Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
No a mai teszt ennyi volt, ennyire volt idõ.

Sikerült egy kampány bevetést repülni Zsoltival, az frankó volt. Aztán 3-an toltuk tovább. Sajnos a DMZ közelében a Maverick képernyõt azt nem szerette, de lehet más okból az FPS 6 és 15 közt ugrált.

Próbáltuk még a Dogfight módot, az elsõ teszt jó volt duelt próbáltuk.
Aztán raktunk be két AI 23-ast team furballban.
Egy ideig jó volt, aztán üres kamerát adott Joe-nak én meg ordító hajtómûhangot hallottam csak. Ez a hiba elõfordult már többször is. Nem lehet reconnectálni sem.

Pár kép máról:

Sajnos eddig úgy néz ki, hogy multira korrektül nem használható hadjáratban és dogfightban sem. Néha összejön egy hiba nélküli bevetés, de ez kevés.
<#szomoru1>

Azért a Funfalcon kliphez gondolom megfelel így is.<#szomoru1>
polluxware
Ez a Flare dolog fura módón vhogy a fegyver váltogatással lehet összefüggésben ugyanis sikerült flare-t dobnom olyan gépen amirõl nem nagyon akart..

dogfight- mrm mód között váltogattam, +MFD-n sms,wpn,hsd ablakok között

és egyszercsak elkezdte szórni, nem csak mondta hogy most szórni fog

Molnibalage
Ma nem lesz fent a skipack. Nem enged fel az extra szervere...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Eltudná valki nekem küldeni PMben a Config mappában lévõ *.key fájlokat?

Nincs mit,Lazy-t akartam írni...

L Viper
Én is csúszok 21:30-hoz képest egy kicsit, de mindenképp megyek.
Zsolti várj meg Skype-on.
zsoltfireman
KF-16
CBU-87....Nincs CCIP mód!!!

L Viper
Köszönöm.
Lee felhõm csak egy van OF-hez, az nagyon jó, jelenleg is azt használom. Nem Lazystone felhõket akartál írni, vagy neked lenne még több OF-es Lee felhõd?
Molnibalage
Én nem látom értelmét olyan gépekhez kabint csinálni amik modellezhetetlenek vagy irtózatosan azok. A MiG-21 és 23 az, ha nem AI repül vele. 120 fokos radar látószög, 3 bar scan, frankó HUD meg radar scope és MFD. Van egy bizonyos pont amit nem kell erõltetni. Szerintem ez max. Max videókészítéshez jó, de még ott sem nagyon. A gép repmodellje is egy borzalom. Mikor 180 csomóval és 20 fokos állásszögel repül a frász kerülget. Valóságban ez már rég odapalacsintázást jelent. Nem kell repülni velük az jóccaka. Ne feledjétek egy egy F-16C szim. Minden más csak + feature.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

OF-REX
Próbáld ki,de az alap LEE felhõk az OF-nél elég jók.

Molnibalage
Felszállásom után a hajókötelék intenzíven lõni kezdett valakit. De hogy kit azt nem tudom csak mentek a nyomjelzõk. 100 km-es körzetben nem volt ellenséges hajó.

Ismert bug, csak elfelejtettem. Nem súlyos, mert a játékmenetet nem igazán érinti. Annyi ismert dolog van. hogy egy részét már elfeljtem...

Lesz valamikor rendes, akár fizetõs Super Hornet kabin?

Igen. Ayeseszel van kontakt és update is lesz az FF4 kabinokhoz, hogy aki megvette ezután is használhassa. Legalábbis nekik ingyért lesz tudtommal, mert ez supprt. Aki warezben szerezte. Nos... Ideje megtisztelni a mûvész urat. Ne legyetek sóherek. 😊

A Tájfun kabint ki lehet cserélni az Aeyes félével? Mert abban minden mûködik míg az alapban nem.

A 3D kabin az kalsszisokkal jobb bárminél. A 2D-set ki lehet, szerintem az FF4-es install módon. Ha máshogy nem megy rakd fel FF4 alá és szedd ki. A 2D-s kabinhoz csak a képes és a két 16-tal kezdõdõ txt kell elvileg meg a két négyjegyû szám átírása.

[igTalán kötözködésnek hat de minek tulajdonképpen az eurowar? Az EU nem alkalmas egyedül semmiféle hadmozdulatra. Nem lenne jobb és reálisabb, ha egy amolyan "szövetségi" hadjárat lenne ahol ezek az országok képviseltetnék magukat? Bár ez lehet valami nemzeti büszkeség is, de akkor is komolytalan.

Az összes hadjárat forgatókönyve az én szememben vicc, de idõhiány és lockolt adatábázis miatt nem lehetett semmit csinálnom. Elõször legyen hotfix és egy 90%-ban jó adatbázis. Aztán gyártok én olyan hadjáratot, hogy belenyekkensz. 😊

A hajók védekeznek a rakétatámadások ellen?

Nem. Nem is tették soha.

Ha nem akkor várható ez valamikor? Tudom hogy ez alapvetõen nem hordozó szim, és remélem foglalkoznak majd vele.

Leírtad a lényeget. Én wishlistbe beírtam. Ez nagyon durva dolog lenne AI szempontól. Ne számolj vele mit realitással szerintem.

Nem lehetne hogy a következõ hadjáratokban szárazföldrõl induljanak a tengerészgyalogság hornetjei? Mert õk biztosan ott lesznek egy ilyen pofozkodásnál.

Mindent a maga idejében. Lásd lockolt adatbáizs. Attól tartok itt még hónapok vannak hátra egy stabil FF5.x-ig,. Az FF4-nél ez sokkal nagyobb lépés elõre. Ezért van benne annyi bug is.

A Raptornál és az SH-nál figyelembe vettétek már az AESA radarokat?
Aeyes vagy valaki tervezi rendes F-22 kabin készítését? Mert ez a mostani.. Hmm. Kicsit fura.

Az A 3D-s nem tudom miért lett ilyen vérszegény. A 2D-s meg megpórbál nagyon sok dolgot szimuláni, csak bonyásan teszi. Aragron mûve a 2D-s és radicaldude1234 csinálta az F-22-õt. Lehet, hogy az nincs is kész.

Molnibalage
A készítõje soha nem külde el és már kilépett. Lee volt az. Magánéleti gondok miatt nincs ideje a Falconra.

zsoltfireman
Amiket küldtem Skin pack-okat ments el,hogy egy helyen legyenek!

JoeDestroy
Kicsit lehet kések, de szerintem leszek.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Írd meg, mint bugos és javítva lesz. Van sticky topik figyeljetek erre!

zsoltfireman
OK!

L Viper
Köszi, az nagyot fog dobni rajta.

Pollux, annyira eretnek vagyok, hogy ma este is fogunk FF5-özni :-D

Repvez: Neked abban igazat adok, hogy a középszerû, vagy a csapnivaló kabinokat teljesen feleslegesnek tartom, kár volt betenni, mert a többi szép kabin mellett annyira illúzióromboló pl. a MiG 21 3D is.

Tudom, hogy ingyenes kieg az FF5 és örülök, de inkább lenne kevesebb szép kabin.

No este 21:30 körül Skype-on leszek, multit megbeszélni Zsolti, Destroy, meg aki még jön.

Molnibalage
Zsolti ez utóbbiak is benne vannak a feltöltésekbe? Bocs, még nem olvastam vissza, most estem be.

