10
  • KDOG
    Amugy MS re épülő pda+mobil combo jobb mint összes symbian ! Eddig symbianbol volt alkalmama a dinotojás nokiaval 6600 a szalonna 7650 egy p800 és egy p900 :) SE-n legalább jo volt, kéziás stb.... VIszont MS re épülö cuccok nagyondurvák, rengeteg szolgáltatás.
    Symbian az meg elég gyengus....
  • KDOG
    hehe végre valaki irt az ilyen egérimozi buziknak virust :)
    jajjj jajjszegények... :)
  • benli
    Szóval nem kel fogazni. ( angol ismerkedési forma)
  • Shadow_THH
    nem ez most komolyabb annál :)
    eddig csak ilyen néven voltak férgek hogy "nemvirus_igenjóxxx.sis" és társai, de most feltört progik és játékok cimén "valamigame_v1.00_cracked_by..." amit ugye már nehezebb kivédeni hogyha közel száz létezik belőle.

kár hogy a cikk már elévült, mert ugyanezt pont egy hete olvastam

és kár hogy rohadtul nem kell aggódniuk az átlag mobilhasználóknak, mert ha bt-n keresztül jön a virus akkor 10m-s körzetben még csak kizárja az ember hogy ki küldte, és a szivlapát nyele már alapból 2 méter szal :)
  • TeszteloPontHu
    Szokás szerint az "illegális másolatokkal jön a vírus". Anno PC-n is ezzel riogattak, hogy mindenki megvegye a programokat.
  • Yeti
    tájékoztatlak, hogy bizonyos szempontból mindkettő szar:)
  • szacsi
    nemazér, de a mobilos win sztem nem szar. sőt, bizonyos téreken nekem jobban bejön mint a symbian,
  • asysoft
    Talán amiatt, mert Windowsos eszközből jelentősen kevesebb van, mint Symbianosból.
  • Hedgehunter #2
    a tetves parasz virusgyarto kocsogok.......
  • Koppernikusz
    lál.
    ilyenkor is cikket írni :)
    Azon csodálkozom, hogy miért a symbian került előtérbe, miértnem a fos mobil win?
    symbiannal ezer éve foglalkoznak mobil eszközökön, szal már van tapasztalatuk. mind1