Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkezdenek jönni felém ilyen piros lézer falak vagy mik, ott mit kéne csinálni?
van egy kis gondom, még pedig az hogy elakadtam ott amikor a prof elmegy a helikopterrel és utána jön a védõ burkos csóka meg 2 haverja és sehogysem tudom leszedni a védõ burkos csávót
vki help me pls. THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én még keddõ vagyok ehhe a gamehez és már elejefelé elakadtam....
a katedrálisba kell bejutni,aminek a bejárata elõtt két nagy gépágyú van és a két tornyában egy -egy fõpap.....
én a gépágyúkkal(infernal lövéssel) már lõttem a papot sokáig -már amennyire el lehet találni a toronyban- ,de nem nagyon volt baja :S
Mit kell ott csinálni??<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
kérlek segítsetek már ott ahol az elsõ páyán ott van aza kocsi a tér közepén és mindenkit megöltem ott és nem dobott kártyát amivel ki tudnám nyitni az ajtót😞
Amikor el akarom indítani a játékot azt írja ki hogy directx9 hez kompatibilis video kártya kell. Nekem meg vistám van és dx10. Addig oké hogy felrakom a legújabb AGEIA-t de ezzel sem megy. AGEIA-ban azt írja hogy "No AEGIA PhysX Processor Installed". Az enginek installálva vannak de ez nem.
GLORY GLORY MAN UNITED
most ott vok, hol a 4 csappal levittem a vízszintet
A célkereszttõl ballra a fekete monitort kapcsold be az oszlopon....!!!
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
mutat egy bejátszást a csajról
meg a játék kiírja, hogy a ctrl billentyûvel ott jobb oldalt tudok váltogatni
Itt akadtam el, Mission 5 Radar központ (Satelitcenter) ahol sok üteg lõ engem szikla tetejérõl és beton lépcsõn kel felrohanni és egy nagy ajtón lépek be és ott az emberkéket lelõttem és van ott egy hídszerûség, amin nem lehet átugrani, lángok csapnak fel és lifthez nincs kulcsom és középen kék fény villog összevissza cikázva. Valaki tudna segíteni.
Kép a helyröl: www.kepfeltolto.hu/?img=qka
Itt akadtam el, Mission 5 Radar központ (Satelitcenter) ahol sok üteg lõ engem szikla tetejérõl és beton lépcsõn kel felrohanni és egy nagy ajtón lépek be és ott az emberkéket lelõttem és van ott egy hídszerûség, amin nem lehet átugrani, lángok csapnak fel és lifthez nincs kulcsom és középen kék fény villog összevissza cikázva. Valaki tudna segíteni.
Melyik mission és kb valami történetbeli támpontot adj....mert már uninstalloztam a játékot, és emlékezetbõl így nehéz...

Nem tudod õket eltéveszteni, csak ugyessen kerülgesd a lézereket!
az a rész után mikor a templom két sarkát kell kilõni, mikor két gépágyú van a templom elõtt
A repcsis résznél...ahol a repülöben vagyunk!Ott mit kell csinálni miután megtaláltuk azt a nagy gömböt vagy mit?
ó
Kérj valakitõl mentést...e-mail-en...
A köv. kérdésem lenne:
Az mitõl lehet hogy nálam 1 bizonyos maptól megbolondult a game?
A hajós pálya után (mikor le kellett gyilkolászni a helikopátert) az erdõs résznél vagyok.
Ha nyomok 1 teleportot, full fehér lesz a kép, és bármit csinálok úgymarad.. Ha kimegyek a menübe, majd vissza, akkor meg tök fekete minden
A dologban annyi a csavar h a hajós pálya közepéig még a másik konfigomal jutottam el anno (minden ok volt)
De most ugyanazokkal a driverekkel mégsem jó.
Próbáltam már újratelepíteni a gamet (eddig nem volt installálva az új win miatt) és vga drivert is cseréltem. Eredménytelenül..
5letek? 😊
és lenne még egy gyors kérdésem!
Taliztam az elsõ lángszóróssal egy ien földalatti alagutrendszerben vagy miben...
hog kell ezt kinyirni?-mert nekem nem megy. :S
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
mit csináljak?😞
a választ elöre is köszi
Ott akadtam el hogy amikor a kék ruhás csajt ki kell nyirni,és elötte el kell zárni 1 csapot h ne jöjjön a göz v mi csoda!az ajton van 1piros számgép jel ahhol aktiválni kéne valamit,de nem találok semmit sem..😞már körbe mentem 2x és sehol semmi...
Tudnátok nekem segiteni?
Segitséget elöre is thx!
üdv:
smileiboy
A "Capture the hi-tech device." valami ilyesmi magyarra fordítva "Kapd el a hi-tech ezközt.", mivel a nagy golyóbis akar lenni a hi-tech ezköz, ezért értelemszerûen felszedni nem tudod, hanem lényegében ki kell juttatnod a mozdonyt a hangárból...
Tehát juss el a vonatig! (az elejé 2 láncot kel ellõnöd, hogy továbbjuss a függõfolyosón)
Én ott akadtam el, amikor a mission 3-ba vagyok, és már bent a abba hangár szerûségbe, amikor ott egy
mozdony, meg egy nagy üst van izzó vassal, és azt mondja, hogy capture the hi-tech device.
Na most számol az idõ 4 percrõl, megyek kilövök mindenkit, de nem találtom azt az eszközt, amit
mondd.
Valaki segítsen légyszives!!!!