Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Céllövölde. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Persze, kell TeamSpeak program, azzal kommunikálunk. Még játszunk, majd legközelebbre felraksz mindent.
bAguziB2
most jó csak nem tom hogy hogy kell majd légyszi írjátok le. valami teamspeak is kell hozzá???

bAguziB2
elkezdtem elõlrõl fennt van az alp mindjárt patchelek

bAguziB2
basszus most az abaja hogy módosítva lettek a fájlok és patchelni csak az "eredeti" fájlokat lehet.... komolyan mondom hogy ha ma tudok játszani veletek elmegyek papnak... ha nme sikerül akkor mikor lesz legközelebb multi?

bAguziB2
ááááááááááááá de lassan megy

bAguziB2
kész most telepítem

bAguziB2
kössz 60% kész

L Viper
Elindítod a TS-t, aztán a Quick connect és ott beírod tss.thomi.hu.
Belép, majd az F betût nyomogatva ugorj a Falcon szobára, ott két katt és jelszó.
bAguziB2
csak beírom a szerver nevet meg a jelszót és kész?

L Viper
Persze, ott leszünk egy ideig.
bAguziB2
nem hiszem hogy késsz lesz félre, mert tetû lassú. Késõbb is be lehet lépni a szerverre???

L Viper
TeamSpeak: tss.thomi.hu, Falcon szoba, ef16 a jelszó.
Molnibalage
A hivatalos oldalról.

Downloadsban talán benne van.

Most tetû lassú valamiért.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
bAguziB2
gyorsan valaki!!! honnan tudom leszedni az 1.0.12. es patchet??????

Molnibalage
Jó.

L Viper
Mikor kezdjünk ma ? 21:30 jó ?
Molnibalage
Vagy õ, vagy megkérünk majd valami modit. Azért ez még odébb van. 😊

L Viper
Magyar Honlap - Egyebek - Bal felsõ sarok, Allied Force Realism mod.
L Viper
Neuro ritkán jár mostanában SG-re, csak õ tudja lecserélni ?
Molnibalage
Ja, csak egy godolat. Ha kijön az FF5 új banner kéne. 😊

L Viper
Az Allied Force és a régi Falcon 4.0 RedViperre feljavítva, mennek egymás mellett. Általában nekem is mindkettõ fent van egyszerre.

Fontos, hogy az AF 1.012-re legyen peccselve, noha van 1.013-as is.
A lényeg, hogy a játék menüjében majd az auto update legyen kikapcsolva, mert frisítene netrõl.

Az FF5-nek lesz kampányra jó multi kódja, addig erre a részre az AF-et használjuk.
bAguziB2
melyik realism mod azmert az elsõt leszedtem.

Molnibalage
Ugye nem WLAN-os (mikrós) vagy mobilos neted van? Ha lesz, akkor itt be lesz postolva a dolog. 1.12-espatch fent van? Realism MOD a honlapomról?

bAguziB2
512 es netem van. és hál istennek még az allied force van fennt, mert holnaap akartam mindent felrakni (redviper,hitiles,+ cuccok).egy kérdés lehet hülyén hangzik, de mi a router?? mert sokszor hallottam de nem tom mi az.és hánykor lesz??

Molnibalage
Ja és AF-fel lesz, ha hadjáratot akarunk repülni. FF4-gyel az utolsó Funfalcon klip óta és nem repültem multiban.

Molnibalage
Milyen neted van? Van router? Szerver L_Viper lesz. TS szerver címe és a szoba is ide lesz beírva IP-vel együtt.

bAguziB2
sziasztok. én is szeretnék jönni. csak azért hogy megnézem milyen aztán késõbb én is játszhassak, mert csak nemrég kezdtem el falcon 4.0-zni. mikor lesz a multi és milyen szerveren vagy hogy megy ez????

Molnibalage
Mikor? Akkor ketten már vagyunk? Netmester talán ma ráélr. Destroy? Gundark? Még valaki?

L Viper
Legyen ?
Molnibalage
Ma este lesz multi?

igen, igazad van.

Товарищ Путин

L Viper
Nem uszításnak szántam és eléggé lent van a stílus sajnos. Semmi értelme amit mûveltek.
az anyázás meg mint érv és válasz, szerintem nem elfogadható.

Товарищ Путин

Látod, te is csak uszítasz. Baromira nem errõl van szó, kéretik nem kiforgatni egyes emberek véleményét.

