Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
igen van..innen huzhatod 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
egyébként most ugye keresgettem a képeket, megtetszett ez a dolog, van demója? lehet, hogy beszerzem ^^
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
bannernak jó lesz?😊
Dragooon csinálta 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Szerencsére megint dolgoznom kell, igy kurva kevés idõm lesz rá. De ez várható volt, hogy ilyenkor dobják ki 😊
van remény 😄D
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
amugy én is azt használom ha ftp-röl szedek 😄
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
---
Nha, reméljük, hogy holnap már lehet vele nyomulgatni. 😊
De biztos akkor jelenik meg torrenten, amikor épp nem érek rá 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
kilövöd a lámpákat, ekkor lessz mana-d és tûzzel belelõssz.
ezt 3-4 szer aljhátszod és éegyõzted.
második boss:
irányítsd egérrel a darut és lõdd ki a túloldalon lévõ darubaan a boss-t
gamekapocs
A második pályán (mikor már megvan miden erõnk), a legelején ugye ott van az a rácsos felüljáró. Ha elmegyünk a falig akkor ballra lelehet menni a sinekhez jobbra pedig le van szakadva egy része. No itt tessék visszamenni a felüljáró közepére és a teleportálós kesztyüvel egy szerszámosáládát vonszoljunk át magunkhoz (elõrébb az üstnél van kettõ). Ezt tegyük a leszekadt rész elé. Ugorjunk fel rá és máris át tudunk ugrani a leszakadt rész fölött. Átmászunk a csövön. Ha szépen végig megyünk itt mindenen (lesznek katonák dögivel), lesz egy lift féleség amit csak fentrõl lehet vezéelni álljunk rá teleporáljunk fel és kapcsoljuk be. Fent vagyunk ekkor itt ballra. Aztán le kell lõni egy rámpát. A végén jön egy animáció és kezdõdik elõlrõl a pálya csakhogy onnan ahová kilyukadtunk. Valami nagy golyót kell majd megállítanunk idõre, amit felraktak a már láttott vonatra. Tessék kipróbálni, tök izgi.
U.i: Igen így kell optimalizálni egy játékot!!! Le a kalappal<#worship>#worship>
Ja és egyébként tud guggolni az ugynevezett lopakodó gombbal.
A játék maga iszonyatosan jól optimalizált és szép is,a téma is egyedi.
Ez iskola példája a játékfejlesztésnek,így kéne másnak is dolgozni mint ezeknek a srácoknak.
Grat
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Forrás: Hardwired
Nálunk csak hónapok kérdése lehet, mire kijön.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ennyi erõvel a game elején teleportálódjon el a csávó a játék végére és nézzük meg a stáblistát ?
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