8857
-
#1800 Clone van és hosts ot átírtam , be is lép a lanba!
Naxos: Crackel nekem se megy -
#1799 van egyáltalán működő verzió?:) mert az FLT-t nem lehet indulásra bírni pedig crackelve van. -
#1798 nem, megy a clone verzióval lan, csak a hosts filet kell módosítani. -
#1797 neked melyik verzió van meg? -
#1796 Amúgy YASU vagy DTpro val megy nekem , de crackel azt írja ki ,amit a képen... -
#1795 Nah nekem elindult , de nem crackel sajna
Mer csak azzal megy a lan nem? -
#1794 yasu aktív (1.3ast használok, az már biztos jó)? van egy bármilyen dvd a meghajtódban? legalább 4.09es a daemon? -
#1793 nekem is ugyanez a problémám:( ha valaki tud megoldást írjon légyszi. -
#1792 Itt írja ki! Amikor belépek egyből. Feltettem az alapgamet , úgyse megy , de azt amúgyis letörli, szal fölöslegesen szedtem le
-
#1791 Úgy látom van hozzá. -
#1790 Itt figyelgesd: http://www.gamecopyworld.com/ -
Cefre #1789 És van már hozzá? -
#1788 igen -
Cefre #1787 Most nekem 2.1.0.0-án van meg creckeltem és ha felrakom rá a 2.1.0.1 es pachot akkor másik creck kell hozzá?? -
#1786 %#&@' laptop rohadna meg, rühellem ezt a vistát. olyan bajai vannak amikrölo lövésem sincs hogyan oldjam meg, az xp-vel annyira jol elvagyok... grrrr -
#1785 Nekem Vista Ultimate 32bit-en simán megy. -
#1784 van még valaki aki rajtam kivül sziv a vistával? 32 bites vista home, és ha el is indul kicsit a játék (csak opposing fronts van fent), kilép hogy application crashed... esetleg valaki nem tud valami megoldást? -
#1783 első kérdés, melyik validate nem megy, az elindításkor, vagy az alap akitválásakor? van fent alcohol? -
#1782 Nekem azt írja h Validating media.... Utánna kijön egy ablak , hogy nemsikerült és megint validating és ez megy mindig ! Patcheltem , crackeltem ( nem a régebbivel ) rs.dll t is bemásoltam. Klikkre indul egyböl , semmi continue-t nem ír , de ott nemtudok továbblépni! pls help ! -
Madmano #1781 Köszi.És ha felrakom a kiegészítőt is?Abban benne vannak az eddigi patch-ek? -
#1780 ha a kiegészítő nem érdekel, akkor 1.71ig bármelyiket, nem kell hozzá crack. -
Madmano #1779 Szasztok.Egy kérdés:az alapjátékot most szereztem meg.Főlraktam,1.00-ás.Milyen patch-eket érdemes rárakni? -
Cefre #1778 Ha valakinek kell creck hozzá
http://rapidshare.com/files/58919858/CoH_OF_by_LarryZ.rar -
#1777 Megoldódott úgytűnik, most már az install elindul legalább. :) -
#1776 hibaüzenet?
itt van hasonló problémáról topic, de megoldás még nincs. nézd át azért a topicot, keresgess a fórumban, hátha van valakinek hasonló gondja, és van megoldás rá. -
#1775 Visszaolvastam gyorsan de nem láttam hasonló problémát, mondjatok valamit mi lehet a gond.
Fent van az eredeti CoH felpatchelce 1.71-re de mikor bemountolom az új kiegészítőt (mdf fileot) akkor bármelyik exe-ra kattintva programfuttatási hibát ír ki a gép (vista 64bit).
Ötletek?
Clonedvd-s verzió van meg meg leszedtem hozzá a cracket. -
#1774 igazából lvl 15. -
#1773 Jol beszelsz.
Tegnap jatszott nystorm (wehrmacht) microza (allies) ellen, nystorm csunyan kikapott.
(akik kicsit jaratosak a CoH vilagaban, tudjak hogy ki az a nystorm, lvl 20-as axis player, a kovetkezo rankban lvl 14-es !!!)
Forumokon mindenki ezert sir, lehet hogy ez most eletszerubb, de nem szoktak meg, es mivel nincs triage center az axisnak, igy nem kiegyenlitett a ket oldal.
Medic bunker is csak azon a teruleten dolgozik, ahove epitve lett!
Sok sok finomitasra can szukseg, es minnel hamarabb, mert teljesen kihalt a community.
2vs2 rankedrol (team-ben) meg ne is beszeljunk, majd valamikor 2-3 honapmulva lesz, addig meg marad a consolos modszer...
-
#1772 Ha a tied a szerver fölösleges volt kirakni sztem , bejön a sok külföldi aki xarik rá mitmondasz neki! -
#1771 Igazadvan!
...jólesz több nyelven b*szakodni... -
BBazsi #1770 Új hamachi szoba, remélhetőleg ide sokan fognak csatlakozni, mert meg van hírdetve a PlanetHamachi.com-on is!
Opposing_Fronts EU
pass: opp
Gyertek játszani!!! -
#1769 Nemtom még nincs meg 90% nál töröltem véletlen (torrent) , aztán ideges lettem , de most megin elkezdtem , majd holnap De minden új game megy 60 fps fölött maxon... -
#1768 aha, akkor leszedem, majd lesz crack, úgyis csak singleben tolom végig -
#1767 crackelős, nem gond a netkapcsolat, letiltás, satöbbi, viszont nem patchelhető. vagyis nyilván patchelhető, csak már a legfrissebb verzióhoz nincs crack. -
#1766 FLT-s változatot próbálta már valaki?
azis szenvedős vagy megy simán, nem akarok most 6.3gigát lerántani fölöslegesen -
Cefre #1765 Nem tudna valaki crecket küldeni , ha van már hozzá -
levi19711023 #1764 Hapi nekem is hiányzik az mds de én így is fel tudtam rakni a Prycon verzióval. Egyébként már van hozzá crack és nem kell buherálni semmit. -
levi19711023 #1763 Ok, köszi a segítséget. -
#1762 HQból fejleszthetőek ki szépen sorban. -
levi19711023 #1761 Légyszi valaki mondja má meg, hogy ha a nácikkal vagyok, hogy lehet elérni a csata fázist meg az ilyen cuccosokat mert sok dolgot nem enged, ha nem vok ilyen fázisokba!!!