Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Screen:
Ace légi utántöltés, hoppáááá:

Én meg a Tornado Gold-ot hagytam ki:

L Viper
Ace, Ace 2 C-64-en.
PC-n: F15-II, F15 III ( ezzel iszonyat sokat játszottam, dugig volt a szekrényem plecsnivel :-)), Dawn Patrol, miatta vettem a 4 mega Ramomhoz még 4 megát, mert csak 8-al indult (640x400-as felbontás) és a nagyszerû Overlord. Aztán jött az isten EF-2000, persze ezek csak a legfontosabbak, ezek mellett amihez hozzájutottam <#vigyor1>.
LeonSilver
A legjobbat kifelejtettem.A DiD adta ki és az már kis túlzással tényleg szim volt.A Fighter Pilot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nekem C=64 -en az ACE és az ACE2 Spectrumon meg a Delta Wing 😉

ACE -->

ACE2 -->

Aztán meg jött a király!Az F-14 Tomcat 2 lemezen 😄
Nagyon jó ötlet volt, hogy elõször kiképzés volt és csak utána lehetett repülni a kandurral.És ha elért az ember egy szintet akkor nyugdíjazták és máshova helyezték.Én eccer zÛrhajós lettem 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
PC-n nekem az F-29 Retaliator volt. C-64-en már nem emlékszem, hogy mi lehetett. Többesélyes. ACE vagy Fighter Bomber.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Nekem is:d

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Buren
Nekem az elsõ "szimulátorom" az F-22 Lightning II volt. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Igen hatalmas volt a külömbség, bár a Novalogic szimek enyhe árkád jellegük miatt nem tartoztak a kedvenceim közé. <#vigyor3>
LeonSilver
Nekem is ez volt vele a gond ezért is adtam el ( én hüJJe baromállat ) a régi gépemmel együtt.

Tényleg.Milyen jólenne ha ( mondjuk ) a CD galakszisban lenne ilyen retró részleg ahol lennének régi szoftverek.Simán megvenném megint.Meg lenne még egypár amire fáj a fogam.

L Viper
Akkor Wampa cimbivel állítsátok át kompatibilis módba és nézzétek meg a menüben milyen jók lesznek a karakterek. Nem az az árnyékos vacak. <#vigyor1>
Ez fõleg mission editornál hasznos.

Ja persze, ha a menüben átállítottad a hagyományos windows interface-ra, akkor jók a karakterek, csak ezzel az a probléma (ismert bug, XP-n) , hogy az FPS kb. lecsökken a felére. Városok felett eléggé érdekes így, még az én masinám is megérzi rendesen!
Látom Viper régi szimgyûjteményében a Novalogicos F-16 ot....ott mekkora különbség volt a grafikában egy sima meg egy Voodoo kártyával

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Nekem fut XP-n az USAF,de a kép szar,a szimbolumok nem jelennek meg rendesen se a HUD on se a kijelzõkön.....A Flanker nekem is megy lazán,faszán de igazán😊)
A Phantomnak volt egy orosz ikertestvére,az szerepelt a Vasmadarak 2 ben.Nagyon hasonlitott,de azt csak bazi nagy orosz csillaggal a sisakon lehetett vezetni😊)

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

JoeDestroy
Itt írja a telepítés menetét!
A telepítõ is csak 98 ME kompatibilis módban megy. Meg az 1.02f patch futtatás is.
Nem próbáltam, de lehet hogy egyszer nosztalgiázok egyet.
Én is szerettem ezt a szimet. Ebben elég jó volt az F-4 ahogy Silver is említette.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Õööö, én nem állítottam be ezt és megy anélkül is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Kompatibilitás módban win98-ra állítva próbáltad ?
A Flanker 2.51 is csak úgy megy XP-n.
L Viper
Volt az US Navy Fighters, aztán a Marine Fighters. Ezeket sokat nyúztam a DOS korszakban. Az US NAVY Fighters 97 sajna nem volt meg.

Az ATF is ezt a motort használva, itt fent is van, csak a Dosbox alatt a zene ment, de a hangok nem. Másnál jó, sajnos ennél meg nem.

