52 új mobil féregvírus egyetlen nap alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy MS re épülõ pda+mobil combo jobb mint összes symbian ! Eddig symbianbol volt alkalmama a dinotojás nokiaval 6600 a szalonna 7650 egy p800 és egy p900 😊 SE-n legalább jo volt, kéziás stb.... VIszont MS re épülö cuccok nagyondurvák, rengeteg szolgáltatás.
Symbian az meg elég gyengus....
Symbian az meg elég gyengus....
Aki hülye, haljon meg.
hehe végre valaki irt az ilyen egérimozi buziknak virust 😊
jajjj jajjszegények... 😊
jajjj jajjszegények... 😊
Aki hülye, haljon meg.
Szóval nem kel fogazni. ( angol ismerkedési forma)
nem ez most komolyabb annál 😊
eddig csak ilyen néven voltak férgek hogy "nemvirus_igenjóxxx.sis" és társai, de most feltört progik és játékok cimén "valamigame_v1.00_cracked_by..." amit ugye már nehezebb kivédeni hogyha közel száz létezik belõle.
kár hogy a cikk már elévült, mert ugyanezt pont egy hete olvastam
és kár hogy rohadtul nem kell aggódniuk az átlag mobilhasználóknak, mert ha bt-n keresztül jön a virus akkor 10m-s körzetben még csak kizárja az ember hogy ki küldte, és a szivlapát nyele már alapból 2 méter szal 😊
eddig csak ilyen néven voltak férgek hogy "nemvirus_igenjóxxx.sis" és társai, de most feltört progik és játékok cimén "valamigame_v1.00_cracked_by..." amit ugye már nehezebb kivédeni hogyha közel száz létezik belõle.
kár hogy a cikk már elévült, mert ugyanezt pont egy hete olvastam
és kár hogy rohadtul nem kell aggódniuk az átlag mobilhasználóknak, mert ha bt-n keresztül jön a virus akkor 10m-s körzetben még csak kizárja az ember hogy ki küldte, és a szivlapát nyele már alapból 2 méter szal 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szokás szerint az "illegális másolatokkal jön a vírus". Anno PC-n is ezzel riogattak, hogy mindenki megvegye a programokat.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
tájékoztatlak, hogy bizonyos szempontból mindkettõ szar😊
nemazér, de a mobilos win sztem nem szar. sõt, bizonyos téreken nekem jobban bejön mint a symbian,
:-O http://www.ashes.hu O-: