8857
-
oroberto #4121 Az elsőhöz kell a alap Company of Heroes a 2, 3 hoz a Opposing Front hogy elérhető legyenek. -
oroberto #4120 Routerbe a Nat virtual servernél meg kell nyitni a 6112 ,30260, 9100 portokat. -
zamballa82 #4119 Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy letöltöttem a tejes játékot és 6 küldetésből csak az utolsó hármat engedi. Valószínűleg ezek a kiegészítőnek a pályái. + A játék indításkor kéri a kiegészítőnek a dvd -jét.
Nagyon jó a játék és az alap nagy küldi kel akarok játszani.
Mit tegyek???
-
Khaosz5 #4118 Sziasztok,
nekem nem csatlakozik fel valamiért a szerverre. Firewall-ban meg kell valami portot nyitni? Nics is auto update. -
oroberto #4117 nem lehet kikapcsolni és ha jól használod őket akkor előnyhöz tudsz jutni főleg a játék elején vagy bizonyos mapok-on ahol nem sok hely van a támadáshoz például. -
CAC #4116 Rengeteg feature van a játékban (különböző textúrázási eljárások, filterek), amit a régebbi videókártyák nem ismernek. Csoda, hogy egyáltalán feltelepült. -
holang #4115 Sziasztok!
Segítsetek légyszi megkaptam az alapjátékot, de sem az emberek, sem az épületek nem látszódnak csak a csapatok körvonala látszódik és így nem igazán élvezhető a játék.Radeon 9200 videokártyám van. Köszi -
WOLF3x6 #4114 Mennyire erosek az uj egysegek? Vagy annyira nem erezheto / esetleg automatch-nel ki lehet kapcsolni oket? -
#4113 Ismerős (Pécs) Tecsóban 500ft-ért vette meg. Lehet máshol is van akció. Annyit röhögve megér. -
zamballa82 #4112 Sziasztok.
Nekem meg van a Company of Heroes törten és az lenne a kérdésem hogy érdemes patchval foglalkoznom?
Láttam hogy egész 2500 van hozzá patch.
+
van hozzá meg felelő magyarosítás? -
uniqes #4111 Köszönöm a gyors választ! -
#4110 ismert bug, jelezték már fórumokon, talán javítják majd a következő patchben. pillanatnyilag amúgy sem használhatóak a custom mapok -
uniqes #4109 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
-eredeti alap coh-m van
-fel patch-em 2501-ig
-rengeteg mapot készitettem 'eddig' de most nem akar új (nyers)mappot beadni a WBuilder.
Mit kell tennem, hogy ismételten tudjak dolgozni velük?
Köszönettel! -
#4108 "Az Impulse Driven-en is naponta kb 200FT-al megy fel az ára. SUPER."
"Szólsz ha elérte az 1000 hufot, annyit ér meg nekem :)" -
moho #4107 Pont ezt mondom, angolokkal baromi nehéz sztem mert iszonyu lassan érik el azt a szintet ahol ütőképesek lehetnek. Kár értük és kár, hogy kicsit kiegyenlítetlen a dolog. -
oroberto #4106 Hát pedig Németekkel nem nehéz megverni az Angolokat persze ehhez hozzá tartozik az is hogy jól ismerem őket túl kiszámíthatóak és lassúak mindenesetre Stuka, mg, pio, sniper a legjobb ellenszer ellenük + egy kis firestorm:)muhaha -
CAC #4105 Bocsi, de ezt most nem értem. :) -
#4104 Nem le, hanem fel :) -
moho #4103 Nemtom ki hogy van vele de mióta kijött az uj patch nagyon megszenvedek az angolokkal. Nehéz megvernem a németeket. :) -
CAC #4102 Szólsz ha elérte az 1000 hufot, annyit ér meg nekem :). Bár ha belegondolok, hogy az alapjátékot is ennyiért vettem... -
oroberto #4101 Az Impulse Driven-en is naponta kb 200FT-al megy fel az ára. SUPER. -
Neoncsoves #4100 ték
amúgy ja -
CAC #4099 Így van, de sajna a thq is egy büdös kurva, ha pénzről van szó. -
#4098 Pont ezért kellene kiadniuk egy ilyet, hogy akinek megvan az előző kettő az ne fizessen sokat! -
Neoncsoves #4097 de nekem történetesen emgvan az előző két rész... -
CAC #4096 Ezt azért nem mondanám, jó ár érte amit kérnek. Benne van az alapjáték + egy kieg. A gold anno 13-14k körül volt. Viszont a ToV csak annak éri meg alapban, akinek nincs meg az első 2 gém. -
Neoncsoves #4095 hát az, hogy alapból annyiba kéne adniuk :P annyit ér a game -
#4094 Mi a gond?
már meg is jött email-ben a kód és tökéletesen müködik a game... -
Neoncsoves #4093 -
#4092 Én most vettem ebay-en egy tov kódot. 3800huf volt. -
CAC #4091 Igen, ha nincs meg semelyik másik rész, akkor a ToV-ot érdemes megvenned, mert abban bent van minden. -
#4090 Ha meg akarod venni az összes részt akkor egyzserűen meg kell venned az összes részt! -.- -
Sir IvanHoe #4089 Hello!
Ha megszeretnem venni az osszes részt,akkor eleg csak a TOV-ot megvenni? -
Zol77 #4088 THX az impulsedriven oldalt!
Innen vettem meg én is!
Két kattintás,és már meg is volt a cd kulcs :) -
Gauge #4087 Ezt a kibaszást... Azt sem értettem, h Daw2 retail-jére miért kellett 2 hónapot várni (persze aztán el is ment tőle a kedvem...:D ) -
Gauge #4086 Hát ahogy nézem Steamen nem mától lesz elérhető... -
R1200Gs #4085 A #4084 hsz a #4078-ra szól. -
R1200Gs #4084 Azt nem mondtam hogy tudok angolul. Amúgy sejtésem volt róla hogy valami ilyesmit kéne csinálni, el is kezdtem de valamilyen hibát írt ki. Végül is működik a játék, gondolom a 2.5 javítás tartalmazza a ToV-t, így felesleges letöltenem. Amúgy kösz a választ. -
#4083 köszi a választ, de gondolom valami billenytyűzet kombináció nincs rá. -
#4082 Nagyon szivesen, szerintem itt a legegyszerűbb megvenni, töltögetések, és postázgatások nélkül.