Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azóta tovább jutottam, de most máshol akadtam el.

elkezdenek jönni felém ilyen piros lézer falak vagy mik, ott mit kéne csinálni?

hello jó népek

van egy kis gondom, még pedig az hogy elakadtam ott amikor a prof elmegy a helikopterrel és utána jön a védõ burkos csóka meg 2 haverja és sehogysem tudom leszedni a védõ burkos csávót

vki help me pls. THX

DarkSector
Kétoldalt menj a lejáratokba, és lõjj a robbanó hordókba...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az emeletre juss fel és ott a körfolyosóra kilépve jobbra indulhatsz, meg ballra a szobákba.....jobbra a végében lesz asszem a kulcs és balra atitkos ajtó, a kulcshoz.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szépjóestét mindenkinek!!
én még keddõ vagyok ehhe a gamehez és már elejefelé elakadtam....
a katedrálisba kell bejutni,aminek a bejárata elõtt két nagy gépágyú van és a két tornyában egy -egy fõpap.....
én a gépágyúkkal(infernal lövéssel) már lõttem a papot sokáig -már amennyire el lehet találni a toronyban- ,de nem nagyon volt baja :S
Mit kell ott csinálni??<#nemtudom><#nemtudom>
Evin
A kártyás ajtóval szemben van egy másik fémkapu, azon menj be és annak az útnak a végén lesz a kártya.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

hi mindenkinek!
kérlek segítsetek már ott ahol az elsõ páyán ott van aza kocsi a tér közepén és mindenkit megöltem ott és nem dobott kártyát amivel ki tudnám nyitni az ajtót😞

DarkSector
Jól csinálod, csak sokat kell neki adni...

Pucher
Hi
Amikor el akarom indítani a játékot azt írja ki hogy directx9 hez kompatibilis video kártya kell. Nekem meg vistám van és dx10. Addig oké hogy felrakom a legújabb AGEIA-t de ezzel sem megy. AGEIA-ban azt írja hogy "No AEGIA PhysX Processor Installed". Az enginek installálva vannak de ez nem.

GLORY GLORY MAN UNITED

Hát sikerült végig vinem az egészet, köszöm anak aki segitett benne.
lézer rácsos ajtó : Kétszer nyomj elõrét, akkor vetõdik (és anyagtalanná válik)
Kétszer w amig nem gurol és átgurul.
sziasztok! segitsetek elakadtam a legelsõ pályánál mert nem tudok átmenni a mozgásérzékelõ lézereken ugy,hogy ne szolaljon meg a riasztó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mit kell tennem megöltem a 3 emberkét egyiktõl kaptam egy kártyát amivel átmentem egy ajtón utána 2 csukjással végeztem, és utána kéne átmennem a mozgásérzékelõs részen de tudásom feladta!!!
Valaki tudna segíteni??? Elakadtam az 5 pálya végén, amikor egy prof átváltozott alakjával kell küzdeni (lásd #890 hozzászolás). Nekem nem sikel úgyse legyõzni, hogy beleállok a lángokba manát gyûjtok ezt belelövöm. Akkor sem döglik megfele. Valami taktikát tud valaki adni????
köszi, már sikerült megcsinálnom 😄
most ott vok, hol a 4 csappal levittem a vízszintet

DarkSector
Annál a résznél kell használni a kéz ikon-t és ahol átugrott a csaj, ott építs a tárgyakból lépcsõt magadnak, és akkor szemben át tudsz jutni a kis falon....

DarkSector
Pont ezt mondtam....
A célkereszttõl ballra a fekete monitort kapcsold be az oszlopon....!!!

Evin
Átteleportálsz a túloldalra, és megnyomod a gombot.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mission 2
mutat egy bejátszást a csajról
meg a játék kiírja, hogy a ctrl billentyûvel ott jobb oldalt tudok váltogatni

Itt mit kell csinálnom ? 1293
http://kepfeltolto.hu/index.php?img=qka
itt a kép róla
Itt akadtam el, Mission 5 Radar központ (Satelitcenter) ahol sok üteg lõ engem szikla tetejérõl és beton lépcsõn kel felrohanni és egy nagy ajtón lépek be és ott az emberkéket lelõttem és van ott egy hídszerûség, amin nem lehet átugrani, lángok csapnak fel és lifthez nincs kulcsom és középen kék fény villog összevissza cikázva. Valaki tudna segíteni.
Itt akadtam el, Mission 5 Radar központ (Satelitcenter) ahol sok üteg lõ engem szikla tetejérõl és beton lépcsõn kel felrohanni és egy nagy ajtón lépek be és ott az emberkéket lelõttem és van ott egy hídszerûség, amin nem lehet átugrani, lángok csapnak fel és lifthez nincs kulcsom és középen kék fény villog összevissza cikázva. Valaki tudna segíteni.
Kép a helyröl: www.kepfeltolto.hu/?img=qka
DarkSector
Valszeg át kell teleportálnod a szakadék másik oldalára, ahol van egy gép, és ezzel nyitod az ajtót...

Sziasztok!

