Company of Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idõpont egyeztetés jól jönne hogy közösen lenyomjuk a sok külföldit.
MSN cím csak PM-ben. Ne reklámozza senki az msn címét nyílvános fórumon, mert egyesek visszaélnek vele...

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

én is kérek meghívót... mebucain
Köszi 😊 Nemlenne kedvetek megszervezni egy idõpontot vagy valami hasonlót hogy játszunk egyet mi magyarok?? Esetleg msn-cím csere?? (istenem... hányszor próbálkoztam már ezzel... Annyira reménytelennek érzem)
A GameHistory-nál és ott tudod törölni a mentéseket is.
Egyszer kitöröltem a mentéseimet és 1gigát szabadítottam fel

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

Tényleg jó lenne egy Budapest szoba. Mert berlin annyi van hogy... !!!! ...sok. Egyébként most hogy megváltozott a menü, hol találom meg a replay-okat??? Elkezdtem keresgélni hogy hol tudom õket lejátszani, és rendesen megfájdult a fejem 😄
köszönöm, ki fogom próbálni!
Ha mûxik, küldöm a pulyát!
😊
robotnyk
írja a miniimage leírása, hogy 4.10es daemon kell, frissíts. mindenképpen crack nélkül, miniimage+yasuval használd, ha lanozni akarsz. az alapjátékot be lehet aktiválni a kiegészítõ alá, csak az alap verzió cd kulcsa kell hozzá.
..no igen..és lan-os multizni is szeretnék...
Sziasztok!

(Olvastam ám vissza!)
Szeretnék tisztán látni, mert láma vagyok!
Ez a játék önállóan is játszható (benne van az alap is)
Nem csak skirmish és multi van benne, hanem kampány is.
Az FLT-s verzió van meg. Letöltöttem a linkelt patch(eket), nem a DVD-n tallhatóval crakketem.
"Verifájolja" a médiát indítás után, majd kakukk. Nem megy...😞
A YASU-s megoldáshoz a következõt csináltam (lámzzatok le, ha nem így kell) leszedtem a linkelt mini-image-et, de a daemon nem ismeri fel az image-et. (4.08-as Demon).
Aki tud, kérem segítsen, hogyan indítatom el, mert megõrülök.
Elõre is köszönöm..
(jah..és aki tud segíteni, annak elsõszülött fiúgyermekemet odaadom!)
Csak kár hogy nincsen ország szerinti szûrés a felhasználók között, mert így nehéz megtalálni a magyarokat. Ezen a fórumon meg vagyunk 4-en 5-en akinek megvan eredetiben.

A magyar szoba egy remek ötlet. Már jóformán mindenféle városról elnevezett szoba van...nekünk miért ne jusson?😊

Elküldtem. Talán már holnap kapok is választ.
Eddig minden levelemre kaptam választ, és kértem hogy csináljon Budapest vagy Hungary szobát a chatroomnál és akkor azt a választ kaptam hogy megpróbálja. De majd rákérdezek erre hogy lesz vagy mégsem...

oké! kíváncsi leszek mint mondanak erre majd.

Fogalmam sincsen mi lehet a gond, de írok egy levelet ez ügyben a relic managerének.

De hogy nincs a listán,rendben van ,talán ezért nem találja meg a player search. De akkor miért nem tud belépni a relices loginnal ettõl függetlenül?

õ a Blajen 😊

Blajen a nevem.
Ma játszottam 2vs2-t automatch-t, nyertem de még nem adta hozzá a stathoz.
Ezek szerint amíg nem adja hozzá addig nem tudok belépni arra az oldalra?
Mi a nickneved a játékban?
Van egypár játékos rajtad kívül akit nem is jegyeznek a ranglistán és így nem tud belépni

K-ra nem jó az ID-hez a nick név.
Úgy látszik a relic server megint offline, mert játék indításnál kéri a lemezt.

Hello. Most akartam játszani. De nem sikerült. kiirta hogy a felhasználom elfoglalt. Ezt most hogy értik? Nálatok most jól müködik a relic online? Vagy csak én nemtudok játszani?
Az IDhez a nicknevedet kell írni.
Aki megadja a relic online-os nicknevét azt felveszem a csapatba és akár 4en együtt is tudunk játszani

Hi!
Nem tudok bejelentkezni az oldalra amit belinkeltél.
Az ID-hez mit kell írni?
Hello... nekem is kell meghívó. nevem: bighead86
Ma regel akartam játszani... de nemtudtam. 😞 Megint nemtudok csatlakozni egy szeróhoz sem
Ezer köszönet! Privi ment.

az a frissítés már javítja a memória kezelési hibát. De ha gondolod akkor én neked elküldöm emailben a fájlt. Azt privátba írd meg

Köszi már csatlakoztam is.
Nekem pont multiban fagyott ki.
Sztem a GTXed tovább bírja az én GTSemnél , mert ez a probléma elvben memóriakezelést érint vagymit.
Majd leszedem valahogy ezt az updatet, hátha megoldja, mert nem merek rankedet játszani addig amig nem vagyok biztos a dolgomban(majd valaki polcos vistával leszedi:o)

Elküldtem a meghívót amit az elözõleg megadott linken tudsz megnézni.
A relic online-os neveddel és jelszavaddal tudsz belépni.
Amúgy én is Vista alatt nyomom a lennt látható konfigon D10ben, de sajna az Nvidia driver akkora szar Vista alatt hogy néha kifagy. Szerencsére multi alatt még nem történt ilyen. A pénteken kiadott patch a multin javít valamit. Ma nem tudom hogy van e újabb mert megint nem elérhetõ az online, mert mindig kéri a lemezt. Én meg lusta vagyok elõvenni 😄

Ez egy jó ötlet.
Tiensin néven vagyok fönn és kérnék is meghívót😄

Valaki játszik Vista alól amúgy? Nagyon szükséges ez az update amit ajánl a játék egybõl amint belépsz?
KB940105, Graphics Virtual Address patch a neve.

