13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • SzAbbbbI
    Tudja valaki lesz-e még a Two Thrones, Warrior Within és Sands of Time-hoz hasonló PoP rész? Mert engem ez a legújabb Epilogue nagyon nem fogott meg... (grafikájára gondolok)
  • Looooser
    akkkr nagy valószínüsggel sérültek a hang fájljaid...
  • Misiike
    nem tudom mert amikor már megkapom arecallt a ww be akkor elkezd recsegni a hang:( de mind 1 xD
  • Misiike
    oksi köszikee
  • Looooser
    telepítsd újra lehet sérültek a hang fájljaid... de leehogy hang karii driver,vagy codec
  • Misiike
    ja+ a warrior withinnek nállam recseg a hang
    nem tom miért de ha valaki tudja miért pls ide irja le nekem előre is köszi :D
  • Misiike
    oké köszike
  • Looooser
    jah igen és mindig csak egyszer nyomd meg a gombot.
  • Looooser
    mert sietsz
    nyugizz be
    amikor mögé osonsz az e-vel elindítod a táadást, ami autómatkus, csakk akkor kel meint egnyomnod az e-t h meg áll a kép, vag nagyon be lassul, jó h begyorlod a boss harcokat csak ezzel tudod végig csinálni
  • Misiike
    Sziasztok!!
    nem tom hogy ide való e a kérdésem de mind1 :D
    azt szeretném kérdezni hogy mért nem tok az e betűvel ölni??
    mert az első kettőnél sikerül a többi meg elrúg vagy megfogja a nyakam meg ilyenek
    ha valaki tudja a választ akkor mondja meg Pls előre is köszi
  • davidka003
    Nekem nem AMD-m van így nem tudom, hogy működik.
    De amúgy nem kell kikapcsolni, mert ez egy driver amit a 2 magos AMD-khez adtak ki. Nyilván nem ront el semmit. Pont azért adták ki, hogy javítson a dolgokon.
  • hentesferi
    Köszönöm a válaszod :)) kicsit késve , de megnéztem :))
    ööö , és ez nem ront el semmit ? :)) vagy ez bekapcsolható , és akkor kapcsoljam be , mikor popozni akarok ? :)
  • davidka003
    AMD-d van? Akkor rakd fel az AMD Dual Core optimizert.
  • hentesferi
    jah és , hozzá teszem , hogy ez miatt , eléggé fölöslegesen vettem meg :D :S nah de mind1... :)
  • hentesferi
    Ijj :D:D

Pont én is ezzel a problémával jöttem :D
    elindítom , és olyan gyorsan fut a game , hogy áhh...
    Nem igaz , Prince of Persiába , miért nem tudták megcsinálni azt , ha jó a géped , akkor is elfusson ? :D
    Nála öregebb game is elbírja , a nála csillagokkal jobb gépet... :)

Előre is köszi a válaszokat :D:)
  • erebus26
    Sziasztok
    Nagy az én kínom
    Nosztalgiáznék sikerül is végigvinnem a pop:ww
    igaz ki kell az egyik proci magot kapcsolni
    erre mikor a two thronest felrakom akkor meg ha megy mind a két mag akkor
    qrva gyors ha csak az egyik akkor meg folyamatos a bullett time effect
    segítsen valaki nagyon játszhatnékom van.
  • szabi2008
    [IMG][/IMG]
  • Looooser
    re instal, vagy dobd ki a géped, és szerezz be agy 2-3 évvel korábbi konstrukciót...
  • shakes
    T2T-nél is ugyan ez a probléma lép fel... kaloz jatek igen... nincs ra valami orvosság? : o
  • Looooser
    eredeti vagy kalóz játék, ha kalóz akkor vmi bug, ha eredeti a kkor videó kari, és nem took segíteni sry
  • Looooser
    első indításnál kéri a serial-t....
  • shakes
    Sziatok! Felraktam a WarriorWithin -t. Egyböl miután lepörgött a bemutato intro, és nekiállnék küzdeni az ellenséges hajorol attörö zombi kalozokkal, a jatek felgyorsul és kb 3x gyorsabban zajlik minden esemény mint a normális, pattogok mint valami bolha. Miért van ez? valaki segitsen
    tudom h ez nem ide tartozik... de sürges : p
  • KOBRA9
    Homie pls küld el valahogy a the two thrones setup.ini-ét vagy töltsd fel data.hu-ra és küld el a linket
  • KOBRA9
    hogy lehet megoldani hogy a telepítésnél kérje a serial-t
  • koschwarz
    2000-ért ez a 3 játék eredetiben annyira megéri és megérdemli, mint még semmi más.
  • Homie
    Én tegnap megvettem a CD galaxisban 2000 ért a 3 részt,miután meguntam,hogy az Istennek sem akar elindulni a T2T. Ráadásul a sot-tal még nem is játszottam,szóval megérte.
  • KOBRA9
    egy patch megoldhatja a problémát???
  • KOBRA9
    amúgy ez sem jó
  • KOBRA9
    ezeket úgy találjátok ki?
  • koschwarz

várjá' még egy...

3GTSJ-TERFD6-JDHKA7-88DGAP
  • KOBRA9
    kösz de úgy néz ki egyik se jó
  • davidka003
    8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
    vagy
    BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ
  • KOBRA9
    de nekem olyan változat van amihez kell
  • The Protector
    Amikor kijött a játék volt cd-kulcsos ellenőrzés valóban.Most már nincs az újabb verziókban.Nekem sincs az eredetimben.
  • KOBRA9
    akkor a serial
  • davidka003
    LOL. Milyen CD kulcs? Itt van mellettem az eredeti játék doboza és nincs hozzá semmilyen kód.
  • KOBRA9
    valakinek van cd kulcsa nincs kedvem 126 oldalt végigolvasni hogy volt-e már ez a kérdés de ha valakinek lenne nagyon kisegítene.
  • Looooser
    hát van már crack file, azt tudom javasolni....és egy re installt took javasolni elötte
  • Homie
    Átböngésztem az eddigi hozzászólásokat,de az enyémhez hasonló el nem indulási problémát nem találtam,és a faq sem adott választ.
    Szóval a probléma ott kezdődik,hogy installáláskor nem kér kulcsot. Jól van,feltettem,lekrekkeltem,elindítottam,majd megjelennek a konfigurációs adatok,ahol csak zöld pipa van. Launch game és az égvilágon semmi sem történik még egy hibaüzenettel sem áld meg. Megjelenik pár mp-re a homokóra ikon,aztán eltűnik,ennyi. Fogalmam sincs mi lehet a baj,tudnátok segíteni?
    köszi szépen
  • tigeroo
    hi! tudjátok van az az ubi soft trilogy csomag amiben benne van a 3 pop rész ..

a mediamarktban lehet kapni? mennyibe kerül nemtudjátok?

cdgalaxisnál tudom hogy 1800Ft +2800 futáral.

de ha az MM-ben is 2ropi akkor ott venném meg