Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az éjszakai robbantásos kép az az én shotom. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Tetszik <#eljen>
Molnibalage
Na tessék kapaszkodni! Szóval a fák kaptak olyan textúrákat, hogy van normál és elpusztult állapot! 3D objektumok a csoportok hitboxszal. Nagy bombatámadás után elpuszulthatnak! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Multi nekem sem jó ma este. Talán holnap, de nem 100%.
Molnibalage
Mivel senki nem jelentkezett be nem is biztos, hogy lesz ma. Mostanában ritkán van.

lehet hogy nem leszek mert nekem holnap suli van 😞

már megvan a gond csak rosszat akartam megnyitni 😊

Molnibalage

L Viper
Helyesbítés: Knights of The Sky.
L Viper
OFF
De kipróbálnám már ( készülõ I. Világháborús szim.)

King Of The Sky képek
Molnibalage
?? Amit a torrentz-n keresztül találsz az tudtommal mind jó. Ha egyik sem indul akkor a gépeddel van valami...

remélem estig sikerül leszedni egy olyan falcont aminél nem ír hibát ha meg akarom nyitni a telepítõt

Gundark
Használd Balázs kézikönyvét. Abból megtudsz mindent. És ha még azután is van kérdésed akkor nyugodtan kérdezz 😊

Molnibalage
1.12 patch és realism MOD-om. Én nem leszek multin éjfél után érek haza.

ha holnap lessz multi akkor addigra felrakom az af-et. kll hozzá valamit leszednI???

Molnibalage
A gépek Falcon 4.0 a háttér meg egy szép kép.

LeonSilver
Hát kérlek ez a játék nem Shoot 'Em Up ..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Torrentrõl ? Az a link nem ment amit küldtem privátban, ott egy helyen megvan minden ami kell. A manualban is benne van, ahogy Balage is írta...
Bucser
A 15452-ben látott kép össze van vágva. nem néz ki így játék közben és elvileg soha nem is fog. szarrá van Photoshoppolva.

Telepítési útmutató viszont van a Manualban eléggé részletes. Ez a magyar honlapon megtalálható. A link nem esik le ha rákattintassz.

És Blazing angels szerû hátulról lövök kamerabeállítás nincs miután ez egy szim és még senki nem vezetett Jetet cockpiten kívülrõl.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

bAguziB2
Ja meg még azt szeretném kérdezni hogy lehet e a gépet fixen hátulról nézni?mint például a Blazing Angels 2-ben. köszi

bAguziB2
Sziaszok. köszi a válaszokat. már töltöm torrentrõl a HiTiles AF-et( ha kell valakinek akkor miniova.org rõl szedem) meg hamarosan kész lesz a rdviper 1 is.Lent láttam egy nagyon fullos képet (15452. hozzász.) azt hitilessel toltátok fel ennyire? Meg azt is szeretném kérdezni hogy melyik kiegeket érdemes feltenni? elõször a grafikát zeretném feltolni aztán a játékmenetet. írjátok le hogy hogy lett fényképezve a kép(milyen kiegekkel) bocsi a regényért....
elõre is kössz: Balázs

Molnibalage
Szép logó. Az FF5 hegesztése meg nagyon halad. Ara bácsi közölte, hogy ami ezen hét után érkezik arra már nincs garancia, hogy bekerül. Ezért most pénteken és hétvégén villámsebesen be kell dolgoznom a modom értékeit és itt-ott azért korrigálni kell ezt-azt...

Scottt
Nem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Nem.

Hello
A jó ember nem nézne ki jobban fekete gatyában?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Javított verzió. Azért ez szebb.

L Viper
Annyira nem tûnik tömörnek, de az OF amúgy is FPS faló, enékül is.
Molnibalage
Azért az FPS hit-re kíváncsi lennék...

Molnibalage

Molnibalage

Molnibalage
Nem két gigás, csak annyira tömríti ki magát talán. 126 mega az AF két fájlja összesen és 83 az sima Hitiles. A kézikönyv 4. oldalán levõ tárhelyek egyikén a \w könyvtárban van. Vagy próbálkozz torrentel.

Molnibalage
"I behaviour cannot - AFAIK - be changed appreciably via a simple .dat."
It would also need to have code-support.

Long ago, I was trying to form the AIRT (AI Research Team), which was - I had hoped - to be headed by BaldEagle, and manned by DewDog2, Triton & Earthling.

Due to "retirements", it never panned out."

Ez van..

L Viper
Kíváncsi leszek, mit fog Ara' válaszolni, szerintem ilyen mélységekig lehet nem akarnak beleásni ezekbe a problémákba, bár jó lenne helyretenni ezeket a dolgokat is.
Lehet Ara' már szedi az Andaxin ausztrál megfelelõjét a javaslataid miatt <#hehe>
L Viper
Javaslom, hogy a fejlécben szereplõ Magyar Honlapon nézd meg, töltsd le az oktató videókat. Ott mindenre szájbarágós választ kapsz.

