Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
I LOVE DEEP
Elindul a játék 512 RAM-al 2,8-as procival, 9600 PRO-val?
Mert pl. a Ghot Recon böven e-fölött volt és elfutott rendesen, izé játszhatóan...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Wot - Viruska It\'s GOOD to be BAD
(Persze ez nem mentség arra, hogy a játékban nem lehet Tigert gyártani)
A Tiger I-hez képest A Panther sokkal gyorsabb, megbízhatóbb, szerkezet volt, döntött páncélzattal, és nagy átütõerejû, hosszú csövû ágyúval.
Olyannyira jó konstrukció volt, hogy a TigerII-es tank már csak a nevében hasonlított a TigerI-esre, kialakítását tekintve a Párduchoz volt hasonlatos.
Viszont a TigerII hihetetlenül megbízhatatlan konstrukció lett, lassú, ormótlan szerkezet. Ezért egyértelmûen a Panther a háború legjobb tankja, mert a kor legfejlettebb tervezési elvei valósultak meg benne, és ez még remek tulajdonságokkal is párosult.
I LOVE DEEP
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
A tankok amolyan Panzers színvonalon vannak megvalósítva, szóval elég harmatosak. Különösen a Sherman tetejére extra pénzért vásárolható M2-es géppuskán röhögtem jót.
I LOVE DEEP
Ammugy nekem a tankos mappok jönnek be jobban de a gyalogsági képességet felylesztve (megfizethetetlen egy kis bombazápor 😊
ha ellen épít tankokat, secperc alatt legyakom õket a kellõ gyalogsággal
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
1 zavar csak, hogy nem lehet szakaszokat összevonni. Elérem a cap limitet és van 2-3 olyan szakaszom ahol a végén 1-2 egység marad, ezeket kár hogy nem lehet 1 teljes szakasszá vezényelni.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
h lehet forgatni a kamerát vagy mi amit mondtatok a jatek megjelenese utan? 😄
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Multiban óriási móka a játék, teljesen más élményt nyújt, de a kampány is király volt. Remélem, hamarosan érkeznek újabb pályák, esetleg egy pályaszerkesztõ...
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
ugyanis eddig nem tudtam, hogy van póz a gémben, aztán carentan után eléggé szélvész módon nyomtam de így már talán könnyebb lesz 😊
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
<#idiota>#idiota>
Akkor eddig elég virtuóz módon nyomtam 😛
Mi a póz gomb? <#lama>#lama><#lama>#lama>
DB
3 baja van a játéknak:
- single campaignben elõjönnek a scriptek
- túl sok minden történik egyszerre, lehetetlen menedzselni mindent (de akár a csaták felét is...) és nincs szünet alatti parancsikadás 😞
- a tankok feszt összeakadnak egymással 😞(
DB
Taktikát lásd alább.
1 - elegendõ muníció/fuel pontot megszerezni
2 - bal oldali falut lenyomni (domb felõl viccesen könnyú, egy 57 mm-es és egy mozsár lerendezte fentrõl pillanatok alatt)
3 - jobb oldali falut lenyomni (sok tank)
4 - dombra fel!
2-3 között fel kell jutni addig a magaslatig/bunkerig ahonnan a német tüzérségnek kémkednek, oda (vagy mellé a malomhoz) érdemes egy elõretolt bázist elhelyezni, a gyors utánpótlás végett. Nekem ekkorra valami 20 ezer manpower pontom volt, ezen a pályán ez nem gond, csak a fuel/ammo ami szûkös lehet...az elején.
DB
Én a dombelfoglalóson tartok, és ez sem nehéz, bár 50 perc alatt (medálidõ) szerintem kvázi lehetetlen 😞
Az a baja a játéknak, hogy idõnként kibukkanak a scriptek, és ha az ember ezeket egyszer felfedezte, akkor másodszorra már tuti, hogy sikeres taktikával tud jönni... ezen a "hill akárhány"-as pályán is ott szívtam meg elsõre, hogy lent körben majdnem mindent elfoglaltam, kivétel a jobbra levõ falut. Egész fent voltam (ahová a nebelwerferek már ellõnek), amikor is olyan nyugi volt, hogy gondoltam megindítom az ostromot, azaz elõször is elõreküldök pár deszantost, hogy "rálássanak" a fenti bunkerre, lehetõvé téve ezzel a tüzérségi "puhítást". De, mint kiderült ezt meg is szívtam, ugyanis amint fentrõl "meglátták" az elsõ felderítõimet, beindult egy script és a jobboldali faluból megindult vagy 5-6 páncélos, oldalba kapta az enyémeket, és onnantól semmi esély (3 veterán sherman, köztük a "katyusás" is elhullott, úgyhogy nem is erõltettem tovább.).
Ma viszont már viccesen könnyen le fogom nyomni a pályát, csak elfoglalom simán a jobboldali falut is és akkor a domb ostrománál nem lesz oldalbakapás 😊
DB
megvan a elvárt konfig is.....szabad hely is, swapp is.....
mi kellhet még?
serial?
az is megvolt....
Tudtok segíteni? Indítanám a progit (akár az 1.2es peccsel vagy anélkül) meg se nyikkan.....
???
Azon a pályán ahol ki kell iktatni 7 Párduc tankot és a végén meghal a tiszt utána mikõzben tölt a következõ pálya kidob a fõmenübe. Másnak is elõfordult már vagy csak nekem ? Aki tud légyszi segítsen.