13392
-
hitch #8787 mikor?
és hol lehet ezt megnézni??? -
scheri #8786 Ha jól ovastam akkor Reloaded ezt is feltörte. -
#8785 én azt kötve hiszem. Én is vinyóról tettem fel a játékot és mégis kellett meghajtó lehúzás (sajnos) -
hitch #8784 Pár Nap és lesz crack.Lásd példa Splinter Cell 3,King Kong.:D:D:D -
#8783 Mi vagyunk a kiválasztottak. :) -
heystumafly #8782 mer 2meghajtóm van,és ha az eggyik elszakad attól a m,ásik megy, nem de? -
heystumafly #8781 és ha elszakad lehet újat venni?
-
#8780 hát igen. van ilyen akiknek nem kell lehuzni és ugy is megy. és ez nem is konfigfuggo mert az itt forumon levo kb. 5 ilyen embernek (akinek nem eredeti és lehuzas élkul meg nem kiirva hanem vinyorol) nincs tul nagy hasonloság a configok között... -
#8779 Én vinyóról raktam fel a gémet,a kódot - -el írtzam be 1 virt. meghajtó volt,abb a kélp és műxött semmit se húztam le.És jó játék volt.Naon. -
#8778 akkor próbáld meg nwe a tápot lehúzni hanem a PATA (széles szürke) kábelt csak azt ovatosan mert ha elszakad benne egy szál megszoptad! -
heystumafly #8777 hello
kihúztam a meghajtó táőkábeljét,de nem megy és kéri a CD-z.
Múltkor még jóvolt. Ilyenkor mitcsináljak? -
moon21 #8776 azok gondolom be vannak tömöritve. -
#8775 ugen tudom, de vannak olyan torrentek amik csak 1.5 GB-osak -
moon21 #8774 pedig annyi. mert feltelepitve sem több, mint a tömöritett image. -
#8773 :O A védelem 3 GB? ezt nem hiszem el. -
moon21 #8772 ugy, hogy másfél GB a játék, a többi a védelem, és a védelmet lehet csomagolni helymegtakaritással. -
#8771 OK. Probléma megoldva. De hogy lehet 4 Gb-t másfélre tömöríteni? -
#8770 Néztem már egy csomó oldalon POP torrentet, de mindegyik 1.66 Gb, és ha letöltöm, akkor damaged a file, és az .nfo ba csak ilyen kis téglalapok vannak. Van egyáltalán normális torrent? -
#8769 lehet, de mikorra fog a játék lecsökkeni 2490 FT-ra? Mert úgy tom, hogy a WW olyan fél év alatt lement annyira, de nem biztos -
#8768 Gyerekek tisztázzunk vmit.. a torrenteken tényleg van RELOADED-es szöveg de hülyeség nem működik.. lehet gyogyi azthitte hogy működő képes amikor elkezdte letölteni és kapva kapott az alkalmon hogy leírja nekünk.. ebből láccik hogy nem figyeli rendesen a fórumot... -
#8767 akkor addig meg ne szenvedj a crackel... -
#8766 ha lecsökken 2490 forintra (mint a WW meg a SoT) Akkor szerintem megfogom venni. -
#8765 najó ilyen durva azért nem vagyok, az előző hsz-t tekintsétek úgy hogy nincs ott -
#8764 Vagy látta hogy itt szenvedtek és átlehet baszni és kapott az alkalmon tehát átbaszott... max 12E Ft... miért nem lehet megvenni? ahelyett hogy itt baszakodtok a crackel meg minden elmehjetnétek boltba és megvehetnétek. nem veszek meg minden játékot (pl. Single gémből csak az eredeti ami nincs crackesen... HL sorozat.) csak multisokat meg amiket nem lehet feltörni és jáccanék vele. utóbbi: PoPTTT -
#8763 JAH! -
#8762 az, hogy sült volna ki a szeme, amikor leírta -
barni44 #8761 Én sem találtam egyenlőre még semmit. Úgynézki átverés volt az egész. -
#8760 sajnos én is, mert mondom utána néztem a gugliban és nem talált semmit. meg megnéztem pár torrent oldalt, de ott sem volt semmi -
#8759 Hát nemtom. Vagy ilyen hülye vagy tényleg létezik.
(Az első variációra gyanakszom sajnos) -
#8758 semmi info. de szerinted mért kellett hazudni hogy megvan? -
#8757 Na semmi info?
Akkor ezt bebuktuk!! -
#8756 jha a google-ben is utána néztem és semmi. de akkor miért kellett hazudnia? -
#8755 Azért az nforce fóruma szerintem elégé gyors és jól informált de semmi mondom. -
#8754 nforce fórumán még se híre se hamva ... -
#8753 én nem, már nem tom hányadik hónapban járunk, szal szerintem ez igaz lesz, de mért nem írta le hogy honnan lehet leszedni -
#8752 Én egyenlőre kamut szimatolok mert eddig sehol semmi infot róla! -
#8751 honnan lehet leszedni????????????? Nekem kell kell kell kell kell kell!!!!!!!! -
#8750 mibe hogy ez sem működik, mint az összes többi reloaded sem :) -
Prof William #8749 No de működik is? -
#8748 Mi az hogy, vétek kihagyni!