8857
  • NeBby
    Clone van és hosts ot átírtam , be is lép a lanba!
    Naxos: Crackel nekem se megy
  • Naxos
    van egyáltalán működő verzió?:) mert az FLT-t nem lehet indulásra bírni pedig crackelve van.
  • robotnyk
    nem, megy a clone verzióval lan, csak a hosts filet kell módosítani.
  • Naxos
    neked melyik verzió van meg?
  • NeBby
    Amúgy YASU vagy DTpro val megy nekem , de crackel azt írja ki ,amit a képen...
  • NeBby
    Nah nekem elindult , de nem crackel sajna
    Mer csak azzal megy a lan nem?
  • robotnyk
    yasu aktív (1.3ast használok, az már biztos jó)? van egy bármilyen dvd a meghajtódban? legalább 4.09es a daemon?
  • Naxos
    nekem is ugyanez a problémám:( ha valaki tud megoldást írjon légyszi.
  • NeBby
    Itt írja ki! Amikor belépek egyből. Feltettem az alapgamet , úgyse megy , de azt amúgyis letörli, szal fölöslegesen szedtem le
  • bon
    Úgy látom van hozzá.
  • bon
    Itt figyelgesd: http://www.gamecopyworld.com/
  • Cefre
    És van már hozzá?
  • bon
    igen
  • Cefre
    Most nekem 2.1.0.0-án van meg creckeltem és ha felrakom rá a 2.1.0.1 es pachot akkor másik creck kell hozzá??
  • wander01
    %#&@' laptop rohadna meg, rühellem ezt a vistát. olyan bajai vannak amikrölo lövésem sincs hogyan oldjam meg, az xp-vel annyira jol elvagyok... grrrr
  • bon
    Nekem Vista Ultimate 32bit-en simán megy.
  • wander01
    van még valaki aki rajtam kivül sziv a vistával? 32 bites vista home, és ha el is indul kicsit a játék (csak opposing fronts van fent), kilép hogy application crashed... esetleg valaki nem tud valami megoldást?
  • robotnyk
    első kérdés, melyik validate nem megy, az elindításkor, vagy az alap akitválásakor? van fent alcohol?
  • NeBby
    Nekem azt írja h Validating media.... Utánna kijön egy ablak , hogy nemsikerült és megint validating és ez megy mindig ! Patcheltem , crackeltem ( nem a régebbivel ) rs.dll t is bemásoltam. Klikkre indul egyböl , semmi continue-t nem ír , de ott nemtudok továbblépni! pls help !
  • Madmano
    Köszi.És ha felrakom a kiegészítőt is?Abban benne vannak az eddigi patch-ek?
  • robotnyk
    ha a kiegészítő nem érdekel, akkor 1.71ig bármelyiket, nem kell hozzá crack.
  • Madmano
    Szasztok.Egy kérdés:az alapjátékot most szereztem meg.Főlraktam,1.00-ás.Milyen patch-eket érdemes rárakni?
  • Cefre
    Ha valakinek kell creck hozzá
    http://rapidshare.com/files/58919858/CoH_OF_by_LarryZ.rar
  • BaLeeX
    Megoldódott úgytűnik, most már az install elindul legalább. :)
  • robotnyk
    hibaüzenet?
    itt van hasonló problémáról topic, de megoldás még nincs. nézd át azért a topicot, keresgess a fórumban, hátha van valakinek hasonló gondja, és van megoldás rá.
  • BaLeeX
    Visszaolvastam gyorsan de nem láttam hasonló problémát, mondjatok valamit mi lehet a gond.
    Fent van az eredeti CoH felpatchelce 1.71-re de mikor bemountolom az új kiegészítőt (mdf fileot) akkor bármelyik exe-ra kattintva programfuttatási hibát ír ki a gép (vista 64bit).

Ötletek?
    Clonedvd-s verzió van meg meg leszedtem hozzá a cracket.
  • robotnyk
    igazából lvl 15.
  • formatuq
    Jol beszelsz.
    Tegnap jatszott nystorm (wehrmacht) microza (allies) ellen, nystorm csunyan kikapott.
    (akik kicsit jaratosak a CoH vilagaban, tudjak hogy ki az a nystorm, lvl 20-as axis player, a kovetkezo rankban lvl 14-es !!!)

Forumokon mindenki ezert sir, lehet hogy ez most eletszerubb, de nem szoktak meg, es mivel nincs triage center az axisnak, igy nem kiegyenlitett a ket oldal.

Medic bunker is csak azon a teruleten dolgozik, ahove epitve lett!

Sok sok finomitasra can szukseg, es minnel hamarabb, mert teljesen kihalt a community.

2vs2 rankedrol (team-ben) meg ne is beszeljunk, majd valamikor 2-3 honapmulva lesz, addig meg marad a consolos modszer...

• NeBby
    Ha a tied a szerver fölösleges volt kirakni sztem , bejön a sok külföldi aki xarik rá mitmondasz neki!
  • NeBby
    Igazadvan!
    ...jólesz több nyelven b*szakodni...
  • BBazsi
    Új hamachi szoba, remélhetőleg ide sokan fognak csatlakozni, mert meg van hírdetve a PlanetHamachi.com-on is!
    Opposing_Fronts EU
    pass: opp

Gyertek játszani!!!
  • NeBby
    Nemtom még nincs meg 90% nál töröltem véletlen (torrent) , aztán ideges lettem , de most megin elkezdtem , majd holnap De minden új game megy 60 fps fölött maxon...
  • Hecker007
    aha, akkor leszedem, majd lesz crack, úgyis csak singleben tolom végig
  • robotnyk
    crackelős, nem gond a netkapcsolat, letiltás, satöbbi, viszont nem patchelhető. vagyis nyilván patchelhető, csak már a legfrissebb verzióhoz nincs crack.
  • Hecker007
    FLT-s változatot próbálta már valaki?
    azis szenvedős vagy megy simán, nem akarok most 6.3gigát lerántani fölöslegesen
  • Cefre
    Nem tudna valaki crecket küldeni , ha van már hozzá
  • levi19711023
    Hapi nekem is hiányzik az mds de én így is fel tudtam rakni a Prycon verzióval. Egyébként már van hozzá crack és nem kell buherálni semmit.
  • levi19711023
    Ok, köszi a segítséget.
  • robotnyk
    HQból fejleszthetőek ki szépen sorban.
  • levi19711023
    Légyszi valaki mondja má meg, hogy ha a nácikkal vagyok, hogy lehet elérni a csata fázist meg az ilyen cuccosokat mert sok dolgot nem enged, ha nem vok ilyen fázisokba!!!