Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ekkora a mérete, mert standalone a kiegészítõ, tehát minden bizonnyal benne van az alapjáték is, a javításokkal egyetemben.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Ez most a rendes verzio,nem a beta,ugye??
na ja, nézd meg: Medieval II Total Wars Kingdoms (csak egy kieg. de csak dupla dvd <#gonosz1>)

Eagle16
Na ja... csak egy kieg. és ekkora.
Ha mûködik, majd írjatok 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Sheltem
2007-09-26 PC Game ISOs Company Of Heroes: Opposing Fronts (c) THQ *CLONECD* PROCYON 68x100 MB

De bazmeg. 7gb és ez "csak" egy kiegészítõ...omfg...

Ha valakinek mûködik majd pls írja le és azt is, hogy mit tett ezért.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

CoH kieget a póórnépnek! 😊

Fr0st
Pedig jó lenne minél elõbb megszerezni a CoHOF-t, mert már nagyon jó lenni kipróbálni a vadászpárducot 😄

warezon semmi nyoma CoH kiegnek de fifa 08nak igen <#wow2>

Axon
Van már hozzá törés?
Esetleg magyarítás? :-)

Axon
Na, megjelent?

ahogy az amcsikat ismerem, meg a hackereket 😊

Este lesz warez?!!Akkor letölsük.
estére lesz warez <#gonosz1>

robotnyk
ma kiegészítõ release usában ^^
Nekem megvan eredetiben plusz egy ideje tolom online. Most a beta-t nyomom nekem bejön a kieg.

Opposing Fronts magyarországi megjelenésrõl tud valaki valamit?

Jah és [email protected] az msn címem
Sziasztok!
Akinek megvan eredetiben és szokott online jáccani az vegyen már fel msn-en, mert szükségem lenne egy két tanácsra...
Elõre is köszi
köszike <#worship>

megvan, csak pachelni kellett:-) balfinger vagyok. Más! Este 10-ig melózom, utánna nem lenne kedve valakiknek 3v3-azni egyet próbaképpen?azt hozzá kell tennem eddigi múltam a játékban a singli mode meg vagy 3db lan.
robotnyk
c:\dokumentumok\neved\my games\company of heroes\playback - ide másoltad?
Üdv!
Nekem az lenne a gondom, hogy megvan a játék eredetiben, töltöttem le replayt a Gamereplays.org-ról, bemásoltam a file-kat a playback könyvtárba a coh-on belül, de a skirmishben nem tudom betölteni, tök üres. Olvastam valamerre hogy az ember írja: megnézte és egyezik a verzió szám. Azt hol tudom megnézni? Szerintetek mi lehet a gond? Please Help!!!!
robotnyk
kikapcsolható az. innen letöltheted az említett verziót.
vegyél fel msnre: [email protected] (átküldöm az 1.0.0.36en-t)

mármint hamacsi verzióról beszélsz, saynos updateli magát, akkor uninstalláljam és kerítsek régit?

robotnyk
megy. ha hamachin játszol, az 1.0.1.5öst használd, afölött problémás lehet.
Apropó multi, megy valakinek a legujabb verzióra patchelve LAN-on? (természetesen nem a bolti változatra gondolok <#wilting>)

robotnyk
valószínûleg olyan lesz, mint a dawn of warhoz a dark crusade, nem kell hozzá az alap, csak akkor, ha multizni akarsz.
Prince23
Király...

Állítólag igaz az a hír, h nem kell hozzá az alapjáték?

robotnyk
szeptember 24
Prince23
Mikor is jelenik meg a kieg??

Baker20
Jajam, jó játékot! Én meg addig felturbózom egy kicsit, hogy menjen az összes javítással...<#whatever>

\"Baker, a II. vh-s játékfordítók céhének nagymestere.\"

Hecker007
ááhh végre kész van ezis, nah ezt szedem le és mostmár megcsinálom a kampányokat magyarul 😊

A játék fordítása elérhetõ ITT
Hát most sikerült csak leszednem normálisan a betát😄 Amúgy nagyon jó, fõleg elverni a Briteket PE vel a kukás új hidas mapon.
Az tényleg a kemény munka gyümölcse..(más kérdés ,hogy akármilyen hidas pályán a britekkel kikapni mûvészet..)

