1713
  • grebber
    Micsoda ? Most vagyok a 2.-nál azt ez már az örökkévaloságnak tünik!
  • DarkSector
    Háát nem túl hosszú...
  • grebber
    Akkor még nagyon sok van belőle!
  • DarkSector
    durván 5 missió van....azaz pontossan annyi van....:D
  • grebber
    Valaki #1377-re?
  • Dénes é
    hát igen én is szedtem szemből is, de akko hót meg mikor hátba lőttem párszor
  • DarkSector
    Nekem szemből is ment..:DDD
    Ez nem javítás hanem kiegészítés!....
  • Smirnoff
    Popika,neked gondolom van mentésed,küldj egyet a 3-4. pálya környékréről pls: [email protected]. Vagy bárki más. Előre is kösz.
  • Dénes é
    teleport mögé infernal shoot amíg meg nem hóó
  • popika
    sziasztok az 5 missziónál prof változik nagy kék ördög,hogy kell elintézni?
  • Dénes é
    :DDD
  • DarkSector
    Semmi baj....:D
    Csak rájött volna a srác....:D
  • Dénes é
    bocsi elírtam véletlen vmiért jobb-ot írtam

igazad van én hibáztam
  • DarkSector
    Vagy ball klick....nálam legalábbis az volt....
  • Dénes é
    megnyom Q oda néz első helyre JOBB KLIKK oda néz második helyre JOBB KLIKK
  • manthory
    sziasztok:). a dupla teleportnál aladtam el, ebben kérem a segitségét annak aki tud? előre is thx.))
  • grebber
    Kb milyen hosszú a game?
    (Kékruhás csaj után vagyok ahol tornyok vannak és egy terem közepén egy nagy liftel tudok mozogni!)
  • DarkSector
    Bocs de már rég leszedtem a gépemről...
  • DarkSector
    Igen ezt csináld, csak ügyesnek, gyorsnak és pontosnak kell lenned....
  • pimpizoli
    Sziasztok Játék "guruk" !?
    A 2 küldetés-ben tolószékes,repülő fazont hogy lehet megsemmisíteni / tereport a háta mögé és a két zöld palack tűz/ ezt a + oldást olvastam a védőburok miatt megy ???????
  • Elmör
    Sziasztok!

Nekem speciel nagyon tetszik ez a game, annak ellenére, hogy miket olvastam máshol a neten és az újságokban. A gond csak az, hogy először easyn kezdtem, aztán megakadt egy ponton a játék, nem tudtam tovább menni, letöröltem, most újrakezdtem mediumon és a második boss így sokkal durvább, majd megőrülök. Szóval aki nem easyn kezdte és elakadt annak ajánlom az easyt!
  • Smirnoff
    Küldjön valaki legyen szíves mentést a 4. pálya környékére.
    Popika vagy Resident Evil pls,vagy bárki más.
    [email protected]
  • DarkSector
    Mana nélkül nem lehet teleportálni, de ha mászkálsz a terepen, akkor egy két helyen magától tölt a mana....pl az első lézeres ágyúnál a kaputól balra a felrobbantott generátorból is lehet asszem töltődni....
  • gematta
    Darksector
    köszönöm hogy próbáltál segiteni
    de megoldottam
  • popika
    az 5 misszionál a lézerágyuknál elakadtam a kapunál nem tudok duplán teleportálni,hogy tudom kinyitani
  • popika
    sziasztok
  • Smirnoff
    Lézert vagy teleporttal kapcsolsz ki,vagy egyszerűen olya pozícióba állsz,hogy kibírd lőni pisztollyal akár.
    Ha kilőtted a sárga bigyókat,akkor az F gombbal kiszeded a nagy gömböket a gépből,ettől az összeomlik,és már csak a palit kell kinyírnod. Annak meg a háta mögé teleportálsz,oszt kilövöd a tartályt a hátán.
  • Smirnoff
    [email protected]
  • Smirnoff
    Tud valaki küldeni e-mailben mentést a 4. missionhöz(a közepe körül járhattam)? Beszart a gépem,és nincs kedvem végignyomni megint a 4 részt
  • DarkSector
    Így nem vágom, hogy a millió lézerből, melyik 3-ról van szó, de ha leírnád pontosabban, vagy képet dobnál, akkor többet tudnék mondani....

Látatlanba annyit mondanék, hogy gurulás és teleporton kívül a kissebb kamerákat szét is lehet lőni......
  • gematta
    tudtok segiteni
    3 darab kék lézer van a falon
    de a láthatatlanság se segit mit kell
    csinálni hogy az ajtó kinyiljon
    ?
  • DarkSector
    Pedig azokat kell körbe kilőni a középső Nagy henger közepén a narancssárga kis tartályocskákat.....
    Ha nálad újratermelődnek, akkor gond van....
    Jah és nem kell infernal erő hozzá!!
  • DarkSector
    Pedig azokat kell körbe kilőni a középső Nagy henger közepén a narancssárga kis tartályocskákat.....
    Ha nálad újratermelődnek, akkor gond van....
    Jah és nem kell infernal erő hozzá!!
  • DarkSector
    Ez így nem igazán pontos....
  • gyuri12
    én is itt tartok,én is itt akadtam el:)
  • pimpizoli
    Sziasztok ! Egy kis segítségre kellene !!! A 2 küldetés vége fele járok egy teremben vagyok a teremben körben kapszulákból "zombik" kelnek fel itt akadtam el !!!! HELP !!! (a terem közepén a sárga "patronokat" lövöm INFERNAL lövéssel de nem akar elfogyni )
  • gematta
    Hali
    ahol a sok kék fény van és a falon egy panel ott mit
    kell csinálni?
  • DarkSector
    Figyuzz nagyon a BAL OLDALI JING-JANG jel felett a faszinak a dereka tájékában van a háttérben a kerítés mögötti lépcső tövében a falon egy kapcsoló!
    Teleportálj be és kapcsold át....
  • skyline16
    A 1228asban leirtaknál akadtam le, ott van kép is beillesztve! Arra nem válaszoltak, legalábbis én nem találtam rá választ!Segitene valaki?
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Lődd szét körben a nagy hengereket.....