52965
  • L Viper #29775
    Ő az, akit páros lábbal kéne onnan picsánrúgni. Nagyon gyökér.
  • Molnibalage
    Nem valószínű. Az attól is függ, hogy lesz -e BMS4.

Hustler meg egyre inkább egy bukó parszt. A dev fórumon is szó van a Hitexről.

f I remember correctly he blew a fuse over the A-10 pit and asked that it be removed.

I don't see any F/A-18C 3D cockpit

I don't see any F-111 cockpit

I see the credits for some F-4 Pits show as Aeyes.

He has been asked to join us, he has refused. We have had many conversations with him that most of you are not familiar with. I have spoken with him on Skype in an attempt to come to some type of arrangement, all I got was a headache.

All he cares about is the money and has told me personally that OF is dead, AF is dead, and that leaves FF as his only source. He intends to make as much from us as he can.

He can kiss my ass.

He won't be advertising on or a part of FF.

Érdekes. Ha az ő melójáról van szó, az érinthetetlen. Ha Aeyes kéri ugyanezt, akkor már más hölgy fekvése. Az F/A-18C kabin is Aeyes + RP műve emlékeim szerint.

Nem értem mi történt Hustlerral. Az utóbbi 9 hónapban egy nagy seggfej lett belőle.
  • L Viper #29773
    Ha ez így megy tovább, a végén még Aeyes is csak OF alá fog fejleszteni.
  • Molnibalage
    Aeyes vs. Hustler.
  • Molnibalage
    Komolyan mondom ennyire eddig csak a moonhoaxerek tudtak felhúzni...
  • Molnibalage
    Itt a válasz rá.

This is the time when I have to be a little angry and disappointed. Why?

I have sent my excel tables, many times. Not yesterday, not one month ago. Long, long time ago, in end of 2008. I didn't see almost anything in the released version from my list but I saw many other updates. Ok, I understand, there are priorities.

After months of silence after the release you said that I had rework all of them to form that Stefan made. Ok. Maybe this was the reason why you didn't use them (but why do I have to wait about 5 months for this note?) I did it, I sent it. I sent it, months (!) ago. Silence came again.

I also explained how you can change the packing order on 6 bomb MER racks in ordnance team topic and also I explained to you via email or PM.

Itt jön egy link. Egy topikra muatat, ahol még 2008 október (!) végén leírtam, hogy hogyan lehet a rackre való pakolást megváltoztatni.

Check the upper notes. I made as you wanted in time. I tested in more than one test version of Falcon.

You can't say that I'm not a patient guy. I never asked every week that "where is my changes"? I just saw that they were still not in DB except some minor changes and I waited the next cycle. And after these you wrote down this post. Hm....

Why should I do know? Is there any hope for me? Do you understand why I desire so much the open DB and also many other people?

For ex. I have posted about max. G of Hawk missiles about 1,5 years ago. Is it included? (I haven't checked.)

Other theaters? Does FF team develop theater above the ITO2? If I change anything for another will lead to an interesting situation. For ex. the AIM-9M will be different in Korea from the other theaters. Is it that you want? How I can do anything with a locked DB and older theaters that made for FF4?

Most erre mit mondjak? Még igyekeztem visszafogott lenni. 10 hónapja írtam le packing order módosítását. 2008 decemberében elküldet a listát. 6 hónapig kuss. Aztán átdolgoztam. Elküldtem. Megint kuss. Aztán beszólnak, hogy késtem. Bezzeg a hadjáratok számára marginális Viggen és egy tök új Drakennel való játszadozásra van idő.

Hát menjenek a büdös francba. Ne érezzem magam megsértve?
  • Molnibalage
    Na most olvastam egy olyan üzenetet az FF fórumon, hogy tényleg elgondolkozom rajta, hogy otthagyon az egészet picsába...

Molly it simply means it is no longer in my power to change it now. Talk to Hustler and Dave - they are in charge of the DB now until further notice.

The emphasis has been on the Korean DB (models and data). I have been working it as your DB manager for about 18 months. You have had more than ample time to get your stuff in, as has everyone else. Snail got his Viking fighters taken care of, Derstef got his loadout stuff in and his Draken, Dave got his training squadrons (two of them) built and flying, WaveyDave and Ron got their Tornado's flying. Topolo got his new Mirages flying (four of them) plus a ton of other stuff. If you didn't send stuff in the format needed it didn't get used.

The time has now passed and we are moving into the final phase of Korean campaign fixes. I am not part of that and the DB has moved on. I can't change something now if I wanted to - - talk to Hustler and Dave.

If the DB comes back to me for final tweaks before Hustler makes a release there might be an opportunity but I am more inclined to look towards DB work on a different theater.

My apologies if this doesn't set with you well but at this point it is more or less out of my hands. When the DB for Korea is locked then you will need to look towards a different theater to make your mods unless Fred devised some slick tool to allow some limited edits which probably may still prove counter to the idea of trying to get Korea working and keep it that way.

