Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudtok segiteni
3 darab kék lézer van a falon
de a láthatatlanság se segit mit kell
csinálni hogy az ajtó kinyiljon
?

DarkSector
Pedig azokat kell körbe kilõni a középsõ Nagy henger közepén a narancssárga kis tartályocskákat.....
Ha nálad újratermelõdnek, akkor gond van....
Jah és nem kell infernal erõ hozzá!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pedig azokat kell körbe kilõni a középsõ Nagy henger közepén a narancssárga kis tartályocskákat.....
Ha nálad újratermelõdnek, akkor gond van....
Jah és nem kell infernal erõ hozzá!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez így nem igazán pontos....

én is itt tartok,én is itt akadtam el😊

Sziasztok ! Egy kis segítségre kellene !!! A 2 küldetés vége fele járok egy teremben vagyok a teremben körben kapszulákból "zombik" kelnek fel itt akadtam el !!!! HELP !!! (a terem közepén a sárga "patronokat" lövöm INFERNAL lövéssel de nem akar elfogyni )
Hali
ahol a sok kék fény van és a falon egy panel ott mit
kell csinálni?

DarkSector
Figyuzz nagyon a BAL OLDALI JING-JANG jel felett a faszinak a dereka tájékában van a háttérben a kerítés mögötti lépcsõ tövében a falon egy kapcsoló!
Teleportálj be és kapcsold át....

A 1228asban leirtaknál akadtam le, ott van kép is beillesztve! Arra nem válaszoltak, legalábbis én nem találtam rá választ!Segitene valaki?
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lõdd szét körben a nagy hengereket.....

sziasztok tudnátok segíteni abban hogy hogy lehet tovább jutni ott ahol valami foszer matat egy terminálon, körülötte kék burok ,a levegõbõl meg két repcsis mandró lõ.köszi
Hali!!Mit kell csinálni mikor bezár az a kurva egy helyre és gázt ereszt rám??Hogy tudok onnan kijönni??SOS
DarkSector
Írányítást megkaptad, futsz egyenessen és nem nézel hátra, majd jobbra vagy balra kifutsz a terem szélére, ahová nem fér be a Devil, és bénitod, majd gyors átkapcsolod az elsõ szgépet a háromból!
Majd fel a hídhoz bekapcs detonátor 1 majd visza.....bénít ismét és kapocs 2. compúterika, oszt másodszor is fel a 2. hídhoz bekapcs 2. detonátor, majd a harmadik után THE END

amikor van a sátánka és engem akar felszelni annak hogyan érdemes nekiálni?

DarkSector
Kétoldalt lent a fedezékben tunningold fel magad mindig, ha megszorulsz és akkor gyerek játék.....

eléggé nehéz az a rész

fedezékbe vonulsz vmi mögé és leszeded a 2 csókát utána meg a fõ csóka fejét veszed célba infernal lövéssel és ezt jópárszor míg meg nem pusztul

Jaja ott van a lámpa a tag mögött. Kilövöd, baromnagylövés, kárörvendés.
Más.
Alul hutermo kománk is felvetette kérdést tenném fel jómagam is. Mikor a prof helikoptere tovaszáll és megint csak egy buborékfaszival hoz össze a sors. Csak eme példány hozott erõsítést is. Na hogy lehet seggberugni azt a szerencsétlent? Kb úgy hogy ne szuszogjon többet.
valahol az emberke mögött volt nekem a 3. úgy emlékszem de nem biztos
próba szerencse
Sziasztok!
Már végig olvastam a faq-t is meg az egész forumot is, de nem sikerült rájönnöm mit kléne tennem amikor kék burok veszi körül az elsö föellenséget! Azt irjátok h ki kell löni a 3 lámpát ami ég, de nekem csak két lámpa ég, és azt a ketöt hiába lövöm ki, nem történik semmi:S nem töltödik vissza amannám h lelöhessem infernal lövéssel:S
tud nekem vki megoldást???
elöre is köszi...😊
xt198
köszi

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

DarkSector
Teleport hátamögé-lõ kerekeskocsin palackokat....

xt198
Sziasztok!
Elakadtam annál a résznél, amikor a gyárban a tolószékes emberke megtámad (tehát már minden ég körülöttem, és jön utánam repülve és lövöldöz). Nem tudok rájönni sehogyse hogyan tudom kinyirni...
pls help

