Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok múlik a config beállításon.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ez viszont gond, mert a becsatlakozás reménytelen egyenlõre. Orvosolják?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Így kezd olyan fílinge lenni mintha kombinált vezérlésû bombákat használnák.Azok is valami ilyen elven mûködnek nem?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Radar ki, Sidewinder uncage, és a fej érzékelõje megtalálja rendesen a hajtómû hõjét. Indítás, és nincs figyelmeztetõ besugárzásjel. Az OF és FF4-ben szökõévente egyszer volt jó, itt meg elég jól megy ez az üzemmód 😊
A fõbb hibák kijönnek mindenkinél. Fõleg multiplayben.
A front tényleg iszonyat hangulatos (lásd videóm) este meg tényleg atombrutál. Repkedsz és egyszercsak napalmot szórnak le mellett, CBU robbanások, stb.
A stabilitás az ami a béka segge alatt van. A legnagyobb baj a szórása a dolognak. Mert, ha mindenkinél szar lenne az tiszta sor. Az, hogy nem így van, na az sokkal "viccesebbé" teszi a bugjavítást és az okok keresését...
Viszont egy FunFalcon kipphez tökéletes! 😊
Ott háború van. Nyomjelzõk mindenfelé, a horizont szélén a hajnali fényben villanó robbanások, távolban halovány füstoszlopok különféle formában, színekben magasságokban.
Egyéb nagyobb robbanások, látszik, hogy "amarra" kazettásokkal támadnak valakiket, SAM-ek füstjei, stb-stb.
A hangulat és a látvány iszonyat brutál. A látvány szebb, jobb, mint az OF-ben, ez vitathatatlan.
Lesz egy jó javítás és maga lesz a tökéletesség <#eljen>#eljen>
De az nagyon kell!
A Rolling fire hadjáratban Mandumi környékén van nagyon pocsék FPS. Minden más helyen elvileg jó. A Korea 1983 meg aztán végképp. Sokkal kevesebb SARH és ARH van --> jobb FPS).
Az új HARM nagyon egyszerû, alig bonyásabb a réginél. A régi hajta mód is elérhetõ a HAD oldalon egyes gépek számára.
Nagyon vam mit még heggeszteni ezen.
A kinti fórum tapasztalati pont azok amit megjósoltam. Van akinek semmi baja nincs és CTD és UI fagyás nélkül megy. Van akiknek meg egy kalap szar (lásd repvez). Ezen nincs mit szépíteni jelenleg...
Work, work..
Igazából az elõttem szólók már említették a lényegesebb hibákat, amiket észrevettem én is, pl. flare. Egyébként instantban sem szórja, legalábbis nekem. Sõt, instantban még egy hiba jelentkezett. Dogfight módban nem volt hajlandó rakétát indítani egy idõ után, pedig tele volt a gép.
A Viper által említett kabin dolog nálam is áll, a régi jobban tetszett, legalábbis az F-16-é.
A JDAM-oknál valóban nem lehetett választani oldási módot, ez kicsit szokatlan volt. Az igazán nagy meglepetés a HARM-nál ért. Na ember legyen a talpán aki megtanulja használni. Legalábbis nekem picit bonyolultnak tûnik. Ha sok a célpont akkor elég átláthatatlan.
A hangeffektek amik nagyon tetszenek. Fõleg amit bombaoldáskor, vagy rakétaindításkor hallani. Ja meg az UI zenéje...na az nálam mindent visz! 😊
Alapjában véve jó lett, tetszik, de tényleg kell neki egy patch.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
USE OF JDAM BOMBS IN
FreeFacon5
The development from FF4 to FF5 using GPS guided weapons are not yet added to “The Manual” so here is a quick guide until the manual is updated.
A new feature in FF5 is that the “Laser Pod” is present using GPS guided bombs.
There are two ways of using it:
1: Use it to monitor and visually confirm mission success (extremely cool feature😊
2: Use it to confirm and choose target in TOO mode.
The Only release mode available for JDAM bombs is CCRP and is automatically activated when the bomb/s is powered up.
AUTO STEP – PRE mode:
In this “automated” mode all you have to do is select your primary (First) target on the JDAM SMS page on the right MFD. The targeting systems then assign targets in an ascending order matching the number of bombs your AC carries.
This means that only one bomb is assigned to each target no matter if pickled in pair’s ore in single ripple.
Choose your primary target – power up the bombs and the CCRP will help you know when to pickle the bombs.
