8857
  • CAC
    Ilyen nálunk is volt már. Emlékeim szerint couldn't connect all players vagy valami hasonló volt a hibaüzenet. Három dolgot érdemes kipróbálni:
    1. Hamachi 1.0.1.3-at használj, ne az újabbakat!
    2. Routert, hubot ki kell kötni.
    3. Megkérni mást, hogy hostoljon.
  • deserter
    Hello. A hungarian titans honlapja készülöben van.

Ami majd 1v1 versenyt is fog szervezni.

Lehet rá regelnie minden online-on játszó embernek, és figyelgetheti is az oldalt ha kedve szottyan :D

http://gportal.hu/portal/hungariantitans/
  • Tiensin
    Na ez engem is érdekelne, mivel van olyan haverom akinek nincs meg eredetiben. Vista az oprendszer.. Látom amit kreál, de pingre kérdőjelet ír(Vistában icmp beállításokt megtaláltam, de a pinget sehol).
  • KoPf04
    Üdv

Szeretnénk játszani haverral hamachin nem eredeti játékkal.
    Sajnos nem jön össze,minden patch fennt van,egyorma verziók,egyforma jó hamachi,tűzfal nincs.
    Addíg el is jutunk hogy látjuk a kreált játékot és annak minden jellemzőjét,ami frissül is.Tehát rendesen látják egymást csak egyszerűen nem képes csatlakozni rá.
    Valaki tapasztalt hasonlót vagy tudná esetleg mi a megoldás?

THX
  • formatuq
    up
  • CAC
    Igazából nem a hdd-t, hanem az odd-t nézi ilyenkor szerintem a másolásvédelem. Tehát nem az zavar be, hogy a vinyó sata2 lett, hanem feltételezem, hogy a dvd-vel is történt valami változás (tudom is én...master lett slave helyett).
    Nekem is sata2-es vinyóm van, ide-s dvd-vel, mégis vígan megy a progi...igaz a proc-os verzióval?
    Ennyi mellébeszélés után ...délután játék? :))
  • mebucain
    megtaláltam, hogy hova mentette el a letöltött fájlt :) (documents & settings ...) na akkor most telepítem...
  • mebucain
    letöltötte a game patchet utána kilép, hogy telepítse, de nem történik semmi. ha megint belépek azt írja, hogy már letöltöttem, de mégse csinál semmit... most mit csináljak? please help !!!
  • elite
    Bödös k*rva életbe már!!!
    A 2.201 patch sem javítja a fagyást Brit AI ellen játszva.
    Qrvára elegem kezd már lenni a bughalmokból. Nem lehet játszani már hónapok óta!!!
  • RevGo
    Hali!

Bárki segítségét kérném az alábbi problémában:
    Egyik haveromnál nem indul az Opposing Fronts. Ez azóta van, hogy lecserélték az IDE vinyót SATA2-re. Mindig mikor próbál belépni és kéri, hogy tegye be a lemezt, aztán klikk Insert Disc-re és ezt írja ki: "Could not verify media".
    Még csak nem is ellenőriz semmit, rányom az Insert Disc-re, és rögtön visszadja a játék, hogy: "Could not verify media", még csak nem is az hogy: "Please wait...verify media!"

Daemon 4.10-et , Yasu 1.4-et + Fixed image-t használunk. A játék FLT verziós.

Én ugyan ezeket használom, de nekem IDE-s vinyóm van és nekem megy.

Ha valakinek van valami ötlete írjon légyszi! Vagy MSN: [email protected]
  • robotnyk
    előszöris ahelyett hogy mindig újratöltenéd, a következő letöltés után csinálj backupot belőle steam felületről, és így kiírhatod dvdre a fileokat. patch ügyet passzolom, lehet hogy a steames fórumokon találsz róla, ha itt nem találkozott más a problémával.
  • deserter
    Hello.

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Az a hejzet hogy én steamon vásároltam meg a cohot, (kieget is meg a simát is) és a steam mindig autómatikusan közvetlen a patch kiadása után frissítette nekem a játékot, így nemkellett nekem sosem letölteni az új patch-eket. De most nem akarja frissíteni a cohot, és én meg manuálisan nemtudom frissíteni mert azt írja ki hogy, nem található a játék.