Товарищ Путин

L Viper
Annak a két embernek a szemében szálka vagy, akármit is csinálsz, akármilyen nemzetközi közösség is van a Frugalson, mind hülye, mert Falconnal játszik, fejleszti stb.
Amikor belinkelted a Kobra landing videót a topicra, érdekes módon nem ment bele senki a repmodellekbe :-)

Szomorú, hogy felnõtt embereknek ez a legjobb szórakozása, hogy csak akkor ír az SG-re, ha Flémelni lehet és játékokról vitázik, ellenségeskedik.
Nem. A lonci topikban nincs flém. ott anyázás van.

Товарищ Путин

Bucser
Én meg általában nem megyek olyan helyre ahol csak szívatnak és nem kedvelnek....

Ahogy a romák sem járnak skinhead gyûlésre. szimplán nem egészséges...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Gondoltam szólok mielõtt csalódnak bennem páran. Kicsit már kezd elegem lenni az ott található örök fikagépekbõl akik szerintaz õs seggükbõ süt a nap, csak fikáznak, de alkotást még azt nem láttam tõlük semmit...

Bucser
És?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Skacok, Lonci topicban flém van...

Molnibalage
Nos az FF csapatban irányítás úgymond van és nincs is. Kicsit nehéz elmagyarázni. Azért megpróbálom.

Az alapelv az, hogy alapvetõen mindenki azon dolgozik amin akar és ez össze van fésülve a végén. Persze vannak általános irányelvek amik útmutatásul szolgálnak, hogy a kompatibiltás megmaradjon (plusz vannak tool-ok).

Én az orosz gépek adatait ráztam eddig gatyába, jelenleg a Realism MOD értékeit építem be bizonyos változtatásokkal az adatbázisba, hogy lehessen tesztelni. Forrásokat is adtam a csapatnak elég sokmindenhez és általában véve adnak a véleményemre, a keleti cuccok terén meg fõleg.

Aragorn az egyik vezér aki összefogja a dolgokat, végsõ soron erõs túlzással õ (IS!)az aki eldönti, hogy mi kerülhet be, de szoktak szavazások is lenni. Ezt nem a minõség alatt értem (azzak nincs gond), hanem hogy idõben mi fér bele. A feature freeze-t is õ rendelte el, hogy ki lehessen adni már.

Szóval kicsit úgy kell elképzelni, mint egy klubbot. Összejárnak az emberek és közlik, hogy mire jutottak, mit terveznek, mit szeretnének, milyen cuccaik vannak és hogyan képzelik el a jövõt. És persze segítjük egymást tanácsokkal és mindennel amivel csak tudunk. BAROMI JÓ! 😊

Persze egyes terültekhez valaki nagyon jól ért valamihez meg alig valaki. Kóder nagyon kevés van.

Persze beta tester is vagyok, de mostanában nagyon keveset repkedek.

Molnibalage

Balázs lehetne egy kérdésem?

Leírnád pontosan hogy te milyen szerepet is töltesz be az FF5 dev teamben? Mármint hogy mik a feladataid?
Molnibalage
Én sehol nem írtam az IL-2-rõl. IL-2 FB-vel repkedtem pár hónapig még az õsidõkben és csendes óceáni kieggel kb. 5 percet.

Bucser
már miért lehetne??? IL-2 valahol ismerõs?? nekimész a fáknak ultra high realistiken aztán pápá...

Ja abbol sem 1.22-vel kéne repülgetni.

Molnibalage
Ez nem olyan egyszerû, mint amilyennek sokan képzelik. Sokan szokták mondani, hogy GoogleMap képeit kéne rátenni. Ez soha nem fog megvalósulni a játék korlátai miatt én személy szerint sem tartom jó ötletnek.

Most jelenleg DX7 supportja van az objektumoknak, de a talaj még mindig DX5 vagy DX6-os. Amíg nem lesz DX8/9 alá átírva a talaj motorja addig ilyen táj szóba sem jöhet fõleg ilyen víz textúrákkal... Kevés kóder, so munka és kívánság. Ne feledjétek ezt ingyér csinálják / csináljuk...

A táj teljesen új textúrát fog kapni, de ez még készül ezért az FF5-ben sajnos még nem lesz benne. A HiTiles-okat el lehet majd felejteni mellette olyan brutál lesz.

Ekkora 3D-s erõket meg érdekes összehozni, pontosabban lehetetlen. Ebben a játékban amit linkeltek tutira nem 3D objektumok, ergo át lehet repülni rajtuk. Az új FF5 ebben azért elõrébb van néhol. Nem lehet majd a fákon átrepülni.

bAguziB2
Lehtne egy ilyen"Kinghts Of The Sky" tájak Falcon 4.0 hoz. nem?? szerintem nagyon állat lenne...

Molnibalage
Asszem kész a javított verzió.