Ha a Redvipert felraktad, a Docs mappában talász helpet és billentyûkiosztást is.
bAguziB2
Sziasztok! Most kezdtem el Falcon 4.0-ni. Olvastam hogy rengeteg kiegészítõ van a játékhoz, most már töltöm is a Redvipert.Az lenne a kérdésem hogy honnan tudnám letölteni INGYEN azt a 2gigás kieget( aszt hiszem HiTilesAF a neve)ami feljaítja fullosra a grafikát. Még azt is szeretném kérdezni hogy valaki le tudná e írni a legfontosabb billentyûket( amúgy joyal játszok) amik az alapokhoz és a harchoz szükségesek
elõre is köszönöm: Balázs

Molnibalage
Nem a teljes szöveg, csak a magja. A tecnobalbla ki lett vágva.

"If we can solve TWO serious thing the balance of the game and realism will be better.

What are these two problems?

1. AI drops both chaff and flare when only chaff or flare is needed.

2. AI drops too few espercially against up form AIM-9M and latest generation missiles. Against the '70s era missiles is quite good but there isn't any camapign in this era and Falcon's engise can't handle this era properly.

As I can judge there are categories for AI in database. Are listed some typical dofight type that depends on ACs that are in fight. If we can modify or create new categories we can achive better realsim (can't we?). If you want defeat AIM-9M or latest IR missiles you have to dros DOZENS of decoys. AI ATM is far from that capability, so this era is unplayable for me.

So can we change AI behavior?

1. AI should have drop only chaff or flare against radar or IR missiles.

2. AI sould recognize the category of opponent ACs or SAM system. For ex. AI flighs on an F-16C against a MIG-21bis. MIG-21s best wepon is AA-8, this is more sensible than AA-11, AI should have drops less falre than fly against a MIG-29 or Su-27. We should make categories that depends on the carried wepons on ACs and effectiveness of these weapons.

3. And one more. The ECM. SA-10 and other moder SAM's don't produce STT lock, so AI can't turn it's ECM. WRONG! These system more resistible to jamming than older but effect of the jamming is definetly appreciable. In great distance this gives a chance to survival. When AI detect spike from these SAM category should have turn on ECM immediately (and maybe should drops chaff and go lower to protectr and gather kinetic energy to defeat the incoming missile) !"

L Viper
Küldjed.
Molnibalage
Érdekel valakit, hogy mit írtam?

Gundark
Okay. Csak kérdeztem. A 22esben úgyis én leszek a világ ura <#vigyor3>

Molnibalage
Felvetettem, 0 reakció. Egyszer biztos lesz, de nem ma. AI-val kapcsolatban is elég súlyos kritikákat fogalmaztam meg...

Gundark
Tehát maradunk a szokásos szinvonalnál Balázs? 😊 Akkor egy páran anyázni fognak a frugálon <#vigyor3> De ha jól emlékszem nem válaszoltál arra kérdésemre hogy lesz-e rakátainditásészlelõgép a 22esen meg a Tájfunon. Lesz-e? 😊 Annyiban még csatlakoznék Lémiszõ kollégához hogy ha majd itt az idõ nem-e lehetne-e megoldani-e hogy legalább felszállni tudjunk anélkül hogy a pálya felett Szuhojoj döngicsélnének <#vigyor2><#buck>

Molnibalage
Azért a realim MOD értékeibõl itt-ott visszaveszek. Két tanács amit szerintem leírtam a gépkönyben.

1. Sebesség = védelem

2. Ha van sebesség és lendület akkor légiharc konfigban 85 RPM-mel lehet tartani a 0,8 Mach körüli sebességet. Ilyen körülmények között még az alap értékekkel is viszonylag jól ki lehet bekkelni a szembõl indításokat, HA ÉSZLELED és tömegesen szóród a csalit! Hárulról inðítás estén over, tehetsz bármit...

Na ezen akarok változtati. Csak pont a legrosszabkor, mert Ara kb. 1 hete adott. Pont most mikor a legkevésbé érek rá... Azért belehúzok.

L Viper
Hát az fasza lenne, ha nem kéne külön realism modozni.
Azért remélem csak a hitelességre törekszel a durva dolgokban is és nem valami öngyilkos õrületre !
<#vigyor3>
Molnibalage
Tessék kapaszkodni. A data tweakelés részre érkezett komment Ara-tól. Megkérdeztem, hogy mehetnek -e az én elkézeléseim. A válasz.

"What the fu*k.....

Yeah.

Go crazy......!!

BUT - on ONE condition....

You MUST post an Easy-to-Understand version of ALL changes.

(Like I discussed in PM. No technical details, just: "Missile "x" - range increased; "Bomb "y" - Lethality increased.... etc.)

That way - we can set Beta-Missions for the Team Squadron to TEST out, and give their opinions on EVERY change."

Theát zöld utat kaptam. A Relism MOD értékeim azért itt-ott durvák lesznek, de a szellemisége fogalmazzunk úgy, hogy utat tör! 😊

Vasárnap egy Mig-29 levadászott egy pilcsi nélküli felderítõgépet. A korábbi rakétafüst-dilemmáról jutott eszembe, ezen elég intenzív a füst végig...

L Viper
Ok.
JoeDestroy
Klikk jobb lent a válasz sorra!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Egy link lenne ?
Molnibalage
Most esik le, hogy ezek FALCON F-16-oskok fotó háttérel! Aztarohadt...