Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként az ingame videó..szerintem a játék minõségéhez képest eléggé...elmaradott..nyugodtan csinálhatnának egy pixar közeli renderelt minõséget,a szájmozgás röhejes,szaggatott a mozgásuk,próbálják feldobni a filterekkel...de a játék összhangja valóban kellemes és élvezetes...
nekem az összképet pont az fmv-k rontják el..de ez csak saját vélemény volt
Darksector: ha nem tetszik nem kell vele játszani ilyen 1x rû
szerintem a grafika igen is jó HL2 öt simán üti... lehet nem olyan részletesek a karakterek stb de viszont teli van efektekel amik nagyon jó összhatást adnak (az in game videók meg mégjobbak) 1200 minden maxba 4xaa 16xaf el játszok és gafika nálam benne van elsõ 5be😊
HL2 eredetibe + van de nem vittem végig mert meguntam😊
Cod2 3pálya után meguntam😊
Fear amennyire vártam annyira szar lett, 2nap után uninstal
Rainbow s. vegas nem próbáltam mert túl nagy😊 de amúgy is csak a grafika miatt lennék rá kíváncsi 1-2 pálya ereéig mert ezeket a taktika csapat stb játékokat én távolról kerülöm😊
na játékra visszatéve 1 bajom van vele az hogy túl sötét van hogy nem látok semmit és ilyenkor 2 percenként léphetek ki a menübe fényerõséget állítani😊 ez idõ után már idegesítõ, pl 2. pályán 3órát szenvedtem 2x újrakezdtem mire úgy döntöttem átmegyek a pályán még 1x maxrahuzott fényerõséggel és csak úgy vettem észre a létrát... szóval nagyon kéne valami elemlámpa a játékba.
És végre 1 játék ami nem 6-8Gb mint manapság😊 feltelepítve is csak 1.55😊
minden nagy játékról csinálhatnának ilyen ripet a 6Gb os just cause is 700mb😊 ba volt meg és feltéve meg 5Gb jó kis tömörítés😊
na most megyek is vissza játszani ennek a demoját leszámítva utoljára a preyel játszottam +1 kicsit a Supreme Commanderrel szóval van mit bepótolnom😊
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Nekem most jövöget torrentrõl, (nem privát, és gyors...).A demót végigvittem, nagyon tetszett,nagyon király az összhatás, a zene, a grafikai és elég jó, meg az egész hangulat.Végre egy jó játék az évben 😊
(remélem lesz infernal 2 is) 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
//version:1.00
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
sztem nem cenzúrázott...van benne vér rendessen 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
akkora feelin-e van hogy az hihetetlen,multiban is,tudod hogy csak 1edül vagy a pályán de mégis hallod a hangokat és ugy parázol mint az atom...
de nekem mondjuk mind1 ki mit mond!
a stalker egy nagyon über game!!!
Forca Barca
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
kevés olyan embert fogsz találni aki ugyanazon véleményen van a STALKER-röl mint te
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De igazad van mert a jelenlegi címe CRYSIS....
Csak kurva nagyot csalódtam a játékban és én is hittem annak a néhány embernek akik oda vannak a Stalker-ért.....
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
A STALKERrõl,vagy az Infernalról?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Újratárazás meg elfogy a golyó meg nem valoságos meg minden....
Én nem azért tartom szarnak mert nem jó benne az "újratöltés"....
Hanem nem értem hogy mi ebbe a jó?
Asszem max a mesterséges inteligencia amire fel akartak a készítõk vágni, de ott is tiszta bugos a cucc....talán bolti verzióba javítanak...
Grafika meg egyébb oldalról nézve nem hogy kimagasló, de még csak az elsõ 5ben sincs benne....
Kb a half2 szintjén van attól meg feláll a hátamon a szõr...
Multira meg Cod2-Fear-Rainbowvegas...........
Inkább játszok a CODE OF HONOR-ral amíg nem jön Area Blacksite-Bioshock-Crytek-stb.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amugy milyen fegyverek vannak benne?
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
az csak példa volt a tárazásra... 😊
Én most töltöm a játékot ahogy nézem a képeket elég jó játék!
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
már mindent kikapcsoltam, de ez a szarság még mindig bennemarad..és ez így iszonyat idegesítõ..nálatok nincs ilyen? :S
de arra a részre gondolsz mikor a vörös-lézerfal jön feléd?
ha tudsz csinálj képet és segítek ha tudok!😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
én folyamatosan nyomkodom az R-t, amikor csak tudom... 😄
márcsak így reflexbõl is...meghát a cs miatt is 😄
mellesleg rühellem, ha nincs tele a tár, mert akkor mindig attól tartok, hogy tûzharc közben kifogy, és akkor meg elég necces tölteni... 😄