Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MooN00
Ha akarunk egyet 6-an játszani akkor ahhoz már igen power gép kell...szal valakinek van egy ilyen a "farzsebébe" ?? Mert akkor az legyen a HOST, különben nagyon fogunk szaggatni...jobb esetben már az elején kidob szinte mindenkit.

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

ColdFire
látom sokan vagyunk hamachin, csak senki nincs power onba, mindenki szürke...
gyertek már, én fen vagyok!
offlinek:
Kyuu
Kupo
szivacs
MooN
Sharam

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
gyere jáccani... 😊

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sharamboy18
nah?

I LOVE DEEP

sharamboy18
nah mostmár vagyok...kicsit hamarabb😄

I LOVE DEEP

MooN00
ÁÁÁ , akkor már valszeg alszok, inkább akkor holnap délután 😊

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

sharamboy18
amúgy
Név:COH22
pass:deep

I LOVE DEEP

sharamboy18
nekem most nem jó de egy óra mulva mehet ha nem alszol el<#gun>
oks?

I LOVE DEEP

MooN00
csináljatok vagy adjatok egy Himachi hálózat nevet és pass-t azt tolhatjuk

sharamboy18
valaki multi?

I LOVE DEEP

ColdFire
ték 😄

sharamboy18
oks😊
<#email>

I LOVE DEEP

ColdFire
má megvan😊

sharamboy18
valaki pls help...hamachi hogyan kell használlni?mert akarok multizni egyik ismerõssel de nemjó...csináltunk hamachin egy szobát beléptem abba a szobába elindítottuk a game-et lan-ba de nem találtuk meg egymást

I LOVE DEEP

sharamboy18
aki akar multizni aza vegyen fel msn-re és megdumáljuk

I LOVE DEEP

sharamboy18

I LOVE DEEP

A 88-asokat marha egyszerû elintézni, persze gyalogság kell hozzájuk. Vagyis ellenük.

A multi 3 és több fõ esetén macerás, mindig szétkapcsol, kivág vkit, stb. Rengeteg embernek van ilyen gondja, elvileg 1-2 hét múlva jön egy újabb patch, ami remélhetõleg ezt a hibát is orvosolni fogja, mert ez a netkód miatt van, állítólag.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

ColdFire

ColdFire
felolem..
msn?

sharamboy18
valaki multi?

I LOVE DEEP

Te meg túl vicces...😞
cold-fire
okk, a kérdés feltevésének az oka igazából az volt, hogy meg akartam nézni hogy passzol az uj designhez a logom😊 meg mondjuk 4 óra múlva "vásárolódik" le a játékés izgatott szal kérlek bocsássatook meg😊

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

ColdFire
tul jo vagy 😄

Hi!
Barátommal próbálkoztunk a multiva, be is tölti a pályát, aztán ahogy elkezdõdik a játék 10 mp múlva ki is dobja vmelyikõnket! Általában õt szokta kivágni, nekem meg kiírja hogy gyõztem! Mi lehet a gond?
Köszi
ColdFire
amugy jó a neved xDDD

ColdFire
omg...
csak 2 hszt kell visszaolvasni..

cold-fire
hülye kérdés: Lehet neten játszani?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

sharamboy18
jah...jó lenne már egy 4v4-es multi<#vigyor2>

I LOVE DEEP

Kupo
Én szoktam multizni egyik barátommal, de csak ketten általában, jobb lenne többen. 😊

valaki nyomja multiban?
88asok kicsit nagyon op-k lettek, ki lehet egyaltalan lonni oket?😛
a tigris meg nem annyira tapos elso ranezesre.

May the force serve you well!

MooN00
Magyar CoH oldal van már ? Vagy lesz ?

sharamboy18
<#banplz>

I LOVE DEEP

jaj...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ERIK Bacsi
Nem reklám volt! Swy kérdésére válaszoltam.(768) Az a gondod, hogy én nem tettem bele a <#mf1> jelzést? Vagy valahol azt olvastad,hogy kötelezõ?
Hagyd ki...

kösz a reklámot, inkább kihagynánk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ERIK Bacsi
A http://wanadoo.atw.hu/ fönt van ez is meg sok minden más is.
Ez egy sms küldõs oldal de ha nem árulod el senkinek akkor elmondom a NAGY TITKOT, hogy ha egyszer reggelsz egy 3 napost (ez kemény 190ft + áfa) életed végéig tõlthetsz onnan vagy legalább is addig amíg kinem javítják a hibát (ami már vagy egy éve van) Ha letellik a regged érvényessége a felhasználói neved után üssél space-t egyet-kettõt vagy annyit amenyivel elfogadja <#ravasz1> Nekem meg sok száz embernek ez már bevált gondolom nálad is mûködik majd.
Nem kell hálálkodni <#worship> Én is a netrõl kaptam az infót csak nem errõl a fórumról.
Jó töltögetést

sharamboy18
valaki multi?

I LOVE DEEP

sharamboy18
én is dc-rõl töltöttem...

I LOVE DEEP

Swy
Tudjátok elõfordulnak egy két napos/hetes linkek ahonnan le leht szedni ingyen!!!!!! azzért kössz!!<#mf1><#mf1><#mf1>

http://bf2s.com/player/swy/

sharamboy18
aki akar multizni az:
join:Companyofheroesfffff
pw:12345

I LOVE DEEP

ColdFire
láááááááááááááááááááááááááááááál

sharamboy18
de van...DC<#mf1>

I LOVE DEEP

Swy
na jó kezdõ wok!!
😛

Nincs valami hely ahonnan ingyen lehet letölteni?

http://bf2s.com/player/swy/

sharamboy18
mostmár megy😄...csak újra raktam a normál windows-t😄

I LOVE DEEP

ColdFire
lol amikor kezded, és kerdezi h tutorial mittomén, ott NO-t kell nyomi...

ERIK Bacsi
Ez fura, én tényleg nem nyomtam tutorialt csak a sokadik pálya után mikor felhúztam magam hogy nem sikerül a pálya (gondoltam klikkelgetek egyet amig lehigadok) aztán pont abból kaptam pár ötletet.

Maak
nekem addig el sem indult míg végig nem szuttyogtam a tutorialt

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ERIK Bacsi
A tutoriált érdemes végig nyomni, én is sok mindenre már csak a sokadik pálya után jöttem rá. Pedig a tutoriálban elmagyaráz mindent részletesen.

ERIK Bacsi
Multiban még nem probáltam (biztos nagyon ász lehet)

bazz, most jöttem rá hogyan kell a horovitzokkal tüzelni😊..nem tudtam hogy nem lehet õket mozgatni, de ha tüzel akkor brutális