Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez az uj A-10 fülke?Csudálatos
Ez az?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
redviper.extra.hu/the guardian.mp3

Erre, hej jól lehet majd építeni klipet! A 3:15 - 4:20 között egy jó befejezéshez atomkirály.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Multira gondolsz vagy piálásra? <#vigyor1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

boldog szülinapot.ma este lessz valmi?

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Üdv!Boldog Születésnapot!Még legalább 4X ennyit!

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
<#eljen><#taps><#worship>

L Viper
L Viper
Hi Buren! Na idekeveredtél végre a Frugalsról ? <#vigyor1><#eljen>
JoeDestroy
Gratulálok!
És eljõ a vég kezdete!
Hej mikor még 25 az ember.... 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Hát az még odébb van... Az új oktatófilmeknek két féle verziója is lesz, ha már le lesz repülve. Angol feliratot is gyártok majd hozzá, örüljenek kint is.

Upsz! Isten éltessen, legalább az FF5 manuálig! 😊)))))))))))

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Nem régen állt szoláglatba az elsõ pár gép.

Igen, ma van. 25! 😊

Scottt
Jól látom, hogy a Pápánknak szülinapja van?
Ha igen akkor isten éltessen!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy csak A-10a van és azt fejlesztik A-10c?😮

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Igen, szóba került ez is, hogy ha elkészül az új A-10 akkor egybõl két szeparált bejegyzés kell egy az A-10A-nak és egy az A-10C-nek.

Scottt
Ha az f-35 tud mindent amit a valóságban akkor azt.Ha nem akkor A-10a de abból is a legújabb mert hallom elég sokat modernizálódtak a varacskosok.

Buren
Kár, hogy 15-20 évig nem lesz egy kereskedelmi szimulátor se ami ezt a fecskét helyezné a reflektorfénybe. 😞

Amúgy üdv mindenkinek! 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
ÛÛÛÛ ez a videó nagyon oda*asz! Nem lenne rossz egy modern hadjárat sem, ezzel.
L Viper
Az is jó, persze, de a Falcon classic hadjáratokban egy Openfalcon szintû A-10 modellbe szívesen behuppannék. 😛
LeonSilver
A10-re ott a lokkon 😛
F-35 ha mûködne rendesen... Így E

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
B-1B semmiképp, mivel nincs hadjáratban.
A-10 jó, mert van jó Aeyes kabin hozzá :-)
Az F-35is jó, de az én voksom az A-10 <#eljen>
Molnibalage
Skaco, ha LEHETNE választani, F-35, B-1B és A-10 3D modell upgrade közül ti melyiket választanátok? Csak úgy... 😊

Scottt
Hát na 😄

L Viper
Tanyasi barett <#eplus2>
A privihez:Igen kelendõ lehetett a svájci sapka az alakulatban
<#integet2>

Scottt
-j

Scottt
Barátok,csak barátok.Bár ma edzésen úgy fejberugta egy idejig nemtudtam merre száll a sólymom..Egyébként is gyászolok..😞

Molnibalage
"On Su-39 UV-26 installed on fuselage, at the end, under kiel.
UV-26(S) block with 192 charges, installed on wings ends."

Ezt írta az orosz srác.

Tudom hogy ez nem a 39 -es de tulajdonképpen ugyan arról beszélünk:

http://www.aeronautics.ru/sukhoi/su25tm01.jpg

Itt nagyon nincs és ha belegondolsz nem is nagyon fér el.. az ott teljes egésszében a "törzsféklap" munkahengere meg a fényszóró...

Ellenben bár ez lomac kép a lényeg itt is látszik a Su-25T dipól/infra szórói egyeznek a 39 -vel...
http://iplaster.net/rugg/splinter04.jpg
Molnibalage
3x 192 db töltet van (UV-26). Kettõ a szárny végén és egy ott ahol te írtad. A Falcon motorja képes a hely, a kilvövési irány és sebesség állítására is.

A Su-39 tulajdonképpen a Su-25T nek felel meg kialakításban így a töltetek a függõleges tövében fölfele és a törzs nyúlványon vannak elhelyezve szintén fölfelé ha jól rémlik összesen 180db...
Molnibalage
A zavarótöltetel száma igen pontosan be lett lõve most már a keleti gépeken. A Su-39-nél kell még buherálnom ezt-azt, hogy a kilövés iránya stimmeljen a valóságossal. Sajnos csak Loncis videó lehet tán referencia. Három helyen van rajta. A két szárnyvégen és a törzs alsó részén tudtommal.

