Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
héten elvileg lesz új patch, attól kezdve számolja majd a statokat. #1940es hszben van a patch release notes.
Üdv!

Megvettem eredetiben a gamét, csináltam accountot,játszottunk is már 4x ,amit meg is nyertünk,viszont a statisztika az ugyanúgy 0/0. Másnak se frissül aki eredetiben nyomja,vagy valami más a gáz?
Ilyen volt a beta demoban is,hogy nem mindent adott hozzá,most is ez lenne,hogy a relic szarozik?

Amúgy meg nem tudom, hogy sikerült kivenniük azt a lehetõséget, mellyel én választhattam meg az épületben levõ egységnek kire lõjjön...ez remélem az eredeti icssel visszatér(óriási élmény ,hogy az mgs a szomszéd házban levõ engineerekre lõ, miközben rá se hederít a 3 osztag rifle-re).

A hamachi perpill sokkal jobb választás lehet, mint a Relic Online..ugyanis az most egy kalap szar. A lobbyk felébe tud az ember csatlakozni, sokszor kifagy töltés közben (ugye a patchben is emlitik a p2p sync errort😞.
Automatch meg csoda, hogy elindul.
Ez nem akkora érvágás, ha van kikkel játszál, és rankben sem akarsz fejlõdni. Ellenkezõ esetben tiszta szívás.

Egyáltalán nem kell hozzá a sima COH hogy tudj a kieggel játszani. És ugyan úgy végig tudod tolni a simában lévõ összes küldetést a normandia invázió campaignél. De ha eredetiben csak ez van meg akkor megkell lennie eredetiben a sima COHnak is hogy a cd kulccsal érvényesítsed az összes küldetést! Nekem mind a kettõ eredetiben van meg. A simát a videókártyához kaptam a kiegészítõ lemezt megvettem. Ez az egyetlen stratégia ami megéri a pénzét, mert ennél jobb nincs! És online-on rengeteg server van. Akárki tud létrehozni szobát! Hamachi meg egy szar.

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Brolly28
htx

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

NeBby
1. Kieg. igen , de csak azt is fel lehet rakni , akkor kapsz 2 új kampányt és 2 új csapatot ( régiek nélkül )! Ha fennvan az alap is akkor az alap kampány + az alap 2 csapat is bennevan!
2. DX10 alig van benne , csak pár effekt ( mondjuk maga a DX 10 is annyi <#vigyor3> )

Starcraft2 e-mail: [email protected]

mi ték!!!!!!444444

visszaolvasás rulz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Brolly28
sziasztok!
lenne 2 kérdésem lehet h volt már róla szó.
1.
az Opposing Fronts 1 kieg. vagy 1 független rész?
2.
hallottam h dx10 is szoval be lehet állítani dx9-re is?

elõre is köszi a választ.

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

NeBby
Sztem most még nevedd meg , inkább gyere hamachin multizni! Egyrészt ott lehet dumálni közbe , haverokkal tolni (ezt online is lehet, igaz ), másrészt meg még sok gond van az eredeti szerverekkel is ! Igaz mindjárt kijön egy patch ami állítólag javítja...

Rolika16
Biztos van,ha nem hamachin biztos van rengeteg.

Rolika16
Oda nem kell semmit,ha jól emlékszem.

hello.tudom h hülye kérdés de lusta vagyok most így olvasgatni vissza,de ti szoktatok multizni?mert most láttam pár videót róla meg minden és gondolkodom h megvegyem e!
ÉRDEMES?engem a multi miatt érdekelne nagyon!sok server van meg ilyesmi?!
köszi elõre is.
NeBby
Oda nemkell semmi!

Sammyka:
1. Ne krekkelj , párszor már le van írva , mert nemmûködik normálisan.
2. Gondolom azt a Cracket használtad ami a DVD be volt mellékelve... , ha igen , akkor itt keress javított cracket !

De inkább a YASU+miniimage verziót használd , azzal a lan is meg , meg a 3. kampány!

Hali!
Kérdezném hogy a Normandia küldetés felnyitható valahogy krekkelt verzióban?
Vagy csak eredetiben online bejelentkezés útján mûködik?

Köszi elõre is a választ.

