8857
  • elite
    Igen. Az ilyen dolgok miatt meg tud szorongatni. Mi 2 expert ellen szoktunk nyomulni, és ha nincs lezárható híd, sokszor meg tud szorongatni. Csak az átkozott fagyások miatt mostanában nem nyomjuk...
  • CAC
    :D :D tény, hogy nem volt valami képzett játékos. Tulajdonképpen csak fosta ki az egységeket, amiket aztán csoportokba szedve rám küldött. Aztán amint kifejlődött már csak tankokat gyártott. Nem volt ellenfél. :)
    Viszont egyben nem értek egyet: van amiben jobb az AI egy embernél. Egyszerre tud mindent irányítani, nem kell nyomkodni a képességek, speckók alkalmazásáért, rögtön érzékeli a stratégia pontok státuszát, nem kell a csapatkijelöléssel bajlódnia.
  • Tiensin
    Ha azt gondolod, hogy az AI jobban csinál bármit is mint egy human player, akkor tényleg valami szerencsétlen ellen játszhattál:DD
  • CAC
    Köszönöm Formatuq, de ez 2vs2 a 2user vs 3exp ai helyett. Ettől függetlenül megnézem otthon, bizti jó lesz.
  • formatuq
    2vs2 ranked, lvl8 es lvl 5 vs. lvl 11 es lvl6 itt

• hooah
    Hali
    Valaki segíthetne, mert az a probléma merült fel, hogy telepítés után a game kiírja a "Coud not verify media" üzenetet pedig idáig rendesen ment, + yasu és a daemon 4.10-es is meg van.
  • CAC
    Nos, igen. A magam koca CoH szintjén kissé soknak tűnik a nyílt pályán lévő 3 AI, aki (vagy ami) köztudottan jobban terjeszkedik, foglal mint egy human player. Egyébként még csak egyszer játszottam ember ellen, és sokkal könnyeben kicsináltam, mint egy expert AI-t. Bár ez minden bizonnyal az ő hibája volt.
    Egyébként tőled/tőletek is szívesen látok ilyesmi replay-eket. ;)
  • formatuq
    jaja :d
  • RevGo
    Nyomhatnánk tőlem, de sajna itt a koleszba le tiltva vannak a portok :S. Most akarjuk megbeszélni, hogy engedélyezve legyen a Hamachi, remélem sikerül ... :D. Egyébként ez a kép, amin a két Hard-ot megvertük a Route N13 pálya, ezen nincs híd meg semmi. A felállás pedig Hooah - Wehrmacht, én - Panzer Elite, AI1 - amcsi, AI2 - angol. Nyomjuk még a Drekplaats, és a Hill 331 pályát, ezeken igazán meg lehet küzdeni, mert itt nincs híd amit le lehet zárni, vagy felrobbantani
  • Tiensin
    Naaa, van akinek az AI is kihívást jelenthet:o
  • lee56
    Hát azt megnézném én is szivesen :)
  • CAC
    Előre is bocsi a szkepticizmusért, de fel tudnál valahová tölteni egy replayt, amin nem hidas pályán kicsináltok a haveroddal ketten 3 expert AI-t?
  • morreau
    Akkor nyomhatnák együtt!!
    Nekem is van 1 haverom, akivel már a játék megjelenése óta toljuk. De nekünk nem ellenfél 2 hard :D ... inkább a 3 exp vagy 4 hard. Azé' grat!!
    Gyertek fel hamachin a szobámba! cs
  • hooah
    :D [IMG][/IMG]
  • RevGo
    Már nyomjuk egy ideje HOOAH-val a COH-ot is meg a COHOF-ot is. Nagyon király játék mindkettő. Legutóbbi győztes meccsünket a két vadmacskának köszönhetjük nagyrészben ... nah meg gyalogság ;). MI - 2xhard
  • morreau
    Ha vki játszana haman-n, jöjjön!
    név:Coh-OF
    jelszó:Coh-OF
  • formatuq
    hat, tobb megoldas is van.
    1.,add meg a cimed, elkuldom a sajat kodom...
    2., www.google.com
    3., rakeres itt a hozzaszolasok kozott
    4., ha nem eredet a verziod, akkor tort (jeee, logika) akkor valaki feltorte, akkor annak ott a kezjegye az .nfo file, benne leirassal

