8857
-
van fent alcohol, clonecd, vagy bármi más ilyesmi? -
gezmo #3319 Üdv Emberek!
Tudja esetleg itt valaki készül-e valami kiegészitőféle a játékhoz mostanság? -
tommy21 #3318 1. nincs más csak yasu meg daemon 4.30
2. Van mini image a gamecopyworldröl és nem ma kezdtem a dolgokat-.-
3. beirtam a host fájlba mindent és baszik rám...
40 féle képpen próbáltam és semmi... -
-opposing frontsot erdemes megvenni, mert abban benne van az alap jatek is, de azt csak akkor tudod aktivalni ha szerzel alap jatek cd kulcsot.
-az elesett katonak eltunnek, punk tum :) ,nem tudok rola h vmi is megtartana a mapon oket.
-igen, van egy olyan funkcio (ha kivalaztod az egyseget, a lehetosegei kozottk jobb oldalt), amivel mondjuk kimondottan tereptargyakat lohetsz szet. -
3 fontos dolog:
1. ne legyen fenn mas virtualis meghajto, csak a daemon tool lite (lehetoleg a legfrisebb)
2. hasznalj mini image-t (gamecopyworld-rol szerezd e)
3. a host fajl ba ird be azokat a sorokat amiket robotnyk harommal alattam leirt.
ha ezeket igy megcsinalod, mennie kell neki... -
tommy21 #3315 nem tudtok arra megoldást hogy mit lehet azzal csinálni h could not verify media? frankon mindent megcsináltam ahogy le van irva de semmi, baszik rám ez a game:S -
dadario #3314 Most talalkoztam ezzel a jatekkal, az Opposing Fronts demot probalgatom es olvasgatom vissza a forumot, de lenne nehany kerdesem:
- van olyan dolog, ami miatt erdemesebb megvenni az alap jatekot vagy eppen az Opp. Fronts-ot?
- letezik arra valami mod vagy beallitas, hogy az elesett katonak ne tunjenek el?
- be lehet allitani egy egyseg calpontjanak mondjuk egy tereptargyat vagy mindig csak ellenseges egyseget?
Koszi
-
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts file végére:
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 reliclive.quazal.net -
Csendes Ember #3312 Hosts file-ba miket kéne beírni?.. Erről még nem is hallottam. -
a szükséges sorok be vannak írva a hosts fileba? -
Csendes Ember #3310 Felraktam, összes patchel, és Relic Online account fogad.. Nem tudok túllépni rajta, lenne rá valami jótanács? -
Az nem elég. 4.3 legalább, vagy akkor yasuval használd a 4.12-t. -
Csendes Ember #3308 Nem, nem Nodot használok, az mindenre azt hiszi hogy vírus. :) 4.12.3-as Daemon elég szerinted maT? -
...ha friss daemont használsz akkor már nem kell yasu. -
nodot használsz? -
Csendes Ember #3305 És köszönök minden jótanácsot, ha felpatchelem az alapjátékot 2.3.0.1-ig akkor kell a Yasu nevű program a meghajtók elrejtéséhez? -
Csendes Ember #3304 Már kipróbáltam Opposing Frontsnál, Mini Image-t is, de 5 perc játék után mindig újraindult. Ezt akarnám elkerűlni, egy Királytigrisért nincs az embernek kedve egy napon át folyamatosan letölteni.
Ami azt illeti, Visszaolvastam, de ahány játékos annyi féle Probléma léphet fel. Tudom jól hogy nem tudtok mindenre válaszolni. -
Borzasztó, h mennyire nem olvastok vissza.
Ha teheted peccseld fel ameddig kell, mert csak szivatni fog, és ne krekkeld!! Használjatok mini-imaget és friss daemont. -
Csendes Ember #3302 Sziasztok, lenne egy kis gond. Patchelés után a 2.101-es verzióval nem működik a játék (Nem a kiegészítő, én az alappal játszok). Crackelés elött patchet akkar letölteni a játék, crackelés után meg azért zaklat hol vettem meg a játékot =). Szerintettek hogyan tudnám lefixálni?
Vagy van egy mod ami akkár az 1.4-es verzióban a Tigris Ász-t lecseréli egy Királytigrise?:) -
Ne krekkeld. Használj mini image-t és 4.3-as daemont, valamint olvass vissza kettőt. -
urhzandar #3300 sziasztok!
crackelt Opposing Fronts 2.301 nem müxik hamachin, avagy "failed to connect to the host" vagy vmi ilyesmit ír ki:)
help tyty -
innen -
Valaki megmondaná honnan tudok leszedni működő mini image-t,a kiegészítőhöz?
Előre is köszönöm. -
nem egyforma verziók (patchek / warez yasuval, vagy crackkel, eredeti, nem mindegy. ha warez, akkor legyen mini image, és yasu), a server tűzfal/router mögött van.
ajánlott az 1.0.1.5ös verziójú hamachi amúgy, abban preferences/system/do not disable the network adapter on exit legyen kipipálva. -
Hali!
A segítségeteket szertném kérni. Szeretnénk játszani ismerősökkel hamachin de vmiért nem látja a "servert" ez mitől van? Amúgy ez a kiegészítő szóval Opposite FrontŰ
Előre is köszi -
igen. -
Csendes Ember #3294 Sziasztok, lenne egy kérdésem. Az alap Company of Heroes-ban hogy lehet elérhetővé tenni a Királytigrist? Ha 2101-ig felpatchelem, akkor lesz csak elérhető? -
Hogy kicsit pörögjön a topik, itt van pár kép...
...és, hol a hiba a képen?
-
De viszont a Priest-et es a Hummel-t kb két lövésre elintézi egy tank, míg a Howitzer, vagy a fricc 88-as több HP-vel bír. Ennek ellenére tényleg nem ártott volna ha mondjuk a Halftrack el tudná húzni a Howitzert, mint pl a Blitzkriegben. -
CAC #3291 Hát ja, az OF frakciók kissé elszállósak lettek sajna. -
Tiensin #3290 Mondjuk egy benyába vagy mp be vagy mindkettőbe kerülő, howitzer mozgatási lehetőség nem ártana a játékba, mert nevetséges, hogy a priest benzinbe se kerül,off map unit, mozog is, és nem lehet kilőni a személyzetét:D A hummelre meg ugyanez vonatkozik kb.. -
CAC #3289 Itt nem arról van szó, hogy mi volt a valóságban vagy épp a Blitzben. Itt egyensúlyt kellett teremteni a különböző frakciók között, és anno úgy gondolták a készítők, hogy legyen egy erős, de immobil tűzérsége az amcsiknak. -
Axel Foley #3288 Valahogy sejtettem...bárha a 57mm-est simán mozgatják 2en akkor nem értem a 105mm-es miért gond na mind1^^ Bezzeg a Blitzkriegben az izmos szovjet katonák a 122mmest simán mozgatták:DDD -
:DD -
Így ^_^
-
sehogy :) -
Axel Foley #3284 most látom csak, hogy nem tudok írni szóval : *Howitzer és *hogy ^^ -
Axel Foley #3283 Sziasztok!
Csak annyi lenne a kérdésem hogy a telepített 105 mm-es Howiztert lehet mozgatni? Ha igen akkor hog? -
CAC #3282 Hamán lehet bármit, on-line meg csak eredetivel megy. -
Cefre #3281 Engem az érdekelne ,h eredeti opposing fronts nem eredeti alap játékkal lehet e multit játszani ? Hogy tudjam választani a Wermachtot is