Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JoeDestroy
Lan.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Volt CTD és volt, hogy megállt. Az RV multiban Dogfightra jó és TE-re valamennyire. Az AF-ben ellenben nagyon jól összedobták a kampányban is a multi kódot, le a kalappal elõtük. Még a legnagyobb "tömegnyomorban" is lehet szorosan kötelékezni.

Az FF5 legnagyobb durranása számomra az új multikód lesz. Végre lecserélik az eredeti "ezerévest". Akkoriban még a szélessávú net nem is létezett felhasználói szinten :-)

A Labels nálam akkor okoz egy döccenést, ha hirtelen ráhajítom a közelit és a távolit is a DMZ-nél. Azután valóban visszaál laz FPS. Gondolom a Destroy masinája combosabb az enyémnél. Annyira meg nem lényeges, mert nagyon ritkán használom.

Destroy, szép az értékelés <#eljen>
Molnibalage
Hamarosan kaptok tõlem egy kis ajándékot. Nem nagyot, csak egy kezdetet meg egy véget. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az App controlledet el kell felejteni, csak klipkészítõknek fontos, vagy még nekik sem. Ezt még tesztelem. ARRA vagyok kívácsi igazán, hogy ha csak egy szimpla TE-t repülsz akkor lehet -e felvenni 4-szeres AA vagy 8-szoros AA vagy AF mellett. Akkor eltûnnének a recék sok helyrõl. Tehát nem az érdekelt igazán, hogy a hadjárat hogyan megy hány FPS-be, arról nekem is volt sejtésem. 😊

Hajrátaban multi?? Az hogyan csináltad? Én háromszor próbáltam még L_Viper tizengibaites uploadjval is és ott is CTD lett, mikor a DMZ közelébe értünk. Fura...

JoeDestroy
Nos.
Minden kártya beállítás HQ, AA, AF app cont.-ed,
Rolling Fire (tényleg húzós a DMZ felett)<#gonosz3>
Felszállás után:

DMZ elõtt:

DMZ felett:

Célon:

Hazafelé: ~20nm-re a DMZ-tõl.

Értékelés: (No mert az is hozzá tartozik )<#vigyor>

Konklúzió:
Ez tényleg húzós amikor teljes a tömegnyomor. A feliratok nem befolyásolják az FPS értéket. Ketten multiztunk kampányt, de ott nem tûnt fel. Bár lehet hogy a -g2 kapcsoló nem volt bekapcsolva.
A gép alapórajeleken üzemel!
Beállítás a múltkori:

AA AF értékek növelése elõtt szerintem visszaveszem az értékeket.
Azzal már nem szemetelem tele a fórumot, majd küldöm privben.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Scottt
Mostmár igen 😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Nagyon nem sürgõs. Egy két SAM atomdurva. Néhány skin viszont méretre azonos azzal amik benne vannak. Azért majd felülírom azokat is.

JoeDestroy
Hát tényleg jók!
Szerintem kipróbálom.
Most végeztem mára. (pihi ... 😊
A teszteket remélem a hét elején meg tudom csinálni.

L Viper
Nem, de "rohadt" jók <#eljen>
Buren
Jelentem fõnök, igen!<#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage

Molnibalage
Kösz. Már válaszoltak az FW-n is. Mit ne mondjak lehettek volna konkrétabbak szerintem. Azt hiszik, hogy mindenki halott egy ilyen nevesincs megosztóoldalról? Próbáltam egy-két dolgot lejátszani, de borzalmasan lassúnak tûnik... Nem értem ezt a kritériumot mit ne mondjak. Még ha jó is a minõség akkor is majdnem annyit kell letölteni, mintha leszednéd a hibátlan origit. Gratula... Szerintem ökörség.

Scottt
Jobbulást!

