13392
-
moon21 #8747 aha :D -
#8746 Na akkor holnap végre én is nekikezdek! Jó játék? -
#8745 Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.DVD-RELOADED
VÉGRE ITT A CRACKED VERZSÖN!! -
#8744 jah, és addig is aki játszani akar vele, az vegye meg, és mint majdnem minden játék, ennek is előbb utóbb lejár a szavatossági ideje
tegnap a rövid gatya volt a divat, ma a hosszú, holnap a térdalá érős
szal lehet hogy holnaptól már loser lesz az aki popozik :P
szal végülis mondhatjuk hogy logika az van benne -
moon21 #8743 mert ha nem lenne rajta semmilyen másolásvédelem, akkor egy sima CD Copy-val le tudná mindenki másolni a CD-t/DVD-t.
igy meg visszaszoritják az illegális terjesztést bizonyos határig. -
#8742 én egyetlen dolgot nem értek. a fejlesztők minek látják el a terméküket másolásvédelemmel, meg minden ilyen safedisc-kel, securom-mal, meg starforce-szal, ha úgy is tudják, hogy egyszer feltörik őket? Szerintem ez tiszta logikátlanság. -
#8741 aham akkor less át a WW topic ba és a képeimet lesd meg köszke :) de ha nem akarod akkor ide is berakhatom őket... monnyuk én csak játszottam :D -
blur55 #8740 ez az sfnightmare feltelepitett nekem egy file-t, sajnos nem tudom a nevét, és azt sem hogy hová tette fel, de le szeretném törölni, mert a dvd olvasómat vissza szeretném dugni, de a bios nem látja, nem tudom mi történt vele, szóval valaki meg tudná mondani, hogy hol találom meg ezt a file-t?
kösz -
Thufirhawat #8739 Bocs, egy kicsit részeg is vagyok. Vessen meg, aki akar. De ma így jött össze. Normálisan nem írkálok ilyen hülyeségeket :) -
Thufirhawat #8738 Sirjá' vazze. Szomorú dolog.
A köv hsz viszont életképesebb :D. És félreértés ne essék, az eslső sor nem neked szól, hanem azoknak, akik képtelenek megtalálni a FAQ-t.
Neked jó játékot, és isten a tanúja (nem mintha hinnék ilyesmiben), ritkán látni ilyesmit a mai internetes társadalomban. Mármint, hogy valaki megtalálja a faqt. És ezt most minden cinizmusomat félretéve mondom.
Ja, a pop-s hasonmásversenyen egyébként meg én lennék a befutó :D. Egyrészt ki is vagyok varrva, másrészt a hajam is... err.... jóval hosszabb, ráadásul lelkileg is megtépázott annyira a testemet körülölelő világ (nem óhajtok ilyenkor szokványos nyafogós versengésbe belemenni), hogy akaratlanul is eszembe jutott valami mód keresése (ami irreális persze), ami által megváltoztatható. -
#8737 igenm de ez a folyamatosan pro és kontra kérdésektől mászok a falra ésé wááááá -
#8736 ezt már én is leírtam de mindegy -
#8735 Húúú bazdmeg szoli ne idegelj faszom!!!!!!! a Média Center egy számítógép fajta a Windows adta ki mint a munka asztalt!!!!!!! Nem bírt a játékkal mert voltak ikon problémák és ezért adták ki azt a Pach-et és az a tegépeden semmit nem ér... -
#8734 jól van tudom, de mindegy -
#8733 deja vu... kb 50 hszel ezelőtt letárgyaltuk ezt... -
#8732 akkor nem szóltam semmit, mert nekem nem media centerem van, és ha nincs nem lehet kipróbálni -
moon21 #8731 gyakorlatilag te szart sem érsz vele, mert az csak Media Center-hez van, és csak icon-javitást meg iylenekt csinál, magában a játékban SEMMI hibát nem eszközöl/modosit!!!! -
#8730 jó tom, de akkor is csak egy patch, nem? -
#8729 már ezt is írtuk neki de ezt sem fogta fel -
moon21 #8728 de az nem egy nagy patch, csak egy hotfix és csak a Media Center Edition-höz -
#8727 ja bocs itt nézem a faq-t
:P
-
#8726 nekem nem megy a PoP feltelepítem, minden ok, de nem indul el most mit csináljak???? -
#8725 jha meg van egy windows media center patch (ez olyan mint az XP, meg 98), ha minden igaz akkor megkönnyült :D -
#8724 aha, de hallottam ilyen progiról, de már mindegy, lehet hogy meglesz a CD-s verzió, nagyon remélem, mert azt is ki akarom próbálni;) -
moon21 #8723 egyébként rohadtul nincs dátumhoz kötve a feltörés!!!!!!!
az szokta megkönnyiteni, hogyha kiadnak hozzá patch-et, mert akkor gyengül a védelem.
