8857
-
deserter #2040 Hello. Most akartam játszani. De nem sikerült. kiirta hogy a felhasználom elfoglalt. Ezt most hogy értik? Nálatok most jól müködik a relic online? Vagy csak én nemtudok játszani? -
Amadeus HU #2039 Az IDhez a nicknevedet kell írni.
Aki megadja a relic online-os nicknevét azt felveszem a csapatba és akár 4en együtt is tudunk játszani -
BBazsi #2038 Hi!
Nem tudok bejelentkezni az oldalra amit belinkeltél.
Az ID-hez mit kell írni? -
deserter #2037 Hello... nekem is kell meghívó. nevem: bighead86
Ma regel akartam játszani... de nemtudtam. :( Megint nemtudok csatlakozni egy szeróhoz sem -
Tiensin #2036 Ezer köszönet! Privi ment.
-
Amadeus HU #2035 az a frissítés már javítja a memória kezelési hibát. De ha gondolod akkor én neked elküldöm emailben a fájlt. Azt privátba írd meg -
Tiensin #2034 Köszi már csatlakoztam is.
Nekem pont multiban fagyott ki.
Sztem a GTXed tovább bírja az én GTSemnél , mert ez a probléma elvben memóriakezelést érint vagymit.
Majd leszedem valahogy ezt az updatet, hátha megoldja, mert nem merek rankedet játszani addig amig nem vagyok biztos a dolgomban(majd valaki polcos vistával leszedi:o) -
Amadeus HU #2033 Elküldtem a meghívót amit az elözőleg megadott linken tudsz megnézni.
A relic online-os neveddel és jelszavaddal tudsz belépni.
Amúgy én is Vista alatt nyomom a lennt látható konfigon D10ben, de sajna az Nvidia driver akkora szar Vista alatt hogy néha kifagy. Szerencsére multi alatt még nem történt ilyen. A pénteken kiadott patch a multin javít valamit. Ma nem tudom hogy van e újabb mert megint nem elérhető az online, mert mindig kéri a lemezt. Én meg lusta vagyok elővenni :D -
Tiensin #2032 Ez egy jó ötlet.
Tiensin néven vagyok fönn és kérnék is meghívót:D
Valaki játszik Vista alól amúgy? Nagyon szükséges ez az update amit ajánl a játék egyből amint belépsz?
KB940105, Graphics Virtual Address patch a neve.
-
Amadeus HU #2031 Akinek megvan eredetiben és szívesen csatlakozna egy magyar company-hoz az adja meg a nicknevét és adok meghívót. Ezen az oldalon tudjátok figyelemmel kísérni: http://coh.relicrank.com/ -
#2030 Hi everyone,
Just wanted to let you know we have been experiencing a potential database corruption issue which has manifested into an unstable connection rate for many players. We are aware of this issue and are actively working on resolving it. We apologize for any inconveniences and we thank you for your patience with this matter.
Thank you,
The Relic Team -
BBazsi #2029 Megint szar a relic onlice:(
VKi tud vmi patch-ről vagyvmiről? -
deserter #2028 Hát ez durva... idáig betudtam lépni legalább addig hogy játszak single-be. Mostmár egyáltalán nem enged be -.- Valami hírt nemtudtok? -
Zol77 #2027 köszi a választ! De az úgy nem fasza,hogy össze vissza rak be,azért vettük meg hárman a játékot,hogy tudjunk egymással játszani :) -
Tiensin #2026 Jaja, play now vagymihogyhivják gombot kell megnyomni.
Viszont úgy nem tudtok egymással játszani, hanem véletlenszerűen oszt be mindenkit.(ígértek szervezett rankedet, de az majd csak később kerül beépítésre) -
deserter #2025 Hello. Csak a ranked match-ben kapsz olyat amire gondolsz. Adjátok meg a neveteket és vegyük fel egymást friendbe :) az én nevem bighead86. Remélem megcsinálják majd lassan a relic online-t. Ráfér a javítás az biztos :D -
Zol77 #2024 Valaki nem tudja,hogy ha játszunk 2vs2-t(4 ember),azt miért mindig a basic match-hoz adja hozzá? Mert ha gép ellen játszok,az oké ,hogy oda kerül. De másnak meg ugye ott van a statjánál,hogy 1v1, 2v2 , 3v3 akárhány győzelem,nekem meg mindig a basichoz adja. Ez miért lehet? -
BBazsi #2023 Hi!
Tud vki infot arról, hogym ikor lesz megint működőképes a relic online?
