8857
  • Izmael
    sziasztok!

Tök tele!!!:(
    Alap teljesen jól ment, felraktam a kieget, aztán leszedtem (uninstall).
    Most újra feltelepítettem az alap COH-t, de nem akar elindulni. Lanoznánk (alap COH val)és teljesen kész vagyok (ezért szerveztük össze az egészet)
    Valakinek valami 5let? Tuti, hogy a kieg ....ott be neki. Honnan kellene még azt kigyomlálni?

Köszönöm a segítséget előre is!
  • zsilike
    köszönöm!
  • BlackShadow
    idézet 1719 ből:
    "c:windows\system32\drivers\etc könyvtárban a hosts nevű fájlt kell szerkesztésre megnyitni, és a végére beírni a következőt:

127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
    127.0.0.1 cohlive.quazal.net

mentés, és kész. (a filenak nincs kiterjesztése, ez maradjon is így"

így nem akar bejelentkezni minden indulásnál.. elérhető lesz a singleplayer.. neten hamachival tudsz játszani
  • zsilike
    sziasztok!aki tud segiteni,irjon pls!csak online a game?opposing fronts?vagy kell valami alapjáték féle?nálam egyböl kontaktot keres,és persze nem talál!ha lan,akkor hogy tudok csatlakozni?vagy single game be hogy lépek be?várom a választ thx
  • robotnyk
    milyen driver van fent vgahoz?
  • elite
    az van és be van állítva...
  • robotnyk
    nod32d van? ha igen, IMON exceptionben be van állítva a reliccoh.exe?
  • elite
    Nem fagy, viszont néha multi közben kidob asztalra... Reliccoh problem in simengine.dll blablabla. Egyszerre fagy havernál is, ugyan ezzel az üzenettel, úgyhogy ez nem hardware-es probléma.
  • TBTPumpa
    akit érdekel, az a Magyarítások Portálról letölthető az alapjáték fordításának a javított, immár az 1.71-es javítással is működő változatát!
  • mike0013
    áá, mostmár elegem van ebből, anno ment a sima (nem patchelt) alap CoH-hal, leszedtük a kiegészítőt, felraktuk a játékot és most nem látjuk egymás szerverét, anno simán jó volt, nem hiszem el:((
    tűzfal ugyanazokkal a beállításokkal van, szóval nem értem, ötlete valakinek:S?
  • Neoncsoves
    Srácok, mediumon elfutna a gépemen?
    AMD ATHLON64 3200+
    MSI ATi Radeon x800TD 256MB DDR2 SM2.0
    2x512mb Kingston RAM
  • mike0013
    próbáltuk, mindkettőnknél kikapcsolva, most olvasgatom a readme-t, a porttal nem igazán értem, hogy mit kell csinálni:S
  • elite
    Igen!!!
    Most játszottam és nem fagyott!!!
    VÉGRE VÉGRE!
  • robotnyk
    v2.103 10/31/2007

General

- Corrected a validation problem that exists on North American released copies of CoH: Game of the Year.
    - Fixed an occasional crash that would happen on quad-core CPU's.

Gameplay

- Fixed a bug in the Infantry Combat System that was causing inconsistent application of priority system.
    - Fixed a modifier in the church steeple that was enabling snipers to fire at drastically increased rates.
    - Fixed British infantry invincibility when capturing and reinforcing heavy weapons (Machine guns, mortars etc.)
    - Axis Knight’s Cross Holders have abilities arranged so that both Assault and Fire Panzerfaust are usable from the command panel.
  • robotnyk
    akkor valakinél tűzfal gond lesz. nézzetek meg a readmet a játék könyvtárában, be van írva milyen portokat kell megnyitni.
  • mike0013
    mini-image + yasu, mindkettőnknél, plusz mással is néztem ugyanez:(
  • robotnyk
    valamelyikőtök crackeltel akar hamachizni, nem fog menni.
  • mike0013
    másvalaki:S?
    msn-en már kitárgyaltunk mindent ezzel kapcsolatban és nem jó, nagyon hálás lennék annak, aki megtudná mondani a választ:)
  • mike0013
    megpróbálom, én kikapcsoltam, de barátom nem, szóval valószínű ez a gond, nagyon köszii:D
  • BlackShadow
    tegnap volt nekem is ilyesmi.. kikapcs tűzfal, s kész :)
  • mike0013
    ez megoldva:)
    most viszont, egyik barátommal szeretnénk játszani (sima alap CoH-ban ment gond nélkül), hamachi be van kapcsolva, barátom létrehozza a szervert, és látom is, csak ha csatlakozni akarok egy idő múlva kiírja, hogy "Could not connect all player in the game"! Erre valami gyógymód:S?
    Köszönöm előre is a válaszokat!
  • mike0013
    megcsináltam mindent, amit meg kellett, hogy elindulhasson a kieggel a CoH, viszont nincsenek meg a mentések:S
    megy a játék, meg minden, de nincsenek meg a mentések, ez így természetes, vagy vissza tudom hozni valahogyan?
  • elite
    Nem hinném hogy jobban húzható, mivel ez G0 steppinges, 3500-ig simán megy elvileg. De mind1 is, a lényeg jelenleg a VGA teljesítményen van inkább...
  • lee56
    Nanana, azért pl. egy E6750 20ezerrel olcsóbb, magasabb a frekije alapból és valószinüleg jobban is húzható, és kb pont addigra avul el majd, mire elterjedtebbek lesznek a 4magot hasznosító gamék, csupán ezért mondtam hogy ráértél volna, én legalábbis igy látom a dógot :)

Ja és akkor virtuálisan megköveztelek, saját kérésre :)
  • robotnyk
    must see :D
  • CAC
    Elnézést, az előző természetesen Robotnyknak ment.
    BlackShadownak csak annyit, hogy ha gyakran veszít multiban, akkor szívesen játszanék ellene egyet. :D
  • CAC
    Nos, kicsit elbeszélünk egymás mellett. Nem állítottam olyat, hogy a játékélmény nem lenne számomra elég változatos, én mindössze a brit oldal kisszámú lehetőségét kifogásoltam a már említett dolgokban.

Vannak szimpatikus vonásai a kiegnek. Pl az AI végre javítja a hídat, állatdurván mortározik, normálisan (nem csak hébe-hóba) szereli a sérült harcjárműveket, használja az egység speckókat.
  • elite
    Ráértem volna, mihez képest. Most tudtam fejleszteni, és egyárban volt szinte a Duoval. Akkor hülye lettem volna nem ezt venni. Az dobja rám az első követ aki nem így tett volna.
  • robotnyk
    a változatosság kritizálását én kicsit blődnek tartom, tekintve, hogy mennyire mások a britek és a PE, mint az USA és a wehrmacht. mondjuk a brit tech tree kicsit kötöttebb, mint a többi (muszáj LT a field supporthoz, muszáj captain a stuarthoz, armor truckhoz) ez igaz.
  • BlackShadow
    nekem nagyon bejön a multi :) mondjuk én sokszor vesztek... elsősorban mert gyalogság fanatikus vagyok, és nincs szívem tankokat gyártani.. mindig gyalogosokkal kommandózok:D azt szembejön néhány tigris/sherman .. azt hupsz :D
  • lee56
    Na nesze, ráértél volna még Q procit venni ha csak játékra kell... (Én csak egy dolgot tudok tanácsolni, várj, majd jön egy patch vagy hotfix biztos)

CAC: 1etértek, multiban csalódás a kieg, singlében meg még neki se álltam, de ami késik nem múlik :)
  • elite
    Nagyon leült ez a fórum. Van itt valaki rajtam kívül aki quad core-os fagyással szív?
  • CAC
    Már elnézést, de az én vagyok. :)
    ...és csak a reinstall segített, mert a fájlaid nem voltak jók. Azért köszi utólag is! A srácnak egyébként továbbítottam én is a te send2u-s méled.

Egyébként őszíntén megvallva nekem kissé csalódás ez a kieg. Lehet, hogy csak nekem tűnik úgy, de a britteknél valami hihetetlenül kevés egység, épület, upgrade van. Persze ez valamilyen szinten előny, mert nem kell a sok hülye cuccra erőforrásokat pazarolni; másrészt én a változatosság gyönyörködtet elvét vallom.
  • lee56
    Laggszórós
  • formatuq
    Langszoros*
  • formatuq
    Lagszoros tank?
  • deserter
    Állandóan azokat nézegetem :D De ott nemnagyon láttam olyan esetet mint az enyém. valameikbe egyáltalán nem is csinálnak lövészárkot.
  • Tiensin
    Gamereplays.orgrol szedjél pár replayt! Nagyon jó brit taktikák vannak fönn:)
  • BlackShadow
    én a britekkel eddig csak vesztettem :) kegyetlen drága a gyalogság, a shermant meg seperc leszedik :(
  • deserter
    Hello. Valaki tudna adn egy hatásos teknikát arra hogy a britekkel hogy nyírjam ki az embereket a lövészárokból. Szépen beülök a victory ponthoz egy lövészárokkal egy mg-s és mortalos kisházzal :D, direkt csinálok könnyü tankot hogy ha jön a mortallal gyorsan kiszaladjak lelőni. De ő a mortalos kocsik mellé aknavetős emberkéket rak, így végig kell néznem ahogy kifüstöli a lövészárkot, és befoglalja az emberkéivel. Én löttem PIAT os enginerekkel a lövészárkot, közbe 25poundos ágyuval is löttem. De darabokra szedte a számat. van valami hatásos módszer a lővészárok hatástalanítására a briteknél? Erre kellene nekem megoldás mert e-miatt vesztettem el egy csomó meccset. Már félek lövészárkot csinálni. Pedig nagyon hatásos ha nem gyárt egy ideig mortalos kocsit. Ja meg 2db győztes meccset meg nem akar beleszámolni -.-