L Viper
Juteszembe, szeretettel várunk minden pontosítást a keleti és nyugati oldal gépeirõl, harci eszközeinek az adatairól, bármilyen helyesbítést is szívesen veszünk, hogy pontosan mi és hol nem jó a realism modban, ill. az adatbázisban. De az nem túl okos dolog, ha valaki ezek ismerete nélkül szarozza le az egészet, hasraütve.
L Viper
Nekem a 4 napos ünnepen elfoglaltság van, minden este. <#szomoru1>
Nyugodt erõ vagy😊)Rokonszenves tulajdonság.
Szerintem mindenki azt irja emit szemtõl szemben is mondana.Utálom a kiabálos kakamatyikat,ha meg
face to face az ábra akkor visit mint a kucu.
Nem vall nagy jellemre ha valaki falkában támad.....Balage amugy is udvariasan válaszol,nem láttam még elvetni a sulykot.Arrol nem beszélve hogy ugy profitáloka munkájából hogy én nem teszek érte semmit(ez igaz mindenkire aki segit valamit)
A valaki valakinek a valakije c.dolognál meg deja vu-m volt,mintha egy elõzõ életemben😊)olvastam volna olyat hogy jobb ha befogom a pofám,mert valaki ismer valakit aki igazi vadászpilota és vegyek vissza mert kibaxnak a fórumrol.Egy hétig kerestem hova xarjak izgalmamban.ERrõl ennyit.
Ja ott volt egy jó fej srác aki ugy kért bocsánatot hogy nem is mondott semmit rám.Mondjuk õ itt is szokott lenni,mondanám ki,de elfelejtettem.Basszus.
Buchernak jót röhögtem a beszólásán szinvonalról.

Molnibalage
Valaki felveti itt és a többi majd eldõl.

bAguziB2
Köszi L Viper a modokat. Lehet már tudni mikor lesz legközelebb multi?

JoeDestroy
Igen érdekes egoista hangulat uralkodik ott.
Itt is elõfordulnak érdekes beszólások, de nem követi vendetta az elkövetést, hanem kultúráltan elsiklunk az eltévejgõ szavai felett.
Valahogy nem kerekedik ekkora fenék egyetlen beszólásnak sem.
Nemhogy amikor még beszólás sincs (vagy én vagyok balfasz, de nem találtam az eredõ fõbenjáró bûnt).
(teszem hozzá, h. a Lonciban téleg billegnek a gépek, bár ezt Viper kollégával már egyszer kitárgyaltuk máshol.)
Szó szót követve remélem itt az nem fordulhat elõ!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Kollégák, földim ?
Scottt
Megkukkantottam a Lokkon topikot.
Balázs ha tömegbunyóról lenne szó akkor szólj😊Ismerek egy-két kopasz kigyúrt izomcsávót😄😄<#idiota><#idiota><#idiota>

Molnibalage
Itt a kötelék maradékára lõttek. 😊

Scottt
Semmibe veszik a genfi egyezmény hadifoglyokra vonatkozó 3823odal 35bekezdésének 22paragrafusát miszerint ez nem ér<#hehe>

L Viper
Elküldtem az RV-hez a modokat, így fog kinézni, ha felrakod õket:

Itt nincs fent a HiTiles sem, annyira engem nem zargat, elvagyok a régi alaptextúrákkal is.
bAguziB2
oké köszi.

L Viper
A szervert nem muszály felrakni, elég a kliens. Akkor kell a szerver, ha te akarsz csinálni saját szervert.
Volt már, hogy saját szerverre mentünk, de általában jók a meglévõk, ahol multikon létrehozunk egy Falcon szobát.
bAguziB2
Felraktam a Teamspeaket. kell hozzá az a szerver izé is amit mellé kellett leszedni?

bAguziB2
Nagyon tutik lettek a képek! Remélem legközelebb már én is tudok játszani.<#vigyor3>

L Viper
Köszi urak !

Fogadtatás Udbinában. A repair alakulatok helyrepofozták eléggé és megint oda kellett menni:

Netmester hazafelé:

Kötelék képek: