Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szerintem ki vannak szedve az egyéb nyelvi file-ok...

egyébként az ingame videó..szerintem a játék minõségéhez képest eléggé...elmaradott..nyugodtan csinálhatnának egy pixar közeli renderelt minõséget,a szájmozgás röhejes,szaggatott a mozgásuk,próbálják feldobni a filterekkel...de a játék összhangja valóban kellemes és élvezetes...
nekem az összképet pont az fmv-k rontják el..de ez csak saját vélemény volt
A játék szerintem kiba**ot jó a demot 3x vigigvittem már nagyon vártam a fult, egyébként valaki megtudja mondani mi a különbség a 1.5 és 4.3Gb verzió között?

Darksector: ha nem tetszik nem kell vele játszani ilyen 1x rû
szerintem a grafika igen is jó HL2 öt simán üti... lehet nem olyan részletesek a karakterek stb de viszont teli van efektekel amik nagyon jó összhatást adnak (az in game videók meg mégjobbak) 1200 minden maxba 4xaa 16xaf el játszok és gafika nálam benne van elsõ 5be😊
HL2 eredetibe + van de nem vittem végig mert meguntam😊
Cod2 3pálya után meguntam😊
Fear amennyire vártam annyira szar lett, 2nap után uninstal
Rainbow s. vegas nem próbáltam mert túl nagy😊 de amúgy is csak a grafika miatt lennék rá kíváncsi 1-2 pálya ereéig mert ezeket a taktika csapat stb játékokat én távolról kerülöm😊

na játékra visszatéve 1 bajom van vele az hogy túl sötét van hogy nem látok semmit és ilyenkor 2 percenként léphetek ki a menübe fényerõséget állítani😊 ez idõ után már idegesítõ, pl 2. pályán 3órát szenvedtem 2x újrakezdtem mire úgy döntöttem átmegyek a pályán még 1x maxrahuzott fényerõséggel és csak úgy vettem észre a létrát... szóval nagyon kéne valami elemlámpa a játékba.
És végre 1 játék ami nem 6-8Gb mint manapság😊 feltelepítve is csak 1.55😊
minden nagy játékról csinálhatnának ilyen ripet a 6Gb os just cause is 700mb😊 ba volt meg és feltéve meg 5Gb jó kis tömörítés😊

na most megyek is vissza játszani ennek a demoját leszámítva utoljára a preyel játszottam +1 kicsit a Supreme Commanderrel szóval van mit bepótolnom😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

LegionarR
Majdcsak jön vmi gore patch 😄

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Eagle16
Sziasztok!
Nekem most jövöget torrentrõl, (nem privát, és gyors...).A demót végigvittem, nagyon tetszett,nagyon király az összhatás, a zene, a grafikai és elég jó, meg az egész hangulat.Végre egy jó játék az évben 😊
(remélem lesz infernal 2 is) 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

//censored version
//version:1.00

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Voltan
Honnan veszed?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nemtom mi van kicenzurázva..de vmi biztos

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
Jó persze biztos jáccanak a játékkal de mindenki úgy emlegette a játékot mint egy megváltó félistent.....azt közben itt van az infernal amihez nem kell reklám, csak elég 5 percet jáccani vele és megszereti az ember....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hogy érted ezt?
sztem nem cenzúrázott...van benne vér rendessen 😊

DarkSector
Bocs de nem csak válaszoltam a többieknek... már le is zártam a témát....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

buldozer99
és ezzel nem csak én vagyok így

Forca Barca

így van😊 én is torentrõl szedtem 35 perc alatt lent volt😊 szóval igen is lehet torrentrõl gyorsan szedni, csak értelmes pivát torenteken kell fent lenni és be kell tartani a szabályokat hogy ne dobjanak ki😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

buldozer99
a Stalker-nél nem is a graf a lényeg.. hanem a játékélmény
akkora feelin-e van hogy az hihetetlen,multiban is,tudod hogy csak 1edül vagy a pályán de mégis hallod a hangokat és ugy parázol mint az atom...
de nekem mondjuk mind1 ki mit mond!
a stalker egy nagyon über game!!!

Forca Barca

kár hogy ez cenzurázott verzio 😞

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

LegionarR
Mellesleg sokan vagy a STALKERT várják, a CRYSIST meg lesz*rják, és sokan fordítva... Nos én mindkettõt várom... Üdítõ érzés a nagy várakozás közben az Infernallal szórakozni 😊

The Protector
Mekkora a játék mérete és mit tartalmaz?Mit nem.Van crack meg valamit kivettek a teljesbõl?Ezekre lennék kiváncsi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

-.-
kevés olyan embert fogsz találni aki ugyanazon véleményen van a STALKER-röl mint te

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

te meg topicot tévesztettél akkor ....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DarkSector
Mindegy hogy mi az, csak Crytec legyen....Crysis vagy Far Cry 2 nekem mindegy vagy az sem baj ha más nevet adnak neki.....
De igazad van mert a jelenlegi címe CRYSIS....
Csak kurva nagyot csalódtam a játékban és én is hittem annak a néhány embernek akik oda vannak a Stalker-ért.....

DarkSector
A stalker-rõl mert a te hsz-ra válaszoltam....

grebber
LOL aki okádék helyrõl szedi ne is várjon sebességet.Fullal jön vígan torrentrõl.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Miféle végleges verziót láttál te?

LegionarR
Milyen Crytek-re vársz? Nem a Crysisra? 😄 Mellesleg írd oda a véleményedhez, hogy "SZERINTEM", ha már ócsárólsz egy játékot...

Voltan
Te mi a szarról beszélsz?
A STALKERrõl,vagy az Infernalról?

DarkSector
Kijött csak sokaknak lassan jön le állítólag, én meg majd megvárom gyors míg meglesz valamelyik üzletbe oszt nem kell szarakodnom 1hetet a letöltögetéssel....vagy utánanézel a csonkolt 1.5GB-os verziónak....

The Protector
Kijött?Lemaradtam?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
Bakker mi a szarról beszél mindenki?
Újratárazás meg elfogy a golyó meg nem valoságos meg minden....
Én nem azért tartom szarnak mert nem jó benne az "újratöltés"....
Hanem nem értem hogy mi ebbe a jó?
Asszem max a mesterséges inteligencia amire fel akartak a készítõk vágni, de ott is tiszta bugos a cucc....talán bolti verzióba javítanak...
Grafika meg egyébb oldalról nézve nem hogy kimagasló, de még csak az elsõ 5ben sincs benne....
Kb a half2 szintjén van attól meg feláll a hátamon a szõr...
Multira meg Cod2-Fear-Rainbowvegas...........
Inkább játszok a CODE OF HONOR-ral amíg nem jön Area Blacksite-Bioshock-Crytek-stb.

Mr Bishop
Nah, majd hétvégén , addig pihi vele....

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

DarkSector
Én mondtam volna.....és te is ha láttad volna azt a végleges verziót amit én....

hát kinek mi , engme az ellentéte zavar amikor multiban is midnen vérpisitika minden egyes golyo után táraz, lol 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

raven87
Már megoldottam, csak elfelejtettem, ha gurulok akkor láthatatlan leszek. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Voltan
Jó, én is tisztában vagyok vele, hogy reális, nem vagyok hülye. Csak szokatlan az FPS-ekben, és elég zavaró. Meg kell szokni.

DaniX14
jah ez télleg igaZ😊 :d

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Alwares
Na erre kiváncsi vagyok, csak jönne már le! No nem baj majd este! Egyébkétn ezen a banneren eléggé degenerált feje van a fõhõsnek le kéne cserélni, egyébként jó a kép csak ez a fej 😄

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

jó sok fajta, sima pisztoly, gépfegyver, rakétavetõ, lézerfegyver, gránát stb stb 😊

DaniX14
nem baj mert jó lenne benne egy olyan fegyver is ami azé közelrõl több embert kiiktat😊
amugy milyen fegyverek vannak benne?

passz
az csak példa volt a tárazásra... 😊

DaniX14
A játékba van shootgun?😄
Én most töltöm a játékot ahogy nézem a képeket elég jó játék!

bakker, nekem még nincs is meg... le se tudom szedni, mindenhol gigalassú
mucsácsó
de aztarohadt már, olyan idegesítõ benne, hogy egyszerûen áh..lelövök valakit, meg mikor sebzõdöm, így "hullámzik" a kép, vagy nemtudom hogy hogy mondjam...és akkor mindig olyant szaggat hogy nem igaz..nem értem miért...
már mindent kikapcsoltam, de ez a szarság még mindig bennemarad..és ez így iszonyat idegesítõ..nálatok nincs ilyen? :S
engem határozottan leköt😊

Fonixxx
Nah nem a Stalkerre voltam kiváncsi!!Ez a játék érdekel,hogy érdemes leszedni,leköti az embert meg minden!??!Vélemény?!

nem tudom hogy kell írni ugy hogy láthatatlan legyen csak kijelölve legyen olvbasható segítsetek nem akarom lelõni a poént.
de arra a részre gondolsz mikor a vörös-lézerfal jön feléd?
ha tudsz csinálj képet és segítek ha tudok!😊

szintugy, görcsöt kapok ettõl hogy csak annyit vesz el a készletbõl amenyi kell, mert ez még egy shotinál ahol egyesével töltesz oks talán de egy sima szekrénytársas fegyvernél nem igazán 😛

lalakov
Élethûbb, mostanában FPS-ben is elõfordul(GRAW, Rainbow Six).
ez nem nagyon gáz hanem reális inkább...

De végülis így jogos ,ha egyszer eldobsz egy fél tárat akkor hiányozzon már a készletbõl,életben is így mûködik,és már talkoztam játékkal amiben így mûködött....Én igazság szerint rengeteg fps-bõl ezt hiányoltam...Fõleg a nagy taktikai és egyéb nem hentre kihegyezett fps-ekbõl...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mucsácsó
hú az geccc...az szar eléggé, nem szeretem azt a tárazást :S
én folyamatosan nyomkodom az R-t, amikor csak tudom... 😄
márcsak így reflexbõl is...meghát a cs miatt is 😄
mellesleg rühellem, ha nincs tele a tár, mert akkor mindig attól tartok, hogy tûzharc közben kifogy, és akkor meg elég necces tölteni... 😄
Voltan
Sokan panaszkodtak amúgy az ammo hiány miatt. Lehet, hogy nem tûnt fel nekik a játék fegyver újratöltés-rendszere. Nagyon gáz lett, ugyanis valahányszor újratöltöd a fegyvert, eldobja a tárban lévõ golyókat, és új tárat tesz be, nem utántölt. Régi jó fps szokás szerint ugye az ember minden tûzharc után újratölti a fegyvert. Na, azt itt el lehet felejteni, mert csak pazarolsz vele.