8857
-
Glory81 #4081 Ird le az e-mailed fasiszta azt küldök Produckt key-t. -
#4080 elohivod a konzolt, es ezt beirod oda: taskbar_hide -
#4079 Nekem így automatice megjelent a megvásárolt játékok között. -
#4078 Le kell tölteni a klienst az oldalról és fel kell tenni. Majd accot kell csinálni ugyanarra a mail címre amire ment a vásárlás. De ezt a vásárlás végén is leírták csak figyelmesen el kellett volna olvasni. -
R1200Gs #4077 Korában írtam hogy itt vásároltam meg a ToV. Az volna a kérdésem hogy innen csak a kódot kapom meg, vagy valahonnan letölthető a játék, esetleg postán küldik? Tudom használni mivel megvan az alap, és az OP, de mi let volna akkor ha ezekkel nem rendelkezem, úgy a kód önmagában nem sokat ér.
Letöltöttem az implusedrivent, lehetséges hogy azon keresztül lehetne leszedni a játékot? Az e-mailben szerepel egy Order Number nevű kód, ezt kellene megadni a letöltéshez.
Annyira nem nagy probléma, meg van ToV warez formájában is, amúgy is tudom használni a játékot, csak ha esetleg máskor is vennék innen valamit (amire kicsi az esély mivel egyetlen játék a CoH amit eredetiben használok) jó volna tudni hogyan is tölthető le a game.
-
#4076 hali hogylehet eltüntetni játék közben a menüt? mert kitarja a fél képernyőt és néha nincs rá mindig szükségem. -
#4075 Szuper oldal köszi! Meg is vettem. Steames Opposing frontsba benyomtam a kulcsot és már megy is :D -
Cefre #4074 Bizzunk benne hogy már akkor lesz -
oroberto #4073 4061 hozzászólás olvass vissza! -
Cefre #4072 Csá
Nem tudjátok a steam-on mikor jelenik meg? -
oroberto #4071 Én is ezt a (csak Serial key) oldalt fogom választani, remélem nem fog tovább romlani a forint, bár ebben kevésbé bízok amíg ez a libalopó vezette kormány van. -
CAC #4070 :D -
Fasiszta #4069 Torrentről szedtemle. -
buba23 #4068 -
Fasiszta #4067 Nem tudnátok megadni a Produckt key-t? -
R1200Gs #4066 Megvettem a gamet, elfogatta a kártyámat. Elég volt csak a kódot bepötyögni, és már működik is. Köszönöm, hogy belinkelted az oldalt. -
R1200Gs #4065 Az alap és a Opposing Force eredetiben van meg. Végül is ezen az oldalon egy kódot vásárolhatok meg? Szóval elég csak a kódot beírnom, nem kell semmit telepítenem? A 2.5 javítás tartalmazza a ToV küldetéseit is?
Az ára szerintem korrekt az angliai shophoz képest, ott kb 9000 Ft lenne postaköltséggel együtt. Bármivel lehet fizetni, fonttal is?
-
#4064 Coh Tov Én itt vettem meg, Visa kártyát elfogadja, nem kell leszedni semmit. Miután kiírta hogy sikeres a tranzakció beadja az összes adatot beleértve a Coh Tov-nak a cd kulcsát is. (Mailben is elküldik) Nemtudom hogy itt mennyire drága vagy sem, innen legalább megtudtam szerezni. Ha megvan a serial a játékban rányomsz a lezárt campaignra beírod a serialt és már megy is a játék. -
#4063 Itthon én még mindig nem látom előrendelésben sem úgyhogy még lehet várni kell rá!
-
Torrents #4062 Köszi sikerült -
Neoncsoves #4061 Nem tom innen az SG-ről mutatta nekem anno vki ezt az oldalt. azt h ki azt nem tudom, de azt mondta h megbízható.
Itthon ápr.17 minimum, mivel STEAMen is ápr 17-től lesz elérhető -
R1200Gs #4060 Rendeltél már innen játékot? Vagy esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a shoppal kapcsolatban? Még nem rendeltem külföldről semmit. Van egy font alapú deviza kártyám, azzal gondolom tudok itt fizetni. Elég csak a címemet megadni, és a kártyám adatait, vagy ezen kívül van még valami? A reward card mi(jutalmat jelent)?
Arról tudtok valamit, hogy itthon mikor lesz kapható, és menyibe fog kerülni?
