8857
  • hooah
    Nekem simán megy a game, fixedimageel+yasuval, csak mikor multizun, akkor egy idő után kilép mindenkinél a játék, és valami relicoh.exe hibát észlelt szöveget ír k.
    Valaki ha tudja,hogy miért csinálja mondja már el.
  • zsilike
    nagy segitség,THX
  • zsilike
    sorry!ideges voltam,nemakartam megbántani senkit,egyszerüen ideges voltam,mert nem tudtam a törtet...!(30szor instaláltam
  • CAC
    Értem. Köszi a válaszokat!
  • robotnyk
    a hozzácsatolásnak az a lényege, hogy mindig rangeben marad az officer, pluszt nem ad.
    a captain védelmi bónuszokat ad, pl enplacementeknek több hpt.
    természetesen nem fog több külön patch kijönni az alap verzióhoz, nem véletlenül egyesítették a kettőt az általad említett content patchel.
  • CAC
    Megfogalmazódott bennem pár kérdés, ha valaki válaszolna rájuk, igazán hálás lennék.

1. Észrevettétek, hogy bármilyen pozitív hatása is lett volna az egységekhez csatolt tiszteknek? És ezalatt nem a szintet lépet hadnagy heroikus képességét értem, mert emlékeim szerint a hatáskörében az mindenkire kiterjed, nem csak a hozzá csatolt egységre.
    2. Amelyik zónában a kapitány van, az zölddel jelenik meg. Ennek mi az értelme? (esetleg az összes baráti egység a zónán belül bónuszt kap?)
    3. Jól értelmezem, hogy a COH-hoz már nem fog több peccs kijönni? Úgy értem, ha valaki szeretne az alapjátéknál maradni, az szívja a fogát az 1,71-gyel? Csakmert ugye nem mindenki akar egy feltúrbózott grafikájú -ezáltal pct lassító- patchet felrakni, ami majdnem 2 gigát elvesz a HDD-ről.
  • Cvd
    Akinek az FLT-s törés nem megy, ott a hibásan vannak megadva a teendők a crackelésnél. A következő a teendő: A RelicCOH.exe jó, azzal a szokott módon kell eljárni. Az rs.dll-t viszont át kell nevezni rspa.dll-re, és nem az rs folderban kell vele felülírni az eredeti rs.dll-t, hanem az rspa folderben lévő rspa.dll-t.
  • robotnyk
  • formatuq
    Kedves kreative nevu zsilike,
    A 8 elemi osztaly megint a segitsegedre lehetne, de segitek: format /u /q
  • formatuq
    "bazdszájbaanyádat fél1kor ne fárasszál az idiotaságoddal!laposkuszás!"
    Ilyeneket a rokonaidnak es a barataidnak irogassal.
    En egyik se vagyok.

Mas idozonaban is laknak emberek, de persze ehhez szukseges a 8 elemi....

• zsilike
    ja és remélem singlebe világtérkép ,stb -medieval (tw)2vel remélem felveszi a versenyt,különben te fizeted!te formátum(kreativ a neved!
  • zsilike
    nemkötelezö pofáznod te segg!megveszem eredetibe és kész+balfasz te vagy!sporolj a levegövel kis köcsög.ki kérte h kommentálj?a törtegyfos/igy yo?
  • formatuq
    Egyiket se kell/kotelezo csinalni, eleg megvenni, ha lusta vagy, vagy nincs idod, boltba se kell menni erte, ott a steam....

Jah, de te ingyen akarod, es meg balfasz is vagy? Igazad van: ezegyfos

• noetamas
    Sziasztok! Láttam, hogy többen küzködtetek a játék elindításával, így jártam én is. A kapott üzenet nekem is "validating media.......could not verify media". Próbáltam több oldalon visszanézve megoldani a problémát az alapján amiket írtatok, de biztosan figyelmetlen vagyok, és nem találtam, pedig írtatok már róla. Kérem, hogy akinek ugyanez volt a problémája, írja le legyen szives, hogy mit tegyek. Vagy ide, vagy az e-mail címemre ([email protected]). Csak single- ben szeretném végigjátszani, a hálózatos verziójára nem kell a megoldás. Előre is köszönöm a segítségeteket!
  • zsilike
    nafigyelj!lehet h jo a game,nemkétlem,de sztd normálisdolog,a win mappába hostot editálni,ezzel egyidöben yasu,mini imiget tölteni.mindezt egy nyomorult single player miatt?????,ráadásul nem tudtam megoldani!/pedig ugy cs ahogy kell.tehátegyfos!
  • lee56
    Gratulálok, legalább megpróbáltad , az "ezegyfos" pedig a hozzászólásodra illik igazán. üdv :)
  • zsilike
    ennyi baszodást még1 játékkal sem kellett átélnem,végeredmén,nem tudok játszani.ezegyfos
  • mike0013
    sajnos nincs:(
    de azért köszi:)
  • CAC
    Sajna sem az OF installban, sem a feltelepült gameben nem tudtam elszeparálni a fájlait, csak a worldbuilder.exe-t. Ha van valami más ötleted, szívesen segítek.
  • CAC
    Olvass vissza! Az #1719 postban ott van a telepítés pontos menete.
  • Neoncsoves
    csumi :) megvan az origi CoH, letöltöttem az 1,75GB-os patchet. akkor mostmár tudok online játszani?
  • formatuq
    mert a ranking system nem mukodik kb egy hete

friss info-t itt lehet szerezni
  • deserter
    Sajna állíthatod akármien ocsmányra a grafikát, 3v3 ban szinte mint a diavetítés sokszor. Énis alig bírok utasítást adni az egységeknek, de viszont jópárszor végiggondolhatom mit is akarok csinálni :D A statot senkinek nemszámolja valamien csodálatos okból... énis nyertem már vagy 15 meccset, ami olyan szépen nézne ki ha kijelezné.
  • marlok
    please help! 8/
  • mike0013
    köszi:)
    3v3-nál nekünk is jelentkezik a szaggatás:(
    2v2-nél simán jó pedig:/
  • CAC
    Megnézem otthon, ha nem vészes méretű feltöltöm ftp-re. Majd küldök linket jól. :)