Du 2-óta szar:( -
#2022 tudom, az rtsekben valahogy nem bírom a kampányokat én sem. de skirmishben ismerkedni a játékkal a gép ellen, vagy replayt nézni esetleg jól jöhet. :) -
Zol77 #2021 azt tudom,de az egyjátékos mód nem érdekel. még az elsőt se játszottam végig :) Ember ellen jó játszani,nem gép ellen. -
#2020 ha lehúzod a gépet a netről, akkor singleben tudsz játszani a játékkal, csak a lemez kell hozzá. -
#2019 neked meg mi bajod van? volt egy problémád, amire senki nem tudott megoldást, gondoltam érdemes felvetni a dolgot a hivatalos fórumon, esetleg körülnézni, hátha másnak is vannak kapcsolódási gondjai. (mellesleg ez legtöbbször router beállítási probléma, de azért hadd ne én nézzek már utána a más gondjának) -
BBazsi #2018 Én is beszereztem eredetiben! -
Zol77 #2017 nekem is eredeti mindkettő. végül csak megvettem. De ma két óra óta nem megy a relic szerver,és csak nézem a lemezeket :) -
deserter #2016 hello. Énis ezért nyivákolok állandoan. De itt elküldenek hogy írjak más forumokra ahol eredetivel játszanak. Hát szép volt töletek mit mondjak. Vagy akkor mi bajotok van velem? talán ártottam nektek? Nem akarlak megsérteni robotnyk, de te akarsz elzavarni vagy valami ilyesmi. A VIP-seknek ez a dolguk????? Egyébként nekem megvan eredetiben. -
Amadeus HU #2015 Akinek megvan eredetiben és van kedve online-on nyomni csapatokban az írjon egy PM-et! -
#2014 ha van miniimage, minek crackelni? -
#2013 Hali
Az lenne a gondom, hogy LAN-ba nem tudok kapcsolódni.
Valaki segítsen, megpeccsltük, új cracket kapott, miniimige is megvan, meg a Yasu is bent van daemonba. -
#2012 központi szerveren tárolja az adatokat, szal szerintem nem lesz gond. -
Zol77 #2011 THX a választ! Úgyis holnap jön az opposingom,ma még csak az alapot raktam fel,és aktiváltam be. Szerinted ha felrakom majd legközelebb megint az új gépre a játékot és ki akarom megint nyitni mondjuk az opposingból az alapot,akkor nem mondja majd,hogy ez a cd kulcs már használt? Mert gépvásárlás lesz,és akkor arra újra kell installálni a gamét. Bár először úgyis be kell loginolni,és utána lehet kinyitni akkor meg gondolom onnan látják,hogy beléptem azzal a kulcsal,és az az enyém. -
#2010 héten elvileg lesz új patch, attól kezdve számolja majd a statokat. #1940es hszben van a patch release notes. -
Zol77 #2009 Üdv!
Megvettem eredetiben a gamét, csináltam accountot,játszottunk is már 4x ,amit meg is nyertünk,viszont a statisztika az ugyanúgy 0/0. Másnak se frissül aki eredetiben nyomja,vagy valami más a gáz?
Ilyen volt a beta demoban is,hogy nem mindent adott hozzá,most is ez lenne,hogy a relic szarozik? -
Tiensin #2008 Amúgy meg nem tudom, hogy sikerült kivenniük azt a lehetőséget, mellyel én választhattam meg az épületben levő egységnek kire lőjjön...ez remélem az eredeti icssel visszatér(óriási élmény ,hogy az mgs a szomszéd házban levő engineerekre lő, miközben rá se hederít a 3 osztag rifle-re). -
Tiensin #2007 A hamachi perpill sokkal jobb választás lehet, mint a Relic Online..ugyanis az most egy kalap szar. A lobbyk felébe tud az ember csatlakozni, sokszor kifagy töltés közben (ugye a patchben is emlitik a p2p sync errort:(.
Automatch meg csoda, hogy elindul.
Ez nem akkora érvágás, ha van kikkel játszál, és rankben sem akarsz fejlődni. Ellenkező esetben tiszta szívás. -
Amadeus HU #2006 Egyáltalán nem kell hozzá a sima COH hogy tudj a kieggel játszani. És ugyan úgy végig tudod tolni a simában lévő összes küldetést a normandia invázió campaignél. De ha eredetiben csak ez van meg akkor megkell lennie eredetiben a sima COHnak is hogy a cd kulccsal érvényesítsed az összes küldetést! Nekem mind a kettő eredetiben van meg. A simát a videókártyához kaptam a kiegészítő lemezt megvettem. Ez az egyetlen stratégia ami megéri a pénzét, mert ennél jobb nincs! És online-on rengeteg server van. Akárki tud létrehozni szobát! Hamachi meg egy szar. -
#2005 htx -
#2004 1. Kieg. igen , de csak azt is fel lehet rakni , akkor kapsz 2 új kampányt és 2 új csapatot ( régiek nélkül )! Ha fennvan az alap is akkor az alap kampány + az alap 2 csapat is bennevan!
2. DX10 alig van benne , csak pár effekt ( mondjuk maga a DX 10 is annyi ) -
Neoncsoves #2003 mi ték!!!!!!444444 -
Thanatos #2002 visszaolvasás rulz -
#2001 sziasztok!
lenne 2 kérdésem lehet h volt már róla szó.
1.
az Opposing Fronts 1 kieg. vagy 1 független rész?
2.
hallottam h dx10 is szoval be lehet állítani dx9-re is?
előre is köszi a választ.