és tényleg nincs DVD-darabolo progi. érdekes lenne, hogyha a Ubisoft által megirt DVD-s játékot egy kis szar progi át tudná irni 3CD-sre a játék telepitőjével együtt.
amit láttál gamet DVD-ben és CD-s ben is, az 2 formátumban jelent meg, mert gondoltál a készitpk, hogy nem mindenkinek van DVD-reader-je. -
#8722 Jha, akkor már értem -
#8721 nem lehet megcsinálni! DE NE NYAFOGJÁL MÁR! UTÓBBI 10HSZED NEM ÁLL MÁSBÓL MINT: JAJJ SF MIÉRT TTTRE MEG SOK HULYE JÁTÉKON NINCS.... SF OLYAN HOGY NEM LEHET KIJÁCCANI! ÉS EZT NEM FOGJÁK MEGOLDANI MERT TTT AZ UTOLSO STARFORCES VÉDELMŰ JÁTÉK! (ubisoftnál legalábbis) A CDST NEM AZÉRT LEHET KIIRNI MERT CDNYI MÉRETE VAN HANEM MERT MÁS A VÉDELMI FÁJL RAJTA!!!!!! -
#8720 hali!nem tudom láttátok e már rég nem jártam itt,de megszületett a prince of persia úgymond tovább fejlesztett és másnéven futó folytatása!az Assassin's creed nevet kapta!nagyon jónak ígérkezik de sajna egyenlőre csak ps3 exklúzív de talán lessz pc-re is!itt a hivatalos site és egy trailer róla,KATT! -
#8719 de figyelj már a heroes 5-ön pedig safedisc van, azt meg könnyen lehet emulálni, és az sem hülye játék. Csak pont a TTT-re bírtak SF-et rakni, meg a splinter cell-re
De ha valaki tud egy DVD-daraboló progit (amivel fel lehet darabolni, úgy, hogy CD-re is fel lehessen írni), akkor szóljon már. Mert akkor így meg lehetne csinálni a kiírásos módszert -
MrAndree #8718 Azért mert a "hülye" játékok nem starforce védelemmel jelennek meg. -
#8717 nem toom most úgy tolom hoigy nem szedem fel az élet növelőket....
a SoT-ot már végig csináltam így
-
#8716 és valahogyan meg kellene szerezni a CD-s verziót -
#8715 ajaj
akkor a crack nagyon későn lesz kész, bezzeg az ilyen hülye játékoknak hamar megbírják csinálni. megvan olyan, hogy valamelyik játék még meg sem jelent, de már van crack hozzá, ezu olyan bosszantó -
el bruja #8714 Hát kb. 2005 márciusában jelenhetett meg, a crack pedig talán alig 1 hónapja... vagy vmi ilyesmi... -
#8713 és a splinter cell chaos theory mikor jelent meg? mikor lett hozzá crack? MErt ebből meglehet nézni hány hónap alatt lesz kész a TTT-hez is.
A dátumokat írjátok le please -
#8712 ugye a cd-és verziónál az SFCloneCD-t kell leszedni, mert láttam egy olyan torrentet aminek nem ez a neve de 3CD-s és és tele van ilyen hülye filékkel -
Zed11 #8711 Hello. Valaki tudna segíteni hogy a piacnál hogy kell tovább menni -
#8710 jah :D legnehezebbek az ikrek... de Viziernél nemtom miért de mindig lesebződöm mostanság fele életemre :S pedig még régebben mindig ilyen 2mm-t sebződtem... -
#8709 szerintem a vizírt nagyon könnyű kinyírni, amikor kinyírtam elig egy fél centi ment le az életemből ;) és normálon nyírtam ki -
#8708 Figyu kora reggel ess neki...Nekem bejött ;)))