Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi..eddig ez a leghúzósabb pálya(nekem), de nem baj, élvezetes "szenvedni" a játékkal😊
Ha egy valóban *TAKTIKAI* RTS-re vágysz, akkor ezt feltétlenül próbáld ki, nem fogsz csalódni. Általánosságban véve nekem is csömöröm van már az RTS-ektõl, de ez a játék új színt hoz a palettára, és rendkívül élvezetes, hetek óta nyomjuk multiban is, az meg még nagyobb!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ThugEdge
csak mert mindig kipróbálgatok egy-egy rts-t de aztán rájövök,hogy nincs is meg benne az az igazi tervezgetõs feeling,lehet nálam a hiba

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
tehát akkor nem az a kimondott gyorsan kattintgatós dolog?😊

ColdFire
ennek a legjelentosebb része taktika...
támadják az embereink, én meg közbe küldök nekik meglepetésszerû segítséget hátulrol, minden házat árkot bokrot lehet használni védekezésre,a lövegeket állítani kell merre nézzenek, mert harc kozbe eleg nehez tekergetni õket stb...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ThugEdge
szasztok
lehet hüle kérdés
nagyon klikkelgetõs a gém vagy lehet szépen taktikázgatni?szal, hogy van-e idõ rá-akár póz gombbal

Fenrir
Én is most a 192-esnél tartok, ezek szerint ez olyan mint Carentan. Elöször el kell foglalni majd meg kell védeni?

Ez a 60 perces limit eléggé rusholós taktikát erõltet.

A halál csupán a kezdet...

Vkinek megvan a borítója?
linkelhetné<#worship>
"a fo szazlot amit uralni kell nem tette magaeva"

Hmm... biztos, hogy egyazon játékkal játszunk? Mert ahogy elnézem, te kevered vmi animal p0rn-nal 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hecker007
akkor keres valakit aki ért hozzá mert 9600-al nem megy semmi míg nem jó neki a bios

alma2
Bar a palya masodik reszenel amikor kapod a tankos segitseget, egy kis ai problema is besegitett, hiaba tudta nagy nehezen visszafoglalni a dombot tolem, a fo szazlot amit uralni kell nem tette magaeva, ha emlekeim itt sem csalnak.

szerintem

alma2
Hardon harmadikra 😊
Nem is az a baj a palyan, hogy nem lehet megcsinalni, hanem hogy ket reszbol all, a kovetkezo "palyara" mindenkepp meg kel menteni egy ket engineert,/vagy ez mar a masodik resze, mar nem emlkeszem/, hogy tudjal epitkezni, a palya elso felere, nem szukseges tank. kipakolod ket iranyba az ut melle a lovegeket, ahol bejon az ellen jarmuvekkel, beveded gepagyuval oket es mar az elso pillanatban romma esnek.Ha megse nem art mindent felaknazni, hogy ne jussanak fel a dombra.
Es nem art par sniper sem, mert azzal is probalkozik, ki kell szedni oket mielott kilovoldozi a gep a te katonaidat a lovegek mogul.

szerintem

Akkor ezek szerint mégiscsak kezdõ vagy 😛

sharamboy18
hát ha biost kell frisíteni akkor rá basztam mert nemtom hogyan kell és nem nagyon akarok belepiszkállni a bioszba mert nem akerom elbaszni a gépet<#ejnye1>

I LOVE DEEP

ERIK Bacsi
Azon a dombon ha jól emlékszem egy rahedli ágyú van. (azokat használd, pik-pak szétkapják a tankokat) egy pár gránátvetõs sem árt meg tartalék emberek átvenni az üres ágyúkat ha esetleg elhullanának. Meg lehet csinálni, tankok nélkül is, mondjuk azzal valóban könnyebb volna <#nyes>

Swy
csá!!
én a demóval nyomom de nem értem, hogy tud a gép porrá alázni easy-ben mikor nem vagyok kezdõ.. de mire lessz páncélozott cuccom már rég elfoglalt mindent

http://bf2s.com/player/swy/

Hecker007
ööö lehet hogy biost kell frissíteni a 9600-asoknál volt ilyen hiba, de kérdezz rá a videókaris fórumban õk jobban tudják

a 12-es missionál tartok, egy dombot kell megtartani, de sehogy nem jön össze😞..próbáltam tankdepot gyártani, de vaalmiért nem enged...elég nehéz elképzelni, hogy tankok nélkül meg lehet csinálni ezt a pályát...azok a többkerekü páncélozott btr szerüségek gyengék a panzer IV ellen, és a végefelé özönlenek a páncélosok minden irányból...nektek hogy sikerült?
Alwares
Ne szivassatok! Ha meg 9200-n akkor a 9600-osomon már rendesen fog futni.. Talál, remélem...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

GanXstaZoleeWrk
na letoltm a hill palyat nem kizart az 50 perc nekem olyan 80 volt ugy hogy nem kapkodtam es 1x vissza is verték a tankokjaim. ez talan a legfeelingesebb palya eddig 😊

GanXstaZolee#2709

sharamboy18
hát mindegy...az új karival minden jó lenne ha nem fagyna be minden játék mikor belépek...sõt még a 3d mark is befagyot...és a buzi kék háttér a hibákkal...már a tököm tele van

