8857
  • Glory81
    Ird le az e-mailed fasiszta azt küldök Produckt key-t.
  • m0tTh0w
    elohivod a konzolt, es ezt beirod oda: taskbar_hide
  • Zsoltika 007
    Nekem így automatice megjelent a megvásárolt játékok között.
  • Zsoltika 007
    Le kell tölteni a klienst az oldalról és fel kell tenni. Majd accot kell csinálni ugyanarra a mail címre amire ment a vásárlás. De ezt a vásárlás végén is leírták csak figyelmesen el kellett volna olvasni.
  • R1200Gs
    Korában írtam hogy itt vásároltam meg a ToV. Az volna a kérdésem hogy innen csak a kódot kapom meg, vagy valahonnan letölthető a játék, esetleg postán küldik? Tudom használni mivel megvan az alap, és az OP, de mi let volna akkor ha ezekkel nem rendelkezem, úgy a kód önmagában nem sokat ér.
    Letöltöttem az implusedrivent, lehetséges hogy azon keresztül lehetne leszedni a játékot? Az e-mailben szerepel egy Order Number nevű kód, ezt kellene megadni a letöltéshez.
    Annyira nem nagy probléma, meg van ToV warez formájában is, amúgy is tudom használni a játékot, csak ha esetleg máskor is vennék innen valamit (amire kicsi az esély mivel egyetlen játék a CoH amit eredetiben használok) jó volna tudni hogyan is tölthető le a game.
  • samsung123
    hali hogylehet eltüntetni játék közben a menüt? mert kitarja a fél képernyőt és néha nincs rá mindig szükségem.
  • Zsoltika 007
    Szuper oldal köszi! Meg is vettem. Steames Opposing frontsba benyomtam a kulcsot és már megy is :D
  • Cefre
    Bizzunk benne hogy már akkor lesz
  • oroberto
    4061 hozzászólás olvass vissza!
  • Cefre
    Csá
    Nem tudjátok a steam-on mikor jelenik meg?
  • oroberto
    Én is ezt a (csak Serial key) oldalt fogom választani, remélem nem fog tovább romlani a forint, bár ebben kevésbé bízok amíg ez a libalopó vezette kormány van.
  • CAC
    :D
  • Fasiszta
    Torrentről szedtemle.
  • buba23
  • Fasiszta
    Nem tudnátok megadni a Produckt key-t?
  • R1200Gs
    Megvettem a gamet, elfogatta a kártyámat. Elég volt csak a kódot bepötyögni, és már működik is. Köszönöm, hogy belinkelted az oldalt.
  • R1200Gs
    Az alap és a Opposing Force eredetiben van meg. Végül is ezen az oldalon egy kódot vásárolhatok meg? Szóval elég csak a kódot beírnom, nem kell semmit telepítenem? A 2.5 javítás tartalmazza a ToV küldetéseit is?

Az ára szerintem korrekt az angliai shophoz képest, ott kb 9000 Ft lenne postaköltséggel együtt. Bármivel lehet fizetni, fonttal is?
  • Fr3nky21
    Coh Tov Én itt vettem meg, Visa kártyát elfogadja, nem kell leszedni semmit. Miután kiírta hogy sikeres a tranzakció beadja az összes adatot beleértve a Coh Tov-nak a cd kulcsát is. (Mailben is elküldik) Nemtudom hogy itt mennyire drága vagy sem, innen legalább megtudtam szerezni. Ha megvan a serial a játékban rányomsz a lezárt campaignra beírod a serialt és már megy is a játék.
  • mascarun
    Itthon én még mindig nem látom előrendelésben sem úgyhogy még lehet várni kell rá!
  • Torrents
    Köszi sikerült
  • Neoncsoves
    Nem tom innen az SG-ről mutatta nekem anno vki ezt az oldalt. azt h ki azt nem tudom, de azt mondta h megbízható.

Itthon ápr.17 minimum, mivel STEAMen is ápr 17-től lesz elérhető
  • R1200Gs
    Rendeltél már innen játékot? Vagy esetleg valakinek van tapasztalata ezzel a shoppal kapcsolatban? Még nem rendeltem külföldről semmit. Van egy font alapú deviza kártyám, azzal gondolom tudok itt fizetni. Elég csak a címemet megadni, és a kártyám adatait, vagy ezen kívül van még valami? A reward card mi(jutalmat jelent)?

