13392
-
#13302 Tudja valaki lesz-e még a Two Thrones, Warrior Within és Sands of Time-hoz hasonló PoP rész? Mert engem ez a legújabb Epilogue nagyon nem fogott meg... (grafikájára gondolok) -
#13301 akkkr nagy valószínüsggel sérültek a hang fájljaid... -
Misiike #13300 nem tudom mert amikor már megkapom arecallt a ww be akkor elkezd recsegni a hang:( de mind 1 xD -
Misiike #13299 oksi köszikee -
#13298 telepítsd újra lehet sérültek a hang fájljaid... de leehogy hang karii driver,vagy codec -
Misiike #13297 ja+ a warrior withinnek nállam recseg a hang
nem tom miért de ha valaki tudja miért pls ide irja le nekem előre is köszi :D -
Misiike #13296 oké köszike -
#13295 jah igen és mindig csak egyszer nyomd meg a gombot. -
#13294 mert sietsz
nyugizz be
amikor mögé osonsz az e-vel elindítod a táadást, ami autómatkus, csakk akkor kel meint egnyomnod az e-t h meg áll a kép, vag nagyon be lassul, jó h begyorlod a boss harcokat csak ezzel tudod végig csinálni -
Misiike #13293 Sziasztok!!
nem tom hogy ide való e a kérdésem de mind1 :D
azt szeretném kérdezni hogy mért nem tok az e betűvel ölni??
mert az első kettőnél sikerül a többi meg elrúg vagy megfogja a nyakam meg ilyenek
ha valaki tudja a választ akkor mondja meg Pls előre is köszi -
#13292 Nekem nem AMD-m van így nem tudom, hogy működik.
De amúgy nem kell kikapcsolni, mert ez egy driver amit a 2 magos AMD-khez adtak ki. Nyilván nem ront el semmit. Pont azért adták ki, hogy javítson a dolgokon. -
hentesferi #13291 Köszönöm a válaszod :)) kicsit késve , de megnéztem :))
ööö , és ez nem ront el semmit ? :)) vagy ez bekapcsolható , és akkor kapcsoljam be , mikor popozni akarok ? :) -
#13290 AMD-d van? Akkor rakd fel az AMD Dual Core optimizert. -
hentesferi #13289 jah és , hozzá teszem , hogy ez miatt , eléggé fölöslegesen vettem meg :D :S nah de mind1... :) -
hentesferi #13288 Ijj :D:D
Pont én is ezzel a problémával jöttem :D
elindítom , és olyan gyorsan fut a game , hogy áhh...
Nem igaz , Prince of Persiába , miért nem tudták megcsinálni azt , ha jó a géped , akkor is elfusson ? :D
Nála öregebb game is elbírja , a nála csillagokkal jobb gépet... :)
Előre is köszi a válaszokat :D:) -
erebus26 #13287 Sziasztok
Nagy az én kínom
Nosztalgiáznék sikerül is végigvinnem a pop:ww
igaz ki kell az egyik proci magot kapcsolni
erre mikor a two thronest felrakom akkor meg ha megy mind a két mag akkor
qrva gyors ha csak az egyik akkor meg folyamatos a bullett time effect
segítsen valaki nagyon játszhatnékom van. -
szabi2008 #13286 [IMG][/IMG] -
#13285 re instal, vagy dobd ki a géped, és szerezz be agy 2-3 évvel korábbi konstrukciót... -
shakes #13284 T2T-nél is ugyan ez a probléma lép fel... kaloz jatek igen... nincs ra valami orvosság? : o -
#13283 eredeti vagy kalóz játék, ha kalóz akkor vmi bug, ha eredeti a kkor videó kari, és nem took segíteni sry -
#13282 első indításnál kéri a serial-t.... -
shakes #13281 Sziatok! Felraktam a WarriorWithin -t. Egyböl miután lepörgött a bemutato intro, és nekiállnék küzdeni az ellenséges hajorol attörö zombi kalozokkal, a jatek felgyorsul és kb 3x gyorsabban zajlik minden esemény mint a normális, pattogok mint valami bolha. Miért van ez? valaki segitsen
tudom h ez nem ide tartozik... de sürges : p -
KOBRA9 #13280 Homie pls küld el valahogy a the two thrones setup.ini-ét vagy töltsd fel data.hu-ra és küld el a linket -
KOBRA9 #13279 hogy lehet megoldani hogy a telepítésnél kérje a serial-t -
#13278 2000-ért ez a 3 játék eredetiben annyira megéri és megérdemli, mint még semmi más. -
Homie #13277 Én tegnap megvettem a CD galaxisban 2000 ért a 3 részt,miután meguntam,hogy az Istennek sem akar elindulni a T2T. Ráadásul a sot-tal még nem is játszottam,szóval megérte. -
KOBRA9 #13276 egy patch megoldhatja a problémát??? -
KOBRA9 #13275 amúgy ez sem jó -
KOBRA9 #13274 ezeket úgy találjátok ki? -
várjá' még egy...
3GTSJ-TERFD6-JDHKA7-88DGAP -
KOBRA9 #13272 kösz de úgy néz ki egyik se jó -
#13271 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
vagy
BZ7A9-X488N-725MY-E9FND-TLPDZ -
KOBRA9 #13270 de nekem olyan változat van amihez kell -
#13269 Amikor kijött a játék volt cd-kulcsos ellenőrzés valóban.Most már nincs az újabb verziókban.Nekem sincs az eredetimben. -
KOBRA9 #13268 akkor a serial -
#13267 LOL. Milyen CD kulcs? Itt van mellettem az eredeti játék doboza és nincs hozzá semmilyen kód. -
KOBRA9 #13266 valakinek van cd kulcsa nincs kedvem 126 oldalt végigolvasni hogy volt-e már ez a kérdés de ha valakinek lenne nagyon kisegítene. -
#13265 hát van már crack file, azt tudom javasolni....és egy re installt took javasolni elötte -
Homie #13264 Átböngésztem az eddigi hozzászólásokat,de az enyémhez hasonló el nem indulási problémát nem találtam,és a faq sem adott választ.
Szóval a probléma ott kezdődik,hogy installáláskor nem kér kulcsot. Jól van,feltettem,lekrekkeltem,elindítottam,majd megjelennek a konfigurációs adatok,ahol csak zöld pipa van. Launch game és az égvilágon semmi sem történik még egy hibaüzenettel sem áld meg. Megjelenik pár mp-re a homokóra ikon,aztán eltűnik,ennyi. Fogalmam sincs mi lehet a baj,tudnátok segíteni?
köszi szépen -
#13263 hi! tudjátok van az az ubi soft trilogy csomag amiben benne van a 3 pop rész ..
a mediamarktban lehet kapni? mennyibe kerül nemtudjátok?
cdgalaxisnál tudom hogy 1800Ft +2800 futáral.
de ha az MM-ben is 2ropi akkor ott venném meg