Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a régi Wehrmacht erõsebb, mint a Panzer Elite.
Nekem nagyon tetszik a gyalogság + erõs tankok.
A Panzer Elite-ben sajnos a német oldalon a tankok korántsem olyan erõsek, mint ahogy képzelné az ember.

A Wehrmacht egy géppuskával + fedezõ AT gun-nal komoly támadásokat is fel tud tartóztatni, miközben ezek az egységek elég olcsóak. Tud fedezékeket is építeni.

A megmaradó erõforrásokból pedig fel lehet építeni egy ütõképes haderõt, pl. 2 panther-t, 3-4 assoult infantry-t és ha megvan a szint, akkor egy Tiger-t. (Régen lehetett több Tiger, az újban csak egy. :-(((

Csapatban a legcélszerûbb keverni a kettõt, a Wehrmacht levédi a területeket, a Panzer elit pedig átüti a védelmet valahol és jó sok kárt okoz, közben a Wehrmacht áttelepíti a frontvonalat. (Elõre nyomja új, védhetõ helyekre.)
a.carkey
Mi kell ahhoz, hogy a német hadjáratban a Market Gardenes részben, az elsõ pályán, a második fázisban (védd meg az ágyúkat) beinduljon a szövetségesek támadása?

A medve nem játék.

Ugynéz ki h sikerült!

Köszi a segítséget!
Megvan a hibaüzenet, de sajnos még mindig nem jutottam elõrébb.
ezaz egyébként:

HA van még vmi ötlet azt elõre is köszönöm
Én is megvettem, és egyszer olyan volt hogy rajta voltam a flashes weboldalakun és elindítottam a játékot. Kérte a lemezt, betettem és nem fogadta el! jó párszor megkíséreltem kilépve meg mindenés semmi. Na akkor bezártam a webböngészõt és egybõl jó lett! Elég érdekes azért!
Vista windows-t használok és kb 10 perc játék után kifagy valami nvxxxx dll fájlra hogy nem reagált idõben. Ez meg az Nvidiának a drivere. És utána semmilyen játék nem képes elindulni, mert lefagy. Próbáltam újra rakni a drivert és ugyan az. csak úgy áll vissza ha újra indítom a gépet! Amúgy Geforce 8800GTX kártyával futattom D10alatt! Valakinek volt ilyen gondja?

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Köszi!

Megpróbáltam amit mondtál, a Deamon Toolst leszedtem és csak egy DVD író van a gépben, de így is ugyanaz. Sajna elég szar, hogy megveszem a játékot és nem is megy, szal így vegyen az ember eredeti játékot.
formatuq
install utan

1., Relic Online Login (belepsz, vagy csinal acc ha meg nincs)
2., Relic Online Profil Selection menu-nel, alulrol a harmadik:
Add Product, oda be kell irni a CoH😮F key-t, ha volt mar elotte sima CoH fent a gepeden

could not verify media
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=165248

megoldas:
"do you have multiple optical drives? If so disable them in device manager leaving only the one you are using with the coh cd and then try verify media again"

Ha tobb optikai drive-od van (lehet virtualis szerintem, daemon tools) akkor le kell oket tiltani, es megprobalni ujra.

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Hali!

Lenne egy olyan problémám, hogy:
Megvettem a CoH😮F-ot és feltelepítettem a gépre. DE mikor felrakja a patchet és elindítom a játékot az a gáz, mintha csak az alap játék lenne fent. Ezután rákattintok a az új missiókra és beírom a cd-key-t és erre azt mondja, hogy tegyem be a CoH😮F cd-t és ha beraktam akkor meg azt írja , hogy "could not verify media". Miért csinálja ezt?
robotnyk
nézd meg itt,vagy itt a hibakódokat, hátha egyiket kapod ezek közül.
Nincs!
Nem tom mi lehet vele egy csomószor próbáltam már!
robotnyk
ezek kb azok a változások, ameddig az aranylemez után eljutottak a betában, csak eddig tesztelték, lokalizálták gondolom.
robotnyk
van ékezet a felhasználói nevedben?
robotnyk
kell a cdkulcsa, ha játszani akarsz az alap 2 factionnel, meg az alap kampánnyal.
spidey91
komolyan a opposing force egy standalone kieg?
NEM KELL HOZZÁ A SIMA COMPANY OF HEROES???

Gépem ati X1900 4200

nincs fenn!😞
hmm, csak nekem tünik egy picit lájtosnak ez a peccs? <#confused>

robotnyk
uninstalláld az alap coh-t.
Hello mindenki!

FLT-t szeretném telepíteni de rögtön kb 3%nál vmi hibát ír ki h nemtudja olvasni a TEMP könyvtáramat vagy vmi hasonlót😊!
Egyébként XP sp2re próbáltam telepíteni!

Vkinek vmi ötlet v ilyesmi tapasztalat?

Elöre is köszi!
robotnyk
=============================
Company of Heroes Release Notes
=============================
v2.102

- Players now get distributed to teams evenly as they join.
- Fixed some P2P Sync issues.
- Fixed an error in the way stats were counting.
- Stats are now displaying correctly.

