Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Péntekre kivánom befejezni😊
gondoltam szólok😊
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Akit érdekel szinte minden estze játszunk multikat itt:
coh_hungary
pass:cccp
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Próbáltam egy pár multit nyomni az utóbbi napokban és az az érzésem, hogy a TIGRIS rendkívûl erõsre sikeredett, gyakorlatilag megállíthatatlanok. Az aknák sem sebzik.....
Ötletek, hogy hogyan lehet hatékonyan és gyorsan kinyírni, mikor párban mennek?
G.
sikerült megoldani a játék hibáját 😄
akinek még faultrep.dll hibája lennne
http://www.dlldump.com/download-dll-files_new.php/dllfiles/F/faultrep.dll/5.1.2600.2180/download.html
EZT MÁSOLJA BE A MAPPÁBA
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
meg lehet routered van
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
leszedtem ma délután a demot és ugyanúgy a faultrep.dll-el van problémája.
Akinek megy a játék és vna faultrep.dll fájl a mappájában, légyszíves vegyen fel msnre ( [email protected] ) , már annyira érdekel a játék :o
szóval a kibontáskor használt fájlok között hiányzik neki....
sajna erre az a megoldás, hogy szerezz be egy másik verziót, mert akár ez dvd olvasási hiba is lehet
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
de azért tenksz
vagy ha vkinek meglenne és áttudná msnen küldeni: [email protected]
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
"This application failed to start because faultred.DLL was not found. Re-installing the application may fix this problem"
Valaki tudna segíteni? Bithumenrõl szedtem a gamet.
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
A halál csupán a kezdet...
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
Ha hamachi, akkor tölt valaki?
Mûködik valakinek LAN-ba a játék? Ketten akarunk játszani, de elég nehezen veszi észre egymást a két gép, ha pedig nagynehezen észreveszik, és elindul a játék, akkor nem mozognak az egységek, csak miután egyõnk kilép. (1.2 patch fennt van)
Ilyennel találkozott már valaki?
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
·
1.2 COH update
·
LAN
·
Host vagy Join game...