8857
  • oroberto
    Az elsőhöz kell a alap Company of Heroes a 2, 3 hoz a Opposing Front hogy elérhető legyenek.
  • oroberto
    Routerbe a Nat virtual servernél meg kell nyitni a 6112 ,30260, 9100 portokat.
  • zamballa82
    Sziasztok.

Lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a tejes játékot és 6 küldetésből csak az utolsó hármat engedi. Valószínűleg ezek a kiegészítőnek a pályái. + A játék indításkor kéri a kiegészítőnek a dvd -jét.

Nagyon jó a játék és az alap nagy küldi kel akarok játszani.

Mit tegyek???
  • Khaosz5
    Sziasztok,

nekem nem csatlakozik fel valamiért a szerverre. Firewall-ban meg kell valami portot nyitni? Nics is auto update.
  • oroberto
    nem lehet kikapcsolni és ha jól használod őket akkor előnyhöz tudsz jutni főleg a játék elején vagy bizonyos mapok-on ahol nem sok hely van a támadáshoz például.
  • CAC
    Rengeteg feature van a játékban (különböző textúrázási eljárások, filterek), amit a régebbi videókártyák nem ismernek. Csoda, hogy egyáltalán feltelepült.
  • holang
    Sziasztok!
    Segítsetek légyszi megkaptam az alapjátékot, de sem az emberek, sem az épületek nem látszódnak csak a csapatok körvonala látszódik és így nem igazán élvezhető a játék.Radeon 9200 videokártyám van. Köszi
  • WOLF3x6
    Mennyire erosek az uj egysegek? Vagy annyira nem erezheto / esetleg automatch-nel ki lehet kapcsolni oket?
  • Zsoltika 007
    Ismerős (Pécs) Tecsóban 500ft-ért vette meg. Lehet máshol is van akció. Annyit röhögve megér.
  • zamballa82
    Sziasztok.

Nekem meg van a Company of Heroes törten és az lenne a kérdésem hogy érdemes patchval foglalkoznom?
    Láttam hogy egész 2500 van hozzá patch.
    +
    van hozzá meg felelő magyarosítás?
  • uniqes
    Köszönöm a gyors választ!
  • robotnyk
    ismert bug, jelezték már fórumokon, talán javítják majd a következő patchben. pillanatnyilag amúgy sem használhatóak a custom mapok
  • uniqes
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem:
    -eredeti alap coh-m van
    -fel patch-em 2501-ig
    -rengeteg mapot készitettem 'eddig' de most nem akar új (nyers)mappot beadni a WBuilder.
    Mit kell tennem, hogy ismételten tudjak dolgozni velük?

Köszönettel!
  • Zsoltika 007
    "Az Impulse Driven-en is naponta kb 200FT-al megy fel az ára. SUPER."
    "Szólsz ha elérte az 1000 hufot, annyit ér meg nekem :)"
  • moho
    Pont ezt mondom, angolokkal baromi nehéz sztem mert iszonyu lassan érik el azt a szintet ahol ütőképesek lehetnek. Kár értük és kár, hogy kicsit kiegyenlítetlen a dolog.
  • oroberto
    Hát pedig Németekkel nem nehéz megverni az Angolokat persze ehhez hozzá tartozik az is hogy jól ismerem őket túl kiszámíthatóak és lassúak mindenesetre Stuka, mg, pio, sniper a legjobb ellenszer ellenük + egy kis firestorm:)muhaha
  • CAC
    Bocsi, de ezt most nem értem. :)
  • Zsoltika 007
    Nem le, hanem fel :)
  • moho
    Nemtom ki hogy van vele de mióta kijött az uj patch nagyon megszenvedek az angolokkal. Nehéz megvernem a németeket. :)
  • CAC
    Szólsz ha elérte az 1000 hufot, annyit ér meg nekem :). Bár ha belegondolok, hogy az alapjátékot is ennyiért vettem...
  • oroberto
    Az Impulse Driven-en is naponta kb 200FT-al megy fel az ára. SUPER.
  • Neoncsoves
    ték

amúgy ja
  • CAC
    Így van, de sajna a thq is egy büdös kurva, ha pénzről van szó.
  • cikasz
    Pont ezért kellene kiadniuk egy ilyet, hogy akinek megvan az előző kettő az ne fizessen sokat!
  • Neoncsoves
    de nekem történetesen emgvan az előző két rész...
  • CAC
    Ezt azért nem mondanám, jó ár érte amit kérnek. Benne van az alapjáték + egy kieg. A gold anno 13-14k körül volt. Viszont a ToV csak annak éri meg alapban, akinek nincs meg az első 2 gém.
  • Neoncsoves
    hát az, hogy alapból annyiba kéne adniuk :P annyit ér a game
  • cikasz
    Mi a gond?
    már meg is jött email-ben a kód és tökéletesen müködik a game...
  • Neoncsoves
  • cikasz
    Én most vettem ebay-en egy tov kódot. 3800huf volt.
  • CAC
    Igen, ha nincs meg semelyik másik rész, akkor a ToV-ot érdemes megvenned, mert abban bent van minden.
  • Zsoltika 007
    Ha meg akarod venni az összes részt akkor egyzserűen meg kell venned az összes részt! -.-
  • Sir IvanHoe
    Hello!
    Ha megszeretnem venni az osszes részt,akkor eleg csak a TOV-ot megvenni?
  • Zol77
    THX az impulsedriven oldalt!
    Innen vettem meg én is!
    Két kattintás,és már meg is volt a cd kulcs :)
  • Gauge
    Ezt a kibaszást... Azt sem értettem, h Daw2 retail-jére miért kellett 2 hónapot várni (persze aztán el is ment tőle a kedvem...:D )
  • Gauge
    Hát ahogy nézem Steamen nem mától lesz elérhető...
  • R1200Gs
    A #4084 hsz a #4078-ra szól.
  • R1200Gs
    Azt nem mondtam hogy tudok angolul. Amúgy sejtésem volt róla hogy valami ilyesmit kéne csinálni, el is kezdtem de valamilyen hibát írt ki. Végül is működik a játék, gondolom a 2.5 javítás tartalmazza a ToV-t, így felesleges letöltenem. Amúgy kösz a választ.
  • samsung123
    köszi a választ, de gondolom valami billenytyűzet kombináció nincs rá.
  • Fr3nky21
    Nagyon szivesen, szerintem itt a legegyszerűbb megvenni, töltögetések, és postázgatások nélkül.