General
- Fixed CD-key validation errors.
- Environmental Reverb is now disabled by default for hyper threaded machines.

Gameplay
- Fixed Overwatch.
- Combat system updates: System reverted to COH infantry combat.
- Vet 3 Ostwind receives a 40% boost to accuracy.
- Wehrmacht Panzer Command Building reduced 15 fuel.
- Wehrmacht Panzer Command build time increased by 15s
- Knights' Cross Holders receive Panzerfaust ability at Vet 3
- Panther cost reduced from 140 fuel to 125 fuel
- Panzerfausts cost reduced to 35
- Stugs and StuHs receive a 15% health modifier at vet 2
- Wehrmacht Halftracks receive damage modifier at Vet 1 decreased from .85 to .75
- Wehrmacht Halftracks deliver 20% more damage Vet 2
- Vet 2 StuH has a received penetration modifier of .85
- Churchill Crocodile Flamethrower range increased from 20 to 35
- Churchill Crocodile Flamethrower damage output increased vs pinned (1.5 damage, 2x accuracy) and suppressed targets (1.25 damage).
- Sniper rifles accuracy vs trench cover increased from .25 to .45
- Reduced cost of Allied MG nest by 5 fuel.
- Ranger Veterancy experience requirements increased to 14/28/50
- British Howitzer Popcap reduced to 10 from 12.
- BAR damage increased to .4 versus Panzer Elite soldiers.
- Puma\234 Armoured Car Vet 2 range bonus reduced to 1.125 from 1.2
- Nebelwerfer Vet 3 damage reduced to 1.15 from 1.25.

valamikor a jövõ héttõl lesz elérhetõ.
Shep
Kösz, akkor ezzel el leszek egy darabig.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
kizárólag vistához van dx10. szerinted ha xp alatt dx9c van telepítve, miért kéne mûködnie a dx10 módnak? 😊
bon
Akkor ott nem lesz Directx10 csak Vista-n lehet

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Nem XP-t
bon
Vista oprendszert használsz?

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

nekem nem hagy rámenni DIRECTX 10 re nem tudjátok mitól nem engedi?
8600 gt kártyám van az birja
bon
9 angol

8 német 8 angol
Shep
Hány küldetés van a kiegben?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

"MINTHA TUTORIAL LENNE!!"
robotnyk
nem az eredetivel játszom, szóval passz, de betában voltak kapcsolódási problémák, leginkább router, tûzfal beállítások miatt, ilyen témában lenne érdemes keresgélni a hivatalos fórumon.
robotnyk
úgy tudom néhány programnál, installernél elõfordulnak gondok vista alatt, és adminisztrátorként kell futtatni az ilyeneket, de ha nem vistád van akkor tárgytalan, és passzolom. :c
a.carkey
Sajna nem. Mi az a vistás admin szarság?

A medve nem játék.

nem, meg se születtél...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Én most halott vagyok? Hogy ennyire nemlehet látni mit írok? 😞 észre sem vesztek!!!
bon
Na meg csak Vista alatt és Directx10-es kártyával.

robotnyk
options, graphics, shader quality
spidey91
egy kérdés felraktam az összese patchet 1.71 ig és a optonsba a graphicnál hol kell a DX 10 et beállitani ?

Gépem ati X1900 4200

Hát remélem majd kianak egy értelmesebb cracket és megy a hamachis lan akkor....
robotnyk
felejtsétek el a crackkelt verziót hamachis lanhoz.
Rolika16
Jobban magyarázd el!Mit segít?Értelmesen írd le!

Sziasztok,

lenne egy oriási problémám. 2.101-es patch van fen. A game mûködik. Lanon nem tudunk játszani. Minden féle tûzfalat kikapcsoltunk. Ha gamet creálunk a másik fél látja is a gamet csak nem tud belépni. A hibaüzenet hogy nem lehet kapcsolódni stb.

Nektek nem volt gondotok a hamachis kapcsolódással megy nektek a Lan game ?

Mi lehet a probléma ? 2.100-el sem mûködött... <#rinya><#rinya>
A kiegészitõbe miért segit a gép ha elkezdem a kampányt?Mintha tutorial lenne az is!
Vagy csak az elején...!
robotnyk
akkor passz, azt hittem talán a vistás adminisztrátor bullshit miatt nem megy. nem módosította esetleg valami mod a filet, vagy ilyesmi?
a.carkey
Igen, Xpt használok.

A medve nem játék.

Lenne egy kérdésem.
Nekem 8,4GB volt a játék nem kell hozzá az alap mert benne van csak az a gond vele hogy ha rámegyek a multira nincs benne LAN lehet azzal chamachin játszani?<#nemtudom>
Nálatok nincsen probléma onlin-on????
robotnyk
nem... xp alól installálnád?
a.carkey
Az engine.sga patchelésekor hibát ír ki. Találkozott vki hasonlóval? Akár a béta alatt?

A medve nem játék.