• kitt2000
    Sziasztiok. sajnos a játék nem eredeti!Tudnátok nekem kódót kűldeni vagy van valamilyen megoldás?
  • djukel
    Onnan már kitöröltem a THQ/COH könyvtárat, és a Mydocuments ből is kipucoltam mindent.
  • formatuq
    regedit
  • djukel
    Felraktam az COH:OF FLT verziót, nem indult el, állandóan CD-t kért ráadásul virusos volt. A virus megfertőze az COH uninstall.exet, amit le kellett törölnem. Így nem tudtam uninstallálni a cuccot, le kellett deletelnem ez egész játékot. Most azonban nem engedi ujrainstallálni az alap COH-t, azt modja hogy már a gépen van egy példány. Valami szemét még a gépen maradt, de nem tudom hol. Segitsen már valaki:(

• formatuq
    oke :) mert en is vegig neztem meg 1x, de csak jo dolgokat lattam
    meglatjuk, de meg mindig hianyolom az amcsi air finomitasat.
  • robotnyk
    mintha bővítették volna azóta (vagy csak én voltam vaksi), és ott van már pl az at halftrack nerf, infantry half track hp nerf, stb, szóval nem szóltam.
  • formatuq
    Mire gondolsz?
  • pedropedro
    Company of Heroes Opposing Fronts ja és ez a játék ami nem megy.!
  • pedropedro
    Üdv mindenkinek.Tegnap letöltöttem ezt a nagyszerü játékot.Nagy meglepetésemre nemsikerült elinditanom ugyanis állandoan jelszót és felhasználó nevet kért.Visszáb olvastam a fórumban itt azt írták hogy felkel pachelni a játékot utánna enged a single playerre.Hát a nagy pachelés megtörtént utánna kérte a cd behelyezésre és megint nembirtam játszani. Valaki tudna segiteni hogyan birnék játszani vele?(lehet hogy csak én vagyok láma ezért elnézéseteket kérem.)A segitséget köszönöm elöre is.
  • robotnyk
    hova a tökömbe buffolják még tovább a PEt? nem volt elég OP eddig?
  • zsilike
    ok megvan tutorialból!nácikat miért nem lehet választani egyböl(skirmish)?
  • hooah
  • hooah
    A két nagymacska.
  • zsilike
    van e egy gyüjtöoldal?nyersanyag beszerzést leirná vk?légyszi
  • formatuq
    gyere, toljunk egyet ma is :D
  • Tiensin
    scvkkel lehet tiberiumot farmolni ennyi a lényeg :D Amúgy www.gamereplays.org/coh itt sokmindent meg lehet tanulni.

Ja és mégvmi PE is OP ugye?:D
  • formatuq
    basic training?
  • elite
    Meg bugos is :)
  • CAC
    Ott a game tutorial, az leírja az alapokat jól. ;)
  • zsilike
    vagy egy oldal,ahol leirják az alapokat.
  • zsilike
    Na éljen!végre játszok!rs dll es téma volt a ludas!Pár gyors kérdés:Nyersanyaggal kapcsolatban,hogyan gyüjtök asszem(fuel)t?skirmisben ha felhuzok mondjuk1barakot,nem marad nyersanyagom supplie(nyersanyaggyüjtöre!látok hordokat sztm az lenne/ha betudnám"takaritani.help,kéne egy kis gyorstalpalo
  • robotnyk
    nod32 IMON exception listbe fel kell venni a játékot.
  • elite
    Mert bugos. Remélhetőleg következő patch javítani fogja.