Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Ertem, megprobalom, koszi a tanacsot, igaz, hogy eddig is foggal korommel kuzdottem, a legnagyobb baj az, hogy a krautoknak is van terkepen kivuli tuzersege es neki mar joval hamarabb mint nekem 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Foggal-körömmel küzdj 😄 A tankelhárító ágyúkat becsüld meg, az erõsítést meg vidd fel a dombtetõre, gyalogosokat meg ásd be. A lényeg, hogy csak akkor van bukta, ha a domb tetején lévõ critical location-t elfoglalják, tehát gyakorlatilag azt kell bevédeni.

Ha nagyon csehül állsz, kezdd újra a dombelfoglalástól, úgy, hogy elõtte a jobb oldali várost is elfogalalod, ahonnan a fritzek páncélosai jönnek.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

TopGun
Szia! Azt hiszem a hetedik kuldetesnel tartok konkretan a 317-es magaslat meg a kozelben levo varos megvedese a feladat, mar 2x probaltam megcsinalni, de mindig elverzek 😞( Tudnal adni valami jol hasznalhato strategia otletet?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Miben kéne tanács? Kb. 10 percig vagyok még.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

TopGun
Hi! Van itt most valaki aki esetleg tudna tanacsot adni?

ColdFire
vki jatek? sharam?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sharamboy18
valaki jön 3.-nak gamelni?

I LOVE DEEP

ColdFire
😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

sharamboy18
ha senni akkor küldöm egyedül<#gun><#boxer><#violent><#gun><#boxer><#violent><#gun><#boxer><#violent><#dumcsi>

I LOVE DEEP

sharamboy18
nos senki?<#finom>

I LOVE DEEP

sharamboy18
kabbe<#mf1><#crazya>

I LOVE DEEP

ColdFire
elverneeeek 😛PP

sharamboy18
fent vok hamachin
....
aki akar játszani az jöjjön föl

I LOVE DEEP

sharamboy18
nah emberek valaki jön gamelni?
<#violent>

I LOVE DEEP

cold-fire
wááá basszus nah akkor mad megoldom , mert én is nagyon szeretném ha töben nyomnánk.

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Ehh, akkor még nem járok sehol, thx 😊
ColdFire
vmi baj van a rendszereddel, sharammal 3at jáccottunk, egyszer sem irta ki a sync errort, és nem is szaggatott

ColdFire
15

Hány pálya van a single-ben?
(10.-nél járok)
cold-fire
emberek, hát senki nem játszik?

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

ColdFire
😛

sharamboy18
legközelebb meghalsz <#violent>

I LOVE DEEP

sharamboy18
igen mert a nácik nyorsabbak<#mf1>

I LOVE DEEP

ColdFire
azt hagytad, ott szenvedél mint egy Sharam 😄DDDDD

sharamboy18
<#mf1>

I LOVE DEEP

ColdFire
neki volt egy tankja nekem meg 6 meheeee 😛PPPPP

sharamboy18
hagytam nyerni coldfire-t....annyira örült

I LOVE DEEP

ColdFire
Sharamot szetvertem heheee :d

na szóval, már rá jöttem, h egy-egy kurva nagy robbanáskor vág ki. vagy a hangot nem bírja ezek szerint, vagy fingom sincs

nemhinném, hogy ez lenne a megoldás ftp-rõl szedtem szal jónak kéne lennie, most levettem a grafot is de úgyis kidobott. már mindent megpróbáltam szal ennyi volt.

ColdFire
skype jatek? 😄

sharamboy18
szedd le máshonna

I LOVE DEEP

ColdFire
hamachin jaccok Cold-Fireel 😊
erre jatek kozbe, õt ledropolja, és kiirja h sync-error
ha az exitre nyomok, reliccoh.exe hibával kivág 😞

milehet a gond? :|

sajna a patchel sem megy, vmi más megoldás esetleg, directx-el már szarakodtam eleget. driver probléma sem lehet, szal passz.

Fenrir
Vezérlõpult/rendszer/speciális/teljesítmény beállítások/speciális/virtuális memória módosítás

A halál csupán a kezdet...

Bocs az úgy szint elég hülye kérdésért de hol tudnám fentebb venni?
Bocs az úgy szint elég hülye kérdésért de hol tudnám fentebb venni?
még nem hátha

Kupo
Patch-et felraktad? Hátha az segít.

hello. A játék állat nagyon, csak egy csomószor kifagy. Vmi RelicCOH.exe hibával. Nem tud vki erre vmi megoldást?

ColdFire
senki nem fog jáccani veled reggelikkk xDDDDD

Állítsd 1 giga fölé a virtuális memóriát, úgy már menni fog.

sharamboy18
valaki most egy multi?

I LOVE DEEP

Minden program be volt zárva és újra is indítottam.
Kupo
Bezártál programokat, vagy próbáltad újraindítani a géped?

Elnézést a hülye kérdésért,de atr írja a játék telepítés után hogy a virtuális memória túl kicsi pedig 768 mi kéne csiálnom hogy játszhassak vele??
ColdFire
varlak msnen lol...

sharamboy18
én majd csak este lexek már csak...de reggelig😉

I LOVE DEEP

Nagyon egyszerû: mielõtt elfoglalod az útelágazást, módszeresen söpörd ki mindenhonnan a nácikat! A térkép tetején vannak a tank-, és gyalogos gyáraik, azokat mindenképp intézd el! Ha tied az egész térkép akkor lehet elfoglalni az útelágazást, és a konvoj áthalad mint kés a vajon...😊)
Kicsit elakadtam a Montebourg pályán és kéne egy kis segítség. Valami konvojt kéne biztosítanom, viszont mindenhonnan támadják õket. Nagyjából tudom tartani õket, de van négy Point, amit el kéne foglalnom, gondolom akkor indul tovább a konvoj, de nem tudok már több haderõt gyártani, mert nem enged többet. Hogy tudnám azt elkerülni, hogy legalább alulról és jobbról ne támadjanak? Illetve hogyan tudnék gyártani howitzereket?

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/