Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sharamboy18
és ha ezzel sem lesz jó?

I LOVE DEEP

sharamboy18
thx?

I LOVE DEEP

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

sharamboy18
és tudnál adni egy linket egy új divx codecrõl?

I LOVE DEEP

Fenrir
Ha ott ha lehet akkor lehet divx codec gond. Ajánlom, hogy elsõ lépésben frissitsd vagy szedd le és rakd fel újra.

sharamboy18
srácok az miért van hogy nekem jó esetben a játékban fagy le a kép de legtöbbször a DivX feliratnál...és behal...kijön 1 kék képernyõ valami hibával hogy ha már látta ezt az üzenetet blablabla....és újra kell indítanom a gépet(jobb esetben csak a csak kiad egy hiba üzenetet a VPU recoverrel kapcsolatban....most vettem egy új videókártyát(Radeon 9600XT...újra raktam az xp-t és ugyan ez.)pedig 512mb ram megfelelõ kártya hozzá...sõt minden megfelel a minimum követelményeknek...de még is befagy...ezt így csinálta a CoD2nél is...betöltötte a pályát és csumi...pedig még az új drivert is felraktam<#falbav><#falbav>

I LOVE DEEP

Alwares
Emberek lenne egy kérdésem!
Elindul a játék 512 RAM-al 2,8-as procival, 9600 PRO-val?
Mert pl. a Ghot Recon böven e-fölött volt és elfutott rendesen, izé játszhatóan...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

A maus alatt leszakadt volna a legtöbb híd, gyalogosok aljára erõsítenek pár bombát és máris nem olyan elpusztíthatatlan...
Hát a Maus 188 tonnájával és maximum 10km/h sebességével nem biztos, hogy jó ötlet lett volna ha sorozatgyártásba kerül. De a páncélzata elpusztíthatatlan lett volna viszont a benzinhiány miatt, valszeg ott rostokolhattak volna egy fémkoporsóba a kezelõk 😄D

És meg volt a Maus is ami csak prototipuskent maradt meg 😊

Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD

ERIK Bacsi
+ sokkal többet gyártottak belöle és ez is fontos egy tank történelembe vonulásában. Ha Tigrisbõl lett volna sok akkor az lett volna az ász. Pl a Sherman egy gyenge páncélzatú kis tûzerõvel rendelkezõ tank volt csak baromi sok volt belõle ezért számított sikeres tanknak. (ezt nem én találtam ki a spektrumon volt egy mûsor amit már vagy 2 szer láttam) Mondjuk az ott látható top 10 igen amerika barátra sikerûlt 😊 (talán õk csinálták a filmet, már nem emlékszem)

Ez nem leverés kérdése. Valóban a Panther volt a II.vh legjobb tankja.
(Persze ez nem mentség arra, hogy a játékban nem lehet Tigert gyártani)
A Tiger I-hez képest A Panther sokkal gyorsabb, megbízhatóbb, szerkezet volt, döntött páncélzattal, és nagy átütõerejû, hosszú csövû ágyúval.
Olyannyira jó konstrukció volt, hogy a TigerII-es tank már csak a nevében hasonlított a TigerI-esre, kialakítását tekintve a Párduchoz volt hasonlatos.
Viszont a TigerII hihetetlenül megbízhatatlan konstrukció lett, lassú, ormótlan szerkezet. Ezért egyértelmûen a Panther a háború legjobb tankja, mert a kor legfejlettebb tervezési elvei valósultak meg benne, és ez még remek tulajdonságokkal is párosult.

sharamboy18
miért van az hogyha belépek a játékba akkor lefagy a menüben...de ha mégis sikerül bejutni a játékba akkor ott fagy le...egy ideig megy a háttérzaj meg minden és a kép úgyan úgy áll aztán puff....fekete képernyõ se alt+tab se ctrl+alt+del nem válaszol...és indíthatom újra a gépet....ez miért van?

I LOVE DEEP

MooN00
Elég égõ dolog, hogy nem lehet Tigris tankot !építeni! ...csak + ért lehet rendelni.Bár a játékban azt írták a Phanter a 2.WH legjobb tankja, Szerintem a tigris leveri bõven.

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

Szvsz is jobb a katonákat irányítani. MG-42es nagyon üt, remekek a hangok.
A tankok amolyan Panzers színvonalon vannak megvalósítva, szóval elég harmatosak. Különösen a Sherman tetejére extra pénzért vásárolható M2-es géppuskán röhögtem jót.

