Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEm tudnátok elmondani hoyg kell kinyirni a melákot?????? ( aminek kint van a nyekve XD )?????? Mikor leugrok a lécrõl mindig ledob mgárol nem tunádtok mit kell nyomni??
WuFraZselic
hi. az 1. bossnál kéne valami help, hiába ugrálok a lógónyelvü k*csögre speed skillel, csak a vállába vágja a daggert, utána pedig ledob magáról a cuccos. mind2 felmászható helyrõl próbálkoztam... vmi help jóljönne pls 😛 thx

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

davidka003
Ha AMD-d van akkor rakd fel az AMD Dual Core optimizert.
Intelnél alapból tökéletes a játék.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

hy hogy lehet azt megoldani hogy dual core procin ne legyen olyan gyors? mert igy játszhatatlan

Gondolom eredeti?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

CroftManor
A feltelepített játéknak

Nothing is True, Everything is Permitted

CroftManor
Nem, nem indul el az exéje.

mi a probléma pontos jellege? key-t kér?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

CroftManor
HI.
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam a problémámra választ. Én már jó ideje végigvittem mind a három részt, de mióta Vistára váltottam nem indul a T2T egyáltalán, talán mert Vistát használok?

davidka003
3 rész van és mind megjelent.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

melyik részek jelentek meg ps2-re és hány rész van???

Mi nem mert nem warezoljuk tele a topicot de a googlée tudja rá a választ ha rászánsz 15 percet az életedbõl megfelelõ kereséssel.

Nem tudnátok leirni a disc keyeket?????
Looooser
fel kell jelenteni
sztem 2fillért nem fizettek az ubinak

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

davidka003

link

LOL baszki ekkora lopást. 😄

Looooser
nekem nem hozza be az oldalt

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
linkelni tudni kéne, de lol!
Dark prince képe egy könyvön? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Köszönöm!

Sikerült legyõznöm, sõt már az ikreket is legyõztem, már csak egy fõellenség van hátra
Looooser
tudod a speedkillnek van mindig animációja, és ahogy a szemkiszúrásnál is ittt is többet kell várni hogy megjöjjön az indító ritmus,a bossoknál a speedkill az tovább tart és lassabb mint egy egyszerû ellenségnél

Ha a hátára felmászol ott speed kill el kell megölni.
Tuti van speed kill.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Hello!

Lenne egy kérdésem. Eljutottam az elsõ fõellenségig, de nem tudom megölni.
Kiszúrtam mindkét szemét és utána a lábát vagdostam, és térdre esett, és utána amikor felmászok rajta, mindig elkap és eldob. mit kell csinálni, csak vagdosni kell, vagy speed kill-ezni, mert nem jelzi, hogy kéne (nem homályosodik a képernyõ, mint ahogy szokott speed kill-ezésnél)?
na ma végre volt idöm leülni hogy kinyirjam a fõelenséget 2 órába telet mig mindenre rájötem nem néztem direkt videot eldöntötem hogy egyedül jövök rá na mikor mögé kelet meni és speed killezni kellet jol jötek a viszajátszások mert nem nagyon ment a speed kill😊 de sikerül nagyon etszik a játék most még meg probálom meg szerezni a warrior withint (bocs ha roszul irtam a nevét)azzal is játszok az elsö része az anyira nem jönn be de meg felel ha valamivel el akarom tölteni az idöt😊
Használj egy Googlét.

csáésztok.Pop the two thronest jaccanam.Behozm és kéri a dick key.NEm tudnatok elküldeni nekem.Köszike.
Looooser
akkor örülök....

