8857
-
eXiT CoH Fan #2480 Üdv mindenki (:
ÉRdeklődni szeretnék és örülnék ha v.ki segítene is :D
Annyi a gondom h egy is merősömmel Company of Heroes ozni szeretnénk lan on / egyik játék sem eredeti / Hamachin keresztül szeretnénk ezt megoldani és affelől érdeklődnék h hanyas patchig kell leszedni h tudjunk jáccani?
köszi előre is !
Csáó -
#2479 Nem tudom, nekem a magyar stratégiák mind bejöttek eddig. De ahogy érzed. -
#2478 Olyan szépet birnák írni neked,de inkább ráhagyom másra. -
bgabor #2477 A rush for berlin az magyar gyártmány, így kerülendő. (a magyar gyártmányú RTS-ek nagyon színvonaltalanok a külföldiekhez képest)
A Faces of War és a Word in Conflict viszont nagyon jó minőségűek. -
#2476 Más kategória. Mind2 nagyon jó. :) -
gettobuxa #2475 köszi majd megnézem :)
(a world in conflict után)
:) -
Robber #2474 Ha vh-s kell akkor Faces of War. -
gettobuxa #2473 sziasztok!
nagyon bejött a játék, és azt szeretném kérdezni, h milyen hasonlók vannak még? ez életem 1. rts-e :) a rush for berlint nézegetem még, az jó? vagy nem második vh-s melyik a jó?
köszi :) -
CAC #2472 Keresek baráti áron eredeti CoH vagy CoH-OF játékot. Természetesen nem használt serial-lal.
Akár a vidkártyák mellé kapott, papírtokos kiszerelésben is érdekel. -
BBazsi #2471 Nektek is volt olyan hogy játék közben ledob 2 játékost és megfagy a játék és nem tudsz mit csinálni. Kilépsz és piros a pötty a neved mellett. Nekem most volt 5 perce (meg előtte is párszor) és kaptam egy vereséget. -
CAC #2470 Csak sikerült elgépelnem az url-t. Miért nem lehet itt szerkeszteni a kommentet? :(
a jó link :) -
CAC #2469 Mivel nagy itt a pangás gondoltam felrakok egy replayt. Az első 1vs1 játékom: cac vs sys -
CAC #2468 Nem, én ebben a pillanatban regeltem ugyanezen a nicken. A relicen pedig még nincs profilom. -
CAC #2467 Rendben, meg is cselekszem hamarosan. Gondolom lesz még ilyen a későbbiekben.
Ha kell esetleg segíthetek a klánoldal készítésében is, ha a fórumon kívül akartok mást is. -
deserter #2466 regeld magad a forumunkra... és ott megdumáljuk a dolgokat :)Hát a warra már nincs jelentkezés. De attól még felvehetnéd velünk a kapcsolatot. :) -
Ashenwell #2465 CAC a te profilod a ThisGameIsBroken?
Nem tudom lehet-e még jelentkezni, de mivel volt egy kis kavarodás, lehet, hogy megengedik. :) -
CAC #2464 Viszont pont kérdezni akartam, hogy lehet e még erősíteni/gyengíteni a HT sorait. Olvasom a fórumot, és tán ma van a jelentkezési határidő. -
deserter #2463 uhh bakker tényleg :D erre nemis gondoltam. Hát akkor vagy 2-3 hét mire teljesen ráér xD -
CAC #2462 Nem. Lehet, hogy a vizsgaidőszak. Írjál neki privátot.
-
deserter #2461 Hello. Nemtudjátok srácok hogy tiensin-el mivan? Mert úgyvolt hogy játszik ő is a HT vs. SB klán elleni barátságos mérközésben, de nem jelentkezett már rég óta :(
HT klán fóruma. -
CAC #2460 Igen, ez tényleg nagy hiányosság. Reménykedtem, hogy valamelyik patch majd javítja, de sajna nem.
mac100:
Azért írja ezt ki, mert automatikusan fellép a Relic szerverére, neked meg nem jogtiszta a progid. Keresd meg az 1719-es hozzászólást a 10. oldalon! Abban minden le van írva. -
mac100 #2459 Valaki tudna nekem segiteni letöltöttem az Opposing frontsot de amikor belemegyek a játékba egy uj accountot akar nekem csinálni , letöltöttem a legujabb patcheket is de mikor beirom az adatokat kiirja hogy Account banned, nem tom má hogy mit tegyek, 3 hét alatt alig akart lejönni és most meg nem tok rajta játszani Üdv Mac -
deserter #2458 Hello skacok!! Elkészült a magyar coh klán foruma is. Tessék ide is látogatni meg regelni meg irogatni :)
Ide gyertek!!!! -
#2457 :D ez nagyon jó!!(dinamitos),viszont ezek elég nagy hibák,egyébként a játék jó. -
CAC #2456 Megynomtad előtte a delete gombot? Mert akkor meg kell jelennie egy várakozni tilos kinézetű táblának, scuttle felirattal.
