8857
-
#3400 Úristen! Ha még mindíg nem érted milyen baromságot írtál be akkor no comemnt milyen buta vagy! -
bgabor #3399 Várom a kimerítő fejtegetésed arról miért is gondolod másképpen.
Egy soros kis beszólásokkal nemigazán fog senki komolyan venni. -
#3398 lenne egy kis problémám a Coh :OF al Yasu, Daemon(gamecopy rol letöltött fixed image bemountolva) tools bekapcsolva hosts file átírva semmi crack,patch nincs felrakva. Látjuk egymást de nem tudunk joinolni ill joinol de nem lép be. Mi lehet a probléma -
CAC #3397 Továbbra is eladó egy bontatlan, nem használt serialú Company of Heroes alapjáték. Az ára 2500 forint, ingyen postázom. -
#3396 Ezt mondtam én is. Külön is megy az of. -
#3395 Csak egy rész volt különálló, az OF. a sima az nem tekinthető kiegészítésnek -
#3394 Az eddigi részek is különállóak voltak. -
#3393 "a Scorched Earth doktrína a leghasznavehetetlenebb az egész játékban"
Írjál még ilyen hülyeségeket pls!! -
CAC #3392 Nézd vissza a replayt, ott kiderül bárminemű csalás. -
tomcsa4 #3391 Van! Haverokkal vagy előre megbeszélt meccsekkel operáljatok. -
q13579 #3390 Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vannak-e cheatek online game-közben?? Ugyanis egyszerűen nem tudok mit kezdeni az ellennel jopárszor.
Most is benn voltam 1 vs 1-et játszottam, minden szépen ment, egyszer csak ellentámadott (pedig a játék nagyrészében a territorry 70 %-a az enyém volt) és elfoglalt két pontot és tartotta, de nagyon komolyan. Volt egy tankja. épületben machine gunner és enginer valamint 1 flak (kisebb). Én mentem 4 brit engineerrel, egy szakasz commandoval és sima gyalogossal. (anti tank, ami nagyon üt), de képtelenek voltak szétszedni a stug IV-et. Ilyet még nem láttam.
Aztán meguntam kiléptem, mire látom, hogy 9500 pontot gyűjtötem, míg ő 22500-at :Y . Na akkor esett le az állam. Pedig a gyártásom folyamatos volt, nyersanyag postok nagyrésze enyém volt. Egyszerűen nem vágom mit csinálok rosszul... -
#3389 igen, simán -
bekefi7 #3388 Lenne egy kérdésem: Ha nekem eredeti coh van, de vki olyannal szeretnék LAN-olni akniek nem eredeti, akkor tudunk játszani?(sima coh, nem OF) -
CAC #3387 XD
Itt egy minden pályára alkalmazható végigjátszás: vigyél be minél hamarabb 2 shermant az ellenség bázisára. :P -
smusher #3386 hogy micsodát? -
markijoe12 #3385 vki tudna küldeni végigjátszást? -
markijoe12 #3384 Most meg jo lett:D
bgabor kösz szépen :D -
markijoe12 #3383 még nem majd most pill -
bgabor #3382 Próbáltad a kampánymenüből újraindítani a pályát? -
markijoe12 #3381 ja meg a skirmish megy de a kampány nem :S -
markijoe12 #3380 hát sajnos nem az hanem a monteburgi pálya ahol a convoy van :P -
#3379 melyik pálya jönne a kampányban? oosterbeek crossing counterattack? ha igen, akkor menj ide:
My documents\My Games\Company of Heroes\Savegames\RelicCOH\Campaigns\cxp2\
és itt ezt a filet töröld le:
“oosterbeek_crossing - counterattack.cohsav” -
markijoe12 #3378 Na pls vki segítsen!
A rendes játékkal játszom és 2 nap után azt vettem észre h mikor folytatnám a kampányt 10 percig várok és fekete háttér ez 2 napig jo volt most mért nem? :S
Aki tud vmi megoldást pls help! -
Saitn #3377 Thx a gyors válaszért. Ha jól látom mi sem egyszerűbb ennél... -
bgabor #3376 Sajnos a te problémádra nem tudom a megoldást. -
#3375 Te jó ég... :D -
markijoe12 #3374 Létszíves vki help :((( -
markijoe12 #3373 Bgabor én nem lanozni akarok hanem simán játszani nem értem h most 2 nap után mér nem joh:'(((((((((((((((((((((((
-
bgabor #3372 Rosszul csináljátok. A crack miatt nem működik.
Egy elég bonyolult eljárással lehet csak tört játékkal lanozni, de megoldható. A #2481 -es hozzászólásban írták le, pontosan hogy kell. -
bgabor #3371 Bocsi, rossz mezőbe írtam. -
Neoncsoves #3370 CoH: Tales of Valor - Infómorzsák
Mint azt Chavalier említette már, a Relic újabb kiegészítőt bocsát közkézre a legendás Company of Heroes játékhoz. A bejelentéskor sajnos semmiféle információt nem közöltek róla. Nos az azóta eltelt kis időben azért kiderült egy és más. Túl sok infóra ne számítsatok, de az igazi rajongók bizonyára ennek is örülnek. Az egyjátékos módban ugye három hadjáratban vehetünk majd részt. Közös jellemzőjük, hogy a történet az eddig megszokott nagyobb lélegzetvételű hadjáratok végigkísérése helyett, most majd kisebb csetepatékkal találkozhatunk. Német részről például Michael Wittmann SS Panzer parancsnok nagyobb tetteit próbálhatjuk rekonstruálni, aki a Villiers - Bocagei csatában nem kevesebb mint 20 brit járművet semmisített meg, negyed óra alatt. A többi hadjáratról eddig nem esett szó, de nagy valószínűséggel állíthatjuk, hogy lesz egy Brit és egy Amerikai hős is. A másik dolog amiről beszéltek egy kicsit, az új feature, a direct-fire. Ezt úgy kell elképzelni, hogy ha a játékos szeretné akkor átveheti például a tankok lövegtornya felett az irányítást. Ilyenkor a torony követi az egérkurzort, azaz mi tudunk majd célozni. Nem kell azonban kétségbe esni, aki ezt túl árkádosnak gondolja, nyugodtan kikapcsolhatja az egészet, úgy ahogy van, és multiban pedig alapból nem lesz használható. A Relic többet nem mondott, biztosan nincs idejük nyilatkozni, hiszen hegesztik ezerrel a Warhammert is a kieg mellett.
forrás: GS.hu -
bgabor #3369 host -
markijoe12 #3368 Hello lenne egy elég nagy problémám:P
Az elején minden jó volt az elején rendesen játszotam a játékkal kb két napig de mai nap elinditottam a játékot a főmenübe voltam és elinditottam a játékot és 10 percen át vártam kb és még mindig feketeség volt:S amikor máskor fél perc alatt betölt:S
aki tudna vmit irni erre pls help!!!!!!!!!!!! -
Saitn #3367 ja és: előre is thx! -
Saitn #3366 csao!
Aki tuggya mondja már meg, léci: coh-ozni szeretnénk cimbimmel hamachin, látjuk is egymást, minden f*sza, csak éppen "could not connect..." Na ezzel mi a répát lehet kezdeni? -
Halesz89 #3365 sziasztok a coh kieg-ben OP-re gonodolok van téli pálya? mert találtam videot
http://www.xfire.com/video/3c463/#
vagy valami mod ez? -
#3364 nem pack lesz, hanem különálló
LINK -
ricsa008 #3363 -
Neoncsoves #3362 fain, de remélem nem 10ezer lesz -
#3361 JÖN AZ ÚJ EXPANSION PACK!!!