Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Azért ez nem semmi lesz.

Még nem volt idõm soha kipróbálni, de azért ezzel tolnék egyet. Sok szép új skin. Elvileg lesz '80-as évek beli hadjárat is. Dersteffel nagyon egy húron pendülünk. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Annak 1280x1024 a natív felbontása, -hires opcióval mennie kéne! Én 1680x1050-s felbontásban játszom...

www.smart-bus.hu

Kösziiiii...Neki is látok gyorsan!
Molnibalage
Igen. Így kell. Nem fog. Az AF az másfajta registry bejegyzés használ. Pont úgy lehet fent FF5.0 és AF egymás mellett ahogy FF4 és AF. Az alap F4.0-re mehet rá.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sziasztok!

Elõször is gratulálok hogy megjelent a FreeFalcon 5.0! Bátorkodtam letölteni és kipróbálni, nekem majd az F-15E kabin mod miatt. Egyenlõre természetesen F-16-al megyek, mennék.

Egy alapkérdésem lenne: több felbontást látok a setup-ban, de csak 4:3-as képarányokat, és abból is a maximális 1280x960. Esetleg be tudok állítani 16:9 és vagy 16:10-es képarányú felbontásokat. Nekem jelenleg egy 21,5"-os 16:9-es monitorom van, amely 1920x1080-as felbontású, a 1280x960-as 4:3 arányú felbontás nem a legtökéletesebb hozzá enyhén szólva.

Válaszotokat elõre is köszönöm!

Üdv.
Wittman
Hali!

Lenne 1-2 hülye kérdésem a telepítéssel kapcsolatban,még nem világos minden: tehát, ha nekem most fent van RV és AF-is, akkor szedjem le az egész FF4-et, tegyem fel a régi Falcon 4.0-t, utána jöhet FF5-telepítése? AF-fel nem kavarodnak össze?
Ha valakit esetleg érdekelne ez a könyv,jelezze
http://www.amazon.com/American-Military-Aircraft-Century-Innovation/dp/0760769826

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

zsoltfireman
Samsung SyncMaster 931BF 19'

Zsolti,elõsször nekem is csak azt engedte,aztán beirtam az exe hez a :szóköz,kötõjel hires-t,és most megy a nativ felbontásomon is,gondolom uazt engedi amit Windózban.Igy már OK a grafika

Molnibalage
A vicc az, hogy viszont neked enged asszem! Tehát két human egymás ellen tud ilyet csinálni elvileg.

polluxware
milyen monitorod van egyáltalán??

polluxware
akkor smafu...

JoeDestroy
Lanon szép egyenletes volt a gép mozgása. A Config editor egységesítendõ, mert elõször az egyik AI gép a cliensen õrült forgásban volt, egyforma config ed beállítással már semilyen problem nem volt.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
-hires opció !!!
Molnibalage
Ez nem értem. TE-ben az AI nem generál semmiféle bevetést...

polluxware
OF 4.7 TE editorban próbáltam olyat hogy bepakolok 3x2 package gépet, plussz földi egységeket, és mint egy mini kampány szerûen lejátszom azt 3napos intervallummal..

namost az AI bacta a gépeket rámküldeni..

FF5-ben ez ugyanígy van? vagy ott ez mûkszik ahogy én szeretném elképzelni

polluxware
F-16 + (block30)

Natúr Korea
elsõ kampányon (felülrõl lefelé nézve)

és csak egy század ilyen gép van azon a kampányon

Molnibalage
Melyik gép. Pontos leírást adjatok légyszíves, mert nem vagyok gondolatolvasó.

Melyik helyszín? Melyik hadjáratban?

Add package majd egyszer talán. Igazából nagyon veszélyes dolog és részben felesleges is. Létezõ bevetéseket is lehet módosítani. Ez is számtalanszor le lett tárgyalva. A közeljövõben nem lesz.

Lehet, hogy az AF unkim, de az AI ATO miatt emiatt gyerekjáték az egész. Minden reptérre rázavarok 20 gépet és az AI tehetetlen. Elsõ nap 2 órájában megnyerem a hadjáratot ace szinten. Ezalól talán csak a legeslegnehezebb és totálisan irreális forgatókönyvek kivételek.

A GM dolgot értem, csak nem látom... hiába várok pár pásztázást. Vagyis néha látom, néha nem. Valaki már mintha írt volna elõttem errõl, csak annyi a post hogy nem találom.

Milyen géppel? Milyen célra? Videót nem tudsz csinálni errõl? Esetleg screenshotokat?

Ezt én is hiányolom. Az AF-ben volt, és tetszett..

Molnibalage
Nem. Kell lennie nagyobbnak is. Ez bug. Konfig?

Regeljetek már légyszíves a Freefalcon fórumra és posztoljátok ezeket. Én nem tudok mindenre válaszolni. Ez például fingom nincs mitõl lehet... Gondolod, hogy az FF4 tudott istentelen nagy felbontást és most véletlenül elfelejtette ezt a progi? Ez nyilvánvaló bug.

