Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoli91
Mert nekem egyszerûn nem megy! Letiltom a meghajtót és akkor se, valami nem jó az tuti biztos

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

szoli91
És hoyg kell trükközni a disk checkingnél?

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

armageddon666
kerüld el a sziklát.... ha ikreken tuljutottál akkor ennek is mennie kéne...

@

SHADOWEYES7
Ja és a szárnyas maharadzsa gádzsót hogy kell legyõzni mindig amikor forognak a sziklák és lövöldözik akkor vagy eltalál vagy belémbasz.....ódik 1 szikla. szóval hogy?<#rinya><#ejnye1><#gonosz2><#vigyor5><#heureka><#help>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
És valaki tudna nekem mondani pár kódot a játékhoz ps2-re?
A swordos kódokat tudom csak pl örök élet örök sand tank ilyesmi?

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Looooser
Nekem tök oké ez a huzogatás ha már másoltan van meg... sznvedjek csak a játékkal...
ja nézelõdtem a hivatalos honlapon a fanartok közt és ezt találtam:

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

koschwarz
ismétlem én nem húzogattam semmit, eccerûen a deamon legújabb változatát használtam. kicsit trükközni kellett a disc checking-nél, de ennyi <#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem tudom mit szórakoztok a játék elindításával, aki játszani akkor annak kompromisszumokat kell kötnie! Nekem így ment : 2 XP van a gépen (elsõ a játéknak, másik a progiknak) kapcsolóval megszakítottam a DVD író tápját Daemoon 403 van fent az ilyen játékoknak (TRD3,King Kong, PoP3, World Racing 2), és fent van még az Alcohol kb.15 játéknak (FEAR,NFSMW,NFSU2,POP2,stb..) és tökéletesen mûködik. Ha például írni akarok valamit akkor kikapcs. a gép kapcsoló átkapcs. és már mehet, ha játszani akkor ua.

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

koschwarz
egyébként nem tudom, ti milyen "verzióval" toltátok, de nekem olyan volt, amivel nem kellett kábelt huzogatni

mumus! ikrek: ütni kell a kardost. megsebezni nem tudod, de addig a baltás nekiindul egy jó nagy csapásnak. ezt mindig külön látod majd, mert megváltozik a kameranézet. el kell gurulni a csapás elõl, a baltás baltája beleáll a földbe, amíg kihúzza, addig jó pár csapást bevihetsz neki. közben persze vigyázni kell a kardossal is. mikor a baltást eléggé lesebzted, akkor engedni fogja a SK-t, amivel mindkettõt sebezni fogod. innentõl kezdve ugyanez a menet, amíg nem gyõzöl. idõlassítást inkább az elrontott SK-ra kell tartogatni, bár esetleg a harcban is jó lehet, csak sajna az elsõ ütéssel vége van a lassításnak.

koosadam
Nem gondoltam csak vannak akik igen pl egyszer én is leszedtem egyet. Meg is szívtam, mert mindig bekapcsolódott a játékban (SoT). Nem akartam használni csak annyiból állt, hogy végtelen ideig futhattam a falon 😄 Egy idõ után idegesítõ lett és nem tudtam mi okozza...

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Looooser
akkor nállam se ismeri fel egy gyors restart oszt csuma

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

én is huztam ki már a meghajtokat menet közbe (szinte mindig ugy csinálom)😄D
volt amikor menet közbe dugtam vissza de akkor a gép nem ismrte fel a meghajtot😄D

Looooser
amikor elõször toltam hardon 5ödikre sikerült megölni õket... mindig elfogyott a homok vagyaz élet :$
És nem használok semmilyen progit! gusztustalanok akik igen

koosadam
Nah igen, de az, hogy az ikrek könnyû hardon... Azért kíváncsi lennék, hogy hanyadikra toltad le õket és, hogy használtál-e valamilyen progit? Nem kell rosszra gondolni csak érdeklõdöm

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

Looooser
annak hogy ügyi vagyok + hogy Kibaxott nagy az egó 😄 és mint írtam lejjebb nem egyszer játszottam végig a gamot 😛

ffxi

Fákjúal!

koosadam
Igen? Nah és ezt a sikert/beképzeltséget minek lehet köszönni?

Looooser
nem toom hardon is egyszerû az ikrek... ízin meg óhh hanyagoljuk 😄
Nem tom mi bajotok a kábel huzogatással... nekem le van szedve a gép oldala ha eszembe jut hogy gémelni kéne leállítom kíhúzom oszt tolom miután bekapcsolom.... van amikor még kikapcsolni sem kapcsolom 😄 Dik egyszer majd úgy mevág az áram.... boldogan halok majd meg... rátok gondolok meg arra a sok ratyira aki hónapok óta nem tudja beindítani a gépet... meg arra hogy oltogatni milyen jó is õket... ohh szép halálom lesz

Vinsanity15
sziasztok.gondoltam írok hátha valaki még foglalkozik a játék nehézkes elindításával.a minap kezembe vettem egy pr0st0p nevû progit.az volt mellé irva hogy csak a securomon meg a safediscen segít,de tévedtem.lám csodát elindult a pop.ugyhogy mindenkinek ajánlom hogy próbálja ki vele.nekem bevállt és ez komoly ,elõször én sem akartam elhinni

Vinsanity is back!!