MAN STEP – PRE mode:
In this mode all bombs pickled will hit the target you have chosen on the JDAM SMS page on the right MFD.
This mode is a very useful targeting “hard” target that needs more than one bomb to get destroyed.
This is a “Single target” mode meaning that it is not possible to assign several targets in one pass.
Choose your target – power up the bomb/s and the CCRP will help you know when to pickle.
Note1.
In AUTO STEP - PRE and MAN STEP – PRE mode the “laser pod” TGP page is used Only to monitor and watch bombs impact etc. Never assign anything with TGP in these two modes.
Note 2.
In AUTO STEP – PRE mode The “TGP” and ore AG radar will “Autolock” a target at target waypoint when the bombs are powered up. This is will not affect your chosen target priority or hit success in any way.
MAN STEP – TOO mode:
In this mode you’re free to assign any target you want as long as it’s a stationary target.
Use the “laser Pod” TGP page to assign targets. Also in this mode all bombs pickled will hit the assigned target, But this is also a “Multiple targets” mode meaning that it is possible to assign and pickle at several targets in one pass using TGP as SOI.
Good Luck . . .
Azért odavágtunk rendesen a bodzaszedõknek :-)
Pár kép:

tss.thomi.hu-n a Falcon 4 Allied Force szobában leszünk, ha esetleg még jönne valaki.
www.pcpilot.hu
Én csak nem tudtam berakni kettesbe😊Biztos lopásgátlós a masina^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A GPS fegyvernél csak egy key mike beszólás van mikor lehajítja szerintem.
GPS bombából nagyon kevés kell amúgy is. 4-nél többet felesleges egy gépre rakni.
Viszont a gép nem indul ramp startban😮
Elektronika(2klikk)
Üzi anyag,meg mellette a másik hülyeség.
Air source
Raknám kettesbe erre megse nyekkem hiába indítom el a JFS startert világít mint a Sztálin gyertya de nem kúszik felfele az RPM😞
Az AI továbbra se mondja a gps-es fegyvereket a rádióba,így nehéz harcolni, hogy abban a tudatban hagyom ott az égõ repteret, hogy már nincs mivel pusztítani.Lerakom a gépet,külsõ nézet Wingman hozza vissza mind a 8 bombáját-.-"
Nagyon szép, és látom az ugrást
de én megvárom az elsõ paccsot, így 3ik kampány missznya után nyilatkozva
Konfigban vannak olyan alap dolgok, amiknek egyezni kell, ezt az OF-esek ***-okkkal jelölték. Gondolom ahogy Balázs is írta azok az opciók fontosak, a felhõk, nap, zoom, az továbbra is lehet egyéni.
Multira a szokott idõben tudnék ma este menni.
Mi ezt állítottuk be. (csak fõ pontokban)

A REX-bõl vett felhõvel (igaz csak multiban) az alábbi színhiba lett nálam.
Mindegyik TE volt. (Nem is rosszak, igaz egy CTD-t beszedtünk)
Visszatérve az eredetire megszünt.
Aztán szétkaptunk egy kikötõt.
A Dogfight valamiért mindig kidobott, az nem jött össze.
A hadjáratot este kipróbálhatnánk. Én benne vagyok, szerintem Zsolti
is ha visszaért dolgáról. Aztán értekezhetnénk élõszóban is.
pár hétig nem voltam gép elött úgyhogy lemaradtam 😊
Nálam van az akár mit csinálok várhatom a pásztázást nap estig nem látok semmit a szaros radarképen,csak ha olyan kedve van.Megyek csinálok képet^^
Tüzfal a beépitett wines és kiengedve.Nod32-es virusirto eddig nem volt rá panasz egyik játéknál sem és a gépet sem fogja
Tûzfal és anti vírus is bekvarhat.
Mondtam elõre, hogy nem mindenkinek fut majd rendesen sajnos. Én még mindig nem repültem vele egy percet sem a ramp start videó anyag felvételét és pár dogfightot leszámítva.
Több F-16-tal is repkedtem és dobott nekem flare-t TE-ben.
Multi? Ma nem lehet sokáig húzni. Holnap hétfõ..
Probáltam több géppel több területen, de ugyan az a helyzet.Flare-t meg még egyszer sem dobott akármit állitottam.
1680x1050-ben tolom full élsimitás mindenhol.De nélküle is fagyott.
ATI4850,2gb ram és 4000+x2-es proci
Este csinálok pár screent...