Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cápafogxy
Nincs szöveg a videóban. Szal csak nézni kell és meglátod mit kell csinálni.

SHADOWEYES7
Valami magyar?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Cápafogxy
SHADOWEYES7
Sziasztok!
1 kis segítséget kérnék ahhoz a részhez amikor a szobrot kell el vinni a gádzsóhoz hogy kiszabaduljan.
Szóval, valaki leírna nekem itt hogy merre kell és mikor aktiválni a fogaskerekeket hogy oda vigyem a gádzsóhoz?
PL.: kétszer balra 1 jobra forgatás utána elõre.
Szóval így!<#beka3><#dumcsi><#conf><#help>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

koosadam
Lol hát 14x biztosan nem vittem végig egyiket sem talán az összeset együttvéve 😊

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Looooser
Diklol!van amelyekiet én is többször vittem végig Pölö: WW 14szer asszem de a 12.edik óta nem számolom

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Broafka
vagy csak mi többször vittük végig, és csak szimplán nem dicsekszünk vele 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Looooser
LOOOOOOL
De gázok vagytok 😄
Csak én vittem szinte mindegyik rész végig legalább (darabonként) 8 szor?
Vagy ti nem vagytok ennyire fanatikusak?...<#wow2>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

szoli91
Ezek nem olyan kombók, amivel hamar lehet homokot szerezni? És koosadam sztem mindegyiknek nagyon jó grafikája van. A The Two Thrones-sal még nem jáccottam, sztem ugyanaz a harcrendszer van mint a Warrior Withinben, lehet, hogy van benne néhány új mozdulat pl. a speed kill. Nekem is ugyanaz a sorrend csak a TTT-t nem tom hova tenni, mert azzal még nem jáccottam.

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

koosadam
A változatosság és extra újítás az WW.
Az ötvözés és remek új harcrandszer+élvezetes videók az T2T.
Az elsõ rész a többi részektõl eltérõ szép grafika+hangulat a tõr miatt a SoT.

Nekem ez a sorrend: Warrior Within, Sands of Time, The Two Thrones

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

ffxi
Még mindig nemtom melyik a nyerõ. Eddig:

SOT 1x

WW 1x

T2T 2x

Ez alapján dönteni még korai. Asszem még párszor kéne végig vinni õket és meghozom a végsõ ítéletet.

Fákjúal!

Broafka
hát most ne olyan kombókra gondolj hogy kézen állva forgás meg ilyenek, hanem mondjuk:
az ellenség felé:
space + klikk + klikk
space + klikk + e
space + e + klikk

meg ilyenek

szoli91
Nekem a Warrior Within az ász mindhárom közül. Nálam a WW 100%! Igaz még nem vittem végig. A Two Thronessal még nem jáccottam😄 Tényleg, és a SoT-ban milyen kombók vannak? Leírhatnád!

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

koosadam
Épp ma mondtam, hogy kipróbálom a liftes rész, de annyira belendültem, hogy onnantól kezdve inkább megcsináltam az egészet 😄
Mondjuk a lift egy kicseszés a SoT-ban, a WW-ben Kaileena a kicseszés, a T2T-ben meg az ikrek 😊
Mondjuk buli volt, mikor nincs homokod a liftben és farah mögött áll egy homoxörny (az uccsó) és már csak le kéne ütni+beleszúrni a tõrt és ez az idióta Farah elém ugrik fignyiegyütésesélettel és belehal XD Akkor de pipa voltam....

Broafka
nekem a Sot a kedvencem a 3 közül, és szerintem éppen elég kombó van benne, nekem nem kellenek azok a megakombó baromságok...
a WW-ben jók voltak, ott tényleg kellettek, de a SoT szerintem tökéletes, nekem az tetszik a legjobban!

SHADOWEYES7
De át tudtam rár jutni a dagin, tényleg könnyû volt!<#gonosz1>

SHADOWEYES7
OK, kössz.
Hol lehet végigjátszást elolvasni milyen honlapon?
Lehetõleg magyar honlap!<#gonosz1>

koosadam
nem fogja csak idõközönként átalakul "fekává". A dagi a legkönyebb nem egy nagy kunszt olvass el egy végigjáccást vagy írj GT-nek privit<#eplus2>
Najó azt ne, mert leszedi a fejem

SHADOWEYES7
Nos hallgatom az érdekfeszítõ válaszokat!

SHADOWEYES7
Boccs fél fej trágya, nem tudtam végig jutni a dagin az arénában, felspanolt, szóval boccs. Na, amikor a herceg átváltozik fekává, és amikor visszaváltozik a kezén tovább terjed az a sárga izé, milessz akkor ha beborítja az egész testét?
_______________________________________________________________________________<#felkialtas><#eplus2><#gonosz2><#wow1><#zavart2><#ravasz1>

fhsasa
Üdv skacok. Olyan problémám adódott, hogy kiába húztam ki a cd/dvd romot, nem indult el a játék, pedig a serialt is jól írtam be... és 1-2 embert már megkérdeztem, ötletük sincs, hogy mi lehet a gond. Valaki esetleg tudna segíteni?