Ma nagyba dogolok két mig ellen.Erre benyit anyám, hogy õ most takarít,kapásból kirántja a monitort mire vissza dugtam addigra leszedte az Evot és-tudni illik- annak idõ míg a helyére tudod tapasztani.Szóval enyhén pipa lettem,modelleket meg se mertem nézni mit mûvelt😞 De utánna a migeken revansot vettem<#vigyor>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
putfile video megosztó hely olyan mint a youtube
Molnibalage
"Videos must be hosted on Putfile using the WMV format in order to ensure equal resolutions for all, and so those community members who do not have a high speed connection can participate in the voting process."

Ez mit jelent. Tökeletesen érteném ha tudnám, hogy mi a túró az a putfile... Meg kell osztani wmv forumátumban is és letölthetõnek kell lennie? Miért kell akkor szutyok wmv-t használni? Az XVID klassziskkal jobb. A Funfalcon III óta én azt használom. A többi a nyomába sem ér...

Molnibalage
Azta... 3 napit végighenyéltem, de ma már dolgozok a munkán és tanulom az angolt. Persze nem tudtam megállni, hogy ne próbáljak ki egy kis tweak-elést a Gripenen. Arról van szó, hogy a modern gépeken, ha az AI csak egyesével szórja a csalikat akkor elég esélytelen hiába van tömve csalikkal. A Su-25 pl. NÉGYESÉVEL szórja! So én azt találtam ki, hogy a Gripenen tudtommal két BOL szóró van a szárnyak alatt 160-160 töltettel. Akkor egyik oldalon chaff másikon flare. Igenám, csak ezt egyesével szórva az eredmény elég gyér (az F-14 bizony nagyvas és egyesével szórja sajnos a játékban...) szóval és összehoztam, hogy olyan legyen, mint pl. az F-15A/C/E. Nagyon kicsit eltoltam távolsában a kiszórás helyét és a szöget is kicsit eltérõre állítottam. Ez olyan hatást kelt, mintha ki idõkülönbséggel lenne a dobás. Ezt az össszes olyan gépnél el kéne játszani szerintem ami 4. generációs vagy kéthajtómûves.

Screent tennék be de nem lehet, de a dat file-t el tudom küldeni annak aki kéri. Csak be kell másolni a simadat.zip acdata részébe.

L Viper
A Falcont a legutóbbi multi óta el sem indítottam. A "4 napos" ünnepet is munkával ünnepeltem. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Molnibalage
Én vajon miért kértem? <#zavart1>
Május 16-án kell elvileg leadnom a diplomamunkámat...

L Viper
Ugyanaz a szitu <#szomoru1>
Gundark
Én kipróbálnám, de sajna manapság nem sok idõm van...

Kössz
Molnibalage
Mármint az azt lecserélõt? '90-91 környéki forgatókönyv van.

Molnibalage
Akarja valaki tesztelni a '83-as hadjáratomat?

bAguziB2
okés köszi

L Viper
Jobbulást Repvez !
L Viper
Szia!
Általában hétvégén szokott, pénteken, vagy szombaton. Szeretettel várunk, itt le lesz írva minden.
bAguziB2
sziasztok. már megvan minden és az alapok is megvannak. lehet már tudni mikor lesz multi?

repvez
az a naptának az naptárnak akar lenni, de ugy néz ki a nátha még az iráskészségemre is ráment 😞
A vidéki friss levegö meghozta a hatását a füstös pesti után, ujra vissz kell majd szoknom hozzá.
Molnibalage
Az FF4-et torrenten is megtalálod csak redviper1 néven keresd és a kézikönyv 4. oldalán levõ linkek között is. Néha nem mûködnek, de az egyik az szinte minidg él.

Parancsolj.

Molnibalage

repvez
Hello mindenki

Tudnátok adni egy linket ahonnan letölthetõ a játék?
Néztem az elõzõ linkeket de egy része már nem él.
L Viper
Na ez az amit soha nem tudtam megfejteni, már az alap 4.0-nál sem igazán értettem.
Talán egy kezdõnek, amíg gyakorol, hogy hamarabb észlelje vizuálisan a jármûveket ?
Gulliver a törpék kifutóján <#vigyor1>
Buren
Egyébként mi is volt az eredeti hivatása a vehicle magnification-nek, azon kívûl, hogy egy jót röhögj a vipereden mikor a fél törzse a kifutópályában van?