na sikerült eddig csak azért nem mert nem is tudtam hogy van ilyen sokáig lenyomva tartot ütés-.-'na mindegy kösz a helpet ha minden jol megy ma már végig is viszem mert ha jol tudom már csak a fõelenség van😊
de ütötem de nagyon sokáig kel? mert én a 3. 3x-s ütés ütán már otthagytam majd meg probálom ujra de jo lene már tovább meni mindent sikerült egyedül csak enél akadtam el😄
Looooser
azt kell amin repedések vannak, és majdnem hogy átlátsz a réseken.... csapkodd sokáig, de asszem ha sokáig lenyomva tartod akkor izom csapással egybõl szétviszi

hellosztok! én nem rég kezdtem el játszani a t2t-vel pc-n és eredeti játékal de van egy gondom eljutok oda hogy a halot apát meg találjuk meg lesz a kard és elvileg szét kéne csapni az ajtot de bármelyiket vágom a két oldalon nem esik szét az egyikben elakad a kard a másikban meg csak átmegy simán... mi a gond??? help !!! még a törel is probáltam de semi...:S
Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ben007
plz help helló felrakom a játékot az eggyesztetésnél cpu piros x és az emberem úgy megy mint a mérgezett egér ez miért van???? plz help

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Picar77
már rég van crack 😄D
keress egyet és játsz ennyi ^.^

()() (^^)

Hy all!
Játszani szeretnék vele de nem indul el és probáltam a FAQban leirtak alapján elinditani,(elsõ módozat),
de nem indul...
A 2. módozat tutibiztos h sikerül és elindul??

Looooser
hát ámen
em van egy tápig az új résznek

gibson9
Igen azt is hallottam... de valami oka csak van hogy ezt választották a fejlesztõk! Csak nem lesz olyan rossz. Ámen!

Looooser
elvileg igen gyakorlatilag passz... engem a cel-shade graf kicsit letört...

gibson9
Na most hogy talán nemsokára kijön az új rész, így megvettem mind3 részt, vagyis az exlusive kiadást amiben mind3 benne van 😄
Remélem az új rész is ilyen jó lesz mint az elõzõk! Azt jól tudom, hogy megint egy trilógiát terveznek??? Valahol mintha hallottam volna valami hasonlót, de nemvagyok benne biztos :S

Looooser
igazán nincs mit... a játék legnehezebb részén túlvagy... innen már könnyû...

Kösz.
Sikerült.

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Looooser
25 után már nem számoltam a ww végig játszását...

davidka003
"és mit szóltok az Ubi bejwelentésére, úgy nézki év végén új PoP játékkal gammázunk...."

Örülünk neki nagyon. Kicsit unalmas már minden részt tizedjére végigvinni. 😊

Looooser
amikor hátba támadsz valakit megdermed az idõ elbarnul a kép és kék lesz a dagger of Time ezt köll használni
----
és mit szóltok az Ubi bejwelentésére, úgy nézki év végén új PoP játékkal gammázunk....

Könnyen.Amugy tudom mire gondolt.

davidka003
<#wilting>
Ha ilyet nem tudsz akkor hogy jutottál el idáig?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

speed kill system alatt csak az idõ lassítást érted?

Looooser
ohh a legjobb rész az ikrek
...
hmmm a speed kill systemet remélem tudod használ rendesen... szóval a lényeg hogy a kardos mancit üsd, egy idõ után a bárdos rád támad ugorj el a bárd beragad a földbe csapkod a bárdost és egy idõmúlva speed kill ezt töbsször

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ödv.
Éppen ott tartok,hogy egy lovas fogatot kell vezetni majd a végén összeakadok egy másik fogattal és beugrok vele egy kidöld falrészen.Amikor be esünk akkort megjelenik egy másik alak és egy tûzkört tesz körénk.Az egyik fickónak kardja van a másiknak egy nagy bárd.
Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet õket legyõzni?
Elõre is kösz.

Looooser
az biztos hogy jó 😄 am neki kezdtem tegnap sot-ozni ps-en

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SiZo91
nekem is bent van kedvencek között, csak amiatt léptem le, mert már kezdem unni a sok 50 hertzen ismétlõdõ kérdéseket. de mondjuk flame-elni jó :K

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
hát sztem is lehet temetni :S azért még benn hagyom a kedvencek közt hátha ránk jön egy kis csevej kényszer