Már azóta újra raktam a gépet mert gondoltam biztos azért mert régi a windows és hát már begolyózott. De hiába raktam újra, ugyanugy nem tölti le a patch-t.
    Ha elindítom a játékot nemenged be mert aztírja ki hogy nincs feltelepítve a patch.
    Most töröltem le a gamet, és ujrarakom (steam-en). És így ez 6 órát vesz igénybe mire letölti.
    De nagyon félek hogy ígysem fog müködni a dolog.

légyszives segítsetek nekem. :( legalább infoval vagy valamivel. Másnak nincs steam-en vásárolt coh? Nemtudjátok mi lehet a gond?
  • erew
    Először is letöltöd a hamachit pl innen (ezt ajánlom:)
    http://filehippo.com/download/777ceb3a3447f5d17525e7fcb9d3fe9e/download/

Aztán végig csinálod a rendkívül nehéz tutorialt, ha gondot jelent, akkor keress magyar verziót (de az 1.0.1.5-öst ajánlom) és bejelentkezel egy hálózatba.

A #2377-es hsz-ben találsz egy hálózatot:)
  • frikfrak
    ááá megoldottam most már minden választható már csak ezt a multiban való játékot nem sikerült megvalósítani.
  • frikfrak
    Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem a telepítéssel kapcsolatban eddig ment jól a játék de most hogy az összes patch-et felraktam a Normandy-ai küldetések előtt egy lakat jelent meg és kéri a serilat persze bármit írok be nem fogadja el és a skirmis-nél az amerikai és német egységek sem választhatóak már. Leírom mit csináltam gondolom én rontottam el valamit. (Ja a játék nem eredeti.)

1. Felraktam a CoH alapjátékot majd semmi crack meg ilyesmi hanem jöttek a patch-ek.
    2. 1.000->1.40
    3. 1.40->1.7
    4. 1.7->1.71
    5. 1.71->2.101 (az a nagy Gb-os patch)
    6. Majd telepítettem az Opposing Fronts-ot
    7. 2.101->2.102->2.103
    8. Majd a gamecopyworld-ről származó crack és rs dll.

Az opposing telepítésénél a serial alatt kér valami Retial code-ot is három rublikás oda kellene valamit írni azt eddig üresen hagytam?

Ja ha tudtok valami oldalt ahol le van írva lépésről lépésre hogy mit kell ahhoz csinálni hogy a Hamachi-n tudjak multiba játszani a játékkal linkeljétek be még soha nem használtam azt a progit thx.
  • Ashenwell
    Barát felvétele chat ablakban: /addfriend név
    Tiensin én bejelöltelek már téged minden profilommal, de nem igazoltál vissza. Majd tedd meg légyszíves.
  • formatuq
    en csak azt mondom: commandos + firefly
  • Tiensin
    Rankod viszont még nincs?:D Így nehezen veszünk föl, ha nem találunk leaderborsdban:D Ez mekkora faszság, hogy név szerint nem lehet fölvenni játékosokat, csak ha chaten fönnvan vagy leaderboardson(amire meg csak rankeddel lehet fölkerülni ugye)..ki érti ezt.
  • erew
    hulcsigerg:
    Lazán elmegy. Én láttam már fullos gépen futni és az rohadt jól néz ki, de én gyengépp géppel nyomom, mégis visszaadja az élményt és imádom :)

Új vagyok, egy kis bemutatkozás:
    Tegnap tettem csak fel az OF-et, de a CoH-al július vége fele kezdtem.
    Amcsikkal vagyok, a játékban WigLand a nevem és nem vagyok noob :P
  • Tiensin
    Megnéztem a replayt muha:D PE sux és meg is érdemlik:D Nekem is van egy jó kis replayem ám. Ilyen a lorraine amikor az ember társa nub(mondjuk el kell ismernem ,hogy az AT ágyúja nagyon jól jött)

2on2automatch
  • lee56
    Ha el is, kétlem hogy élvezetes élmény lenne...
  • formatuq
    http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

