8857
-
#4041 x:\...\company of heroes\RelicCOH.exe, tulajdonságok, verzió, fájlverzió (pl. 2.501.0.134)
vagy
a játék főmenüjében lent, középen (pl. 2.501.0) -
Glory81 #4040 azt hol lehet megnézni a játék hanyas verzió???pl: honnan tom hogy a játékom 2.100 verzió? -
#4039 A Causaway pályán itt kell megtalálni az elveszett ejtőernyősöket!
Pirossal bejelöltem!
Ugyan kapsz érte medált de nem tudod irányítani őket...
Csak befutnak a pálya közepén a faluba azt helo!
-
#4038 Nem biztos hogy életre bírod hívni!
Nekem volt hozzá seriall-om amivel ki lehetne zárni de kéri a DVD-t! Azt beraktam beírtam a cuccot és nem oldotta fel! :( -
#4037 hali!
felraktam ezt a coh duck tales-t vagy mit. és azt szeretném megtudakolni hogy az opposing frontsot hogy tudom életre hívni? mert az kimaradt a cohok közül. előre is köszi -
Cefre #4036 Köszi akkor megveszem én is
-
#4035 Ok, azért kérdeztem, mert lefagyott a gém játék közbe, és kiléptem, és ott láttam ezt a sárga relic jelt. -
#4034 Hali!
Azt szeretném kérdezni hogy nektek működik a coh files oldal?Mert nálam nem(lehet regelni kellene de nem hiszem) -
#4033 Én megfogom hamár az első 2-őt sikerült nagynehezen beszereznem. -
#4032 Nem vettem meg. Ennyiért nem is fogom. Ér az egész kb 3 ezret. Amúgy külföldi web áruházak/ebay. -
#4031 Légyszi áruljátok el, hogy honnan vettétek meg mert a Steamen nemnagyon akarják kiadni. Köszi! -
#4030 Van. Az új egységek erősebbek. Gyakorlatilag ha nem vagy hülye hozzá megveszed a győzelmet a normál játékkal rendelkezők ellen. Legalábbis eddig ez a tapasztalat. -
Glory81 #4029 sziasztok!Nem tudja valaki véletlenül hogyan lehetne magyarositani az eredeti Company of Heroes játékomat mert nekem sajna német nyelvű mert onnan hozták nekem:S
Válaszokat köszönöm előre is!üdv -
Cefre #4028 Multiba van valami előnye a ToF nak? érdemes e megvenni csak a mulit miatt? -
#4027 Mivel az a játék része még jó hogy megjelenik :) -
#4026 Arra a sáraga ikonra godolszamin rajta van a relic jel?
mert az nállam is megjelenik! -
#4025 Mikor indítjátok a TOV-ot, nektek is fut közben egy Relic program? (amikor leteszitek asztalra a gémet) mintha vmi torrent progi lenne, mert figyeli a Seed, meg leecher-t is... :S -
#4024 Ha csak a vanilla CoH van meg, és megveszem hozzá a ToV-t, gyakorlatilag teljes értékű lesz a játék, kivéve az OF single hadjáratokat? -
eminemtheking #4023 azt nem tudjátok hogy a causeway kampány legelső küldetésében hol/mikor kell megtalálni az elveszett ejtőernyősöket hogy megkapjam a kitüntetést? -
#4022 Itt van még két jármű. Amcsi és britt egységeket még nem fényképeztem... -
smusher #4021 Hi!
Gondoltam ismét előveszem eme remekművet :) Nem tudjátok, hogy lehetséges-e már Vista alatt az ultra texture beállítás? (nem oly régen, a 301-es peccsel még csak high volt a maximum.) Thx. -
bgabor #4020 Én ezen csak egyetlen új egységet látok, a hotchkiss tankot. A többi új egységről nem teszel be képet? -
Cefre #4019 Nem tudjátok honnan lehet megrendelni a játékot? -
#4018 De mégis meg kell, mert a rohadtak nagyon erősre csináltak pár új egységet. -
WOLF3x6 #4017 Az internetes jatszmakban akiknek megvan az uj kiegeszito, es ez altal az uj jarmuvek, azok nincsenek elonyben? Vagy classic automatch-ben nem is lehet hasznalni ezeket? -
#4016 A képek, amiket előbb nem sikerült linkelni.... -
CAC #4015 Igen, ezt az új játékosoknak készítették. A régi playereknek nem éri meg megvenni. -
Savage85 #4014 Sztem ezt a részt olyannak érdemes megvenni akinek nincs meg az opp. fronts. Mert ha jól tudom "classic" multiban is játszható lett a Britt és a P.E. is. -
#4013 ehhh.... -
Hol a kakukk tojás a képen?
