Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Találtam még egy fasza zenét Falcon movie-hoz.

Trevor Rabin - The guardian suite score (The Guardian OST)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Sokan mondták eddig, hogy a Falconban nem érezni alacsonyan a sebességet. Akkor próbáljátok ki a következõt.

1. CE-ben a max. FOV legyen 120 fok.

2. Hitiles felrak.

3. Repülj alacsonyan és zoomolj ki (sajnos csak egyensesn tudsz nézni torzítás nélkül). Érezni! (Fõleg OF-ben a BazT akármi miatt.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Ez már jobb, a csikós nem látszik át <#eljen>
A mérete is kb. jó.
Molnibalage
Pedig ez most csak egy gányolás. Több helyen kegyetlenül el lett tolva. Majd egyszer megcsinálom tisztességesen. A raktéák füspamacsait meg sem csináltam.

Más. Most láttam egy OLYAN dev videót, hogy majd magam alá piszkítottam.

Gundark
Igen. Szerintem igy jobban látható, mint kéken. Nem? Meg jó kis grafika kár lenne beépülve hagyni a háttérbe.

Molnibalage
Valami ilyesmire gondoltál?

Molnibalage
Még nem vagyok olyan szinten PS-ben, hogy ez egybõl menjen. Fog ez még fejlõdni. 😊

Gundark
Jó ha lesz kedved meg idõd csinálhatunk majd modern tréning videókat. Ami a képet illeti... Hmm. A Krézihórszmen embléma nem lenne jobb fehérben? Valami körben, mint egy századjelvény, vagy fehérben a ruci meg a rakcsik? Vagy próbáltad és furiul néz ki? Mert igy elég sok elvész belõle nem? De ahogy gondolod.

Molnibalage
A régi postokhoz nem teszi be. Ott is az 70%-os kerül be.

Más. A Dev. csapatnak is végre feltûnt, hogy a MIG-19 repmodellje atombrutál. Erre replikáztam, hogy a MIG-21-é is érdekes. Majd az egész kifutó kell a felszálláshoz 4 AA rakétával, mikor a valóságban elég neki 8-900 méter...

Boconadi
frugalsworld-on nagyon széthúzza a topikot, csodálkozok hogy nem szóltak még érte 😄
Molnibalage
FF fómuon 50%-kal összenyomott verzió van fent ebbõl.

L Viper
Jó lesz, csak ne legyen akkora bazi nagy, mint a videóversenyes fórumra raktál. Ésszerûen méretezd át, hogy pl. 1024x768-nál ne lógjon ki a fórumból :-)
Molnibalage
Na, asszem kész. 😊 Milyen?

Molnibalage
Ebben segít majd valaki ha eljön az idõ? Gundark és L_Viperre számítok nagyon mert, nagyon profik.

Az biztos, hogy tanulni úgy lehet igazán, amikor olvasás után vizuálisan is meg tudom nézni, hogy kéne csinálni...

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Talán még a training videók egy részét is lecserélem, mert multis segíséggel sok dolgot újra lehetne forgatni és XVid kódolással sokkal jobb mindõségben raknám fel a dolgokat. Persze ez meló melett nem lesz olyan gyors, de megéri!

Na pont a "bassz errõl írhattam volna" dolgok miatt várom meg az újat, amit elõre is köszönök a régivel egyetemben. 😊) Friss ropogós FF5 a friss ropogós kézikönyvvel lesz az igazi! 😊)

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Jó kis PS kép. HA bekapcsolta volna az AA-t és AF-et akkor tényleg elég nehéz lenne kiszúni. 😊

L Viper
Sokszor egy kezdõ többet ér egy kivonatos leírással, nem a fullos 700 oldalas kézikönyvvel. Nehezebb kibogozni az alapokat onnan. Indulásnak elég is.
Persze késõbb nagyon jó az a sok plussz oldal :-)

Én is örülnék Balage, egy FF5-ös manuálnak. ( FF5 Biblia, a hit terjesztése végett )
<#vigyor1>
Üdvöm
Engem is érdekel.....jó kis manual és sok meló.Még anno azt se tudtam ki vagy de az AF manualod használtam,szerintem vannak igy jó páran akik hálásak ezért.Ha volna eszük átemelnék angolra és mellékelnék a cucchoz.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Szóval nyugodtan ásd bele magad. Az avionika TUTIRA nem fog változni vagy csak nagyon minimálisan.

Molnibalage
Azért AKKORA difi nem lesz! Ahz FF4 is használható, csak az FF5 tesztelése kapcsán jött be sok olyan dolgo, hogy bassz errõl írhattam volna...