Régi szimek gyûjteménye.
Buren
Nekem sajna nem sikerült XP-n mûködésre bírni a Jane's USAF-ot... <#whatever> De ha valaki tudna linket küldeni, vagy eltudná magyarázni, hogy kell a fent említett op rendszeren normálisan futtatni akkor annak nagyon hálás lennék. <#worship>

Viszont az F/A-18-at sikerült... na az nagyon ott van! <#nyes>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Sokáig arról álmodtam, hogy ezzel játszok. Aztán ez az érzés elmúlt. Ez a és Jane's IAF ami anno állítólag király volt, de egyikkel sem futottam össze soha.

US NAVY Fighter-hez kinek volt szerencséje? És a második kiadásához a Jane's US NAVY '97? Ennel lehet, hogy más volt a neve.

LeonSilver
Jane's USAF-ban is volt. Ilyennel lehetett tolni.Én is csíptem nagyon.

Buren
Elõbb kiadják a Black Sharkot... <#eplus2> <#lookaround><#kuss>
Nem sürgetem, de azért remélem, hogy még a nyáron kijön.

Molnibalage
Dehogy. Szokásos marhulás volt. Simán lehetett tudni, hogy ez tarthatalan. Feb. 1-jén jött ki az új beta. Ezt azóta nyúzzúk. Ez 3 hónap. Ha mostantól számítva 1 hónapon belül jön a beta II akkor is min. 2 hónap nyúzás szerintem. Ha augusztus 20-ra kijön akkor boldog leszek. A monitoron lesz szp tüzjáték. 😊

L Viper
Tényleg hosszú. Ki ez a tag egyáltalán ?
Szépen kiosztotta a munkát. Egyébként volt konkrét május 31-ei kiadási dátum egyáltalán ?
Molnibalage
Hosszú és fáradt vagyok én nincs most idõm erre. Szarban vagyok egy kicsit... Összefoglalnád?

JoeDestroy
Ops.....

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Balázs olvastad ezt :-) ?

FF5 directive
JoeDestroy
Az én nagy kedvencem az F-4 Phantom (gyerekkoromtól kezdve). Valamelyik nemjó régi szimmel lehetett is vele repülni. nagyom szar volt (a szim) de az egyik kedvencem maradt a gép. (Azt a makettet nem is raktam össze, még gyakorlok rá 😄 )

JoeDestroy
Mármit az eredményeit annak is!<#pardon1>

Molnibalage
Meg Su-24. Imádom õket.

Molnibalage
Qawa épp most kezdett el egyet megint feljebb rántani. Az egyik elsõ munkáját tápolja be istenesen, mert mikor az készült akkor tanulta a szakmát. 1 éve kezdte, de istentelül vágja a témát. Sajnos nem azon dolgozik amin én szeretnék. F-111, Su-25.

JoeDestroy
Normál LCD 1280x1024x32.
Az a másikon (is) próbálom.
X2 E4400, 1900XTX 2 GB DDR400 Ram ASUS alapokon.
Közlöm.
Azok a felbontások kifeszítve 16:10-re eléggé furik.
A 2D-s képernyõt csak 2 napos ünnepeken használom.
Remélem sok sok No.1 3D-s kabin lesz!<#nevetes1>

Molnibalage
Hóóóóó, nem kell ekkora felbontás. 1024x768 vagy 1280-szor akárhány körül is bõven elég.

JoeDestroy
Febontás?
Jelen beállítás 1680x1050x32
A full felbontásos 30 fsp-es avi alatt az elõzõ beáll mellett stabilan 10-15 fps-re állt be.
Most nem próbáltam, de fogom.<#nyes>
2.8.1 van meg.

Molnibalage
Felvételt nem próbálnál TE alatt? Mondjuk a Havin' Fun strike alatt? A hadjárat FPS-sel már kellõen képben vagyok. Azért lenen fontos, hogy megéri -e fejlesztenem, hogy jobb felvételt csinálhassak.

JoeDestroy
Holnap talán új teszt.
Max FSAAx6, AFx16.
A beállítás marad itt. 😊

JoeDestroy
Test2:
Ugyanazon kampány ugyanazon bevetés.
Kicsit visszafogott beállítások.