Vagy szerinted akkor én hogyan vettem fel 1280x960-as videókat? A preview threadben volt nagyobb screenshot is. Vajon hogyan készülhetett?

Bocs, ha ez most megint arrogánsnak tûnik, de azért nehogy már ilyen dolgok ne tûnjenek fel.

A GM dolgot értem, csak nem látom... hiába várok pár pásztázást. Vagyis néha látom, néha nem. Valaki már mintha írt volna elõttem errõl, csak annyi a post hogy nem találom.

polluxware
még egy kérdés!

Tudom ezt már egyszer fejtegettük, de ábszolúte nincs rá mód hogy a játékba bekerüljön kampány szinten az ADD-flight opció, mint AF-ben?

ez az egyetlen dolog hiányzik még nekem belõle...

AF-ben olyan tuti volt az hogy az ember saját maga generálhatott le egy teljes hadmûveletet, gépekkel fegyverekkel.. sziszifuszi tudom, de ebbõl a szempontból az AF még mindig unikum.

"A rádiózásban meg nem értem mi hiba. Neked szólt be, hogy támadj szerintem."

Akkor lehet hogy valamit félreértettem, de a Sting 2 az az én Tornádó kötelékem volt. Akkor ezt most hogy kell értelmezni? Mert elõttem 1nm-re nem volt másik Tornádó. Linkelnék képet amin 31000-en 250 fokon megyek, azért is volt gyanús mintha engem kellett volna támadnia valakinek. Na mindegy...

polluxware
kampányban nem hajlandó flare-t dobni..

ezt érdemes megnézni, mert ez tényleg hiba

zsoltfireman
Tényleg csak 1024X768-as beálítás van? Elég gyenge így.....

Molnibalage
Minden olyan bugot ami kivágást eredményez próbáljátok mégegyszer tesztelni. Hasznos lenne.

A "másik" gép infóval nem nagyon tudok mit kezdeni. A bugokat meg nyugodtam posztoljátok az FF fórumon.

Multira ma ki mikor ér rá?

Engem is onnan dobott ki kétszer,csak engem másik gépnél,de mikor fegyvereket tettem rá

JoeDestroy
Nem a TE dobott ki, hanem az editor. Amit szerkesztettem az új. A Viggen rakétázás. 2009.01. havi. Egyébként utána összejött, és Lanon azt próbálgatom Gabesszal.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Mondom, a training missionoket felejtsétek el. Nagyrészt az eredeti ótvar F4.0-eske és azért nem mennek rendesen.

A jettison-t kihagytam. Kinti nézetven nem magy a EM Jett. Ha visszalépsz be, akkor sem fog, csak ha üzemmódot váltasz. Elég idióta bug.

Az S-J utána menni fog.

A Nvidia-val valamiért több baja van.

#LECSO. A GMT és GM módnál is, egy nagy pötty van X távolságon túl. Akkor még csak 2D-*s objektumok. Mikor a kurzort közel viszed akkor ott lesz egy kisebb bubble és betölti a 3D-s világba õket. Ezért van az, hogy ha ugrálsz a kurzorral egyszer látod a célokat egyszer meg nem.

A rádiózásban meg nem értem mi hiba. Neked szólt be, hogy támadj szerintem.

Még egy bug amit kihagytam. Hiába állítod be X és Y helyzetbe a két rádiócstornát X idõ vagy ismeretlen események után visszavált. Rohadtul idegesítõ, mert én minig csak a flight rádiózását hagyom belõve.

polluxware
1.selected JeTTISON hajlamos befagyni... és ha továbbra is erölködik az ember leoldani a tartályokat, kilép a játékból.

2. F-16C+ -nál, plussz egy két gyakorló küldiben nem hajlandó FLARE-t dobni, ezt asszem Viper is tapasztalta, ez dúúúrva hiba.

egyenlõre ez a kettõ amit találtam..

az elmentés dolog meg OF külsõ kampányban ugyanilyen... várni kell

L Viper
No ez is érdekes, ha az NVidia "kinti" menüben nincs vonalsimítás, akkor tökéletes 3D-ben is a Maverick képernyõ. Szerintem driverfüggõ is lehet.
Sziasztok!
Nekem az install után nagyon sok bajom volt vele, szinte mindenhol kidobott, vagy úgy fagyott ki, hogy csak a reset segített. Kb félóránként. UI-ben és 3D-ben egyaránt. Már kezdtem elkeseredni, de aztán az Nvidia beállítások között kapcsolgattam a dolgokat(anizo, AA, stb) és a játékban is baszkuráltam kicsit a grafika/advanced dolgokat, és most -lekopogom- egy napja semmi gáz. Se az UI-ben sem a 3D-ben. Hogy mi oldhatta meg, nem tudom, mert visszakapcsolgatni nem akarom, nehogy elmúljon a jó világ. 😊
Néha 3D-ben kicsit akad, amit a töltögetésre fogok, (pedig 4 Giga ramom van) és van egy olyan sejtésem, mintha ezelõtt is ilyenkor fagyott volna ki. Ezt abból gondolom, hogy jön az a fura érzés, mikor akad a játék egy pillanatra, mondom na most kifagy, erre megy tovább.
Szóval szerintem erõsen hardver+beállítás függõ lehet a dolog, érdemes próbálkozni.