Ez csak a mérnökök álltal épített épületekre igaz, egy polgári épületből átalakított barakkra nem érvényes. Egyébként szerintem a játék nagy hibája, hogy az ilyen semleges épületeket nem lehet például javítani.
Sajnos tudtommal a telepített fegyverekből nem lehet kiszállni. Én a kommandós faszagyerekekkel szoktam magam aládinamitozni, ha szorongat a population limit. -
Cefre #2455 Egyforma a hamachi verziója? Mert nálunk az volt a gond .Legjobb az 1.0.1.5 nem a legújabb , de ezzel megy nálunk bevált. -
#2454 megpróbálom,de ugy emlékszem nem jelent meg semmilyen piros ikon,de azért ködz,megpróbálom,és a flakból h kell kiszállni? -
#2453 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, miért nem találjuk egymás szerverét a haverommal ? Eddig ment, de most gépcsere lett, nah azóta se kép se hang .. :o -
CAC #2452 Miután kijelölted a lebontandó épületet, nyomsz egy del-t, majd megerősítésként rákattintasz a megjelenő piros ikonra.
A support fegyvereket úgy lehet ledobni, hogy egy ellenséges géppuskafészek vagy tank elé viszed az egységeidet, és azok pillanatok alatt eldobatják velük. :)) -
#2451 Az lenne a kérdésem,hogy a company of heroes opposing fronts-al játszok,és nem tudom hogy kell lebontani épületeket,amie már nincs szükségem pl.:mg fest,meg a másik,hogy hogy tudom azt mondani a katonáimnak,hogy hagyják el a flak 88 ast meg tegyék le a mortart meg mondjuk a mg 42est? -
BBazsi #2450 Nektek is szarakodik mostanában a relic online. Egy csomószor nem loginol be, piros a pötty a jobb sarokban. Ekkora szar az egész vagy nálam van vmi hiba? -
CAC #2449 Nekem is volt ilyen hibám, és vagy az 1.0.1.3-as hamachi, vagy egyszerűen az, hogy más kreált, de megoldotta. Elite pedig javasolta a model detail ugyanolyanra való állítását. Sajna mást én sem tudok javasolni. -
CAC #2448 Hát nem is tudom. Igazándiból ezek mind kellenek ahhoz, hogy magával az OF-fel tudjon a delikvens játszani. Kivétel a registrys bűvészkedés, de felteszem ezt ugyanígy létrehozza a gém is, ha beírod a serialt.
A hamachis része pedig nem igaz. Én 1.0.1.3-mal játszom, és minden megy flottúl. Előtte az 1.0.2.0 volt fent és az is tökéletesen működött. -
#2447 B***ott nehéz rábirni a GAME-t h hamacsin menjen!!!
Fel kell patch-elni mindegyik játékot, akik játszani akarnak a legutolsó patch-ig befejezőleg (2.2.0.1-ig /4db patch/).
Hamacsiból mindenképp a 1.0.1.5-ös verzió KELL!!!
Kell egy MiniImage file, amit a DaemonTools 4.10 -es verzióba kell beMOUNT-olni!!!
Aztán kell egy YASU 1.4 es verzió amivel eltünteted a DaemonTools-t a játék elől!!!
A Daemon-ba az összes emulációt be kell kapcsolni.
Létre kell hozni egy Windows Registry Editort ezzel a bejegyzéssel!!!
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\THQ\Company of Heroes]
"CoHOFProductKey"="1E3E-DA0E-3998-1911-8672"
"InstallState"="Installed"
"CoHProductKey"="3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7"
Aztán a C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts <--file -ba
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
beszúrni ezt a két sort, hogy ne akarja magát PATCH-elni a játék!
ÍGY EL FOG INDULNI A Company of Heroes Opposing Fronts Hamachin Multiba!!!
Viszont nem lesz ACCOUNT-od, nem fogsz fejlődni, nem kapsz pontokat.
De a multi az TUTI h menni fog.
Máshogy nem nagyon fogjátok elinditani!
SOK SIKERT!!!
(nekem megy) -
#2446 érdemes végigjátszani, nem tart sokáig. kiegészítő teljesen más játékstílushoz illő factionöket hoz, szóval azt is érdemes kipróbálni. -
#2445 Most játszok előszőr a játékkal és kegyetlen jó.Tutorialt érdemes végig csinálni?Nem most kezdtem az RTS-ekkel, de eddig ez fogott meg igazán, a többit pár pálya után feladtam.Kiegészítője is olyan jó mint az alapjáték? -
#2444 Elárulom h így se megy de mind1 azért thx -
CAC #2443 Ennek az oldalnak a közepe táján megtalálod a választ. Visszaolvasás rulez! ;) -
#2442 Csáo! Nekem az a problémám h megvan az OF is és hamachin keresztül akarok jáccani egy haverommal, látom a szervert de amikor rákattintok kétszer akkor connectel vár 1 percet és kiírja h couldn't connect! PLZ HELPPP!!! -
NoiZ #2441 Üdv.
http://www.youtube.com/watch?v=LHaBpJowGZg