Prince of Persia: The Two Thrones
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
1 kis segítséget kérnék ahhoz a részhez amikor a szobrot kell el vinni a gádzsóhoz hogy kiszabaduljan.
Szóval, valaki leírna nekem itt hogy merre kell és mikor aktiválni a fogaskerekeket hogy oda vigyem a gádzsóhoz?
PL.: kétszer balra 1 jobra forgatás utána elõre.
Szóval így!<#beka3>#beka3><#dumcsi>#dumcsi><#conf>#conf><#help>#help>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De gázok vagytok 😄
Csak én vittem szinte mindegyik rész végig legalább (darabonként) 8 szor?
Vagy ti nem vagytok ennyire fanatikusak?...<#wow2>#wow2>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/
Az ötvözés és remek új harcrandszer+élvezetes videók az T2T.
Az elsõ rész a többi részektõl eltérõ szép grafika+hangulat a tõr miatt a SoT.
Nekem ez a sorrend: Warrior Within, Sands of Time, The Two Thrones
(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue
SOT 1x
WW 1x
T2T 2x
Ez alapján dönteni még korai. Asszem még párszor kéne végig vinni õket és meghozom a végsõ ítéletet.
Fákjúal!
az ellenség felé:
space + klikk + klikk
space + klikk + e
space + e + klikk
meg ilyenek
http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/
Mondjuk a lift egy kicseszés a SoT-ban, a WW-ben Kaileena a kicseszés, a T2T-ben meg az ikrek 😊
Mondjuk buli volt, mikor nincs homokod a liftben és farah mögött áll egy homoxörny (az uccsó) és már csak le kéne ütni+beleszúrni a tõrt és ez az idióta Farah elém ugrik fignyiegyütésesélettel és belehal XD Akkor de pipa voltam....
a WW-ben jók voltak, ott tényleg kellettek, de a SoT szerintem tökéletes, nekem az tetszik a legjobban!
Hol lehet végigjátszást elolvasni milyen honlapon?
Lehetõleg magyar honlap!<#gonosz1>#gonosz1>
Najó azt ne, mert leszedi a fejem
_______________________________________________________________________________<#felkialtas>#felkialtas><#eplus2>#eplus2><#gonosz2>#gonosz2><#wow1>#wow1><#zavart2>#zavart2><#ravasz1>#ravasz1>
WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]
Fákjúal!
<#taps>#taps>***Applaud***<#taps>#taps>
pattogatott kukoricát a kézbe:
bal sarokban, a félelmetes, a dühöngõ, a kemény: SHADOWEYES7
és a jobb sarokban: a rettenetes, a brutális, az eget rengetõ: DZSITI
(DINGGGG) Round1
GOOOO
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Már idegesít ez a sok Klompa kérdés... Fõleg, hogy elárasztanak E-mailekkel ezügyben...
Sziasztok!
A számítógépes princ of .... ban az (E) billentyû mi? A speedkill, vagy az ugratás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi, mit csinál ha megnyomod?
A számítógéper prince of persia the two thronesba az e billentyû mi? A speedkill, vagy az ugtás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi?
mindig kivárod amikor elszürkül, nem nyomsz elõtte semmit, meg utána semmit, csak akkor amikor elszürkül mindig nyomsz egyet, annyi az egész.
Nézd meg az elõzõ kérsésemet!