WWW.FIFAHUNGARY.HU || WWW.FIFAHUNGARY.COM || FORUM.FIFAHUNGARY.COM [ Magyarország legnagyobb futball játékokkal foglalkozó oldala ]

koosadam
Hááát mivel a T2T a WW+SoT tehát nincsen benne kevesebb kombó haneem pont ugyanannyi van😊

ffxi
Most vittem végig WW-t easy-n(3hete pedig SOT) és azonnal neki álltam TTT-hoz és rájöttem, h harcrend.-ben a WW jobb, SOT-t nem is beszélve(förtelmes). TTT-ben több ütés kapok be és qrva nehezen lehet blokkolva visszaütni. De lehet, mert még nem szoktam meg TTT-t, pedig december óta nem jáccottam vele. Igaz hard-on vok<#whatever>

Fákjúal!

ronihun
LoL!ÁLLJ ÁT a SÖTÉT OLDALRA!<#nyes><#gonosz2>

...

Broafka
hát nem is tudom, mennék, de olyan nehéz, jaj istenem 😄

koosadam
Köszönöm mindig is éreztem magamban, hogy egy belsõ erõ szólít: "SPYKER TEDD AMIT A SZÍVED PARANCSOL!!!" Én tettem és sikeres lett! Broafka te csak az az ember vagy aki ezt csodálja! ÁLLJ AZ ÉN OLDALAMRA ÉS NE OFFOLJ!!<#vigyor><#nevetes1><#idiota>

<#taps>***Applaud***<#taps>

Ez jó 😊

Broafka
húha, hallod, ez aztán a sikeres figyelem elterelõ, téma váltó manõver 😄

Broafka
hát mindenesetre érdekes bunyónak nézünk elibe emberek 😊
pattogatott kukoricát a kézbe:

bal sarokban, a félelmetes, a dühöngõ, a kemény: SHADOWEYES7
és a jobb sarokban: a rettenetes, a brutális, az eget rengetõ: DZSITI

(DINGGGG) Round1
GOOOO

koosadam
NAJÓ OFF-NAK VÉGE! Inkább arról beszéljünk, hogy ma elkezdtem nyomni hardon a T2T-t már megvan easy+normal (tudom, hogy nem nagy érdem) és mikor átalakultam Sötét Herceggé meghaltam 4 homoxörny miatt O.O 1perces néma gyászt pls

Erre csak azt tudom mondani, hogy: LOL! De ha jobban tudod, akkor válaszolj neki te!

Broafka
ez amúgy most kinek ment?

ronihun
<#idiota><#banplz>Értelem a tetõfokon!

...

Black Hawk
csak hülye és kész.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

koosadam
Haha õserdei bunyó mi? Kreativitás a tetõfokon õ kérdezett GT meg felelt. Egyéb probléma?

SHADOWEYES7
Figyu MR fél fej trágya nyugodtan békén hagyhatod Big Oglit, Különdben húzz haza a speedkilles anyádba. Mert mindjárt én mutatok rajtad 1 speedkillt, OK?<#eplus2><#violent><#boxer><#mf1><#mf2><#mf3><#ejnye1>

Ja... Talán a következõnél, ha jön...

Black Hawk
Akkor is. Én csak egy jól bevált billentyû kombinációt alkalmazok ctrl+c és ctrl+v.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nah, azért nem sok jön 😄 1 vagy 2/hónap... De általában csak ennyit mondok rájuk:"Kezd újra az egészet" VAGY "Végigjátszás"

Black Hawk
hahaha megszívtad.

Én inkább azt mondom, hogy kezd elölrõl a játékot, és nézd meg, hogy hogyan kell Speed Kill-ezni... A lényege: Türelem

Már idegesít ez a sok Klompa kérdés... Fõleg, hogy elárasztanak E-mailekkel ezügyben...

Mert nekem leírtak 1 tök jó leírást 1 küldetéshez csak nekem ps2-õn van meg és csak a gombot írták le, és nem tudom hogy mit csinál. tudjátok nekem az analógomon csak fe,le,bal,jobb van meg X,kör, négyzet, és háromszög STB...

Na ezt elb....tam
Sziasztok!
A számítógépes princ of .... ban az (E) billentyû mi? A speedkill, vagy az ugratás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi, mit csinál ha megnyomod?

Sziasztok!
A számítógéper prince of persia the two thronesba az e billentyû mi? A speedkill, vagy az ugtás? Ja és az egér bal oldali gombja az mi?

Mi a stájsz?<#violent><#violent>
nf1
<#wilting>

Valaki tud olyan webhelyet ahol a prince of persia the two thrones magyarul van és mindent leírnak róla fegyverek küldetések ilyesi????????????

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕSSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZ<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

csak egyszer kell megnyomni a döfést.
mindig kivárod amikor elszürkül, nem nyomsz elõtte semmit, meg utána semmit, csak akkor amikor elszürkül mindig nyomsz egyet, annyi az egész.

Na szia 19920000.
Nézd meg az elõzõ kérsésemet!