DarkSector
Így eléggé sovány..
Melyik mission és kb valami történetbeli támpontot adj....mert már uninstalloztam a játékot, és emlékezetbõl így nehéz...

ennél a résznél mit kell csinálni? xD

lol, csak rossz gombot nyomtam meg, már továbbmentem xD

közben már sikerült rájönnöm, most a köv. géphez nem találom a proper code-t

DarkSector
Jah megvan! Teleportálgatás és gurulgatással ki kell kapcsolgatnod sorba a gépeket, és így folyamatossan tudsz elõrébjutni....
Nem tudod õket eltéveszteni, csak ugyessen kerülgesd a lézereket!

nem erre a részre gondolok, hanem mikor a templomban vagyunk, és betesznek egy szobába, az ajtón ha belépek akkor egybõl bevédi a szgépet és a széket
az a rész után mikor a templom két sarkát kell kilõni, mikor két gépágyú van a templom elõtt

DarkSector
Ajtón bementél akkor ballra a falon van egy fõkapcsoló ezután már csak sorba kapcsold át a gömb mellett lévõket olyan sorrendben ahhogy világítanak....

sziasztok!-megint
A repcsis résznél...ahol a repülöben vagyunk!Ott mit kell csinálni miután megtaláltuk azt a nagy gömböt vagy mit?
ó
háhh..nekem is 😄😄
DarkSector
Teleportálj a lézer mögé, ahol nem ér el, de a jobb kéz felõli szgéphez gyors oda tudj menni, olyan közel, hogy az e betût nyomvatartva át tud kapcsolni (Ezzel hatástalaníthatod a lézert...).

Sziasztok! Nekem lenne egy kis problémám a játékkal, ugyanis elakadtam az elsõ "teleportálási résznél" ahol is egy lasert kellene kikapcsolni de mire odateleportálok a monitorhoz ahol ezt meg kellene tenni, már visszaugrok eredeti helyemre....<#conf> Ha valaki tudna segiteni szivesen venném....????<#nyes> Esetleg végigjátszás formájában......erre a mailcímre: [email protected] Elõre is köszönöm!!! Szép napot mindenkinek!!!<#eljen>

DarkSector
Gyorsan kapcsold át sorrendben a 4 gépet az oszlopokon-1-2-3-4....

annál a résznél, mikor be kell menni egy templomba, ahol jön egy bejátszás, hogy találkozok egy nõvel és egy faszival, aztán a bejátszás után egy zárt terembe rak be, ahol egy szék és egy szgép körül van védve, ha belépek akkor gázszivárgásban meghalok, itt mit kell csinálnom?

DarkSector
Nálam is sokszor kilépett a helikopternél...
Kérj valakitõl mentést...e-mail-en...

Maxtreme
Sorry ha már volt róla szó, de nincs kedvem átböngészni az egész topikot.
A köv. kérdésem lenne:

Az mitõl lehet hogy nálam 1 bizonyos maptól megbolondult a game?
A hajós pálya után (mikor le kellett gyilkolászni a helikopátert) az erdõs résznél vagyok.
Ha nyomok 1 teleportot, full fehér lesz a kép, és bármit csinálok úgymarad.. Ha kimegyek a menübe, majd vissza, akkor meg tök fekete minden

A dologban annyi a csavar h a hajós pálya közepéig még a másik konfigomal jutottam el anno (minden ok volt)
De most ugyanazokkal a driverekkel mégsem jó.
Próbáltam már újratelepíteni a gamet (eddig nem volt installálva az új win miatt) és vga drivert is cseréltem. Eredménytelenül..

5letek? 😊

már sikerült.
DarkSector
5

brutálnagy]ja!amugy hány misszios a game?[/brutálnagy]
Uh köszi!Magamtol tuti nem jöttem volna rá 😄
és lenne még egy gyors kérdésem!
Taliztam az elsõ lángszóróssal egy ien földalatti alagutrendszerben vagy miben...
hog kell ezt kinyirni?-mert nekem nem megy. :S
raven87
A Piros lézerfalnak a 4 oldalán mindig van valahol egy fehér érszt. Azt kell kilõni. Ha gyors vagy ér elõre tudsz szaladni, akkor kb csak 1-2 táblát kell kilõnöd.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

sziasztok!én ott akadtam el ahol elöször látjuk szemtö szemben a kék ruhás csajt és beindit egy távirányitoval valami oasmit h szük folyoson vagyunk, és ien piros lézertáblák vagy mik vannak ott-ha belemmeek meghalok, és nem vagyok elég gyors hogy elérjem még mielött beindul a cucc :'(
mit csináljak?😞
a választ elöre is köszi
Sziasztok!

Ott akadtam el hogy amikor a kék ruhás csajt ki kell nyirni,és elötte el kell zárni 1 csapot h ne jöjjön a göz v mi csoda!az ajton van 1piros számgép jel ahhol aktiválni kéne valamit,de nem találok semmit sem..😞már körbe mentem 2x és sehol semmi...
Tudnátok nekem segiteni?
Segitséget elöre is thx!

üdv:
smileiboy
DarkSector
Csak fuss addig amíg meg nem látod az L alakú hangár végében a golyót....Itt el tudsz menni tovább a vonattal és nem kell semmit megszerezni.
A "Capture the hi-tech device." valami ilyesmi magyarra fordítva "Kapd el a hi-tech ezközt.", mivel a nagy golyóbis akar lenni a hi-tech ezköz, ezért értelemszerûen felszedni nem tudod, hanem lényegében ki kell juttatnod a mozdonyt a hangárból...

Tehát juss el a vonatig! (az elejé 2 láncot kel ellõnöd, hogy továbbjuss a függõfolyosón)

Hali!
Én ott akadtam el, amikor a mission 3-ba vagyok, és már bent a abba hangár szerûségbe, amikor ott egy

mozdony, meg egy nagy üst van izzó vassal, és azt mondja, hogy capture the hi-tech device.
Na most számol az idõ 4 percrõl, megyek kilövök mindenkit, de nem találtom azt az eszközt, amit

mondd.
Valaki segítsen légyszives!!!!