Company of Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ekkora a mérete, mert standalone a kiegészítõ, tehát minden bizonnyal benne van az alapjáték is, a javításokkal egyetemben.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Ez most a rendes verzio,nem a beta,ugye??
na ja, nézd meg: Medieval II Total Wars Kingdoms (csak egy kieg. de csak dupla dvd <#gonosz1>#gonosz1>)
Na ja... csak egy kieg. és ekkora.
Ha mûködik, majd írjatok 😊
Ha mûködik, majd írjatok 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
2007-09-26 PC Game ISOs Company Of Heroes: Opposing Fronts (c) THQ *CLONECD* PROCYON 68x100 MB
De bazmeg. 7gb és ez "csak" egy kiegészítõ...omfg...
Ha valakinek mûködik majd pls írja le és azt is, hogy mit tett ezért.
De bazmeg. 7gb és ez "csak" egy kiegészítõ...omfg...
Ha valakinek mûködik majd pls írja le és azt is, hogy mit tett ezért.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
CoH kieget a póórnépnek! 😊
Pedig jó lenne minél elõbb megszerezni a CoHOF-t, mert már nagyon jó lenni kipróbálni a vadászpárducot 😄
warezon semmi nyoma CoH kiegnek de fifa 08nak igen <#wow2>#wow2>
ahogy az amcsikat ismerem, meg a hackereket 😊
Este lesz warez?!!Akkor letölsük.
estére lesz warez <#gonosz1>#gonosz1>
Nekem megvan eredetiben plusz egy ideje tolom online. Most a beta-t nyomom nekem bejön a kieg.
Opposing Fronts magyarországi megjelenésrõl tud valaki valamit?
Jah és [email protected] az msn címem
Sziasztok!
Akinek megvan eredetiben és szokott online jáccani az vegyen már fel msn-en, mert szükségem lenne egy két tanácsra...
Elõre is köszi
Akinek megvan eredetiben és szokott online jáccani az vegyen már fel msn-en, mert szükségem lenne egy két tanácsra...
Elõre is köszi
köszike <#worship>#worship>
megvan, csak pachelni kellett:-) balfinger vagyok. Más! Este 10-ig melózom, utánna nem lenne kedve valakiknek 3v3-azni egyet próbaképpen?azt hozzá kell tennem eddigi múltam a játékban a singli mode meg vagy 3db lan.
Üdv!
Nekem az lenne a gondom, hogy megvan a játék eredetiben, töltöttem le replayt a Gamereplays.org-ról, bemásoltam a file-kat a playback könyvtárba a coh-on belül, de a skirmishben nem tudom betölteni, tök üres. Olvastam valamerre hogy az ember írja: megnézte és egyezik a verzió szám. Azt hol tudom megnézni? Szerintetek mi lehet a gond? Please Help!!!!
Nekem az lenne a gondom, hogy megvan a játék eredetiben, töltöttem le replayt a Gamereplays.org-ról, bemásoltam a file-kat a playback könyvtárba a coh-on belül, de a skirmishben nem tudom betölteni, tök üres. Olvastam valamerre hogy az ember írja: megnézte és egyezik a verzió szám. Azt hol tudom megnézni? Szerintetek mi lehet a gond? Please Help!!!!
kikapcsolható az. innen letöltheted az említett verziót.
vegyél fel msnre: [email protected] (átküldöm az 1.0.0.36en-t)
mármint hamacsi verzióról beszélsz, saynos updateli magát, akkor uninstalláljam és kerítsek régit?
Apropó multi, megy valakinek a legujabb verzióra patchelve LAN-on? (természetesen nem a bolti változatra gondolok <#wilting>#wilting>)
valószínûleg olyan lesz, mint a dawn of warhoz a dark crusade, nem kell hozzá az alap, csak akkor, ha multizni akarsz.
Jajam, jó játékot! Én meg addig felturbózom egy kicsit, hogy menjen az összes javítással...<#whatever>#whatever>
\"Baker, a II. vh-s játékfordítók céhének nagymestere.\"
Hát most sikerült csak leszednem normálisan a betát😄 Amúgy nagyon jó, fõleg elverni a Briteket PE vel a kukás új hidas mapon.
Az tényleg a kemény munka gyümölcse..(más kérdés ,hogy akármilyen hidas pályán a britekkel kikapni mûvészet..)
Az tényleg a kemény munka gyümölcse..(más kérdés ,hogy akármilyen hidas pályán a britekkel kikapni mûvészet..)