Üdv.: Sammy

Haho

nekem ...Retail Code ezt is kéri az mi ?
NeBby
Gyere multizni és megtudod! <#wink>
Hamachi szoba : COH😮F
Jelszó: havefun

Vorpal
házigazda má van - Banner is má van csak diskurzus a játékról nincs.
ismeritek mint a swarci filmben amikor a pasinak volt autóskesztyüje...

most akkor meséljetek : ki hogy éli meg a multicsatákat az új frakciókkal??

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

nincs is házigazda 😛P csak témaindító <#vigyor5>

NeBby
<#mf1> <#wave>

Solid Snake
Szóselehetrólahogytelegyélittenaházigizda <#mf2><#pias>
beleegyezek
NeBby
Köszi! Írtam Kandurexnek , remélem õ is beleegyezik <#wink>

Hecker007
énis beleegyezek 😊

Rolika16
Én bele

NeBby
Jah , hogy ez a témában , összesen <#vigyor3> Akkor az is megvan...
Szal beleegyeztek , hogy én legyek a házigazda ? <#vigyor3>

NeBby
Akkor itt a kisebb !

Vmi modi kitehetné , ha már a házigazda úgyse fogja...

NeBby
# legalább 500 hozzászólás legyen a témában
Csak ez nincs meg sajna
<#vigyor2>

Hecker007
nem tom, én simán meg tudtam csinálni azt a pályát <#nemtudom>
ha nem tudsz továbbjutni akkor valami a játékkal van <#nemtudom>

NeBby
Beleegyeztek , hogy átvegyem ezt a topicot?
Mert aki most a házigazda , azt elég ritkán látogatja az sg-t...

NeBby
Nem fog lelógni , megnéztem , van ennél nagyobb is ( PS munkák ) <#vigyor>

Kandurex
809 széles ami sok (ideál 790 környékén), mert lefog lógni, valamint 374 széles, legyen inkább 300 körüli..nem háttérképet, hanem bannert gyártassz 😊)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

NeBby
Itt egy javított , elõzõbe volt pár hiba<#vigyor>

NeBby
Itt az új , remélem teccik :

<#rolleyes>

Rolika16
Eredetid van?Vagy tört írd le melyik fajta,vagy olvass vissza,biztos meg találod ami segít.

Hali én is 8800GTX-el tolom, de csak xp alatt és ott nem tapasztaltam semmi ilyesfalyta hibát azon kívûl hogy nem tom elindítani az OF részét.
Rolika16
Szét kell lõni mind három vitorlázó gépet,mutatja elvileg a térképen.Ha nem kezd újra,jobbat nem tudok.

Nekem is ugya ez a problémám. Nem hiszem hogy megoldhatatlan.

Bár még nem tudok megoldást de ha neked van akkor megoszthatod,,,
a.carkey
Mindegy. Újrakezdem. Nekem sajna nicns jelük a gépeknek, bár írja feladatnál. Scipteléses gond lehet ...

A medve nem játék.

Rolika16
Vitorlázó gépeket kell meg semmisíteni.Ha jól emlékszem.

NeBby
Ma még kicsit átalakítom , mert eléggé összecsapott , kemény 10 percembe került <#vigyor> Vagy azt is lehet , hogy rárakom középre az új csávókat ehelyett , vagy az újakat a szélére...

a.carkey
De nem látom õket a térképen, pedig már bejártam az egészet. 😊
Amúgy ott a feladat szerint még nekik kéne jönniük. 😊

A medve nem játék.

Hecker007
ott neked kell rátámadni a vitorlázókra

formatuq

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

vegyétek meg és máris megvan oldva

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

a.carkey
Van egy olyan problémám, hogy a Market Gardenes német hadjáratban az elsõ pályán, azután hogy embereket küldtem az AA ütegekhez, visszavertek egy kis támadást, a második fázisban, amikor várom a vitorlázógépekrõl kiszállt britek támadását, egyszerûen nem támad meg az ellen. Elhoztam a nehézgéppuskákat, az aknavetõket, de vmi miatt semmi sem történik. Mi a teendõ, hogy a továbbmenjen a dolog?

A medve nem játék.

robotnyk
Segítség!!! egy haverommal szeretnénk játszani a Company of Heroes: Opposing Fronts-al hamachi-n keresztül látjuk egy mást meg minden de mikor felcsatlakozik(zok) minig ugyan azt a hiba üzenetet írja ki hogy: " Could not connect all players in the game". Hogyan orvosoljuk a problémát?
NeBby
Csináltam egy bannert , hogy azért legyen vamali :

Ha gondolod tedd ki (házigazda)