Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
Helyes <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

mike0013
csinálom a CoH magyaritását!
Péntekre kivánom befejezni😊
gondoltam szólok😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Jeffjohnson
naja de a rushban sok élvezet nincs de az egyik 2v2 es pálya asszem lyon ahol van híd is ott lehet ha felrobbantod a hidakat

Én nem láttam még olyan rts-t amiben az építkezés erõdítés vezetett volna a gyõzelemre multiban.
Jeffjohnson
A gép biztos ,hogy csal mert mindíg a leggyengébb pontokon támad de ezzel nincs is gond AI-t tökéletesre úgyse tudják megcsinálni. Nekem majd egy napomba került ,hogy (kb 10 csata) mire tudtam nyerni ellene normál-on de aztán rájöttem mi a lényeg azota zsinorban 3x tudtam legyözni kár ,hogy ez is olyan rush-olos rts mert én épitkezni erödíteni szeretek.

A gép nem csal hardon. Ha gondot okoz az AI megverése akkor multiban lesz néhány kellemetlen meccsetek a jobbak ellen.

Akit érdekel szinte minden estze játszunk multikat itt:

coh_hungary
pass:cccp
m 26 rendelsz tankos cucccok közül simán széttépik

GanXstaZoleeWrk
M10

GanXstaZolee#2709

ColdFire
57esekkel... vagy defensivebe az ágyúval

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Sziasztok!

Próbáltam egy pár multit nyomni az utóbbi napokban és az az érzésem, hogy a TIGRIS rendkívûl erõsre sikeredett, gyakorlatilag megállíthatatlanok. Az aknák sem sebzik.....

Ötletek, hogy hogyan lehet hatékonyan és gyorsan kinyírni, mikor párban mennek?

G.
megvan 😊
sikerült megoldani a játék hibáját 😄
akinek még faultrep.dll hibája lennne
http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/F/faultrep.dll/5.1.2600.2180/download.html
EZT MÁSOLJA BE A MAPPÁBA
Kupo
Mondjuk ha felfejlõdsz te is és kibírod, akkor el lehet verni, én mondjuk multiba szoktam, nem skirmish-be. Egyik barátom+én VS 2 AI.

Nem is az, hanem hogy valami brutál gyorsan építkezik/gyárt egységeket. Szerintem vagy több nyersanyaga van, vagy gyorsabban építkezik hard-on. Expert-et ezek után meg sem nézem inkább.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Kupo
Csal az tuti, mindig olyan helyen támad a hol a legkisebb a védelem. De a többit meg se nézi, ott sincs ahol ki van építve a nagy védelem.

Hûû, az elõbb majdnem uninstall volt, annyira felhúzott idegileg a gép. Jól érzékelem, hogy már HARD fokozaton is pofátlan, buzie módon csal az AI skirmishben?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Hetek óta játszom probléma nélkül a játékkal, aztán tegnap gondolt egyet és 5 perc játék után csontrafagyott. Most már állandóan ezt csinálja. Ujrainstalláltam a gamet, videokarit de semmi. Találkozott valaki ezzel?
ColdFire
1.2 update mindkettotoknek, meg hamachi update és kész...
meg lehet routered van

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

hi valaki nem tudja miért nem birok hamachin keresztül játszani mert a haverom nem látja amit hostolok. vki help
DEMOnál is probléma van :S
leszedtem ma délután a demot és ugyanúgy a faultrep.dll-el van problémája.
Akinek megy a játék és vna faultrep.dll fájl a mappájában, légyszíves vegyen fel msnre ( [email protected] ) , már annyira érdekel a játék :o
Ez egy übertáp gém. most játszok a demo-jával... hát alig bírok tõle elszakadni 😊 holnap beszerzem teljesben is. de lehet, hogy amikor lejjebb megy az ára akkor megveszem 😊

MooN00
Ez a file valószínüleg be van tömörítve valamelyik nagyobb rétegbe...
szóval a kibontáskor használt fájlok között hiányzik neki....

sajna erre az a megoldás, hogy szerezz be egy másik verziót, mert akár ez dvd olvasási hiba is lehet

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

3* raktam újra 😄
Ne legyél már ekkora tök. Azt írta a program, hogy telepítsd újra, hát akkor tedd meg. Ha meg úgy sem megy, vedd meg 😛

nincs ittt fennnnt 😞
de azért tenksz

vagy ha vkinek meglenne és áttudná msnen küldeni: [email protected]
mike0013
dll-files.com-on keresd a faultred.dll-t😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

hali! lenne egy problémám, nem indul a játék.
"This application failed to start because faultred.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem"
Valaki tudna segíteni? Bithumenrõl szedtem a gamet.
ColdFire
szójá majd

MooN00
Na ha haver gépe megjön akkor majd megbizonyosodunk róla....

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

Fenrir
Nekem bejön ez a koncepció. Jobb mintha lenne 1 baxott nagy bázisom valahol vagy a sok elfoglalt zászló körül platformos bázisok (mint a BFME-ben).

ColdFire
frontokat tologatni jobb lenne mi?😊

Szép grafika, jó hangok, nagy kár ezért az irreális és életidegen területfoglalós koncepcióért.

ColdFire
egyik gyerek mondta, h csak erõs gép kell hozzá, õ külföldi szerveren 3v3al nyomta

MooN00
Jön valaki valamikor játszani ? Meg kéne fejteni, hogy hogy lehet többen játszani (3<😉

Simán Lan-ba.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

Kupo
Nekem megy jól. Lag van szerintem, simán LAN-ba vagytok, vagy hamachi?
Ha hamachi, akkor tölt valaki?

Hi!

Mûködik valakinek LAN-ba a játék? Ketten akarunk játszani, de elég nehezen veszi észre egymást a két gép, ha pedig nagynehezen észreveszik, és elindul a játék, akkor nem mozognak az egységek, csak miután egyõnk kilép. (1.2 patch fennt van)

Ilyennel találkozott már valaki?

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

ColdFire
havernak mondd, én már MP master vagyok 😄DDD

Fenrir
Jó játékot 😊

ColdFire
kösz, isten vagy 😄

Fenrir
Serial: 3438-fdf3-fd15-7fa6-94b7

ColdFire
kuldjetek már egy serialt PMbe, mert mamáméknál vagyok, és az egyik gyereknek kéne, virusos szar lapokra most nem akarok felmenni, nem akarom ezt a gépet elbaszni...

ColdFire
vasarnap este, vagy hetfon

azért köszi akkor majd leszek kb mikor??
ColdFire
szarugy, majd vasarnap, nem vagyok otthon 😄

csak senki nincs aktív😊
benn vagyok
Olvass vissza, nem egy hamachi szerver cím/pass be lett már írva ide.

Én vagyok de ti hol?? ezért kérdeztem és onnan hogyan tovább?
ColdFire
hamachi
·
1.2 COH update
·
LAN
·
Host vagy Join game...

Segítenétek a multiban??