Nekem a gondom fõleg az, hogy nem látom a GM radaron a célokat, ha pásztázást szûkebbre állítom. Vagy ha láttom is, mikor felé viszem a célkeresztet, néha eltûnik, ami addig ott volt, és hiába DBS1/2 nem jelenik meg. Pedig rohadtul tetszik az új dizájn a GM radarhoz. Teljesen olyan mint Balázs régi manuáljában a két fotó a reptérrõl meg asszem egy hajóról.

A másik amit észrevettem, hogy néha furcsa rádióüzenetek játszódnak le. Pl:
- Sting 2 Sting 2-1. Engage Tornado (Key Mike) bearing 2-7-0 one mile 31000
- Sting 2 you are shooter
- Sting 2-2 negativ

Namost ebben annyi a fura, hogy a Sting 2-1 az én voltam, és én nem rádióztam

JoeDestroy
A vizuális érzékelhetõség elsõ osztályú 😊
Fõleg ha fodul és a kondenzfelhõ ott virít a gépen.<#eljen>

JoeDestroy
Természetesen TAC-ra nevezve.

JoeDestroy
Taceditorban elõfordul CTD. A viggen trn-t alakítgattam kétgépes kiséret és Gripen bombázással kiegészítve, ott az editorban volt 2 CTD-m eddig.

Molnibalage
Basszus, ennyire régen néztem volna meg? Fent van valakinek még az FF4. Kajakra úgy emlékeztem, hogy benne van.

Ez az opció nincs az RV-ben...😊

L Viper
Tényleg egyre arrogánsabb a stílusod <#ejnye1>. Tudod, itt nem mindenkinek egyedüli életcélja a Falcon.
Molnibalage
1000 éve benne van OF és FF-ben is. Nem tûnt fe eddig? Kézikönyvemben is benne van szerintem. <#fejvakaras>

Config.editor:_Wind Aloft------>
Description: If set then winds will change direction and strength with altitude. This makes dumb bombs very inaccurate from high level, but LGBs are unaffected.

Molnibalage
Éz ez hol is jeletkezik? Nem értem.

zsoltfireman
L Viper
Ugye kitallóztad a Config editorban az FFViper.exe elérési útját?
Nekem még mindig nem volt CTD-m szerencsére.

Használd akkor a régi 2D-s kabint, nevezd át az F-16 CG és CJ mappákat. 1024x768-ban az új 2D-s kabin nekem is használhatatlan, aprók a karakterek és az MFD-k is kicsik.

Balázs a Maverick gyakorlásban néztem, ott mindig vibrál, de megnézem kampányban is.
Molnibalage
Nem. Semmilyen régi tool nem jó. Már írtam emlékeim szerint.

Azt is mondtam, hogy a repcsi JanHas nincs benne. Csak fegyverek. Nézd meg az SA-2/3/5/6, Patriot, SA-10 raktétákat elsõ körben. Nem FF4 skinek. Ahogy az ALQ-131 sem én több orosz légiharc rakéta és AIM-9 skin sem. A kézikönyvben is van kép ezekrõl. Több bomba is új skint kapott.

Tacrefet nem kéne esetleg átbogarászni és csekkolni ezt-azt?<#finom>

Bocs, hogy kicsit ilyen arrogánsnak tûnhet ezt, de kicsit idegesítõ, hogy elõbb kérdeztek és aztán néztek + ott a kézikönyv is. Nem viccbõl lett megírva Aragorn által. 343 oldal?

Molnibalage
3D-s? Talán a FOV-ot állítsd vissza 60-ra 80-an helyett. Fingom nincs miért 80-an az alap. A 2D-s kabinok csak akkor passzolnak, ha 60-an a FOV.

Mi az a WCMD hatás? A napalm fegyverek grafikájára gondolsz?

zsoltfireman
Háááát,skin ügyben nem találtam JANHAS áhított skin-jeit,amiken hónapok óta dolgozik!
RV lodedit mûködik alatta????

zsoltfireman
Úúúúúúúúúúúúúúúúúú........azzeg...............kész vagyok!

Orvost!

VÉGRE! WCMD hatás!!!! Ez hiányzott! Anyám.......

Balázs.........szóval.........

Scottt
2játékból 2nél nálam lefagyott az UI és csak ctrl+alt+del segített..És az új 2D-s kabin(Block52)alig lehet leolvasni a Hudon kijelzett számokat,túl kicsik majd meg vakulok mire kibogarászom mennyivel megy a taliga^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"