Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Ja, i_hawk véleményre arról amhogy te tolod.

"Molni, bubble multiplies slider is an awful thing... if a guy wants higher bubbles, he'd better do it manually... by increasing bubble slider you give-up FPS for nothing... short example is towns/villages doesn't need more than 15NM maybe, for normal settings I say 10NM is enough... basically if your slider doubles your bubble, you'll have towns/villages deaggregating at ~40-50NM which has no sense...

28 FPS... with bubble at 10??? I doubt that...even with fastest core-2 CPU (core number doesn't play serious rule for Falcon...), I seriously doubt it can be done... probably hadn't tested any serious crowded mission..."

Szóval? Egy screenshot FPS-sel a DMZ környékérõl jó lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Letesztelnél a kedvemért valamit? Fraps-szel kéne felvenni jeleneteke kölönbözõ AA és AF beállítások mellett. Átküldöm a progit, ha nincs meg. Érdekelne az FPS értéke felvételkor.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Bátyus szerint csak 2GB-ot tud az XP. Ebben azért én kételkedek.

Csak nem gépész maga is? 😊
Egyszer használtam Inventort mikor egy csaj háziját segítettem megcsinálni. Solidworks-ot használgattam még.

JoeDestroy
Kisebb Cad erõmû, és jó gamepc.
E6600 @2.4GHz 4ML2, 4GB ram -az XP csak 3.5GB-t tud kezelni 😞
X-1950XTX -Full OGL2 support, full DX9.0c supp. (olcsóbb mint a Workstat karik, de hasonló teljesítmény ~450 bonyolult alkatrész után kezd csuklani az Inventor 😄 a felfüggesztéses mintaösszeállítás meg se röccenti)
GB 965pDQ6 alapokon.
Crysis 1680x1050@32 full, de élsimítás nélkül ~ 20-45 fps között.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
A feliratoknak nem szabadna az FPS-t befolyáslni. A bubble setting 7 felõ húzása nem tudom mit eredményez, soha nem próbáltam. Még az FF4 alatt csináltam egy mega TE-et és abban volt EF-2000-tõl Mirage-2000-ig minden. Ebben az esetben a vadászok amikek volt BVR rakétája már 50-80 mérföldnél egyedi gépek voltak. A 80 mérföld már BÕVEN elég.

HADJÁRATBAN az elsõ nap a DMZ környékén megy a 28 FPS?? Milyen géped van? A terrain detail 11-13 köré rántása képes megfelezeni az FPS-t! Én nem használom, nincs combos gépem.. Majd egyszer..

A csúszka le lesz bénítve, de a bubble méretét megnövelik. Szerintem ez szar, mert akinek gyengébb gépe van az szopik majd vele..

JoeDestroy
Nálam ez van belõve:

Igaz h. a gép is erõs 😄
Így többet számol elõre hadjáratban is. Min FPS eddig 28 volt sok felirat mellett. Ha csak a közeli feliratok vannak kirakva akkor 45-50 fps a min,
Ha semmi akkkor a 60 fps szinkront tartja. (általában szinkronizálom a monitorral).
Ergo szerintem is maradhatna a csúszka.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Az FF5-ben a bubble slider ki lesz lõve, mert campaign alatt nem nagyon van olyan gép ami alatt fel lehetne húzni. Mondjuk TE alatt hasznos lenne viszont úgyohgy én küzdök érte. 7-es érték mellett egyes gépek már 80 mérföld környékén kijönnek a bubble-ból és ez human vs. human bevetéseknél fontos! Egyszer majd ilyet is kéne repülni, ha sokan vagyunk. Egy kis mini Red Flage-t. Nevada helyszín van. 😊

L Viper
A Player Bubble alapbeállítása 3, nagyon combos gépen húzhatod csak 5-ösre !
L Viper
<#hehe><#hehe><#hehe>
Buren
Ja igen...
Így jár az ember ha ész nélkül felhúz mindent a grafikai beállításoknál... <#buck>
Köszi. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark
Én nem látom a képet. De valószinûleg hozzányúltál a setupban a "veichle magnification" Vagy valami hasonlóhoz 😊 Most nekem nincs is fenn egyik falcon sem. Majd az FF5 😊 Az alap azt hiszem az 1es. De majd Balázs megmondja.

Buren
Lenne még egy kérdésem...
Miért ilyen rohadt nagyok a gépek nekem RV-ben?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
3.0-a, de a telepítõképernyõn is ott az info errõl.
Buren
Thx L_Viper mostmár bejött!
Elõször is matattam ott de csak az egyik fájlt updateltem...
Rohadt jól néz ki, messzírõl meg se lehet különböztetni a 2d-sel. 😊
Kösz mindenkinek!<#eljen>

(Ja és nekem is a 3.0-ás van meg<#vigyor0>)

Molnibalage
Kész. A többit meg majd meglátjátok. Maradjunk ennyiben.

Buren
Nem, bevan másolva minden az F-14B mappába az F-14A tartalmából, és ráadásul elösszõr is TE-t csináltam az 'A' típusjelzésüvel. (nyugi olvastam a szentírás fülkés részét 😛)

Mi ez az enyhe célzás egy jobb kabinra? Valami zajlik a színfalak mögött? <#vigyor2>

Molnibalage
Neked a régi F-14 Aeyes lehet, azért ilyen bajos. Nekem az új van meg, a 3.0-ás. Amennyire emlékszem ott nem kell ilyen cécó.

L Viper
Szia !

