Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ma láttam hogy lehet elõrendelni a pcdome boltjában.
GanXstaZolee#2709
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
GanXstaZolee#2709
Nw: coh101
Pw: coh
nem hiszem el hogy kevés neki.
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
A hálózat kemenes password kemenes.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
tesék ez jo remélem.. 3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7
tuja valaki hogy ezt mivel kell mountolni
Company.of.Heroes.part01.daa
Company.of.Heroes.part02
2 6-os
2 9-es
1 8-s.
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Hill 192 ezen a pályan vagyok egy óra alatt kell elfoglalni ott ha nem annyi idõ alatt foglalom el akkor vége a küldetésnek vagy csak nem kapok plusz pontot?
amúgy ott mien stratégiával lehet megcsinálni?
köszi elõre is a választ
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
2 9-es.
Valaki már említette hogy a 9esben a magyarokank felirat helyett legyen magyarokkal. Jobb lenne?
És azért nem linkeltem ide mert a kepfeltoltes-t nem lehet linkelni.
1 6-s
1 9-s
Akár ide is linkelhetted volna...
Amúgy a 9-es !
Csak a Magyaroknak szót leveheted sztem
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Ezen a fórumban vannak a linkek!
kepek linkjei
Köszönöm elõre is!
GanXstaZolee#2709
- Allied HMG exploit fix
- Axis wreck exploit fix
???
Én úgy vagyok vele (aztán részemrõl ennyi a téma), hogy ami jó, azon minek változtatni?
v1.2 9/12/2006
- Connectivity fixes
- SLI performance fix
- Allied HMG exploit fix
- Axis wreck exploit fix
- Various crash fixes
v1.1 8/25/2006
- Multithreaded lens-flare destruction fix
- Burning building crash fix
Ergó nem látom értelmét a patch-elésnek :P
Be fogtok tojni a röhögéstõl :DDDD
Nem sok az egy kicsit?
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
"1.2 SUPPORTED VIDEO CARDS
ATI RAdeon 9500 series
ATI Radeon 9600 series
..."
Sz'al...
Amúgy meg már írtam priviben, hogy kevés hozzá a VGA-d.
I LOVE DEEP