Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Lécci segítsetek!
Feltettem az új drivert 6600-hoz, és mikor elinditom a gépet, kicsit vár, majd ujraindul... pls help! :'(
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tudnátok egy kicsit segíteni az lenne a gondom hogy azon a pályán vagyok amikor 6 vagy 7 tankal kezdek és ki kell szabadítani Dog Companyt asszem és kiszabadítottam öket utána az volt a feladat h azt a házat el kell foglalni az Reinforcementet hivni jó ez ugy ahogy meg volt és az utána csak ugy el kezdtek özönleni a ellenséges tankok..ennek igy kell lenni-e vagy nem?ha igen akkor mit kell csinálni mert ugy lerombolnal mindent h az nem igaz és nem tom megcsinálni
Létszi segítsetek köszi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nagyon jók az átvezetõ és egyéb ingame videók, hozzák a hangulatot. Egyetlen kis bibi számomra, hogy az útkeresés nem mindig a legjobb. Vagy az AI? Van pl. olyan, hogy a 6 fõs riflemen team egyik fele a ház egyik, míg a másik a túlsó oldalára áll, és amikor elküldöm õket valahová, elkezdik elõbb egymást keresgélni :\ Szerencsére ez csak ritkán fordul elõ, nem túl zavaró.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
en mint fps(cod2) imado is le tudtam melle ulni, es bejott <#wink>#wink>
lehet barom kérdés:
ez olyasmi,mint a panzersek?vagy milyen,mert úgy megnéznék egy igazi ingame videót,ahol látni a rendes játékmenetet,de még nem találtam
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
SG.hu - Company of Heroes, az újabb hárborús stratégia
www.sg.hu/cikkek/38634 - 45k - Tárolt változat - Hasonló lapok
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
A másik kettõnek csak a demóját próbáltam, de már azok alapján látszott, hogy nem egy súlycsoportba tartoznak ezzel.
A JTF-ben tetszett az egységek tiszti kinevezése és a FOW-ban, hogy nagyon rámentek a viszonylagos realizmura és az "egységek" önálló cselekvésére, de a COH valahogy sokkal jobban üt mint a másik kettő.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
- A már meglévõ tankjaimmal szép lassan bedaráltam minden létezõ ellenfelet (a tankokkal együtt, kell az a medál :P), és minden területet elfoglaltam, kivéve azt amit jelez, hogy el kellene (ami pont a keresztezõdésnél van). Az ottani HQ-t szétszedtem, de a zászlót nem cseréltem le.
- Mikor már mindenkit kiirtottam, három-három tankot beállítottam a bejáratokhoz, hogy az esetlegesen erre tévedõ Fritzeket lekaszálják.
- A templom közelében lévõ aknamezõt szép módszeresen hatástalanítottam egy megfelelõ tankkal.
- Minden pontra raktam egy-egy OP-t és eközben sikeresen levadásztam a németek lézengõ maradékát. Mikor abszolút biztos voltam a dolgomban, hogy sehol senki és az a kis aknamezõ is ki van iktatva, akkor elfoglaltam a keresztezõdést és a konvoj szép nyugisan elcsorgott a pálya másik végére.
Hmuda pont azon a mapon csinálta a képeket a repülésrõl!
Az 5.küldetésben egy konvoj fog áthaladni egy keresztúton. Elöször meg kell menteni a bajba jutott srácokat, aztán bázist kiépíteni. Na én megmentettem az arcokat, utána elimináltasm az összes tankot számszerint 10-et. A fõ bázisát porig romboltam ..de nem pusztult el totál a HQ - egy kis csík maradt - de kipipálta meg destroyed base lett. Utána megtisztitottam az utat 5 fontos pontot keresztezõdés meg 2 + 2 oldalra elfoglaltam. De nem csinál semmit a játék, a konvoj félig szétlõve áll, nem mennek...és nem tudom mit kéne még csinálni. Közben meg fentrõl jönnek a gyalogok akiket lövök és persze a clear the road + save valami express ball nem megy..így ez a kettõ hiányzik. Mit csináljak? Tök kék egész fentig a pálya..miért nem megy a konvojom??
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
Milyen stílusú a játék? Van benne FPS rész is vagy csak RTS?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
szerinted ha megveszem boltba? akkor jo lesz? :S
este osszegyulhetnenk paran :)
10 utan leszek gep elott.
itt kene megbeszelni.
Spiral Zone fan
de azt nem ertem hogy a Faces Of War az MIERT akad mint a qrvaelet???
nah mind1 ez ugyis sokkal JOBB!
Spiral Zone fan