13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • RÓÓÓbi
    Így már világos
  • Gebe7636
    neeeem.Kormányozza országát, hadjáratokat indít, de nem hiszi el, hogy a homok örökre eltűnt.
  • Gebe7636
    és hidd el, hogy broafka idejön elolvassa amit írtam és az lesz az első mondata, hogy DE NINCEN IDŐ HOMOKJAA!!!
  • RÓÓÓbi
    Egész nap unatkozik, vagy hogy érted?
  • Gebe7636
    arról, hogy a herceg nem tudja mit kezdjen magával ezek után és Farah meg aggódik, hogy mi lehet a baj a herceggel.Végül a herceg elhatározza, hogy keres egy módot arra, hogy hogyan gyűjthetné össze az ídő homokját újra.
  • RÓÓÓbi
    És ez miről szól majd?
  • Gebe7636
    már le lehet tlteni mobilra mind a 3-at
  • Gebe7636
    ez is csak vázlat
  • RÓÓÓbi
    A végén üldöyni kell a Dark Princét és egy helyen nem ugrik át egy indán
    Na mindegy ez nem fontos Mehetne a mobilba is
  • Gebe7636
    bocs a méretért
  • Gebe7636
    jó.ok, de most csak annyira volt időm.
  • armageddon666
    milyen bug?

Gebe! a borítót a végére kéne hagyni.... egy könyv nem a boritotol jo... az már csak üzleti fogás.
  • Gebe7636
    na. elkezdtem én is egy könyvet.A borítója meg is van.Mindjárt fölnyomom
  • RÓÓÓbi
    Hogy eredeti???
    Nekem is a TTT, De sajna a végén bugos:-(
  • armageddon666
    Nekem is megvan mind3, ebből 1 eredeti, és szerintem is TTT a legjobb.
  • RÓÓÓbi
    Nekem is megvan az összes:-)
  • Doki17
    Én is végigvittem mind1-iket nekem a PoP:TTT tetszett a legjobban
  • armageddon666
    A Sandwraithté változás az nem tényleges átalakulás! a maszk egy uj testet adott neki! tényleg telon megvan nektek a PoP-SoT trilogia? :) nekem meg van és végigvittem őket! csak 'kicsit' más a story mint a gépen...
  • armageddon666
    a harmadik pedig a staff (vizier botja)
  • MazeZee
    na ja de hogyha női karakterrel lennénk és elkezdene menstruálni akkor már nagyon eldurvulna a játék és 18-as lenne :)
  • Gebe7636
    nem olyan lélekig hatoló ötlet, de elmegy
  • MazeZee
    hello itt...sztem olyan 3 részes trilógiát kéne csinálni aminek az egyik részében mondjuk az utolsót végig lehetne vinni 2 szereplővel mondjuk prince megismerkedig a 2. egy jó baráttal (fagy férfi vagy nő)és a 3. részben egymás ellen fordulnak egy valamilyen tárgy(vagy a hollywood kedvelő embereknek egy NŐn) miatt amit mind a ketten meg akarnak szerezni és a végső összecsapás lenne az ami eldöntené befejező 3. részt mind a 2 fél szemszögéből végig lehetne vinni nekem ez teccene...mi a véleményetek?
  • Gebe7636
    ez úgy van, mint a dahakával.Ő a víztől fosik, és mint ahogy észre lehetett venni, a Dark Prince is a vízben változott vissza.
  • tigeroo
    farah sem változott át a SoT-ban, sztem azért mert rajta volt az amulett ( A sot jelével, ami egyfajta artifact lehet) a másik artifact pedig a tőr volt, ami a herceget védte
  • Gebe7636
    de ők közvetlenül érintkeztek a homokkal.A Prince esetében meg először a lánc fertőződött meg.
  • tigeroo
    mért, ha észrevetted mindegyik boss ottvolt kaileena feláldozásánál..
  • Gebe7636
    azért nem változott át homokszörnnyé, mert nem közvetlenül érintkezett az idő homokjával, hanem a láncon át!
  • Gebe7636
    egyszer már homokszörnnyé változott.A homokszellemmé, amikor fölveszi a mask of the wraith-t
  • armageddon666
    tévedésben vagy (vagy én):

SoT-ban a Vezir az a Maharadzsának dolgozik, csak elárulja őt. (mert gondolom 'kedves emberrel' a Vizierre célzol)
    aztán
    Herceg pont azért nem változott át teljesen mert:
    alternativák:
    időben elkapta a tőrt igy csak részlegesen változott át,
    sokat volt együtt már a homokkal,
    vagy éppen a császárnővel (Kaileena)

