Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
gyertek már, én fen vagyok!
offlinek:
Kyuu
Kupo
szivacs
MooN
Sharam
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
I LOVE DEEP
I LOVE DEEP
A multi 3 és több fõ esetén macerás, mindig szétkapcsol, kivág vkit, stb. Rengeteg embernek van ilyen gondja, elvileg 1-2 hét múlva jön egy újabb patch, ami remélhetõleg ezt a hibát is orvosolni fogja, mert ez a netkód miatt van, állítólag.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
msn?
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Barátommal próbálkoztunk a multiva, be is tölti a pályát, aztán ahogy elkezdõdik a játék 10 mp múlva ki is dobja vmelyikõnket! Általában õt szokta kivágni, nekem meg kiírja hogy gyõztem! Mi lehet a gond?
Köszi
csak 2 hszt kell visszaolvasni..
88asok kicsit nagyon op-k lettek, ki lehet egyaltalan lonni oket?😛
a tigris meg nem annyira tapos elso ranezesre.
May the force serve you well!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hagyd ki...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ez egy sms küldõs oldal de ha nem árulod el senkinek akkor elmondom a NAGY TITKOT, hogy ha egyszer reggelsz egy 3 napost (ez kemény 190ft + áfa) életed végéig tõlthetsz onnan vagy legalább is addig amíg kinem javítják a hibát (ami már vagy egy éve van) Ha letellik a regged érvényessége a felhasználói neved után üssél space-t egyet-kettõt vagy annyit amenyivel elfogadja <#ravasz1>#ravasz1> Nekem meg sok száz embernek ez már bevált gondolom nálad is mûködik majd.
Nem kell hálálkodni <#worship>#worship> Én is a netrõl kaptam az infót csak nem errõl a fórumról.
Jó töltögetést
http://bf2s.com/player/swy/
😛
Nincs valami hely ahonnan ingyen lehet letölteni?
http://bf2s.com/player/swy/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774