13392
-
#5863 fúúú, hát köszönöm :)
az az egy baj van, hogy a története meg lenne :D
csak nem tom hogy írjam le, vagyis hogyan hozzam össze, meg az is para hogy egyáltalán jó-e a storyja :-/ -
#5862 nem megy. ez egy sz*r -
#5861 codec kell:) -
#5860 tigeroo igazat beszél!
-
#5859 baj van. nézem a Stuck Gamer-t és megnyitja a videót, de nincs kép!!! -
#5858 hát nem egy "broáf" regény (=kurvajó, sztem csinálj pár oldalt és keresd fel az ubisoftot + egy könyvkiadot) -
#5857 nem :)
azt nem mondtam, csak hogy olyan nincsen hogy ugrik és lő, végülis ilyen tomb raideresen meg lehetne oldani hogy automatice az ellenre céloz és lő... -
Dzsiti999 #5856 Majd ha lesz Farah of India nevű játék XD -
#5855 ezek szerint lehet lenni farah-val? -
#5854 farah is csak 1-et csinál előszőr, lő vagy ugrik :) -
#5853 háááát azért nemtom célzást meg ugrálást megcsinálni egyszerre (ijjal) -
#5852 nah köszi szépen :)
majd még folytatom de csak holnap... vagy lehet hogy holnap után... -
#5851 megcsináltam... huhhh csak lelket kellett önteni magamba :) megkellett néznem StuckGamer.comon és máris ment :) -
#5850 eddig király lett. -
#5849 farahról jut eszembe. Nagyon kár, hogy nem lehet vele játszani. -
#5848 Naaaaagyon király!!!
Elmehetnél egy Rowling sikerű könyvíronak. -
#5847 na hi!
elkezdtem az epilógus részét, szal ez még az első fejezet sincsen...
a címmel ne foglalkozzatok az még nem végleges :D
de azért kérnék véleményt (tudom nem túl sok):
itt lehetne letölteni a docot -
#5846 sztem meg lehetne oldani a további prince of persia részeket..
mindegyik ubisoft-féle PoP elején volt egy kis "tutorial" rész, amíg nem volt idő homokja..nah, anélkülis elugrándozhatunk meg minden , ha lesz új rész:)
de lehetne az is, hogy eltelik x év(monnyuk 5-6), farah és a prince együtt uralkodnak, volt egy hatalmas csata az északi (pogány mágiahasználó ) barbár törzsekkel (akiknek lenne valamilyen szent cuccuk ), kitört egy pestisjárvány, farah halálos beteg, princének el kell menni az óperenciás tengeren is túl hogy megszerezzen egy titkos gyógycuccot amivel megmentheti kedvesét:)
de a lehetőség végtelen..hangsúlyozom: az ubisoft az egész prince of persia (TM) franchise-t megvette, a SoT + WW + T2T csak az első, sands of time trilógia volt ( a prince of persia sorozaton belül) -
#5845 jaj istenem, hardon is végig lehet vinni... annyira durván nem fogy jobban az élete... -
#5844 Egyépként nagyon remélem hogy folytatni fogják a pop-ot,mert ha nem nagyon dübe jövök... -
#5843 Na jó estét mindenkinek -
#5842 X| elakadtm megint... Dark Princenek gyorsabban fogy élete normalon mint easyn........ ááááááááá hülyew ugrálos rész... pedig meglenneeeeeeeeeee!!!! a fényes kard elott vagyok... a kapcsolora rákéne állnom és nyerek... -
#5841 én meg pont most tanulok mindenről :-/
beleértve perzsiát, meg a görög-perzsa háborúkat, invesztitúra meg minden f*szságot :( -
#5840 Mi pont most tanulunk Perzsiáról -
#5839 annyira jó lenne egy kód amivel végtele életet és homokot csinálhatnánk -
#5838 jaja de az a gáz hogy csak gémboy... amugy az érdekes mert nem személlyel hanem sereggel vagyunk.- Perzsia, india meg még valami(k) -
#5837 csak ha azt tudnám, hogy melyik progival csinálták a pop-ot, na akkor azt az egyént ezerszer áldanám!!! -
#5836 snake-től előre bocs -
-
#5834 az a baj hogy a SoT és a WW közötti események már foglaltak, azt állítólag már megcsinálta a ubisoft Battles of Prince of Persia néven, egy gameboyos játékkal... -
#5833 én személy szerint örülök, hogy nincs Dahaka, mert csak időpazarlás volt előle futni. -
#5832 viszont a seb amit a herceg Shadee-tól kapott az még mindig kivehető -
#5831 ezt én sem értettem XD miért hogy lehet hogy Kaileena mellbősége felére csökkent?
amugy King of Persia-t én is irtam :) mondjuk csak viccbol... -
#5830 lehet -
#5829 gondlom megálltak valahol vmelyik szigeten és vettek fel új ruhákat. -
#5828 és még valami, hogy lehet az, hogy a WW végén szakadt rongyokban, a T2T elején meg már selyemrucikban vannak?? -
#5827 a hírek szerint egyéptként king of persia néven akarják tovább vinni, de mi lesz jó egy 40 éves emberrel pl falon futni?? -
#5826 hogy lehetne azok között? pár hét van a 2 között!! és annyi történik hogy párszor Kaileena meg Herceg... szal.. érted! max SoT és WW között... -
#5825 akkor lehetne valami átfogó részt csinálni a warrior within és a two thrones között. -
#5824 én kitaláltam mondom egy történetet amivel visszalehetne hozni az időhomokját (most direkt nem mondom el, mert megszeretném írni) és még pontosan nem tudom hogy mi lesz... de visszajön az időhomokja :)
de nem tőrrel, nem Kaileenával...