más mint az amcsi. Ha az illető lesz olyan hülye, hogy bevalja, meg is érdemli hogy megbüntessék. Szerintem ez az ügy még mindig csak az elrettentés kategória........... (Remélem.......) -
#4 huszonegy percen keresztül 3864 darab MP3-mat kínált illegális módon letöltésre.
Ez duuuuurva!!!! 21 perc!! Hm... :D -
irkab1rka #3 Vádoljuk meg Tony Blairt-t és a királynőt hamisított logok alapján.
Wuhahahaaaaaaa -
#2 Szegény internet-szolgáltatók, ha nem találnak ki valamit, és egyesek sorra feljelentgetik az előfizetőiket, megnézhetik ki fog előfizetni netre...
-
fapapi #1 Internet
Már kezdem úgy érezni hogy ez is csak egy börtön.
Jóhogy nem csuknak mar le azert mert elolvastam egy weboldalt