8857
  • Pleomax365
    Oké köszi!
    Megint tanúltam valami újat:D (Nemtudtam, hogy az unlocker mire jó)
  • robotnyk
    itt az unlocker alaphoz
  • Cefre
    köszi
  • Pleomax365
    Ismerem az oldalt, nem is lenne rossz ötlet...!
    De sajnos csak az Opposing fronts-hoz van savegames....

A simához nincs:((
  • robotnyk
    próbáld itt
  • Pleomax365
    Heeelp...
    Valaki adjon mentést...
  • CAC
    Mire hármat számolok. :)
    Na jó...arra jó, hogy a közeli fog of war-os területeken is mutatja az ellent, illetve úgy ánblok mutatja a közeledő enemyt.
  • Ebola
    Hali!
    Engem érdekelne a sima és/vagy a kieg is. Az ár is megfelel.
    Pest környékén személyesen is tudunk cserélni.
  • Cefre
    A briteknél mire van a rádjó?
  • Pleomax365
    Sziasztok!
    Lenne egy hatalmas kérésem kérésem!:D:D
    Valameikőtök megszánhatna pár emntéssel kb Red ball küldetésnél jártam már vagy 5x-ör:(:(
    De Csodák-csodájára megint újratettem a gépem így elvesztettem, ameikőtök lenne oly kedves elküldeni nekem azt nagyon megköszönném:S
    Msn-en szeretném még pedig a címem [email protected]

Előre is kössz!
  • grebber
    Most néztem asus honlapján:

Exclusive Hottest DX10 Game bundle: Company of Heroes - Opposing Fronts

Ma az lenne akkor érdekel?
  • bajgunar

Bocse, de nekem az Opposing Fronts kellene inkább.
  • grebber
    Én 4000Ft-ra gondoltam.
    Az sima CoH jár hozzá.
    Mint az átlalam eddig ismert ilyen játékok ez is papírtokba foglal helyet rajta a seriallal.Nem használt mert hozzá sem fogok nyulni,max a multi miatt tartanám meg de én meg a stratégia távol állunk egymástól.
    Szeretem őket játszok velük meg minden de legtöbb esetben pl világháborusaknál tudni kell mi jó mi ellen.Előnyben akik vágják a világhábórut járművekkel tankokkal mindennel.
  • bajgunar
    Meik? A kieg-es? Opposing Fronts?
    Vagy csak a sima alap??
    És mennyit kérnél érte??
    Nah és a Serialt az Accounthoz (mármint ha az OF lemez)?
    Kicsit gázos használt GAME-t venni.
    Max ha dobozba van és belül a serial is!
  • grebber
    Érdekel valakit esetleg egy eredeti CoH ?
    Mert amit veszek VGA-t ahoz adják és nekem nem kell mert megvan már warezba!
  • Cefre
    Hello
    Van már olyan mod ami összekapcsolja a panzer elitet és a wermachtot?
  • Ebola
    Hali!
    Eladó még a CoH-od?
  • CAC
    Ó, köszi! Akkor hiába játszottam véresre az OF-et. :)
  • Tiensin
    Nem. Wehrmacht es terror doctrine bal ágának vége. Összesen 9 cpt kell összeszedni.(1 a zeal 3 a propaganda war és 5 a KT)
  • CAC
    Na feladom. Hogy lehet King Tigert gyártani? :)
    Felteszem PE-vel, és Tank Buster generálissal.
  • pepe28
    Összeszedtem pár jó mappot Opposinghoz!
    http://data.hu/get/14384/Company_of_Heroes_-_Opposing_Fronts_maps.zip.html
  • KoPf04
    Egy olyan kérdésem volna hogy hova kell pontosan a custom mapokat rakni,illetve milyen beállítások kellenek hozzá?
    Mert multi alatt nem akarnak menni,hiába van meg mindkettőnknél,azt írja hogy nincs meg a kiválasztott pálya,holott skirmish-ben tudok rajta játszani.
  • Tiensin
    És van egy eladó alap CoHom még mindig(természetesen nem használt cd keyyel):D
  • Tiensin
    Standalone igen, olyan értelemben ,hogy azzal is játszhatsz önmagában. Viszont csak akkor játszhatsz az Usa ill. Wehrmacht frakciókkal(csak ellenük),ha megvan az alapjáték(illetve, ha csak az alapjáték van meg ,akkor nem játszhatsz a Britekkel és a PE-vel).
  • Tiensin
    van róla replay?:D Másik meg, hogy én relic onlineon játszom, persze hamachin más a helyzet.
  • Grove4
    Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy az opposing fronts kiegészítő az standalone,meg melyiket töltsem le(akarom mondani vegyem meg) a of. vagy a sima alapjátékot,mert ha az of. nem "csonka" akkor azt töltöm.
  • V43 1105
    Pedig van .. trainer, működik multiban .. múltkor játszottam, egy gyerekkel, a srácnak 30 párduca volt .. de úgy építette, mintha gyorsépítéssel nyomná ..
  • Myrddraal
    Az szuper, köszi szépen!
  • CAC
    Tudtommal igen. Az tuti, hogy a teljesített küldetések, medálok megmaradnak.
  • Myrddraal
    Hali! Olyan kérdésem lenne, hogy ha felpatchelem a gamét, akkor a régebbi verziós mentéseimet tudom majd használni?
  • deserter
    Hello.
    Szépen alakul a magyar coh klán oldala. Már tippek is olvashatók rajta.
    replay-ek is lesznek rajta. Hamarosan lesz 1v1 verseny is, de még nem teljes a honlap.
    Regelj rá, hogy tudjuk, hogy benne lennél a versenybe, és majd kapsz info üzenetet a versenyről.

Hungarian Titans oldala
  • Tiensin
    Én meg többszáz játék után is állítom ,hogy nincs cheat:D
    Replayből teljesen egyértelművé válna, ha csal valaki.
  • BBazsi
    Hi!
    Létezik a játékhoz mulitban cheat, mert egy-két játékban elég gyanús dolgokat tapasztaltam. Nem vagyok noob és ismerem a játékot.
  • CAC
    Igen, a deves bugot ismertem. Mondjuk az is rejtély számomra, hogy miért volt szükség a -dev kapcsoló használatára az egyedi térképeknél. Ha már itt tartunk, úgy vettem észre, hogy ilyenkor az AI sem olyan penge. Beszorul, megáll, stb.
  • elite
    Ez elsősorban akkor jön elő, ha "-dev"-el van indítva a játék, hogy használni lehessen az egyedi térképeket hozzá. (Mellesleg akkor sem lehet joinolni, ha valakinél devvel van indítva és másnál meg nem)
  • CAC
    Állatdurva! Erre magamtól sosem jöttem volna rá.
    És a hivatalos szerveren is fennáll ez a probléma, vagy hamachin?
  • elite
    Ez számít, igen.
  • CAC
    Nem mondod?! Ez számít a hamachi multiknál, különben nem tud csatlakozni a jónép?
  • elite
    A grafikai beállításoknál a "model quality" és "model detail" mindenkinél egyformán legyen beállítva. (Az egyik a csúszka alul)
  • KoPf04
    Közben rájöttünk hogy crackel nem megy,ígyhát miniimage-es,yasu-s,host blokkolós mególdással sikerült elíndítani.
    Gond nélkül lejátszottuk,tehát ajánlom másnak is ezt a fajta "törést".