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Az AF-bõl is kipucolták mindkét csúszkát.
Molnibalage
100%, hogy a bubble fix lesz. Viszont a repcsik számára a bubble nagyobb lesz, mint eddig. A vehicle magnification-t viszont javaslom kiírtásra.

L Viper
Remélem a vehicle magnification csúszkát kitakarítják végre. A Bubble maradhat, bízzák a felhasználókra.
Molnibalage
Visszavonom, nem kell.

Molnibalage
Skacok valaki küldje el nekem légszíves az FF4 angol manualt vagy rakja fel valahova. Szükségem lenne rá, csak nem akarom most emiatt leszedni az betámat.

Molnibalage
Feltettem a Realism Patch 5 manualt a honlapomra, mert NAGYON hasznos olvasmány.

A 140-dik oldal alját ajánlom figyelembe, ez eddig nekem is elkerülte a figyelmemet. Éppen most értdeklõdöm, hogy ez még érvényes -e vagy sem. Tudtommal a manual legnagyobb része még most is az.

Molnibalage

Molnibalage
Fú, mit indítottam el. 😊

Ok, Destroy megvárom a tesztek eredményét. TE alatt vegyél fel úgy, hogy be van lõve az AA és AF 4 és 8-szoros értéken is. Kíváncsi vagyok mi sül ki belõle..

LeonSilver
Nem nem címzi rendesen hanem a Windows XP egyszerre maximum 2GB memóriát biztosít a felhasználói alkalmazásoknak.Ha 4Gb van a gépben akkor lehet egy kicsit trükközni.A boot.ini fájlba bekell tenni egy /3GB kapcsolót.
Így -->

timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT

multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT=''Windows XP Professional'' /3GB

Szükségmegoldás de ez is valami.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

JoeDestroy
Leoné az igazság.
Mátrix szervezésû címzés, 65536 sor és oszlop= 4GB címezhetõség.
Szokott fentlenni nálam Linux is (a változatosság 😄). Alapkernel is ezt tudja, de PAE kieggel 64GB-ig címez.
Kár h. a wint 32-biten nem is akarják ezirányba fejleszteni (pont a modellkezelés eszi a legtöbbet ramból. CAD.)

Bucser
A 32 bites XP 3,5 giga fizikai memóriát lát ha 4 gigányi modult teszel bele.

De nem címzi õket tökéletesen. Tegyél fel 64 bites Vistát és XP-t. Garantált a szopõás a legtöbb hardverelemmel.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
Az sem mindegy, melyik hadjáratot kezded el, mert a Tger Spirit-nél pl. kezdéskor nem olyan nagy a zsúfoltság, mint a Rolling Fire-nél.
Utóbbinál az elején ami mozgás van a DMZ-nél, az valami elképesztõ.
Az OpenFalconnak az már sok. RV-nél is látványos ott az FPS esés, annyit izzad a gép. A régi masinám ott picit döcögött, de egy mai középkategóriás gépnek már meg sem kottyan, persze nem felrántott Bubble mellett.
Itt is látszik az OF iszonyatos optimalizálatlansága. Na ha ott kiteszed a közeli és távoli labelst is, azért az is lejjebb veszi valamivel.
LeonSilver
A 32bites visták is 4GB-ot tudnak megcímezni.Ez a 32bit egyik hátránya.

Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
Windows Vista Home Basic: 4GB
Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
Windows Vista Home Premium: 4GB
Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
Windows Vista Ultimate: 4GB
Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A bátyusnak félig-meddig van igaza.Az xp (32bites) 4GB memóriát tud megcímezni de ebbe beletartozik a vga kártyán lévõ memória is.

JoeDestroy
Fraps megvan.
Gyártós meg szerszámgéptervezõ '98-óta 😊
ma v. holnap délután este nekilátok ha lesz egy kis idõ.
(Házkörüli munkák vannak errefelé, és még az esõ sem esik 😞
3.5 GB ez tuti. A Vistának a határát nem ismerem mert nem használom -szerencsére-