Arról tudtok valamit, hogy itthon mikor lesz kapható, és menyibe fog kerülni?
  • Savage85
    Oh Thx! Csak itt nem találom a letöltések között. Esetleg ien letöltős oldalrol mint a Steam (ahol nincs meg :S) valami olyasmi kellene. Ha van
  • Neoncsoves
    innen
  • Savage85
    Hy all. Valaki árulja már el honnan lehet beszerezni a Tales of Valor-t.
  • NeBby
    Ha a leírásom alapján csinálod (#4049) , akkor olyan lesz , mintha meglenne mind3 rész , és csak a tales of valort kell feltenni!
  • Torrents
    csá nekem most fent van az opposing fronts és ha arra felteszem a tales of valort akkor abból 1 játék lesz amiben benne lesz mind a 3x3 pálya mind az OF kampányai? mind a kettő warez
  • Glory81
    Sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül hogy az Opposing Fronts hoz honnan lehet letölteni vmi skin packot?A Másik dolog meg nekem sajnos német verzió a játékom azt hogyan lehetne magyarositani mert ez eredeti game onnan hozták németországból csak nem tudom tovább vinni
    a küldetésemet mert nem éertem mit kell csinálni ha
    valakinek van vmi ötlete irja meg légyszi!Köszönöm
  • bladex
    Már csak egy fórditás kéne hogy magyar legyen.:)
  • bladex
    Felraktam a javitás és sikerült a dolog. Köszi
  • NeBby
    Akkor beírni a végére ezt a 3 sort:

127.0.0.1 cohlive-1.quazal.net
    127.0.0.1 cohlive.quazal.net
    127.0.0.1 reliclive.quazal.net
  • robotnyk
    a hosts file felülírást nem ajánlom, lehetnek abban fontos dolgok, pl adblock
  • NeBby
    Írtam egy leírást , így mindenkinek el kell hogy induljon :-)

( A szükséges fileokat mellékeltem vagy linkeltem )

Fileok:

1. Telepítsd fel a játékot. (De NE crackeld)
    2. Az operációs rendszerednek megfelelően indítsd el a 32 vagy 64 bites regisztációs adatbázist módosító filet , ami majd hozzáadja az alapjáték illetve az OF kulcsát , ezzel elérhetővé teszed az összes kampányt.
    3. Ellenőrizd a Daemon toolsod verziószámát , ha 4.3 alatti , akkor frissítsd! Innen tudod letölteni az újabbat:
    (Ha windows 7 ed van , akkor ahoz is elérhető már egy daemon tools pro :
    )
    4. Írd felül a host filet a Windows/system32/drivers/etc mappában.
    5. Mountold a daemonba a NS-COHOF_MI-poseden.mds filet.
    6. Telepítsd a patchet (ez nem fontos ,de ajánlott és ha esetleg crackelted volna visszarakja az orginal fileokat)
    7. Indítsd a játékot
    8. Vaildating ablak kijön , nyomj egy continuet
    9. Ha minden igaz a menüben találod magad és működik a játék :)

Multiplayer Hamachival:
    Töltsd le az 1.0.1.5 ös verzióju Hamachit:
    Újabb hamachival nem fog működni , ne frissítsd!
    Csatlakozz egy szobához (pl: COHTOV , jelszó nincs) , multiplayer menüpontban hozz létre egy lan játékot vagy csatlakozz és mehet is!
    Ami még fontos: Ha Vista vagy Win7 a szerver , akkor XP-sek nem fogják látni , érdemes Xp alól hostolni.
  • NeBby
    Csináltam helyet!

De ha megint telelenne van egy COHTOV2 szoba is (szintén nincs jelszó)
  • mascarun
    Nem gáz ha pár épület elpusztul!
    Kijelöli hogy hol kell evakuálni a várost!
    Odaviszed az összes egységed! Nyilván csak azt amit tudsz mozgatni(88asoktól elköszönhetsz :( )!
    Ott sorban evakuálja öket a program és vége!
  • TOMSILENT
    Jó ez a skin pack az eredeti COH-hoz:
  • bladex
    Lehet hogy fel kéne tennem a javitást.
  • bladex
    Üdv!

kipróbáltam az új részt és a legalsó német küldetés pakknál a harmadik pályánál nem értem miért nem írja ki hogy nyertem. Elmenekült egy csomó egység a városon keresztűl. Támadnak támadnak mind meghalnak a amerikaiak, jönnek továbra is a sárga szinü németek és nem történik semmi. A három célból kettő szürke. Sajnos nem vágom nagyon az angolt mintha azt írná hogy evakuálni kell a várost. Egy két főépületem elposztúlt ami egységet ad. Lehet hogy az a baj?
  • Norbu
    Üdv!

Van másik hamachi-s szoba a COHTOV kívül? Sajna az már tele van.
  • Glory81
    ok thx megvan köszönöm4

Ha valakinek megvan a Company Of Heroes Opposing Fronts Mega Trainer 2.500 az küldje már el nekem legyen szives a [email protected] vagy hogy tudjam letölteni mert nem lehet sehonnan csak fizetősről:(