52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#29855 Kicsi OFF..
Elkészült a SU-27 lapmodell :)
Tegnap voltak az első repülések. Sajna a 180W-os motor kicsi hozzá, így még folytatódik később. Az eredmények biztatóak, mivel kis sebességen nagy állásszögben is jól reagált a kormányokra :)) (vagyis nem tört el rajta semmi, szépen vissza lehetett tenni a földre.) Szereznem kell egy ~300W környéki motort. Ha sikeres lesz, akkor a motor hátra kerül. Egyenlőre függeszkedve stabilabb a berepülés.
Pár kép:
ON -
#29854 Ez már majdnem igaz is -
#29853 2.küldetés: Augusztus huszadika előtt riogatni a parasztokat és elhitetni velük, hogy kitört a huszonnyócadik világégés.. -
#29852 1. küldetés: Pesten egy eltérített kombínó-hoz kivezényelt kommandósoknak kell légi fedezetet adni -
#29851 hmm egész szép kis lista, pár évig nem figyelünk oda és végül Pest felett dogfightozhatunk :)
jó lenne, de sajna nem hiszem hogy a google addig viszi majd a fejlesztést :( -
#29850 Billentyűzet kiosztás :-) -
#29849 nekem is sokat segített már a navigációban, egy térképtől sokkal jobb. -
#29848 Persze, ez a funkció csak extra. Nem repkedésre való.
Ez térkép, útvonaltervező inkább. Nekem nagyon tetszik. Az ismertebb helyek nagyon részletesek. -
#29847 jaja nekem is megy a saitekemmel, de az nem kihívás úgy :D -
#29846 Joyt simán kezeli :-) -
#29845 jaja jóféle :) mondjuk billel irányítani érdekes, ott vannak alul a csúszkák ha figyeled akkor tanulható, de úgy képzeld el olyan mint ha trimmeléssel vezetnéd a gépet :D és nekem 1 megás netten nem nagyon élvezhető mert lassan tölti be a dolgokat :( -
#29844 Pár év és egyre nagyobb lesz az adatbázis. Az összes 3D-s objektum textúrát kap. Jó lesz ez:
-
#29843 Sármellék:
-
#29842 Próbálta már valamelyikőtök a Google Earth 5-öt?
Érdemes feltenni. Gyors, klassz nézetek, funkciók. Pár év és a szimek is használhatják ezt a tájat. Sajnos nem mindenhol full részletes.
A szimulátor résznél lehet két göbzit vezetni ( Az egyik a 16-os )
-
#29841 Már láttam,szerintem ebből a bandából én láttam először^^ -
#29840 "The Hurt Locker" -
#29839 Megnézve,tűrhető film bár így edzés után nem fogott meg semennyire se,lehet máskor kellett volna megnézni:/ -
Wampa #29838 Ja,elfelejtettem modani,hogy ha lehet,maradjon itt bent a topikon belül,mert nem én töltöttem fel. -
Wampa #29837 Na ez az,a guta megüt mikor ilyeneket irok,hogy meg van.:( -
Wampa #29836 Secret défense
Ez se lehet rossz -
Wampa #29835 Balage-nak irom,mielőtt megkérdezi ,a film amit Scotty szárol:P
Scottynak irom,azért mert nem tudom neked szinkronos van e.
-
Wampa #29834 Nekem meg van régebb óta,csak még nem néztem meg. -
#29833 Az igen.... :) -
#29832 Jól hangzik. -
#29831 űűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű fincsiii -
#29830 Tréler -
#29829 Látta már valaki a Redacted(Cenzúrázatlanul - Háború másképp)című filmet?Iraki jenkik egy csapatának életét mutatja be vagy micsoda most húzom lefele.Majd este edzés után beszámolok róla^^ -
#29828 repnap -
#29827 Pikcsörsz:
Jön az ősz:
-
#29826 Mint a disznó a kést ... -
#29825 Jaja, szeretjük őket :D -
Wampa #29824 Vive la France:P -
Wampa #29823 De nem bántóan....a többi nemzetre is találó.
Főleg a franciákra:) -
#29822 Azt végigolvastam. Eléggé ránk lehet ismerni, néhol eléggé ki is figurázódunk, de jogosan. :-)
Szépen ki van elemezve a sorsunk is... -
#29821 Ma egy hatalmas vidókipp ötletem támadt. Elvis vs. JXL - A Little Less Conversation számra lehete csinálni egyet úgy, mint a reklám volt anno. 3 gépes csapatok csapnak össze és végül természetesen a 3 db F-16 győz.
Minél harciasabb skinek lehetnek használva a klip alatt. :) -
Wampa #29820 :)
A magyar kocsmákban az IQ átlag veri a Francia Akadémiáét:) -
Wampa #29819 Üdv
Akkor csak bejön amit a "miért utáljukban" irnak rólunk:) -
#29818 hát igen erre csak annyit lehet még hozzáfuzni hogy itt nálunk a faluba mondta az egyik nem szomjas ember egy magyarázat közben , hogy ö azért nem csinálja meg azt az eszközt amiröl ment a vita mert az "annyira egyszerü ,hogy meg se lehet csinálni" -
#29817 Mint minden másban fater!
A focihoz is mindenki ért, nem beszélve a quantum fizikáról..
Nézz csak meg például itt az ezsgén egy tudományos cikket.Bármilyen témában.
A végére annyi szakértő jön össze, hogy azon szoktam csodálkozni, hogy még nem találéta fel valamelyik ezsgé fórumozó a perpetuum mobilevel kombinált időgépet ami erősen hajaz a balatonon közlekedő vizibiciklikre... -
#29816 A szakértők száma hihetetlen nagy idehaza :-)