Egyébként lanon normális a laggolás 3v3 esetén? Ebből 3 user, és 3 ai. Én abban a hitben éltem, hogy ez csak neten jelentkezik. Sima hubot használunk, és a játék előrehaladtával egyszerűen játszhatatlan lesz. Lassan reagálnak az egységek, állandóan kidobná a usereket, stb. A nodot kigyomláltam a memóriából, tűzfal shotdown, grafika minimum, de nem javult. Pedig szingliben izmos beállításokkal (minden max, csak nincs élsimítás) tökéletesen fut.
  • gezmo
    Üdv!
    Tudja valaki véletlenül miért nem müködik a saját statisztikám az online játék alatt? 0 gyözelem 0 vereség pedig játszottam egy párat és ennek ellenére nem jegyzi... Nem tudom mi lehet a gond...
  • mike0013
    na sikerült kiderítenem, hogy worldbuilderrel lehet mapeket csinálni viszont azt csak patch-csel lehet feltenni, amit nem szeretnék, mert azokkal csak gondjaim voltak a netes játék miatt, szóval ha valaki lenne olyan rendes és el tudná küldené vagy valami az kérem jelezze:)
  • marlok
    csáóó! lécci segitsetek! letöltöttem a játékot de nekem is csak online akrja elinditan letöltöttem azt a két filet de nem tudom mit csináljak vele és azóza már online se akrja elinditani! egyszer már ujra is telepitettem de semmi!
  • mike0013
    tud valaki valamit egy map editorrol (van-e, ha igen le lehet-e tölteni) a sima CoH-hoz:)?
    tehát nem a kieghez
  • CAC
    A validate nem feltétlenül azt jelenti, hogy fel akar csatlakozni, hanem hogy megnézi, hogy eredeti játékkal rendelkezel e. Tehát a dvd-ben, virtual drive-ban lévő köteteket is nézi. Ha jól letiltottad a netelérést, akkor neked ezekkel lesz valami baj.

Én azt javaslom, hogy uninstalláld a gémet, és keresd meg robotnyk hozzászólását kb 7 oldallal ezelőtt, ahol leírja pontosan, hogy mit kell tenned. Én úgy raktam fel, és működik. Annyit kell csak módosítani, hogy nem kell görcsölnöd a tűzfal tiltással, hanem a host fájl buherral kell kezdened.
  • zsilike
    minden fennt van,de mégse!single game ezni akarnék,de fel se ajánlja,egyböl csatlakozni akar,sikertekenül.could notveryfiing media üzenet,hihetetlen!mi a legegyszerübb modja,h cstlakozzon sima singlehez.yasus témán tul vagyok már...nem lett jo.help
  • CAC
    Daemon 4.10 vagy feletti? Yasu 1.4?
  • zsilike
    help!következö az üzenet:validating media.......could not verify media?mi lehet ez,single playert sehogy nem birom elérni!/mini image,host átirás,yasu....ugyanez az üzenet,nem crackelek.tudnátok segiteni?nem hiszem h ennyire bonyolult single zni?nem is értem,netre megy pedig átirtam a hostot.de,could not.....légyszi segitsetek.kösz
  • zsilike
    a hosts fájlt h tudom megnyitni szerkesztésre,kell vm progi hozzá?/h utánairjam a 'sorokat'help pls,ezen mulik már csak!és köszönöm mindenkinek,aki segitett.
  • mike0013

FIGYELEM!
    AKINEK NEM MEGY A MULTI HAMACHIN, TEHÁT NEM TUD CSATLAKOZNI ÉS HOZZÁ SEM TUDNAK CSATLAKOZNI VAGY NEM LÁTJA A SZERVEREKET, ANNAK ITT A MEGOLDÁS:
    1.,Vezérlőpult -> Windows tűzfal -> speciális fül -> Hamachi hálózat kijelöl -> ICMP beállítások -> Bejövő echo(ping) kérés engedélyezése -> OKÉzod!
    Ezzel a beállítással már tud téged bárki pingelni!
    2.,Vezérlőpult -> Hálózati kapcsolatok -> fennt speciális fül -> Speciális beállítások... -> a kapcsolatok részben a hamachi sort feltolod a lista tetejére a nyíllal -> OKÉzod és újraindítod a gépet!
  • zsilike
    ugy hallom p.f.mini image kell?tudna vk mondani erröl vmt gamecopyw-ön nemtom milyen néven találom?help pls.már nagyon játszanék? pls
  • zsilike
    ugy hallom p.f.mini image kell?tudna vk mondani erröl vmt gamecopyw-ön nemtom milyen néven találom?help pls.már nagyon játszanék?
  • mike0013
    valami hasonló van nekünk is, ugyanezeket megcsináltuk, és most annyi a gond, hogy nem látjuk egymás szerverét, ne kérdezd tőlem mi a gond, fogalmam sincs:(
  • Izmael
    szisztok.....javítanék. Game már elindul...Lan képernyőnél megfagy az egyik gép....