• hulcsigerg
    hello!!!sztetek ezen a gépen elindul a COH???
    -radeon 9250 128mbram
    -768 mbram
    -caleron 2,66 Ghz
    pls segitsetek
  • pepe28
    Hamachi: host: netgaming3
    pass: netgaming3

Van még hely!Lehet jönni játszani!
  • RevGo
    Küldtem privát üzenetet CAC!
  • CAC
    Nem működött? És mi volt a hibajelenség? A jelszó nem volt megfelelő, vagy a szobában volt mindenki inaktív? Csak azért kérdem, mert anno még én csináltam, csak nem használtam...viszont tegnap kipróbáltam és tökéletesen bejött (igaz sajna senki nem volt bejelentkezve).
    Ha gondolod megbeszélhetünk egy konkrét időpontot. Nekem a legtutibb ma 22:30 után lenne, illetve holnap 17:00 után.
  • RevGo
    Kösz szépen a tippet CAC, de sajna nem működött (azért megnézem ma is, hátha jó lesz).
    Valaki szóval, ha tud, akkor legyen szíves és írjon már szobát.

Köszi szépen!
  • RevGo
    Kösz szépen! Megpróbálom! Remélem jó lesz!
  • CAC
    Próbáld meg ezt:
    host: COHhun
    pass: coh
    A jelszóban nem vagyok biztos. Itt még tuti van hely.
  • RevGo
    Hali!

Valaki bírna mondani olyan Hamachi szobát, ami működik is és hely is van rajta?! Most engedélyeztettük a Hamachit és szeretnénk kipróbálni, hogy működik e.

Előre is köszi!
  • CAC
    A többiek nevében is köszi, hogy figyelmeztettél! Megkíméltél egy szép nagy reinstalltól. ::sör::
  • Prince23
    Nem hogy valaki készitene egy bannert minden idők legjobb 2. világháborús rts-éről.
  • formatuq
    Aki meg nem rakta fel a 2.200 patch-et NE IS TEGYE !!!!

Visszahivtak, RO megint 2.103-as, ami ki nem javitanak valami hibat

Egyenlore varjatok!
  • formatuq
    Servers going down at 11 am PST for patch

In approximately 1.5 hours from now, we will be shipping out Patch 2.200. Servers will be down for 30-45 mins.

HAHAH, uj patch!!!!!!
  • formatuq
    fel ora es leszek RO-n, ha gondolod tolhatunk
  • formatuq
    jah, es aztan ha belovod arty-val a bazisat mikor eppen eszetlen modom minded egyseget egyszerre retreat-tel, akkor meg kilep
  • Tiensin
    compstomp lol:D 400 győzelem 2 vereség és persze most már ezért is kap rankot(régen nem kapott az ember basic match után).
  • Tiensin
    Elég gyakorlással , hotkeyekkel stb semmivel sem leszel lassabb mint a gép. Annyira lassan jön a nyersanyag , más játékokhoz képest, hogy a gyártással kapásból nincsenek gondjaid. Mennyi harcolo egységgel kell foglalkoznod egyszerre? Elég kevéssel. Viszont az AI sose tud majd counter snipeolni, circle strafelni tankkal(vagy akár elállni a menekülő tank útját egy járművel) stb stb. És egy meccs általában ezeken múlik. Nincs ezzel semmibaj ,ezek az AI korlátjai:)
  • formatuq
    Sajnos AI ellen nem szoktam tolna, mert vagy buta, vagy csal, es ezek tenyek.
    Es neked se javaslom. RO-n is vannak compstorm matyik, latszik a statjukbol, nagy a szajuk, aztan meg neznek, mikor a lvl9-10 ugrikk mert egy lvl2 jol elverte oket.
  • CAC
    Mi is 2 expert AI ellen szoktuk nyomni, illetve 3vs3-at úgy, hogy beválasztunk magunk mellé egy hard AI-t a 3 expert ellen. Szerintem nyílt pályán 2vs3expAI továbbra is jó teljesítmény, ezért szívesen megnézném, amit Total War írt.