Hát azt megnézném ,hogy míg a legelsõ épületed építed allieddal, hogyan jön az ai bármilyen motorizált egységgel a motoron kivül😄
Vedd fel replayt és nézd vissza mit csinál az AI, és csináld Te is azt.
Vedd fel replayt és nézd vissza mit csinál az AI, és csináld Te is azt.
én most sima CoH-ról beszélek <#wink>#wink>
😊 Biztos a panzer elite ellen mentetek... Annak ilyen kis mocija van és azzal foglalja a pontokat... Meg szinte csak ilyen tankokat tud gyártani... Én ugy védekezek hogy befoglalom a fuelt és közvetlen mellé a brit katonákkal lövészárkot csinálok... amit tök jó mert ingyen van... és a többi cuchoz sem kell benzin 😊 Akkor van gond ha mortalos kiocsival jön... meg a marder 3 assal. Azt nemtudtam még kivédeni... mert a calliop shermen sem valami erös hogy kiszedje... még kettö sem... Meg idegesít az a bug... hogy az embereim egyszercsak féluton belassulna, mintha löné öket valaki, de közben semmi nem lövi öket 😄 És nekem pont sietni kellene. Ja és aztsem hagyom ki hogy a serverek 90% ához nemtudok csatlakozni...
pl, éppen hogy barrackot épitek de õ már jön tankokkal <#nezze>#nezze> vagy könnyû gépezetekkel... ezvolt amikor haverral két hard ellen nyomtuk 😄 haver épitette a barrackot, én épitettem, közben foglaltam, de az ellenfél már mocikkal, APCkkel, Tankokkal jött...
Én nem vettem észre hogy csalna a gép... mire gondolsz?
vagy rakjanak egy avastot, az majdnem olyan jo, és nem akadályozza a kedvenc játéka futtatását<#nezze>#nezze>
Aztán meg ne csodálkozzatok, ha vírust kaptok. lol a nodot nem kén leszedni, inkább jáccatok mással
Szerintem elöször a nod-ot szedd le 😊 Énis mindent megpróbáltam már... és a végén ez lett 😄
driver a legujabb?
hány mb a switch mert azis lehet tul nagy az adat csere de ez lehet a hálókártyátol is ... Azt is meg kell nézni mekkora.
hány mb a switch mert azis lehet tul nagy az adat csere de ez lehet a hálókártyátol is ... Azt is meg kell nézni mekkora.
HELLLOOOOO. 😊 nos Énis ugyanebbe a problémába ütköztem... de sokáig nem tudtam megoldani... a megoldás hogy szedd el a nod 32 öt a géprõl!!! Nem elég kikapcsolni!! Teljesen távolítsd el... Tuti ez lesz a megoldás... Jó játékot 😊
Sziasztok!
Nem tudom, hogy belefutott e már valaki a következõ jelenségbe, hátha tudtok segíteni.
Lan-os multiplayert nyomtunk volna 3 gépen. 1.7 pach fenn, mindhárom gépen normálisan fut a game.
Nos, ha mind a 3 gép bent volt, a game nagyon beszaggatott (nem is lehetett játszani.
Kiszûrtük, melyik gép miatt szaggat be. Ha az a gép nincs bent, a másik 2-n tök jól fut. Swithc csere, utp kábel csere volt, de akkor is, ha az a gép bejön, állatira beszaggat a game. A gépen egyébként solo-ban teljesen szépen fut a játék.
Valami 5let?
Elõre is thx!
Nem tudom, hogy belefutott e már valaki a következõ jelenségbe, hátha tudtok segíteni.
Lan-os multiplayert nyomtunk volna 3 gépen. 1.7 pach fenn, mindhárom gépen normálisan fut a game.
Nos, ha mind a 3 gép bent volt, a game nagyon beszaggatott (nem is lehetett játszani.
Kiszûrtük, melyik gép miatt szaggat be. Ha az a gép nincs bent, a másik 2-n tök jól fut. Swithc csere, utp kábel csere volt, de akkor is, ha az a gép bejön, állatira beszaggat a game. A gépen egyébként solo-ban teljesen szépen fut a játék.
Valami 5let?
Elõre is thx!
Hello... Nahát Tiensin még csak most próbálod ki a bétát? 😛 Bár lehet jobban jársz most mert most jött ki egy két patch... amivel szerintem sokkal jobb lett a játék... Nem akarok tolakodó lenni 😊 De ha valaki nyomja a bétát meg a régebbi coh ot az szerintem megadhatná az msn címét, és egyeztethetnénk meg stb... 😊
minimumon biztos, nekem fx5200 van meg 2,4 ghz, 512 rammal és simán megy minimumon
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Köszi szépen!