Broafka
hát, tûzcsap van a közelben?
de hallod, ha mondjuk egy pohár vizet ráöntesz a monitorra az is megteszi 😛

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

szoli91
és FFXI a amit leírtál menetet azt követtem de nem jó.

szoli91
FFXI én letiltom a meghajtómat egy démonos virtuális meghajtóm van. de amikor letiltoma feizikai meghajtót, nem írja ki hogy indítsam újra a rendszert. utéána újraindítom bemountolom, kiírja hogy helyezze be lemezt egy másik meghajtóba azután próbálja újra.

koosadam
Mindig a kardosat üsd. 2-3 ütés után a baltás mögéd jön. Ekkor gurulj el onnan majd püföld a Baltásat, mert az most le van fegyverezve. Akkor ezt még 1x eljátszod majd tudsz csinálni egy speed killt. Normálon 2x kell ezeket megtenni és nyert ügyed van

armageddon666
én is elakadtam ott 😄 (Normalon...) Easyn könnyû nagyon... Csak a kardost usd azt gurulj mikor baltás csap majd csapd baltás és vigyázz kardos ne találjon! ezt 2* majd SK aztán megint elõbit 2* majd SK... ha jol emléxem XD

@

Sziasztok.
Az ikrekkel szarozok éppen és már fel akartam gyújtani a monitort szóval ha tudtok valami tuti taktikát azt megoszthatnátok.
Black Hawk
😄 Ez a legnagyobb amit eddig olvastam

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Fogy egy ollót és elvágod a kábelt <#eplus2> akkor nem kell kihuzni <#banplz>

@

koschwarz
<#shakehead><#rinya>minek kezd neki az ilyen, nem is értem...

koosadam
egy mondat az egész neki és azok akiknek klompa legyõzse nagy szám örömmel teljesítik: "Pls adjatok egy full mentést amin rajta van a teljes játék!" És adnak neki ennyi

koschwarz
mennyire jó is ez a sorozat...<#szeret>

én azt nem értem, hogy aki eljut az elsõ behemót bossig, az hogyhogy még nem vágja a speedkillt????

mondjuk klompa tényleg nehéz olyan szempontból, hogy elõször nem tudja az ember, hogy milyen ütemben jönnek a tõrvillanások, mivel a sima ellenfeleknél megvan a speedkill saját ritumusa, klompánál meg csak néztem, hogy most mi lesz, aztán elfelejtettem nyomni a gombot<#idiota> a többinél ezek után meg már szinte semmi gond nem volt a speedkillel. egyedül az ikreknél volt gáz, mire megengedte egyáltalán a speedkillezést...azzal szenvedtem, de pl. a viziert a végén viszonylag hamar sikerült legyõzni.<#nemtudom>

ffxi
91 NAAAAA!!!!!!

Össze lehet ám zavarodni korán reggel.

Fákjúal!

ffxi
Bocs! szoli82-nek ment.

Fákjúal!

ffxi
Ezekszerint az én módszerem nem jött be? Érdekes, h csak élõben tom megmutatni, mert komámnak sem tudtam elmondani. Oszt oda kellett mennem és fut is neki a gém.

Fákjúal!

fv82
Persze tudom. Csak az új gépemnél amikor telepítettem rossz dt-t tettem del és észre sem vettem.

\"Majdnem párom lett!\"

szoli91
Na most ismételjétek meg azt a menetet, hogy hogyan mûködik a TTT meghajtó kihúzás nélkül!!!!! Mert kihúzni nem akarom!

koosadam
kk de legalább megoldódott. Hidd el te jártál volna rosszabbul mert kezdtem volna rád szállni >😊 Amúgy grat hozzá isteni game

fv82
Basszus én balfék állat rosszatt tettem fel Köszi a segítségeket, mert én lámultam egy hatalmasat és ne haragudjatok, hogy zavartam a fórumot egy ekkora bénulással

Persze elárulhatom ratyi

\"Majdnem párom lett!\"

koosadam
A szokásos a kérdésem: Eredeti vagy ratyi?

Daemon 4.0 vagy a feletti kell. Más virtuál nem lehet, meghajtót ki kell húzni
Nálam is ez volt amig csak 3.47-esem volt<#eljen><#eljen><#eplus2>

PC:MERCURY KNU400, AMD Semprom 2400+ -> 2800+, Shappire Radeon 9600 Atlantis 256 MB, 1024 MB RAM

fv82
nyilván ezt azért tudom

\"Majdnem párom lett!\"

heliosz007
ki kell húzni a meghajtóidat !!!

fv82
Próbáltam, de egyszerûen nem.<#szomoru1>

\"Majdnem párom lett!\"

armageddon666
nekem nincs ötletem... eredeti CD kulccsal megprobálhatod... a keresõben vhogy probálj rákereseni és akkor kiadja.

@

fv82
megszívtam, amióta új gépem van, nem indul a prince, de sehogy CD kulcsot kér és ha beírom hosszas gondolkodás után kidobja, hogy a cd nem passzol a cd kulcshoz

jah persze, akinek van valami 5lete azon kívül, hogy vegyem meg, az írhatja

\"Majdnem párom lett!\"

koosadam
Nem azért legyen hálás + minden de ne ennyire...

Cápafogxy
Ja, de spamolni azt tud.

Black Hawk
És még a gyerek nevét is rosszul írta.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

koosadam
<#banplz>elég a hosszû üzikbõl pls <#hehe>

SHADOWEYES7
Kössz cápafoxy KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ KÖSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KKKKKKKÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕÕSSSSSSSSSSZZZZZ<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

szoli91
Mindenkinél mûködik a meghajtó letiltás? Mert nekem nem mûködik ígyse a játék. Az Alcoholt is letöröltem, még úgyse? És nem kellene eltávolítani a rendszerbõl a meghajtót? Vagy azt már nem lehet megcsinálni?