L Viper
Az F22 3D elég kövérke, de legalább van :-)
zsoltfireman
<#eljen><#worship>

Talán még ma este....

repvez
megnéztem a kabinokat a manual alapján.És ahogy Balage szohasználatával élve egy vicc amit szegény migekkel müveltek kapcsolás terén.
Azt nem vitatom hogy nem elsodleges szempont volt az elkészitése,és néhány funkciot a játék sajátosságai miatt muszáj belerakni olyan gépekre is amiben nincs.
De hamár elkészitették öket akkor legalább az alapvetö funkciokat johelyre tették volna.Akkumlátor kapcsolo, üza szivattyu, APu induto gomb stb.A tobbi ami a játékban fontos kapcsolo,de az igazi gépen nem létezet ilyen funkcio azt tehették volna az AZSZ kapcsolokra ami amugy is csak biztositék funkcioja van.
Gundark 1 1

Néhány észrevétel Balázsnak :

Csak a bátor harcos kampányt néztem. A szárazföldi patkányok nem érdekelnek 😊 3 missziót mentem benne. Hajó vadászat, Sweep, és SEAD.

Néha én is rádiózom az AWACS-el. Pedig nem is. Lehet hogy van más is az én kötelékem nevével? De akkor miért piros a rádió szövege?

Felszállásom után a hajókötelék intenzíven lõni kezdett valakit. De hogy kit azt nem tudom csak mentek a nyomjelzõk. 100 km-es körzetben nem volt ellenséges hajó.

Lesz valamikor rendes, akár fizetõs Super Hornet kabin?

A Tájfun kabint ki lehet cserélni az Aeyes félével? Mert abban minden mûködik míg az alapban nem.

Talán kötözködésnek hat de minek tulajdonképpen az eurowar? Az EU nem alkalmas egyedül semmiféle hadmozdulatra. Nem lenne jobb és reálisabb, ha egy amolyan "szövetségi" hadjárat lenne ahol ezek az országok képviseltetnék magukat? Bár ez lehet valami nemzeti büszkeség is, de akkor is komolytalan.

A hajók védekeznek a rakétatámadások ellen? Ha nem akkor várható ez valamikor? Tudom hogy ez alapvetõen nem hordozó szim, és remélem foglalkoznak majd vele. Nem lehetne hogy a következõ hadjáratokban szárazföldrõl induljanak a tengerészgyalogság hornetjei? Mert õk biztosan ott lesznek egy ilyen pofozkodásnál.

A Raptornál és az SH-nál figyelembe vettétek már az AESA radarokat?
Aeyes vagy valaki tervezi rendes F-22 kabin készítését? Mert ez a mostani.. Hmm. Kicsit fura.

zsoltfireman
Balázs,a másik észrevétel!
KF-16-al repülök,gyönyörû Koreai légifölény skin,de hátranézek a kabinban,és az USAF F-16-os szárnyait látom!
Kellene egy lista,a 2d cockpit számokról,amirõl össze lehetne hasonlítani a 16_ckpit.dat fájl-ban lévõ kiosztással!

//Modified for F-16CG Cockpit by RP
//Name: Manager
#0 MANAGER
numsurfaces = 47;
numpanels = 57;
numcursors = 0;
numobjects = 449;
numbuttons = 229;
numbuttonviews = 578;
numsounds = 21;
mouseBorder = 15;
hudfont = 1;
dedfont = 1;
mfdfont = 1;
popupfont = 2;
saboxfont = 1;
kneefont = 0;
generalfont = 2;
labelfont = 2;
hud = 530 625 880 985;
templatefile = 3535 5000 16_tmplt.gif;
floodlight = 0xff666666;
instlight = 0xff666600;
copit2d 2356 2356;-----------------------X-------------ez az
dogeometry;

polluxware
ERETNEK!!

zsoltfireman
L Viper
Sindel, ha szépen kérlek megcsinálod OF-hez is ezt a csodás REX-es felhõmodot? Rendezd már át légyszi.
<#eljen>
zsoltfireman
NEW RUNWAY

Készülnek még csomagok,F-15E,Harrier....