In any case it has been a pleasure working with you and for you and the Team

Hát eszemfaszom megáll. Még 2008-ban (!!) elküldetem a listát. Aztán a releasig nagy kuss és nem került bele semmi. Fasza.

Aztán hónapokkal később jött a kérés, hogy a Derstef féle táblázatos módszerrel adjam meg a változtatásokat. Megtettem, legalább két hónapja. Ezek után van pofájuk ilyet leírni. Hát megáll az ember esze. Mégis mi a faszt csináljak? Ezek után ne követeljek nyílt adatábizist, mert nem képesek ennyit megcsinálni.
  • Molnibalage
    Új hadjárat nem lesz, egy hadjárat fix lesz amit "újnak" mondott Hustler, de hogy mi az, azt nem tudom. Volt egy kibaszott hosszú threat a hadjárat + DB + minden más kombóról. Pont akkor volt sok dolgom. Mire végigolvashattam volna, törölte Huster. Nem értem, hogy mi a fenének töröl egy topikot a Contributor discussionból. Még a saját fejlesztő előtt is titkolózik? Minek?

Azt kell hogy mondjam, Hustler vezetésével 1-ről a kettőre alig tudunk jutni. Konkrétan ott kezdődik, hogy rossz verziót adott ki. Ha az egy hónappal korábbi verziót adja ki, akkor mindenki hozsánnákat zengett volna, csak a Tornado és F-16C új 3D kabin nem lett volna benne, de az atomstabil volt.
  • Ventura82
    Az én igényeim is hasonlóak.
    A legfontosabb számomra a CTD fix lenne, mert élvezhetetlenné teszi néha a repülést.
  • L Viper #29766
    Semmi FPS esést nem okoznak ezek a nagyobb méretű textúrák. Egy mai közepes gép, mint az enyém is, észre sem veszi.
    Elég fura az okfejtése ezzel kapcsolatban.
    Aeyes cuccait meg nem kötelező megvenni. Ha ő úgy gondolja az a jó textúra amit az FF csapat kiadott, akkor használja azokat. Más meg eldönti maga. Sokan igényelnék a nagyobb felbontású skineket.

Sokat nem szeretnék látni az új peccsben, de ami nagyon kéne:

Végre új kifutó és guruló textúrák.
    CTD fixek.
    Pontosított és nyílt adatbázis.
    Egy új igényes hadjárat.
  • Molnibalage
    Részben az zavarja, hogy pénzes, mert szerinte más munkájából gazagodik. Tényleg vannak olyan textúrák amik csak plusz koszolódást stb. tartalmaznak és resizeoltak, de a helik és egyéb dologknak amiknek eddig halál ótvar volt a skinje még Falconos sziten is, úgy skineket csinált.

A másik aggodalom az FPS. Ezen meg nem értem mit rágódik. Mindenki maga dönti el, hogy használja -e vagy sem. Nem használod akkor marad a tervezett FPS.

Én már csináltam olyat, hogy megdupláztam pár skint és vizsgáltam az FPS-t. Hát nem a textúraméret az ami meghatja a Falcont (ezt más is észrevette igazából), hanem az , hogy mennyit kell betöltenie darabszámra. Tehát leszarja, hogy 2 db 2048-ast kell betölteni, ha 12 db 128-ast kell bedarálnia. Ez olyan, mint felmásolni 1 db 20 megás rar-t vagy 100 db 200k-s képes egyenként. Maga a folyamat elkezdése és lezárása több időt igényel, mint a másolás...

Még volt róla egy poszt is kb. 1-1,5 éve, hogyha a játk elehjén kellene egyszer betölteni, de mindent az lehet, hogy tovább tartana, de csak egyszer kellene megtenni és nem ricegne néha akkor, mikor pl. egy reptér környékén egyszerre tölti be az egységek textúráit, az objektumokat és minden más vackot.

Azt tudtam, hogy texasi, a stílusa illik rá. Én vagyok a góré, ti meg le vagytok szarva. Néha már már trollkodás amit csinál. Én visszasírom Aragornt. Mióta ő a főnök bizony elég visszafogottan posztolok a dev fórumon. Rangerrel viszont hála istennek jó hangot ütök meg. A gond a következő.

Írtam még pár nem csak oroszg dolgot ami rossz az adatbázisban. 1 perc lenne őket fixálni.

Molly,

I think time has just about run out for Korea - some things you have mentioned sound like good suggestions - perhaps when you compile a complete listing of all the changes, your results of testing those changes, and a report of the differences in game?

Your observations while valid for real life may not necessarily be relevant to Falcon.

I am going to begin shifting very soon to ITO work. The DB is now in the hands of Hustler and Dave to work thru the campaign piece so there probably won't be a lot more work, unless there are some major showstoppers in the model and cockpits arena. Perhaps when the campaign piece is done we can take a list of remaining bugs for Korea and fix those before the our next public release. Cheers!