Akinek megvan eredetiben és szívesen csatlakozna egy magyar company-hoz az adja meg a nicknevét és adok meghívót. Ezen az oldalon tudjátok figyelemmel kísérni: http://coh.relicrank.com/

robotnyk
Hi everyone,

Just wanted to let you know we have been experiencing a potential database corruption issue which has manifested into an unstable connection rate for many players. We are aware of this issue and are actively working on resolving it. We apologize for any inconveniences and we thank you for your patience with this matter.

Thank you,

The Relic Team
Megint szar a relic onlice😞
VKi tud vmi patch-rõl vagyvmirõl?
Hát ez durva... idáig betudtam lépni legalább addig hogy játszak single-be. Mostmár egyáltalán nem enged be -.- Valami hírt nemtudtok?
köszi a választ! De az úgy nem fasza,hogy össze vissza rak be,azért vettük meg hárman a játékot,hogy tudjunk egymással játszani 😊

Jaja, play now vagymihogyhivják gombot kell megnyomni.
Viszont úgy nem tudtok egymással játszani, hanem véletlenszerûen oszt be mindenkit.(ígértek szervezett rankedet, de az majd csak késõbb kerül beépítésre)

Hello. Csak a ranked match-ben kapsz olyat amire gondolsz. Adjátok meg a neveteket és vegyük fel egymást friendbe 😊 az én nevem bighead86. Remélem megcsinálják majd lassan a relic online-t. Ráfér a javítás az biztos 😄
Valaki nem tudja,hogy ha játszunk 2vs2-t(4 ember),azt miért mindig a basic match-hoz adja hozzá? Mert ha gép ellen játszok,az oké ,hogy oda kerül. De másnak meg ugye ott van a statjánál,hogy 1v1, 2v2 , 3v3 akárhány gyõzelem,nekem meg mindig a basichoz adja. Ez miért lehet?

Hi!
Tud vki infot arról, hogym ikor lesz megint mûködõképes a relic online?
Du 2-óta szar😞
robotnyk
tudom, az rtsekben valahogy nem bírom a kampányokat én sem. de skirmishben ismerkedni a játékkal a gép ellen, vagy replayt nézni esetleg jól jöhet. 😊
azt tudom,de az egyjátékos mód nem érdekel. még az elsõt se játszottam végig 😊 Ember ellen jó játszani,nem gép ellen.

robotnyk
ha lehúzod a gépet a netrõl, akkor singleben tudsz játszani a játékkal, csak a lemez kell hozzá.
robotnyk
neked meg mi bajod van? volt egy problémád, amire senki nem tudott megoldást, gondoltam érdemes felvetni a dolgot a hivatalos fórumon, esetleg körülnézni, hátha másnak is vannak kapcsolódási gondjai. (mellesleg ez legtöbbször router beállítási probléma, de azért hadd ne én nézzek már utána a más gondjának)
Én is beszereztem eredetiben!
nekem is eredeti mindkettõ. végül csak megvettem. De ma két óra óta nem megy a relic szerver,és csak nézem a lemezeket 😊

hello. Énis ezért nyivákolok állandoan. De itt elküldenek hogy írjak más forumokra ahol eredetivel játszanak. Hát szép volt töletek mit mondjak. Vagy akkor mi bajotok van velem? talán ártottam nektek? Nem akarlak megsérteni robotnyk, de te akarsz elzavarni vagy valami ilyesmi. A VIP-seknek ez a dolguk????? Egyébként nekem megvan eredetiben.
Akinek megvan eredetiben és van kedve online-on nyomni csapatokban az írjon egy PM-et!

robotnyk
ha van miniimage, minek crackelni?
hooah
Hali
Az lenne a gondom, hogy LAN-ba nem tudok kapcsolódni.
Valaki segítsen, megpeccsltük, új cracket kapott, miniimige is megvan, meg a Yasu is bent van daemonba.

robotnyk
központi szerveren tárolja az adatokat, szal szerintem nem lesz gond.
THX a választ! Úgyis holnap jön az opposingom,ma még csak az alapot raktam fel,és aktiváltam be. Szerinted ha felrakom majd legközelebb megint az új gépre a játékot és ki akarom megint nyitni mondjuk az opposingból az alapot,akkor nem mondja majd,hogy ez a cd kulcs már használt? Mert gépvásárlás lesz,és akkor arra újra kell installálni a gamét. Bár elõször úgyis be kell loginolni,és utána lehet kinyitni akkor meg gondolom onnan látják,hogy beléptem azzal a kulcsal,és az az enyém.