Amit Balázs írt, az csak a 2D-re vonatkozik.
Ahhoz, hogy a 3D is jó legyen, indítsd rá a Falcon4\Docs\EXTRAS\DXMs\DXDbTool.exét.
Aztán az update DXM -et válaszd, tallózd ezt a mappát: \Falcon4\Docs\EXTRAS\DXMs\ az ott lévõ két file-ra küldd az update-et

:-)

Molnibalage
Nem hanem az, hogy F-14A (!) kabin és te meg dogfigtban F-14B-vel repülsz. Gondolom így próbáltad tesztelni. A kézikönyvben ez is benne van ez is...

Töröld ki az \art\cpktart könytrában a többi F-14 könyvtár tartalmát és tedd át oda ami az F-14A-ban van. Az érdemes eljátszani az F-18C-vel is, hogy a tartalmát átrakod az F-18A-ba, hogy ott is legyen 3D-s F-18 kabin.

Mellesleg nem lesz a jövõben szükség az F-14 Aeyes kabinra, lesz annál sokkal jobb. 😉

Buren
Van egy kis problémám...
Felraktam az Aeyes féle Tomcat fülkét a Redviper-re és a 2d-s részével nincs semmi gondom, viszont a 3d-s nem az ami reklámozva van... (valamiért nem tölti be at Aeyes-osat, pedig bevan kapcsolva a 3d pit a configban)<#szomoru1>

Lehet hogy a probléma az, hogy nincs felpatchelve az RV? (a sima Redviper1package van felrakva)

Molnibalage
Az egyik extrás tárhelyem már megint blokkolva van. Mit mondjak, kurvára örülök neki... E-mail üzenetet persze meg nem küldenek, hogy miért vagy hogy mióta. Asszem lehet, hogy keresek mást.

Molnibalage
Ostoba rendszerben ostoba döntések születnek.

Szerintem egyszerûbb elektronikai eszközöket,fõleg amin nyomtatott áramkörök vannak,vissza lehet
hozni,ha a homok finomszemû és nincs nedvesség......ebben egyetértek Bucherrel.
De ez csak elmélet,kap egy kis nedvességet és kapa.
Egy ilyen bonyolult szerkezetet leportalanitani viszont,tényleg lehetetlen.Fõleg ha elõtte még bizonyos területeken olajos is marad...olaj meg homok aztán ráindit😊)
Azért ha megnézed a homok mmennyiségét,nem örültek a szárnyai.Nem is értem minek dugták el.....
Inkább adták volna Iránnak,igy csak az amiknak volt mit fényképezgetni

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
És ne feledd, hogy a MIG-25 az még az analóg korszak gyermeke..

Molnibalage
Ásd el a számítógépedet és különdéfe elektorikai cuccaidat 1 évre. Aztán vedd elõ, takarítsd ki úgy-ahogy tudod és meglátod az eredményt...

Bucser
Az elektronikát miért is bántaná? Errõl mesélj már nekem...

A mozgó alkatészeknek valóban nem tesz jót, de meg lehet tisztítani mindent a homoktól a folyadékokat meg le kell cserélni.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Köszi.
Buren
Amúgy az egész történethez íme egy link:
http://www.snopes.com/photos/military/sandplanes.asp
(3 másik kép meg maga a sztori)

Buren
Biztos ezzel menekült volna el Saddam a nyomuló amcsik elõl... <#hawaii>
Hmm... lehet, hogy majd 'késõbb' az iráni sivatagban Tomcat-eket fognak majd találni?

Amúgy utólag is Happy Birthday-t Molnibalage. <#vigyor0>

Molnibalage
Nem. A gond az, hogy az összes mozgó rész és elektronikát tönkrevágja. Ezek után ELVILEG ujra lehetne építeni egy gépet, de egyszerûen nem éri meg, fõleg ócska és õsrégi MIG-25-öt...

L Viper
Valahol olvastam, hogy lenylonozták ugyan, de a homok mégis erõsebbnek bizonyult.
Hát igen.....szerintem ilyen tömegû homok még meg is roggyantja a sárkányt.Még ha elõtt le is szigetelték a nyilásokat,de nekem ugy tûnik csak ráturtak.<#integet2>

L Viper
Ha megnyugtathatlak, nekem is csak rémlett a Su-15 <#zavart1> !
repvez
Boldog szülinapot Balage!
Az a fülke amit Wampa belinkelt az egy javelin gépé, amit az amcsik akarnak olcso országon belüli védövadásznak olyan esetekre mint ami 2001-be volt hogy állandoan a levegöben legyen belöluk pár darab az azonnali beavatkozáshoz.
Molnibalage
Blondie - Maria szerintetek jó esetleg egy jó kis prögõs Falcon kliphez?

Molnibalage
Köszönöm mindenkinek.

LeonSilver
Állatok.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HBD így utólag is Balázs!😊

Buren
Jajó...
Én valamiért a Mig-re emlékeztem. <#idiota>

Gundark
Heppi Börzdéj Balázs 😊

L Viper
Buren
A titkos szuper fegyver? (legalábbis '76-ig az volt) <#crazya>
Amúgy nem ezzel a típussal lõtték le azt a dél-koreai 747-est? Vagy az a Mig-31-es volt?

L Viper
Ezzel az elrejtéssel tönkre is tették a gépet az irakiak.

DE jó festés,még nem láttam "Mig" 18

Se a Caps Lockra😊)

Jogos....egyáltalán nem figyeltem se a HUD hiányára SE AZ ÜVEGRE

Scottt
Oda mindig egy random vidit raknak ki.Modoktól függetlenül.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A beszúrt youtube-ost videón levõ gép az inkább T-38, de tuira nem A-10C... Keress rá A-10C néven és észreveszed a difit az A-10-A-hoz képest. A Lnoci MOD az "csak" csinosabbá tette az A-10A-t, de nem lett A-10C...

Buren
Nagy nehezen csak idekeveredtem. <#nyes>