L Viper
Csinyátam <#nyes>
L Viper
A lámpa a legnagyobb bánatom. OF-ben nagyon hangulatosak a repterek tõlük.
zsoltfireman
Mindjárt felrakok egy másik RUNWAY csomagot! Az igéretesebbnek tûnik!
Teszteljétek le!

repvez
És ezek a dolgok kimaradtak belöle vagy majd a javitással ujra bennt lesznek?
men
lámpa
zsoltfireman
Hát igen.....ezért kell a backup
<#shakehead>

L Viper
Sajnos a kifutó csomag még befejezetlen, nagyon felemás így.
zsoltfireman
Ezeket én készítettem:

zsoltfireman
Ha valakinek ez a skin-je

megvan,tegye fel a kezét.......<#nyes>

zsoltfireman
Hja,na az klassz!

zsoltfireman
Mindenesetre,nem kötelezõ! Ha csinálsz BACKUP-ot akkor nincs gond,mert ha nem tetszik lecseréled!
<#ravasz1>

zsoltfireman
Molnibalage
Mert az FF5.0 nem implementált outsider skineket amik nem harci skinek alapvetõen. Szó sem volt errõl soha. Nem értem mi ebben a meglepõ.

Nincs dds nézegetõm nekem sem,hisz te mondtad,hogy NINCS!

A skinpackban pl. van egy ilyen. Nem véletlenül tettem bele. 😊

A kifutó skinrõl tudsz berakni screen-t? Két féle ugrade is volt eddig asszem, de mindekttõ hibája volt, hogy a kifutó elején és végén levõ számozást nem cserélte le. Kicsit hülyén nézett ki.

Majd NightFalcon új reptér cuccait kell megvárni. Már egy éve volt róla screen a preview thread-ban. Na azok voltak durvák.

Itt.

zsoltfireman
irányító toronytól elkezdve,JANHAS F-16 pack,Tornado,Flankerek,Tomcatek,Hornet-ek,E-3-asok,B-52,Etendard,Mirage,
stb!

zsoltfireman
Az FF5 skin-jei között nincs az AK 16-os skin pl!
Nincs dds nézegetõm nekem sem,hisz te mondtad,hogy NINCS!
Ezeket át kell másolni,és a meglévõt felül írja!!!
De elötte BACKUP!
Találta kifutó pálya frissitést is/RUNWAY/
Nem kell szemezgetni,át kell húzni!
BACKUP! freefalcon5-->terradata-->objects-->és errõl:KoreaOBJ
Én felül írtam a meglévõt!
Reggel óta ezt vizsgáltam!

L Viper
Úgy nagyjából mégis mik vannak, milyen gépekhez?
zsoltfireman

Molnibalage
Mi ez a runway pack?

A skinpackodban van több olyan is ami benne van most a Packban asszem, csak más néven. Csak emlékezetbõl mondom. Az AK-s F-16 agresszor az tutire benne van. Kb. egy éve asszem. Kurva jól néz ki!

Nagyon megkönnyítené a helyzetet, ha minden skinez lenne egy fotó, hogy tudjam hogy ez most mi, mert nem mindenki szenved dds view progikkal.

Sajnos utólag a kb. 100 skint nincs idõm egyesével végignézni és srceent betenni róla. Pedig egyszer muszáj lenne. Lassan levegõt venni sincs idõm... 😊

zsoltfireman
Úgy jelezd majd,hogy FF5 skins UPDATE

L Viper
A kifutó nagyon kell !!! Rakjad 'vazze :-)
zsoltfireman
Újak? Az FF5-ben nincsenek! Érdemes frissíteni,mert durvák! Van benne vegyesen minden!
Nemcsak az én munkáim,hanem más szerzõktõl is!
Most fogom a Szuhoj,Tomcat,RUNAWAY pack-ot feltenni!
Én összehasónlítottam az FF5-ben lévõkkel,és ajánlom mindenkinek!!!

Molnibalage
Ebben csak újak vannak? Mert akkor felnyomom a tárhelyemre és jelzem, hogy mik az újak.

zsoltfireman