Hát azt megnézném ,hogy míg a legelsõ épületed építed allieddal, hogyan jön az ai bármilyen motorizált egységgel a motoron kivül😄

Vedd fel replayt és nézd vissza mit csinál az AI, és csináld Te is azt.

én most sima CoH-ról beszélek <#wink>

😊 Biztos a panzer elite ellen mentetek... Annak ilyen kis mocija van és azzal foglalja a pontokat... Meg szinte csak ilyen tankokat tud gyártani... Én ugy védekezek hogy befoglalom a fuelt és közvetlen mellé a brit katonákkal lövészárkot csinálok... amit tök jó mert ingyen van... és a többi cuchoz sem kell benzin 😊 Akkor van gond ha mortalos kiocsival jön... meg a marder 3 assal. Azt nemtudtam még kivédeni... mert a calliop shermen sem valami erös hogy kiszedje... még kettö sem... Meg idegesít az a bug... hogy az embereim egyszercsak féluton belassulna, mintha löné öket valaki, de közben semmi nem lövi öket 😄 És nekem pont sietni kellene. Ja és aztsem hagyom ki hogy a serverek 90% ához nemtudok csatlakozni...
pl, éppen hogy barrackot épitek de õ már jön tankokkal <#nezze> vagy könnyû gépezetekkel... ezvolt amikor haverral két hard ellen nyomtuk 😄 haver épitette a barrackot, én épitettem, közben foglaltam, de az ellenfél már mocikkal, APCkkel, Tankokkal jött...

Én nem vettem észre hogy csalna a gép... mire gondolsz?
vagy rakjanak egy avastot, az majdnem olyan jo, és nem akadályozza a kedvenc játéka futtatását<#nezze>
Prince23
Aztán meg ne csodálkozzatok, ha vírust kaptok. lol a nodot nem kén leszedni, inkább jáccatok mással

robotnyk
de nem tetszik, hogy a hard ait már csak csalással tudták megoldani 😞
Szerintem elöször a nod-ot szedd le 😊 Énis mindent megpróbáltam már... és a végén ez lett 😄
driver a legujabb?
hány mb a switch mert azis lehet tul nagy az adat csere de ez lehet a hálókártyátol is ... Azt is meg kell nézni mekkora.

HELLLOOOOO. 😊 nos Énis ugyanebbe a problémába ütköztem... de sokáig nem tudtam megoldani... a megoldás hogy szedd el a nod 32 öt a géprõl!!! Nem elég kikapcsolni!! Teljesen távolítsd el... Tuti ez lesz a megoldás... Jó játékot 😊
Sziasztok!

Nem tudom, hogy belefutott e már valaki a következõ jelenségbe, hátha tudtok segíteni.
Lan-os multiplayert nyomtunk volna 3 gépen. 1.7 pach fenn, mindhárom gépen normálisan fut a game.
Nos, ha mind a 3 gép bent volt, a game nagyon beszaggatott (nem is lehetett játszani.
Kiszûrtük, melyik gép miatt szaggat be. Ha az a gép nincs bent, a másik 2-n tök jól fut. Swithc csere, utp kábel csere volt, de akkor is, ha az a gép bejön, állatira beszaggat a game. A gépen egyébként solo-ban teljesen szépen fut a játék.
Valami 5let?
Elõre is thx!
Hello... Nahát Tiensin még csak most próbálod ki a bétát? 😛 Bár lehet jobban jársz most mert most jött ki egy két patch... amivel szerintem sokkal jobb lett a játék... Nem akarok tolakodó lenni 😊 De ha valaki nyomja a bétát meg a régebbi coh ot az szerintem megadhatná az msn címét, és egyeztethetnénk meg stb... 😊
89
minimumon biztos, nekem fx5200 van meg 2,4 ghz, 512 rammal és simán megy minimumon

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Köszi szépen!