-
TDantes #4011 Áh...be fejeztem ezt a játékot. Hát ez egy nulla..9 nyúlfarknyi küldetéssel szúrják ki az ember szemét? Pofátlanság.
Eddig szerettem , a Company of Heroes-t de ez nagy csalódás. Ez egy átverés, és még egy rakás pénzt is kérnek érte, gondolom.
Egyszerűen nem fér a fejembe. Durván másfél óra játék...a mobilomon tovább tartó játékok vannak -
Cefre #4010 külföldre honnan lehet rendelni a gamet?
-
CAC #4009 Ezt mondjuk én is észrevettem. Ha az AI PE-vel van, 3ból 2szer tank buster doktrinát választ. Volt, hogy 1v1ben 3 hetzere volt úgy, hogy minimális területet (1-2) birtokolt. Ez sem nyersanyagban sem population gap-ban nem kivitelezhető.
Először úgy gondoltam, hogy nehézségi szint függvényében több nyersanyagot kap az AI, de a replayt visszanézve mintha nem lenne semmilyen csalás. Igaz 2000-3000 mp-ket tartalékolt a gép, de mégsem veszít ezzel a bődületesen ostoba húzással, hanem a végjátékban kihoz 3-4 bivaly erős egységet. -
#4008 Mi is toltunk egyet exp AI ellen 3v3-ba [the_scheldt] mapon. 1 ora utan feladtuk, ugyanis olyan volt mintha 3v6-ba toltuk volna vegig. A gepnek nem szamitott hogy csak 3 terulete volt, ennek ellenere kb 2x tobben voltak a palyan nalunk. -
CAC #4007 Új AI? Angovillen 20k - 5k ponttal maradt le 1v1-ben. Wolfhezen 1v2-ben végigszotyiztam a meccset britekkel, akikkel utálok és nem tudok játszani. Természetesen mindkét esetben exp AI-ről volt szó. De legalább a replay tanulsága szerint 2000 MP-ig takarékoskodott a kompjuter...úgy néz ki a gazdasága válságra fejlesztették ezt a szart. Juhé. -
#4006 Azt nem szabad elfelejteni, hogy ez a masodik kiegeszito messze nincs egyszinten az opposing front-szal. Nem vártam tőle megváltást, hiszen tudni lehetett h nem lesz benne új hadsereg. [Az más kérdés, hogy pofátlanság is ennyi zsét kérni érte, amennyit itt a relic felszámol.] Szal, engem nem is a rövid single kampányok zavarnak - mert vegülis ez a játék a multi része miatt lett ilyen népszerű -, hanem a beharangozott multi modok pofátlanul karcsú kivitelezése. A három multi modhoz egyenként 1-1 mapot voltak képesek kiszenvedni, + ami aztán tényleg szopatás, hogy csak wermachtot és amcsit választhatsz ki jáccani.
Normálisak ezek?
Összefoglalva csalódtam , annak ellenére h tudtam nem lesz akkora durranás, mint az OF volt másfél éve. Relic fórumokon sokan dícsérik az új AI-t, hát legalább ennyi boldogságunk lehet benne.... -
TDantes #4005 Hát a Cuesawy vagy mit 15-20 perc alatt csináltam meg...és ebben benne van a videó is meg a töltés idő... -
#4004 5 perc/pálya? az talán túlzás, de nagyon vékény, az tény. főleg úgy, hogy a bekerült mapok 2/3adát, majdnem az összes classic mp mapot modderek csinálták versenyre. -
TDantes #4003 Akkor tényleg ennyi? Ennyi a játék: 3x3 pálya amik úgy 5 percesek, tehát kőkemény 45 percnyi játék?!
Én híve vagyok annak hogy ami megéri az árát az meg kell venni, de ez nem éri meg. Bizony nem. Máshol egy demo hosszabb. -
#4002 Ez nekem is betett hogy 3x3 pálya és kész, hello, szia!
Azok is rövidek! Bár a Tiger Ace kampány az jó volt!
A utsó kampányból meg még csak egy pálya ment le!
Nemtom mit dolgoztak ennyi ideig rajta! :)
Biztos a többjátékos módot fejlesztették tökéjre vagy mifene :P