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

DarkSector
Nekem már nincs fent a játék, de más küldhet mentést.....

gabo91
sziasztok, én elsö pályán vagyok, bementem egy liftbe ahol tölteni kezdett valamit, egyszercsak kidobott a jáékbol :S
volt már másnak is ilyen? Mit tudok vele kezdneni? mert nemtudok tullmenni igy azon a ponton:S

itt van egy kép rola

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

szevasztok! ottan tartok,hogy van aza sexi csaj😊 a prof haverja😊 hogyan kell a hölgyet a másvilágra küldenem?

hello mindenki,még mindig nem jutottam tovább amikor a prof felszáll a helikopterre és ott maradok a védõburkos csávóval meg két emberével.egyszerüen mindig szétlõnek esélyem sincs.Hogy csináljam ??Segítsetek!!!!
Le vagyok kötelezve. Örömömbe kapott még egy tárat halála után. kösz!
Gerbill
Kilövöd mindhárom lámpát vársz egy kicsit, majd az egér jobb gondjával lõsz egy infernalos lövést(piros sugár)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Helló mindenki
Én elakadtam itt az eleje fele mikor egy kopasz fószer valami burokba ossza az észt meg a skulót. Én meg csak ott tökölök lent a ládák mögött a halálomra várva. A lámpákat is kilõttem már hátha azzal van valami de a tag csak nem hagyja abba a gettó életérzést és lõ mint akinek nincs más dolga.
segítséget elõre is kösz!
Sziasztok!Segítsetek elakadtam!!!azon a részen amikor a prof felszáll és egy védõburkos fazont két csatlósával kell megõlni!a hordókat szétlõttem,de nem segít.
na közben megvan. a lényeg a fejét kell löni igy elég hamar elfárad és lehet közben kapcsolgatni a komputert
DarkSector
Jah
Gyorsan fuss a kör alakú helység szélére, hogy ne tudjon megütni és már csak sorba kapcsold be a 3db gépet a terem külsõ részén...persze egyenként majd fel kell menni a hidakhoz és bekapcsolni a gömbön a bombákat...

na eljutotam az ördögig de az simán ki csinál. Azt hogy lehet ki nyirni. valakinek sikerült nár?
hát pedig "e"-vel kell oda mész a csólához ráviszed a pontot aztán elkezd körülötte fehér izé forogni nah akkor elkezded nyomni "e"-t míg nem végez azt csá

gabo91
Sziasztok lenne egy buta kérdésem, hogyan tudok lõszert vagy fegyvert felvenni, vagy ellenségek fegyverét elvenni? Mert kifogyok elég hamar a lõszerbõl, és még nemjöttem rá hogy mivel kéne... (F,E, nem jo)

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

hát nálam ez nem látszik, de neki futok elölrõl

Pucher
Az egész teremnek lángba kéne borulnia és a prof el kezd repülni a székével, kicsit érdekesre sikeredett.....

GLORY GLORY MAN UNITED

utána minek kéne lennie?

Pucher
Pedig változnia kell.

GLORY GLORY MAN UNITED

megtörtént, de utána nem nagyon változott semmi

Pucher
A végén Black-et hogy öljem meg? Egyszerû fejlövésektõl kifekszik?

GLORY GLORY MAN UNITED

Pucher
Teleportációval húzd ki a fém golyókat középrõl.

GLORY GLORY MAN UNITED

wolf profnál miután kilõttem a sárga csöveket utána mit kell?

eddig vagy 100szor próbáltam õket, de egyszerûen nem ment most meg igen

köszi mind2töknek a help-et

azokat a lámpákat lödd szét amik azon a kerek enegriamezõ 4 sarkában van..akkor betudsz oda menni és vmi karokat kell ha jól emléxem eltekergetni

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

na de ez az nem tudok le menni

Pucher
Miután lementél és megölted a csávót van egy bejárat ami elött dobozok vannak, azokat el kell teleportálni onnan és utána arra tudsz továbbmenni.

GLORY GLORY MAN UNITED

innen hogy kell tovább menni? kicsináltam mind a 3 csókát, de utána nem tudom

köszi szépen

Pucher
Ki kell lõni a szélén lévõ fehér háromszögeket.

GLORY GLORY MAN UNITED