52965
  • JoeDestroy
    Kicsi OFF..
    Elkészült a SU-27 lapmodell :)
    Tegnap voltak az első repülések. Sajna a 180W-os motor kicsi hozzá, így még folytatódik később. Az eredmények biztatóak, mivel kis sebességen nagy állásszögben is jól reagált a kormányokra :)) (vagyis nem tört el rajta semmi, szépen vissza lehetett tenni a földre.) Szereznem kell egy ~300W környéki motort. Ha sikeres lesz, akkor a motor hátra kerül. Egyenlőre függeszkedve stabilabb a berepülés.
    Pár kép:

ON
  • L Viper #29854
    Ez már majdnem igaz is
  • LeonSilver
    2.küldetés: Augusztus huszadika előtt riogatni a parasztokat és elhitetni velük, hogy kitört a huszonnyócadik világégés..
  • L Viper #29852
    1. küldetés: Pesten egy eltérített kombínó-hoz kivezényelt kommandósoknak kell légi fedezetet adni
  • Palinko
    hmm egész szép kis lista, pár évig nem figyelünk oda és végül Pest felett dogfightozhatunk :)

jó lenne, de sajna nem hiszem hogy a google addig viszi majd a fejlesztést :(
  • L Viper #29850
    Billentyűzet kiosztás :-)
  • Palinko
    nekem is sokat segített már a navigációban, egy térképtől sokkal jobb.
  • L Viper #29848
    Persze, ez a funkció csak extra. Nem repkedésre való.
    Ez térkép, útvonaltervező inkább. Nekem nagyon tetszik. Az ismertebb helyek nagyon részletesek.
  • Palinko
    jaja nekem is megy a saitekemmel, de az nem kihívás úgy :D
  • L Viper #29846
    Joyt simán kezeli :-)
  • Palinko
    jaja jóféle :) mondjuk billel irányítani érdekes, ott vannak alul a csúszkák ha figyeled akkor tanulható, de úgy képzeld el olyan mint ha trimmeléssel vezetnéd a gépet :D és nekem 1 megás netten nem nagyon élvezhető mert lassan tölti be a dolgokat :(
  • L Viper #29844
    Pár év és egyre nagyobb lesz az adatbázis. Az összes 3D-s objektum textúrát kap. Jó lesz ez:

• L Viper #29843
    Sármellék:

• L Viper #29842
    Próbálta már valamelyikőtök a Google Earth 5-öt?
    Érdemes feltenni. Gyors, klassz nézetek, funkciók. Pár év és a szimek is használhatják ezt a tájat. Sajnos nem mindenhol full részletes.
    A szimulátor résznél lehet két göbzit vezetni ( Az egyik a 16-os )

• Scottt
    Már láttam,szerintem ebből a bandából én láttam először^^
  • polluxware
    "The Hurt Locker"
  • Scottt
    Megnézve,tűrhető film bár így edzés után nem fogott meg semennyire se,lehet máskor kellett volna megnézni:/
  • Wampa
    Ja,elfelejtettem modani,hogy ha lehet,maradjon itt bent a topikon belül,mert nem én töltöttem fel.
  • Wampa
    Na ez az,a guta megüt mikor ilyeneket irok,hogy meg van.:(
  • Wampa
    Secret défense
    Ez se lehet rossz
  • Wampa
    Balage-nak irom,mielőtt megkérdezi ,a film amit Scotty szárol:P
    Scottynak irom,azért mert nem tudom neked szinkronos van e.
  • Wampa
    Nekem meg van régebb óta,csak még nem néztem meg.
  • Molnibalage
    Az igen.... :)
  • Buren
    Jól hangzik.
  • polluxware
    űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű fincsiii
  • Scottt
    Tréler
  • Scottt
    Látta már valaki a Redacted(Cenzúrázatlanul - Háború másképp)című filmet?Iraki jenkik egy csapatának életét mutatja be vagy micsoda most húzom lefele.Majd este edzés után beszámolok róla^^
  • polluxware
    repnap
  • L Viper #29827
    Pikcsörsz:

Jön az ősz:

• LeonSilver
    Mint a disznó a kést ...
  • L Viper #29825
    Jaja, szeretjük őket :D
  • Wampa
    Vive la France:P
  • Wampa
    De nem bántóan....a többi nemzetre is találó.
    Főleg a franciákra:)
  • L Viper #29822
    Azt végigolvastam. Eléggé ránk lehet ismerni, néhol eléggé ki is figurázódunk, de jogosan. :-)
    Szépen ki van elemezve a sorsunk is...
  • Molnibalage
    Ma egy hatalmas vidókipp ötletem támadt. Elvis vs. JXL - A Little Less Conversation számra lehete csinálni egyet úgy, mint a reklám volt anno. 3 gépes csapatok csapnak össze és végül természetesen a 3 db F-16 győz.

Minél harciasabb skinek lehetnek használva a klip alatt. :)
  • Wampa
    :)
    A magyar kocsmákban az IQ átlag veri a Francia Akadémiáét:)
  • Wampa
    Üdv
    Akkor csak bejön amit a "miért utáljukban" irnak rólunk:)
  • repvez
    hát igen erre csak annyit lehet még hozzáfuzni hogy itt nálunk a faluba mondta az egyik nem szomjas ember egy magyarázat közben , hogy ö azért nem csinálja meg azt az eszközt amiröl ment a vita mert az "annyira egyszerü ,hogy meg se lehet csinálni"
  • LeonSilver
    Mint minden másban fater!
    A focihoz is mindenki ért, nem beszélve a quantum fizikáról..
    Nézz csak meg például itt az ezsgén egy tudományos cikket.Bármilyen témában.
    A végére annyi szakértő jön össze, hogy azon szoktam csodálkozni, hogy még nem találéta fel valamelyik ezsgé fórumozó a perpetuum mobilevel kombinált időgépet ami erősen hajaz a balatonon közlekedő vizibiciklikre...
  • L Viper #29816
    A szakértők száma hihetetlen nagy idehaza :-)