10
-
KDOG #10 Amugy MS re épülő pda+mobil combo jobb mint összes symbian ! Eddig symbianbol volt alkalmama a dinotojás nokiaval 6600 a szalonna 7650 egy p800 és egy p900 :) SE-n legalább jo volt, kéziás stb.... VIszont MS re épülö cuccok nagyondurvák, rengeteg szolgáltatás.
Symbian az meg elég gyengus.... -
KDOG #9 hehe végre valaki irt az ilyen egérimozi buziknak virust :)
jajjj jajjszegények... :) -
benli #8 Szóval nem kel fogazni. ( angol ismerkedési forma) -
Shadow_THH #7 nem ez most komolyabb annál :)
eddig csak ilyen néven voltak férgek hogy "nemvirus_igenjóxxx.sis" és társai, de most feltört progik és játékok cimén "valamigame_v1.00_cracked_by..." amit ugye már nehezebb kivédeni hogyha közel száz létezik belőle.
kár hogy a cikk már elévült, mert ugyanezt pont egy hete olvastam
és kár hogy rohadtul nem kell aggódniuk az átlag mobilhasználóknak, mert ha bt-n keresztül jön a virus akkor 10m-s körzetben még csak kizárja az ember hogy ki küldte, és a szivlapát nyele már alapból 2 méter szal :) -
#6 Szokás szerint az "illegális másolatokkal jön a vírus". Anno PC-n is ezzel riogattak, hogy mindenki megvegye a programokat. -
Yeti #5 tájékoztatlak, hogy bizonyos szempontból mindkettő szar:) -
#4 nemazér, de a mobilos win sztem nem szar. sőt, bizonyos téreken nekem jobban bejön mint a symbian, -
#3 Talán amiatt, mert Windowsos eszközből jelentősen kevesebb van, mint Symbianosból. -
#2 a tetves parasz virusgyarto kocsogok....... -
#1 lál.
ilyenkor is cikket írni :)
Azon csodálkozom, hogy miért a symbian került előtérbe, miértnem a fos mobil win?
symbiannal ezer éve foglalkoznak mobil eszközökön, szal már van tapasztalatuk. mind1