Részemrõl lenne rá igény. Én pont az FF5 miatt, és a várható változások miatt nem ástam bele magam az FF4-be. Nagy segítség lenne a tudás magamba szívásához egy az FF5-re írt kézikönyv! <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Van rá igény, hogy nyáron esteleg kibõvítsem a Falcon kézikönyvet és átrakjam álló A-4-es formátumba? Elég sok dolgot még így is kifelejtettem és elég az új FF5 dolgokról is jó lenne írni benne, válozik ez-az FF5 miatt. A kinézetén is változtatni fogok és bõvített sorközökkel írok majd egy picit, mert ez így nagyon ömleszve van.

Molnibalage

L Viper
Alakul, de szerintem legyen inkább laposabb elrendezésû és az egyik szélén a Crazy Horsemen, a másik szélen a Freefalcon Logo, középen pedig az ábra és esetleg még a nicked is belerakhatod alul középre, kisebb karakterekkel.
Ez csak mûvészi javaslat. <#vigyor1>
Molnibalage
Elsõ PS próbálkozásaim eredménye.

Molnibalage
Torrent megy?

L Viper
Isohunton megtalálod, most is sokan mocorognak rajta.
L Viper
Megúsztuk, de Tesómék pl. szintén kaptak belõle.
sajnos én nem talátam még mindig af-et amit le lehetne szedni. az lenne jó ha valki elküldené postán

LeonSilver
Csakhogy a legújabb MB ülések nem véletlenül olyanok amilyenek.
Ha nemhiszed járj utána.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Semmivel sem különb a K-36, mint a legújabb MB ülések...

LeonSilver
Nemtudom most végignézni de azt látom, hogy a katapultról van szó.
Kíváncsi lennék rá, hogy azt megemlítik e, hogy az orosz katapultok a maguk nemében a Non plus ultrák.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Spektrum TV most !

Molnibalage
Skacok, ma repültem egy viszonylag komolyabb éjszakai bevetést. Kész vagyok. A hangulata valami isteni. Multiban ez nagyon állat lesz. Hej, de várom már!

Molnibalage
Úgy néz ki, hogy DX9 motorig nem lesz változás. Ez van...

K...va jól néz ki

Molnibalage

Scottt
Felétek is jégesõ volt?Haverokkal kószáltunk városba egyszer csak elordítja magát a srác:TÜNÉS! 1pillanat mulva olyan "golyózáport" kaptam a nyakamba :S

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Gabbar, kár, hogy eltûntél, utána megjelent Destroy és mentünk 3 kampány küldetést. Az idõ rövidsége miatt az Adria átrepülés második harmadában huppantunk a gépekbe.
Alakul szépen a kampány:

Lukak a kifutón és felette Destroy:

JoeDestroy
Kösz Viper!
Minimulti volt, de jó volt!
<#nyes>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Ja,ja....

Gundark
Még jó hogy csókolomot kell köszönni neki. Láttad mekkora szárnyai vannak? 😊 Ez csak elõretolja magát oszt jóvan. <#vigyor3>Az usákos pilóták nem véletlenül hivták ember vezette rakétának 😊

Volt a Spectrumon egy faszi,maszekba volt neki,bemutatókon repkedett....imádta.Azt mondta viszont hogy igen tisztelni kell,de ha megteszed nincs problemo vele.A bemutatók után általában bokáztak neki az amcsik és urambátyámnak szólitották😊

De nem is csúnya ......<#eljen>

L Viper
Na most lettem szabad, váratlan vendégek voltak. Csinálok egy szobát, de 22:15-kor tudok leülni a gép elé :-)

tss.thomi.hu Falcon-falcon
JoeDestroy
Multi?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
"90%-a azért esett le mert balfasz volt a pilóta"

Azért ez sértõ rájuk nézve. A gond azzal volt, hogy egy generációt kihagytak és kellõ gyakorlat nélküli pilóták repültek. A '70-es években és késõbb ez már a múlté volt. Igen, a pilóták miatt zuhantak le, de nem azért mert balfaszok voltak, hanem mert ezt erõltették rá a politikusok a fegyvernemre. Erich Hartmann megjósolta mi lesz a vége elõre. Igaza volt..

LeonSilver
Már annyira nem emlékszem, hogy mi is volt pontosan de ha jól emlékszem a sok lezuhant gép 90%-a azért esett le mert balfasz volt a pilóta ami ne mfeltétlenül jelenti azt, hogy szar a gép.Tény, hogy ezzel tudni kellett repülni.