Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma reggel nézem a tévét és a PoP3 ps2-es verzióját reklámozzák és a reklámban a pojén hogy KLOMPÁT (az elsõ dagatt boss) dark prince nyirja ki😄
Vagy az a gond hogy két virtuálismeghajtó van fenn a gépeden .
Vagy csináld azt hogy ugye van az a 4 gigás képfájl és nem azt teszed be hanem az alatta lávõ pár kilobájtosat.
Nekem így mûködött.
Vagy csináld azt hogy ugye van az a 4 gigás képfájl és nem azt teszed be hanem az alatta lávõ pár kilobájtosat.
Nekem így mûködött.
senki masnak nem volt ilyen gondja? hogy elindult a jatek de mar a menu nem latszott rendesen es nem lehetett elinditani?
De, az könnyen lehet gond. Nekem csak egy volt, abban is a prince.
Why so serious?
Az nem lehet baj h 2 virtuális meghajtóm volt?És másikba a COD 2 volt?
Hát én sem értem!😞(((
Pedig jó a kód és nekem ment. Mindent ugyanúgy csináltam ahogy Te és gond nélkül elindult. Szóval nem értem.
Why so serious?
Hello!
Léccci vki segítsen!Letöltöttem a POP TTT-t a Wanadoo-ról,kihúztam a tápokat a CD íróból és a DVD olvasból,feltettem Deamon Tools 4-essel,elíndítom a játékot kéri a CD Key-t, be írtam ezt kötõjelek nélkül: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX, Rá mek h Next,azután ezt írja ki: The key you enteredis wrong mistyped. Enter a vaild key and try again. Please Help! Elõre is THX!
Léccci vki segítsen!Letöltöttem a POP TTT-t a Wanadoo-ról,kihúztam a tápokat a CD íróból és a DVD olvasból,feltettem Deamon Tools 4-essel,elíndítom a játékot kéri a CD Key-t, be írtam ezt kötõjelek nélkül: 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX, Rá mek h Next,azután ezt írja ki: The key you enteredis wrong mistyped. Enter a vaild key and try again. Please Help! Elõre is THX!
adnál egy print screent? mondjuk egy jót, csakhogy lássam nálad mien...
hello ! én nem tudom, hogy ps2-n milyen, de azt tudom, hogy pc-n nagyon király, fõleg akinek nvidia kártyája van !!!
Sziasztok!
Szerintetek a Prince grafikája min jobb?(PS2,PC)
Szerintetek a Prince grafikája min jobb?(PS2,PC)
Még az elsõ fõellenség elõtt, közvetlenül elõtte. A 2. titkos hely ajtaját ua. a kapcsoló nyitja, mint a gólemhez vezetõ folyósó ajtaját. Ne azon menj be, hanem fuss vissza felé!
a kovetkezo lenne a problemam, elinditom a jatekot, minden jo, aztan a menuben nem latszanak a sorok, es majdnem az egesz kep fekete. Ez valami driver hiba lehet? ati kartyam van
Vegyél mély lélegzetet és figyeld a jó csí áramlását és válj eggyé az univerzummal!!
Talán akkor sikerül!<#vigyor3>#vigyor3>
Talán akkor sikerül!<#vigyor3>#vigyor3>
Sziasztok!
Ilyen nincs. ha beledöglök sem tudom kinyirni a "dagi"-t..
az jó,hogy speedkill-el ráugrok és beleszúrom a kardot, de a másodiknál ha azonosulok is a monitorral sem látom mikor lesz kék.
Mindig leba**kod a hátáról.
örülök,hogy nektek ez ment...
Ilyen nincs. ha beledöglök sem tudom kinyirni a "dagi"-t..
az jó,hogy speedkill-el ráugrok és beleszúrom a kardot, de a másodiknál ha azonosulok is a monitorral sem látom mikor lesz kék.
Mindig leba**kod a hátáról.
örülök,hogy nektek ez ment...
az utolsó a legjobb sztem 😊
"jaaaj, úgy sajnálooom"
"neee, hagyjál, hagyjál mááá szip-szip"
"jaaaj, úgy sajnálooom"
"neee, hagyjál, hagyjál mááá szip-szip"
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
http://downloads.ubi.com/download.php?id=268
biztos láttátok már, aki még nem, az nézze meg 😉
biztos láttátok már, aki még nem, az nézze meg 😉
boldog karácsonyt mindenkinek!
a 2. titkos hely hol van pontosan? (sajna nemtudok angolul). Az elsõ fõellenség után egybõl, vagy még az arénában?
Hepi xmast mindenkienk
Hello ! Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!! <#wink>#wink><#wink>#wink>
KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!!!!!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Pedig rá lehet érezni könnyen, elég hosszú ideig szoktak lenni a szürke részek, hogy rá tudjál nyomni...
THX,amúgy itt már mindenki kinyomta már?Ja és nekem kb. mennyi van vissza?
Az ikreket h kell megcsinálni vki PLS
legyél türelmes
szerintem tök eccerû
csak türelem kell
szerintem tök eccerû
csak türelem kell
k*b*sz*tt*l elegem van már ezekbõl a "hirtelenbelassít és szürkeleszosztvanfélmásodpercedhogymegnyomdazta kula gombot" jelenetekbõl. Az elsõ fõellenséget már 100x próbáltam megölni, de mindig rosszkor nyomom az egérgombot....
DE AMIKOR AMIKOR FÖLFUTOK A FALON ÉS BELEAKAROK KAPSZKODNI A KÉSDUGOBA AKKOR TUL MAGASAN VAN!!
Ahogy máskor. Állj szenbe a fallal, fuss fel rá, és mielõtt hárafordulva leesne akaszd bele a tört a lyukba!
Csak azt mond meg hogy jusak fel a késkapaszkodoba.<#merges3>#merges3>
Akkor annak mennie kell! Egyébként, onnan majd az üres terasz fele kell menned. Majd onnan futsz át arra a teraszra, ahol az õr áll.
Igen.
Két késbedugós van egymás fölött, és a fölötted lévõ teraszon egy íjász áll?
Nincs ott semi asztal vagy ilyesmi.Egyépként én Xboxon játszok.
Nincs! Ez a jó!
ezt már próbáltam. másik nincs?
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
Kötõjelek nélkül, egybe írd be!
Kötõjelek nélkül, egybe írd be!
mondjon nekem már valaki egy normális serialszámot. voltam már a serials.ws-en, de ami ott van, az nem mûxik. márpedig a progi kéri. a cdmeghajtókat már lehúztam
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
Képet nem tudsz adni?
Fel tudsz futni a falon. Ha még sem akkor kell ott lennie vmi asztalnak v. másnak, amire felállsz és arról futsz fel a falra.
Haho segitene valaki?<#szomoru1>#szomoru1>