GPU: 4xAA 8xAF AF optim. enable, a többi HQ. refresh rate off
Eredmények írásban:
Felszállás után 98 fps (39).
DMZ elõtt: 52 fps (28).
DMZ-n: 25 fps (16)
célon: 33 fps (18)
képkészítés utáni szaggatás: 22 fps
Konklúzió: A g2 kapcsoló miatt állítható értékek a kampányban feleslegesek. ~szinte szakadásmentes így is a game.
Én így hagyom. A bubble érték változása a hosszútávú radarpásztán itt érdektelen.
(ati tray tools fps megjelenítés volt kapcsolva, ami a képeken nem látszik overlay mód.)
UI:
Az értékelés szarabb lett, több gép veszett oda.<#fejvakaras>

Sajnos.<#nezze>

JoeDestroy
Hátha az FF5 flightmodell is emlékeztet majd a velencei gondolák világára.
És a Hat1-el majd trimmelgetek, ótómatán.<#mf2>

JoeDestroy
MIG-29?
Hogy azzal se az AI csatázzon?<#violent>

L Viper
Ha már a gépeknél tartunk, mindegyik videóban vittem a Flankert, bevállalom legközelebb is <#vigyor1>
Molnibalage
Egodriver? Új FM-et kapot és az F-15A is asszem. 😊

Scottt
Jó hát ha elvitted a madárkámat akkor kénytelen leszek az usák pilcsik kedven gépével menni F-15c(e mindegy)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Még zene a fõcímhez. 😊
Tárházam kifogyhatatlan. Az utóbbi 2 a Gtohic 3-ból való. 😊

Gundark
Héhahó! Semmi izélés <#vigyor3> Bejelentem a foglalásomat az F-14esre az elsõ filmedben ó Rendezõ úr! Persze megvásárolható vagyok ,és megfelelõ ellenszolgáltatás fejében hajlandó vagyok átülni egy EF-be. Vagy egy Tornádóba. Vaaagy <#vigyor2>egy Raptorba <#nevetes1>

Buren
Ezek után már látom lelki szemeimmel ahogy bevillan Tom Cruise neve és a kedvenc Top Gun-os nótánk közepette repdesnek majd a gépek. <#nevetes1><#hawaii> Szép munka! <#eljen>

Molnibalage
Alig várom már, hogy a beta II verzió a vinyomón landoljon. Akkor végre megcsinálhatom az FF5 feature demonstration movie-t.

L Viper
Már-már Hollywoodi szintû fõcím <#vigyor1>

A tartalom is ilyen legyen!
JoeDestroy
Ja. <#nyes>
Minden ua. csak Unlim fuel meg cf van (Azokat szereti szórni.)
Mindig megnézi kívül is pauzálva h. hogy áll a gép ha valami érdekeset csinál. A meglepetést még nem is a felszállással, hanem az elsõ közös leszállásunkkal okozta. Utánam jött, én diktáltam a tempót, majd alattam elsuhanva lerakta a betonra a gépet, és kiállt a gurulóra. Én meg meglepetésemben majdnem seggre raktam a gépet.<#nevetes2>Az RWR-t látja, a HSD-t érti, a gombokat meg mondom neki közben. könnyebb ellen esetén Dogfightol No az tetszik neki piszokul, de ugye a radart az nem tudja kezelni, ja és csípi a CCIP bombázást fõleg CBU-val.<#eplus2>
Szóval vizuálisan. De sajna alacsony az asztalhoz, így a fejegeret nem tudtam még jól belõni neki. (kénytelen a HAT-al nézelõdni.)
Szóval szerintem elég jól csinálja, tetszik neki, de hát én mit is mondhatnék mást.<#nyes> (szófosásom volt,)<#kuss>

Molnibalage
És õ is full avionikán tolja? Az igen..

JoeDestroy
Vele még csak néhány könnyedebb TE. (Kell a sikerélmény).
Robival nemtúlrég.

JoeDestroy
Azon voltam, h. az összes gép dolgozzon. Osztogattam a parancsokat mintha muszáj lenne. Radar ki, jammer be, hol szorítottam a köteléket, hol távolítottam. A cél elõtt vonat, majd weap free, többször is. visszafelé laposkúszás libasorban, majd magasan szétszéledve. MIndenki hazaért, pedig volt tömeg rendesen. Én meg a labelles balfaszkodás közben sikeresen kikapcsoltam a lézert (nem mind ctrl ami kéz alá esik hirtelen). így az elsõ két leoldás elszállt a susnyásba.
De azért széthánytuk a bázist 😊

Molnibalage
Aha! Az ifjú pilótával?