Senki nem tudja hogy pontosan miért nem változott Prince homokszörnnyé! még DarkPrince se! (legalábbis én igy állapitottam meg)

sztem dahaka (és dark prince) zaért nem birja a vizet mert a viz elmossa a homokot. Dahaka egyengeti az idővonalat ami ugy az idő homokjával szoros kapcsolatban van. szal ő is 'homokos'. DarkPrince meg ugye...
  • tigeroo
    jah szal mint már leírtam az "idővonal" elkezdené dobálni, mintha egy kutya okádná felfele a lenyelt csontot:)

és váltogatná az idősíkokat + túl kell élnie a helyszíneket ahova kerül..

lennénk WW+SoT pályákon, figyelmeztetnénk magunkat,jeleket hagynánk magunk után ott, ahol tudjuk hogy meg fog fordulni a multbéli énünk stb:)

vagy mifasza lenne már, ha hirtelen a SoT-ba kerülnél, és együtt gyaknánk a fiatal herceggel a homokszörnyeket :)!
  • Prof William
    Ja még valami nem csoda hoyg szegéyn hercegetmegfertőzia homok.

Nézzük... Sopiler annak aki nem játszott a játékokkal.

SoT: Kiengedi a homokot és végig hasznűlja. Néha még bele is áll ugye...

WW: A melkasűán van a medál. Kalinea utan terdig gázol a homokban. Dahaka is elkapja párszor. A végén bele is nyúl. A maszk. +a Végén le is fekszik az Időhomokkal. (Kalinnea) Erősen homokozott a hölgyemény a végén. :)

TT: No commen.

Én azon csodálkozom hogy már hamarabb nem változott át. Ha nem is Dark Prince-vé de valami homoklénnyé...
  • Prof William
    A hgerceg felébred és kiderülhogy álmodta az egészet. Az apja keltegeti épp. Keljél fel fiam! Ma megyünk megostromolni a Maharadzsa palotáját! Nézd! Ez a kedves ember segít nekünk!

Vagy...

Alternatív ending a TT-hoz. A herceg az idő tőrével visszapörgeti az időt hogy az egész Prince trilógia meg sem töténik. Csak sajna a homok kifogyik és pont ott ál meg a visszatekerés amikor már épp 1 másodperce kiengedte az idő homokját az SOT elején. (elképzelem mit káromkodna a Prince erre. :))
  • armageddon666
    olvass vissza... (minden eredetinek ua a kodja. majdnem mindnek)
  • Skyll
    Szijjasztok!

Letöltöttem egy 3CD -s verziót (PoP3)
    Kér valamilyen disc key -t deeee...
    Akinek van eredeti játéka, ééés a dobozon rajta van a serial, vagy mi a tököm, vaaagy, ha valaki tudna egy jó kódot, akkor... egy életre az adósa lennék!
  • SNAKE01
    jó ötleteket mondotok!
  • tigeroo
    nah, amilyen találékonyak vagyunk, összeüthetnénk valami alapszicsuésönt az ubisoftnak:))

de komolyan: amikor bejelentették a WW-t el sem tudtuk képzelni hogy "mi , hogy, miért" hisz befejeződött a SoT..erre olyan csavarokkal tértek vissza a WW-vel hogy..:) (a maszkos dolog, blade dancer elől megvéded magad homokrémként stb)
  • tigeroo
    sztem meg az lenne a fasza hogy: amikor először alakulunk át dark princévé, a herceg megkérdezi hogy miért alakultunk át..a sötét énje erre azt mondja hogy megfertőzödött vagy a tőr , vagy a homokkal eltöltött sok idő miatt..

sztem meg lehetne oldani hogy a herceget felemészti a homok, és ugrándozni kezdene az időben.. valami sliders + the kid ( a kölyök, a bruce willis-es film..) keveréke lehetne..a végén találkozna a gyerek princével, és megmondaná neki hogy sohase nyissa ki az idő homokját..aztán a "mindent megélt" prince elveszne az időben, a kölyök meg lassan felnőne a "jótanáccsal"
  • Gebe7636
    ezt úgy találtam a neten, de lehet hogy van egy ilyen Igen Spesöl edisön
  • Gebe7636
    na ja.
    mint a san andreasban.megvív egy forró kávéra és te meg nyomod neki a kombókat.
  • Prof William
    Ez ugye csak fake? Vagy tényleg lett egy ilyen SP? Mekkora lenne már! :)