13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Kaileena
    majd ha emgszrezem beirok die is
  • Broafka
    naná, aztán nyomod az (E+E+klikk+klikk+E+E)-t és akkor majd csinálja a kombót: fucking fury vagy megnyomodd 3X az E-t és akkor csinál egy The Pain of Fuck-ot :D
  • ffxi
    XD
    Nem pont erre gondoltam, de rátérhetunk a dologra is, csak 18-as karikával jelenik a gém.
  • Broafka
    na jah, mint a sexben :D
  • ffxi
    Sztem pedig a folytatással kapcsolatban, hogy a nő karakterrel is lehessen lenni(legyen Fahra). Nem végig csak 1darabig. Mert ugye nők is olyanakat tudnak, amit férfi nem.
  • Broafka
    "No, I am no longer that person!"

Dzsiti az igazság fájdalmas? vagy most bosszú hadjáratot indítasz ellenem mert kifejtettem párak véleményét, és hogy úgy látták jobban hogy én közöljem?
  • Dzsiti999
    Szerintem nem. Fölösleges már visszahozni, hogyha vissza is lehet. VÉGE! Ha most megbocsájtotok, befejezem végre a végigjátszást.

"Seasons change. Tastes change. But people... People NEVER change..."
  • Gebe7636
    na mindegy.sok sikert a könyvhöz.csá
  • Broafka
    ezt így nem tudom megmondani!
    azért fórum mert nem szükséges itt lenni, attól még látják az emberek amit írtál régebben :) (csak tudnám hogy ezzel most mit is akartam mondani :D)
  • Gebe7636
    mennem kell.holnap 4 felé itt leszel broafka?
  • Gebe7636
    OK.OK.
  • Broafka
    mondjuk azért nem csak arról szól hogy rémálmok gyötrik :)
    nyílván egy könyv nem 1 oldal hanem vagy 150 oldal!
    szóval még írom azért...
  • Gebe7636
    csak 13 vagyok.nem baj ha tegezlek titeket?
  • Gebe7636
    nem
  • Gebe7636
    broafka ötlete tök jó, hogy rémálmok gyötrik a herceget
  • MazeZee
    nem lesz rossz a háborús téma?
  • Gebe7636
    én is ha lehet.de 3 különfélét
  • MazeZee
    Te én is kitalálok valami történetet...
  • Broafka
    az enyim is hasonló lesz de nem mondok még semmit :)
  • Gebe7636
    egy multis pop kéne
  • Gebe7636
    ez már foglalt.:The battle of prince of persia nintendo ds
  • Gebe7636
    ti ezt már előre tudjátok, mi?
  • MazeZee
    Hello...szerintem kéne egy olyan "forgatókönyv író" az ubisoft-nak aki elszakad az időhomokjától vagy maradna a régi de a történet folytatása de kicsit más témában és nem 3 részes lenne(vagy egy rész hosszabb lenne mert csak a WW let thosszú) mert így egy kicsit sztem rövid lett...olyan történet kéne amelyik befejezné a sands of time trilógiát amelyik más helyeken játszódhatna(és olyan részek amelyikben nélkülözhetetlen lenne az olyan csatajelenet amikor nem 20-an támadnak 1-re hanemmi is sokan ,lovon harcolnánk nem homok rémek ellen hanem hús-vér emberek ellen, például egy nagy háború megtámadják őket és az ellenség sokkal nagyobb túlerőben van és valami szuper erős tárgyat vagy akármit kell megszereznie mindezt 3-4 részben...
  • Broafka
    szerintem még visszalehet hozni az időhomokját, UGYE DZSITI?!!
  • Gebe7636
    lehetne egy farah és prince újabb kalandjai az óperenciás időszigeten túl játékot csinálni
  • Dzsiti999
    Már láttam, de még mindig cool :)
  • Gebe7636

Jó mi?
  • el bruja
    szépjooestét:) látom joo kis témát találtatok..:)
  • Dzsiti999
    Pedig vége van... De csak a Sands of Time Trilógiának... De ez nem jelenti azt, hogy nem lesz több PoP. Szerintem biztos lesz, csak jó történet kell hozzá, amiben nincs időhomok... Röviden, tömören, ennyi...
  • Gebe7636
    De ha vége lesz akkor én szétba**om a fejüket.Teletömöm az oldalukat negatív megjegyzésekkel!!!!!!
  • Dzsiti999
    Jajj... Elmeséli a TTT végén, aztán a Prince Király lesz Farah meg Királynő, nincstőbbé időhomok, aztán boldogan élnek, amíg meg nem halnak...
  • Gebe7636
    hahaha.A sands of time úgy kezdődik, hogy a herceg elmesél valamit.A two thrones végén meg újra elkezdi ugyanazt mesélni a herceg, ésígytovább ésígytovább.
  • Dzsiti999
    Miért körforgás? Nem ismétlődik újra! Elmeséli a történetet! ;)
  • Gebe7636
    hello!
    Ez jó!Most pörgettem ki és azt veszem észre, hogy ennek a történetnek nincs is vége.Ez egy örök körforgás.
  • MrAndree
    Neked is jó estét.
  • pries
    BASSSZÁTOK MEEEEEG! A ROHADT KURVA ANYÁTOKAT.
  • Broafka
    végülis eddig csak az a lényeg hogy a Hercegnek rémálmai vannak és nem érti hogy mitől, a gonosz énjétől, vagy Kaileena miatt, meg nem érti hogy álom volt-e vagy visszatért a gonosz énje
  • SNAKE01
    gratulálok elég jó lett amit idáig írtál!szóval idáig arról szól hogy kísérti a sötét énje és nem hagyja nyugodni a herceget hogy kaileena meghalt!ugye?
  • Dzsiti999
    Húzd ki a meghajtókat, vagy vedd meg...
  • MazeZee
    hello a segítségeteket kérném:megcsináltam a fönti segítségben leírt dolgokat( sf cure setup.bat::start.bat utána sfnightmare disable cd,disable node) de nem akar működni,egyszerűen nem látja a pop cd-ét és szerintem sajnos látja a virtuális meghajtót...bocs de ilyenkor mi a teendő...légyszi segítsetek ez a kedvenc játékom...