ERIK Bacsi
Gondolom azzal jó lessz. Nekem 9800 van de nem nagy a külömbség.

sharamboy18
hello....vettem 1 ati radeon 9600XT videókártyát szerintetek azzal hogy fog menni a game?mert nekem elõttem volt 1 radeon 9200SE és nem láttam az egységeket és a házakat...szerintetek most?

I LOVE DEEP

ERIK Bacsi
Ja nekem nem volt semmi gond a játékkal (néha ha nagy csit-csat volt sok helyen egyszerre akkor kicsit akadozott) de nem vészesen. Viszont a tankok összeakadása engem is az örületbe kergetett. Szerintem az nem baj hogy nem lehet összevonni a töredék szakaszokat és azokat küldtem elõre felderítõnek, hogy tudja hová menjen a légi csapás 😊 (nekem bevált)

ERIK Bacsi
Nekem sikerült végre kijátszani a gamét 😊 szerintem nagyon nagy. Én a Mortain nevû pályával szívtam sokat (de 4 órányi verejtékes izgulás után meglett) amugy az a pálya nem is tetszett. Itt négy fix pont van amibõl minimum 2-öt uralni kell mert elfogy a pontod ha 3 van meg akkor meg az ellen veszít. De elöszõr a 2 pont is keménydió.
Ammugy nekem a tankos mappok jönnek be jobban de a gyalogsági képességet felylesztve (megfizethetetlen egy kis bombazápor 😊

ColdFire
en skrimishbe tankgyárakat nem is építek...
ha ellen épít tankokat, secperc alatt legyakom õket a kellõ gyalogsággal

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

BlackShadow
nekem is sokkal jobban tetszenek a gyalogos vs gyalogos pályák.. tankokkal túl könnyû a dolog

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

jajaja ezt énis nagyon hiányoléom belölle
Fenrir
V2-es pálya tetszett, megint lehetett a gyalogságot jól használni. Szvsz jobban tetszenek a katonák mint a tankok, tök jól lehet velük kommandózgatni.

1 zavar csak, hogy nem lehet szakaszokat összevonni. Elérem a cap limitet és van 2-3 olyan szakaszom ahol a végén 1-2 egység marad, ezeket kár hogy nem lehet 1 teljes szakasszá vezényelni.

ColdFire
téháiksz

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Dragonlords
alt+az egeret forgatod és megy a kamera..😛

alt nyomva tart..a kérdés második felét nem értem
ColdFire
vegre elindult a COH! nagyon zsir!
h lehet forgatni a kamerát vagy mi amit mondtatok a jatek megjelenese utan? 😄

Szerintem is az elsõ pályák a legjobbak, amíg nincsenek tankok 😄 Persze utána is bele lehet jönni, de ebben a játékban a gyalogásg is annyira jól ki van találva, hogy a tankok igazából nem is kellenének 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Fenrir
Bazz ez a játék nagyon komoly, alig birtam abbahagyni. Omaha és Carentan eddig nagyon tetszett <#eljen>

DonnieBrasco
Még sose találkoztam olyan játékkal, ahol a PAUSE gomb lett volna a pause.... legtöbbször space, TAB, Backspace vagy bármi más, csak pont az nem 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Törölt felhasználó
Valakinek nem lenne kedve egy részletes leírást írni a játékról a gameplay blog részére?
Én pause nélkül toltam végig normal fokozaton a játékot, igaz, azért, mert nekem is csak utána jutott eszembe, hogy van ilyen lehetõség 😄

Multiban óriási móka a játék, teljesen más élményt nyújt, de a kampány is király volt. Remélem, hamarosan érkeznek újabb pályák, esetleg egy pályaszerkesztõ...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

bazza
én most kezdtem, marhára tetszik, és örülök hogy benéztem ide 😄D
ugyanis eddig nem tudtam, hogy van póz a gémben, aztán carentan után eléggé szélvész módon nyomtam de így már talán könnyebb lesz 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

én most értem a hill 192-es pályához...egy rémálom😊
Hihetetlen és meglepõ módon a PAUSE.

<#idiota>

DonnieBrasco
Hmmm...
Akkor eddig elég virtuóz módon nyomtam 😛

Mi a póz gomb? <#lama><#lama>

DB

Passzolom. Próbáld meg újratelepíteni.