-
Savage85 #4059 Oh Thx! Csak itt nem találom a letöltések között. Esetleg ien letöltős oldalrol mint a Steam (ahol nincs meg :S) valami olyasmi kellene. Ha van -
Neoncsoves #4058 innen -
Savage85 #4057 Hy all. Valaki árulja már el honnan lehet beszerezni a Tales of Valor-t. -
#4056 Ha a leírásom alapján csinálod (#4049) , akkor olyan lesz , mintha meglenne mind3 rész , és csak a tales of valort kell feltenni! -
Torrents #4055 csá nekem most fent van az opposing fronts és ha arra felteszem a tales of valort akkor abból 1 játék lesz amiben benne lesz mind a 3x3 pálya mind az OF kampányai? mind a kettő warez -
Glory81 #4054 Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül hogy az Opposing Fronts hoz honnan lehet letölteni vmi skin packot?A Másik dolog meg nekem sajnos német verzió a játékom azt hogyan lehetne magyarositani mert ez eredeti game onnan hozták németországból csak nem tudom tovább vinni
a küldetésemet mert nem éertem mit kell csinálni ha
valakinek van vmi ötlete irja meg légyszi!Köszönöm -
#4053 Már csak egy fórditás kéne hogy magyar legyen.:) -
#4052 Felraktam a javitás és sikerült a dolog. Köszi -
#4051 Akkor beírni a végére ezt a 3 sort:
127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
127.0.0.1 cohlive.quazal.net
127.0.0.1 reliclive.quazal.net -
#4050 a hosts file felülírást nem ajánlom, lehetnek abban fontos dolgok, pl adblock -
#4049 Írtam egy leírást , így mindenkinek el kell hogy induljon :-)
( A szükséges fileokat mellékeltem vagy linkeltem )
Fileok:
1. Telepítsd fel a játékot. (De NE crackeld)
2. Az operációs rendszerednek megfelelően indítsd el a 32 vagy 64 bites regisztációs adatbázist módosító filet , ami majd hozzáadja az alapjáték illetve az OF kulcsát , ezzel elérhetővé teszed az összes kampányt.
3. Ellenőrizd a Daemon toolsod verziószámát , ha 4.3 alatti , akkor frissítsd! Innen tudod letölteni az újabbat:
(Ha windows 7 ed van , akkor ahoz is elérhető már egy daemon tools pro :
)
4. Írd felül a host filet a Windows/system32/drivers/etc mappában.
5. Mountold a daemonba a NS-COHOF_MI-poseden.mds filet.
6. Telepítsd a patchet (ez nem fontos ,de ajánlott és ha esetleg crackelted volna visszarakja az orginal fileokat)
7. Indítsd a játékot
8. Vaildating ablak kijön , nyomj egy continuet
9. Ha minden igaz a menüben találod magad és működik a játék :)
Multiplayer Hamachival:
Töltsd le az 1.0.1.5 ös verzióju Hamachit:
Újabb hamachival nem fog működni , ne frissítsd!
Csatlakozz egy szobához (pl: COHTOV , jelszó nincs) , multiplayer menüpontban hozz létre egy lan játékot vagy csatlakozz és mehet is!
Ami még fontos: Ha Vista vagy Win7 a szerver , akkor XP-sek nem fogják látni , érdemes Xp alól hostolni.
-
#4048 Csináltam helyet!
De ha megint telelenne van egy COHTOV2 szoba is (szintén nincs jelszó) -
#4047 Nem gáz ha pár épület elpusztul!
Kijelöli hogy hol kell evakuálni a várost!
Odaviszed az összes egységed! Nyilván csak azt amit tudsz mozgatni(88asoktól elköszönhetsz :( )!
Ott sorban evakuálja öket a program és vége! -
#4046 Jó ez a skin pack az eredeti COH-hoz:
-
#4045 Lehet hogy fel kéne tennem a javitást. -
#4044 Üdv!
kipróbáltam az új részt és a legalsó német küldetés pakknál a harmadik pályánál nem értem miért nem írja ki hogy nyertem. Elmenekült egy csomó egység a városon keresztűl. Támadnak támadnak mind meghalnak a amerikaiak, jönnek továbra is a sárga szinü németek és nem történik semmi. A három célból kettő szürke. Sajnos nem vágom nagyon az angolt mintha azt írná hogy evakuálni kell a várost. Egy két főépületem elposztúlt ami egységet ad. Lehet hogy az a baj? -
Norbu #4043 Üdv!
Van másik hamachi-s szoba a COHTOV kívül? Sajna az már tele van. -
Glory81 #4042 ok thx megvan köszönöm4
Ha valakinek megvan a Company Of Heroes Opposing Fronts Mega Trainer 2.500 az küldje már el nekem legyen szives a [email protected] vagy hogy tudjam letölteni mert nem lehet sehonnan csak fizetősről:(