8857
  • smusher
    thx!
  • bgabor
    Köszi!
  • robotnyk
    1.4
  • bgabor
    Amúgy hol tart a YASU most, milyen verziónál? És honnan tudom elérni, mert a DT oldalán az 1.2-est lehet csak letölteni.
  • arty
    Lan-ra nem kell hama.
  • bgabor
    Oké, megpróbálom.

Most telepítettem mindkét gépre a játékot, és bár látják egymást LAN-ban, joinolásnál mindíg a "Could not connect to all players in the game" hibaüzenet jön be. Tehát a crack tényleg nem nyerő.

Viszont az eddigi nem-crackes megoldásoknál még a főmenübe se jutottam be, megakadtam a "helyezze be az OF DVD-t" résznél.

Akkor próbálom máshogyan. Mellesleg ugye a Hamachira nekem nem lesz szükségem sima LAN játéknál?
  • arty
    crack és a multi kizárja egymást (netes, lanos, minden!)

daemon 4.3 lite-ot tedd fel és a legujabb yasu-t
  • CAC
    Nálam is volt ilyen. Próbáld meg úgy, hogy nem exportálod a pályát, hanem elmented. Ebben az esetben több fájl fog keletkezni, de ezt tuti felismeri majd a játék, csak ne felejtsd el a -dev kapcsolót használni.
  • robotnyk
    esetleg próbálj frissebb yasut, ha van, meg frissebb daemont (ez utóbbi tuti van)
  • bgabor
    Nem, semmi ilyesmi. Nem értem a dolgot. Nem a yasu dolga lenne elrejteni a 4.10-es Daemont?

Időközben átmenetileg megoldottam no-cd crackel a dolgot.
    Kérdés az, hogy fogják e látni egymást LAN-ban a gépek. (LAN-ozni szeretnék vele, két gépen, a single részt már végigtoltam)
  • Neoncsoves
    Ezekk mekkora homokosok... Megvettem STEAMen a 2 játékot ugye, CoH és CoH:OF... Persze amit letöltöttem warez verziót nem lehet azzal a CDKey-jel installálni amit kibogarásztam regedittel, a steames verzióból... :(
  • pitbulllll
    Hali

Hamachi? COHHUN és a pass: hun
  • robotnyk
    nincs fent pl alcohol, clonecd, ilyesmik?
  • bgabor
    Nálam sajnos nem működik. Kiírja, hogy emulation software detected.
    A megfelelő verziójú DT,mountolt OF mini image, bekapcsolt emulációk, és aktivált YASU ellenére.
  • bgabor
    Köszi!
  • arty
    igen

vagy kiexplortálod regedit-ből és szerkeszted notepaddal
  • bgabor
    Regfájlt hogyan csinál az ember? Simán notepad-al, aztán átírom a kiterjesztést .reg-re és futtatom?
  • smusher
    sziasztok, lehet, hogy ság, de nem tudom rendesen elmenteni a builderben készített mappokat. illetve elmenti, de alapból a gém nem ismeri fel, nincs benne a skirmish pályákban. itt van valami okosság? importekszport megvolt meg minden, szal (szerintem) nem hülye vok, csak most ezt nem értem léccike vki help!
  • Zsoltika 007
    Nem.
  • Extraboy
    Ez igy van, viszont van sok olyan map, ahol csak olyanok kozul enged valasztani ami 100%, hogy laggoltatni fog, pl rainy vagy hazy :S Abszolut kiloni nemlehet?
  • Zsoltika 007
    Szerver indításnál meg tudod adni milyen legyen az idő.
  • Extraboy
    Sziasztok, valaki nem tudja, hogy az opposing frontsban az idojarast valahogy ki lehet-e kapcsolni? Nagyon fontos lenne, kb csak amiatt laggolunk :S

Elore is koszonom
  • Zsoltika 007
    Meg kéne venni.
  • cs1995
    Helló!Az lenne a gondom hogy az egyik haveromtól elkértem a coh-ot de a telepítő franciául van és nem értek semmit,a játék nem eredeti sztem,nem tom de a lényeg hogy a telepítésnél van hogy 2 kódot kér vki megtudnű adni mind2-őt vagy csak az alsót?single-ban jáccanék ugyhogy cd-kulcs stb.bivel nem lenne gond...vki?
  • Narxis
    LOL
  • smusher
    sztem csak nem buzi
  • V43 1105
    Bunyóspityu?
  • Neoncsoves
  • V43 1105
  • Neoncsoves
    keresse ki a routerét a Portforward.com oldalon
  • V43 1105
    Noname routere van, és ha beirja az ip-t amit nekem is mondtál nem történik semmi, ilyenkor mivan?XD
  • V43 1105
    Oké =) Köszi a tippet ^_^
  • Neoncsoves
    haverodnak ha van routerja akkor ő is csinálja meg
  • V43 1105
    Srácok help, átraktam DMZ-be a routerem, de ugyan olyan szar maradt .. pef... mért nem tudunk játszani? :(
  • Heuro #3046
    Nehéz volt kihúzni , de kösz szépen
    Utánanézek ...
  • Neoncsoves
    én külön láttam Combat Medic modot de csak amcsihoz van elvileg
  • CAC
    Szerintem szegény arc arra kíváncsi már harmadjára, hogy melyik mod-ban van felcser. ;)
  • Zsoltika 007
    Amcsi
  • Heuro #3042
    Neon! Csöves!
    Melyikben van a medic????

• Heuro #3041
    Má bocs, de Tőled kérdeztem ... nem olvastad az eggyel előtti hozzászólást?
    Szóval még1x ... hátha ... melyikben van a felcser?
    (medic ... stb.)

A MOD-tol meg persze, hogy tudol játszani ... ha mások is ezt használják.
    Ha nem, akkor keresel másik játszmát.