Tévedés. Pause mellett is ki lehet adni parancsokat.

DonnieBrasco
Nekem ott az elején szinte semmi veszteségem nem volt, 2 nehézgéppuska a kapuba, 1 mozsár és a raktévatõsök beültek az épületbe.. simán visszavertek mindenkit aki közel jött 😊

3 baja van a játéknak:
- single campaignben elõjönnek a scriptek
- túl sok minden történik egyszerre, lehetetlen menedzselni mindent (de akár a csaták felét is...) és nincs szünet alatti parancsikadás 😞
- a tankok feszt összeakadnak egymással 😞(

DB

DonnieBrasco
Akármennyi idõ alatt meg lehet csinálni, ha 50 perc alatt sikerül akkor jár a medál. Számomra lehetetlennek tûnik 😞
Taktikát lásd alább.
1 - elegendõ muníció/fuel pontot megszerezni
2 - bal oldali falut lenyomni (domb felõl viccesen könnyú, egy 57 mm-es és egy mozsár lerendezte fentrõl pillanatok alatt)
3 - jobb oldali falut lenyomni (sok tank)
4 - dombra fel!

2-3 között fel kell jutni addig a magaslatig/bunkerig ahonnan a német tüzérségnek kémkednek, oda (vagy mellé a malomhoz) érdemes egy elõretolt bázist elhelyezni, a gyors utánpótlás végett. Nekem ekkorra valami 20 ezer manpower pontom volt, ezen a pályán ez nem gond, csak a fuel/ammo ami szûkös lehet...az elején.

DB

DonnieBrasco
Hát az a rakétás pálya szerintem még igencsak piskóta 😊
Én a dombelfoglalóson tartok, és ez sem nehéz, bár 50 perc alatt (medálidõ) szerintem kvázi lehetetlen 😞

Az a baja a játéknak, hogy idõnként kibukkanak a scriptek, és ha az ember ezeket egyszer felfedezte, akkor másodszorra már tuti, hogy sikeres taktikával tud jönni... ezen a "hill akárhány"-as pályán is ott szívtam meg elsõre, hogy lent körben majdnem mindent elfoglaltam, kivétel a jobbra levõ falut. Egész fent voltam (ahová a nebelwerferek már ellõnek), amikor is olyan nyugi volt, hogy gondoltam megindítom az ostromot, azaz elõször is elõreküldök pár deszantost, hogy "rálássanak" a fenti bunkerre, lehetõvé téve ezzel a tüzérségi "puhítást". De, mint kiderült ezt meg is szívtam, ugyanis amint fentrõl "meglátták" az elsõ felderítõimet, beindult egy script és a jobboldali faluból megindult vagy 5-6 páncélos, oldalba kapta az enyémeket, és onnantól semmi esély (3 veterán sherman, köztük a "katyusás" is elhullott, úgyhogy nem is erõltettem tovább.).
Ma viszont már viccesen könnyen le fogom nyomni a pályát, csak elfoglalom simán a jobboldali falut is és akkor a domb ostrománál nem lesz oldalbakapás 😊

DB

a töltés alatt is a windowst látom.... 😞

megvan a elvárt konfig is.....szabad hely is, swapp is.....

mi kellhet még?

serial?

az is megvolt....
Rákattintok az ikonra 2*, aztán vagy 2 mp-ig tölt aztán semmi........
Pontosan mit jelent a "meg se nyikkan"?

Sõt videókártya driver és directx csere után sem nyerõ.... 😞
minimize
demót nyomom, fullost megrendeltem.....6almas játék lesz, nna...😊)

No one can stop Death!

Sziasztok!

Tudtok segíteni? Indítanám a progit (akár az 1.2es peccsel vagy anélkül) meg se nyikkan.....

???
Próbáld meg a campaign menübõl folytatni a játékot, ne a continue campaign-re klikkelj a fõmenüben. Hátha...

huu..ezt lehet spoilerbe kellett volna tennem..bocs
Üdv Mindenkinek !

Azon a pályán ahol ki kell iktatni 7 Párduc tankot és a végén meghal a tiszt utána mikõzben tölt a következõ pálya kidob a fõmenübe. Másnak is elõfordult már vagy csak nekem ? Aki tud légyszi segítsen.