I LOVE DEEP

Hecker007
nekem lehetet látni a karaktereket is, de csak a 2004-es driverrel

sharamboy18
most majd felrakom a normál xp-t és nem a blade edition-t és meglátom azza müxeni fog e a videókarim

I LOVE DEEP

sharamboy18
9200-al megy de nem láthatóak a karakterek

I LOVE DEEP

Hecker007
már bocs, de megy 9200-al is, kipróbáltuk
nekem fx5200-al is megy pedig az sincs rajta a listán

sharamboy18
míg nem raktam be az új karit nem csinálta ezt

I LOVE DEEP

sharamboy18
lehet hogy a windows xp blade edition miatt?

I LOVE DEEP

ColdFire
looooool 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Alwares
Remélem menni fog, elég sok idõ mig lejön...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

sharamboy18
de minden játéknál ezt csinálja

I LOVE DEEP

Fenrir
Van annak is frissítése már.

sharamboy18
az a legujabb nem?az van fent

I LOVE DEEP

sharamboy18
a 9.0c?

I LOVE DEEP

Fenrir
Directx-bõl a legújabb van fent? Augusztusi frissítés?

sharamboy18
pffffff...azért köxy a segítséget..akkor nemtom mit kéne még csinálnom

I LOVE DEEP

robotnyk
jahogy az elõzõ kártyád volt 9200. akkor passzolnám a kérdést.
sharamboy18
1.2 SUPPORTED VIDEO CARDS

ATI RAdeon 9500 series
ATI Radeon 9600 series

szóval az kivan zárva

I LOVE DEEP

robotnyk
az hogy a játék nem támogatja videokártyádat, tehát valószínûleg ha megfeszülsz sem fog elindulni, mert kevés a játékhoz.
sharamboy18
hát téged meg ki kérdezet?ha már parasztkodunk

I LOVE DEEP

Fenrir
😄

sharamboy18
szerinted mi lehet a baja?

I LOVE DEEP

örülünk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sharamboy18
Mezõ Érték
Számítógép
Operációs rendszer Microsoft Windows XP Professional
Opr. javítócsomag Szervizcsomag 2
DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)
Számítógépnév PC
Felhasználó neve Rendszergazda

Alaplap
CPU típusa Intel Celeron D 330, 2666 MHz (20 x 133)
Alaplap neve Ismeretlen
Alaplapi lapkakészlet Intel Springdale i865PE
Rendszermemória 512 MB (PC2700 DDR SDRAM)
BIOS típusa AMI (01/08/04)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)

Megjelenítés
Videokártya RADEON 9600 SERIES - Secondary (128 M😎
Videokártya RADEON 9600 SERIES (128 M😎
3D gyorsító ATI Radeon 9600 XT (RV360)
Képernyõ Philips 107P4 <17" CRT> (BZ 242773)

Multimédia
Hangkártya Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller

Háttértár
IDE vezérlõ Intel(R) 82801EB Ultra ATA Storage Controllers
Floppy meghajtó Hajlékonylemezes meghajtó
Lemezes meghajtó Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Lemezes meghajtó IC USB Storage-CFC USB Device
Lemezes meghajtó IC USB Storage-SMC USB Device
Lemezes meghajtó IC USB Storage-MMC USB Device
Lemezes meghajtó IC USB Storage-MSC USB Device
Optikai meghajtó HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B (DVD+RW:8x/4x, DVD-RW:8x/4x, DVD-RAM:3x, DVD-ROM:12x, CD:24x/16x/32x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SMART merevlemezek állapota OK

Kötetek
C: (NTFS) 78152 MB (65547 MB szabad)

Bevitel
Billentyûzet Szabványos 101/102 gombos vagy Microsoft Natural PS/2 billentyûzet
Egér Microsoft PS/2 egér

Hálózat
Hálózati kártya Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (169.254.209.75)
Hálózati kártya WAN (PPP/SLIP) Interface (81.183.172.123)

Perifériák
USB1 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - USB Controller
USB2 vezérlõ Intel 82801EB ICH5 - Enhanced USB2 Controller
USB eszköz USB eszköz
USB eszköz USB-háttértár

naggyából ilyen a gépem

I LOVE DEEP

robotnyk
nem támogatja a játék a 9200at
sharamboy18
most nem volt kék halál de lefagyott a divx feliratnál...az elõzõ karinál(radeon9200SE) nem fagyott a játék csak nem lehetett látni a karaktereket....most meg fagy...tegnap lett belerakva...ma újra raktam a windows-t és megint ez csinálja

I LOVE DEEP

Fenrir
Ugyanúgy kék halál?

sharamboy18
felraktam a kodeket...fent van az új catalyst 6.9-es is de semmi...ati radeon 9600XT-m van

I LOVE DEEP

Fenrir
Akkor az meg videókártya driver.

Ati Driver

sharamboy18
telepítésnél kiadott egy kék képernyõt hogy hibás valami ati2dvag és újra kellett indítaom a gépet

I LOVE DEEP

Fenrir
Elõször próbáld ki.