Kifutottunk az időből. Hát ez kurva jó. Már nagyon régen említettem ezeket, csak most megismételtem. Nem igaz, hogy nem lehetne már azzal foglalkozni, hogy a fegyverek és minden más modellezése pontosabb legyen. Van olyan DB edit amit legalább 5-ször küldte el. A Hawk rakéta max. G értéke 15 és nem 25. Benne van a DB-ben? Hát egy szart. Eszemafaszom megáll. Néha úgy érzem, hogy szélmalomharcot vívok. EZÉRT akarok nyílt adatbázis, hogy ne rájuk várjak. Mire nyugdíjas leszek, talán bele is teszik amit megcsináltam és teszteltem.
  • Molnibalage
    Beszarás! Vajon milyen lehet vele játszani? :)
  • L Viper #29763
    Arra céloz amit múltkor linkeltél? Nem kéne pl. Aeyesnek fizetős textúracsomagokból gazdagodnia ?
  • Molnibalage
    Hát no offense, de Hustler szerintem hülyeséget írt.
  • L Viper #29761
    Régi Falcon videó ( kis nosztalgia ).
  • L Viper #29760
    Az pedig jó fejlesztés lesz.
  • Molnibalage
    Ez az lesz. Nem megagiga, de elvileg lesz benne két új Mirage modell, skin, adatbázis javítás és új exe. NF repteréről semmi infó.
  • L Viper #29758
    Értem, köszi. Akkor arról sincs infómorzsád, hogy a nagyobb "megapeccs" kb. mikor kerül kiadásra?
  • Molnibalage
    A számozása lényegtelen. Mi csak 5.x-nek híjuk sokoszor. Most 2.5.6 van. Én kicsit korábbival tolom az DB miatt, azon kell tesztelnem.
  • L Viper #29756
    Hivatalos 5.2-ről valami infó?
  • Molnibalage
    Mi a fene... Akkor mégis jön valami ilyen hamar? Hát ez jó, mert akkor ebbe sem lesz a vörös gépek fixálásának nagy része benne...
  • Molnibalage
    Csak a nyári szám volt szerintem, ami gyengébb volt. A többivel nem volt semmi baj. A Regiment az, ami kezd ellaposodni. Az F-15E sorozat az egyik legjobb volt szerintem az AS történetében, ahogy az F-16 kiképzéses sorozat is.
  • Gundark 1 1
    A mostani Aranysásra nem lehet egy szavam sem. De előtte vagy 2-3 szám annyira tartalmatlan volt hogy már fájt. Akarok II VH-s sztorikat, reppencsekről, meg ilyeneket. De pl az F15 sorozat már fárasztott a végén. Vannak nagyon jó íróik, őket kellene erőltetni. Az hogy valaminek leírom a technikai adatait az nem elég. De ettől függetlenül nincs más ilyenünk csak ez :)
  • Molnibalage
    Ja. Én is csak néztem. Az all aspect radaros (!) rakéta is meredek volt. A radarost keverte az infravörössel. Soha sehol nem láttam még radaros rakétára ilyet leírni, IR-re annál inkább.

A MiG-19 gépeken a radaros rakéta meg max. az RSz-2Usz lehetett volna, de az nem a klasszikus félaktív, hanem vezetősugaras volt és élesben fel sem tették, mert tudták, hogy vadászok ellen esélytelen lett volna használni.
  • JohnTerry
    Szevasztok!
    Olvastátok már a szeptemberi Aranysast? Hogy lehet az, hogy Serflek Szabolcs már két hónapja azt hiszi,hogy a Shrike légiharc rakéta??? Az még érdekesebb, hogy a szerkesztőségből senki nem szólt neki.... nem akarok kukacoskodni, de azért ilyen szinten már......illik pontos lenni.
  • Boconadi
    Basszameg de durva.
  • L Viper #29749
    Sajnos igen.
  • Razor18
    Basszus, megint leperecelt egy Szu-27-es, most Lengyelországban... Mindkét pilóta meghalt...
  • Molnibalage
    Ejha!
  • LeonSilver
    Csudálatos!!
  • L Viper #29745
    Szólok, ha odáig jutok.
  • Boconadi
    Szólhatnűl ha megvagy vele :)
  • L Viper #29743
    Ezt is ott láttam, lehet fel is rakom az FC-t egy kis örömrepkedésre :-)
  • Boconadi
    Jah, a linkelt és a youtube-s nem ugyanaz, de ugyanarról szól. Egy fiktív történet alapján, készítés alatt levő bideónak a trailere mindkettő.
  • Boconadi
    tessék
  • Molnibalage
    Ja.
  • Molnibalage
    Megvan, hogy mi a gond. Az XP64-em angol és emiatt a hossz í és ű betűnnek gondjai vannaj fájkezelés esetén. A 7.zip kiszedte. A winrarnek így nem megy.
  • Molnibalage
    A profilomban ott van, hogy miért kaptam. Egy gerrob nevű sötét alak az okat a moonhoax topikban.
  • L Viper #29737
    Szép gyűjtemény :-D
  • LeonSilver
    Már megint van elakadásjelződ ??
    Mit tettél beste?