1713
  • Shep
    Hány küldetés van?
  • Tatyla
    a kék ruhás csajt mikor már lejebb ugrottunk egy szintet és két rakétavetövel lö,hogy nyirjam ki?
  • egyetlen
    Nem tudja senki?
  • egyetlen
    Sziasztok!
    Ki tudja hogy kell megölni a 2. bosst? Professor Wolfot?.
  • Voltan
    Még nem csináltam meg teljesen, de szét kell lőni a narancssárga tartályokat, aztán a következő körben ki kell teleportálni a forgó gömböket a gépből.
  • dante3
    Mőgéjük kell kerülni,amikor töltik a fegyvert és lődd a tartályt a hátukon!
  • Gerisone
    ja megvan mekkora hülye vagyok!
  • Shep
    Lentebb írva vagyon, hogy lapulj a falhőz úgy hogy a fejed jobbra nézzen és várni kell míg az összes lézer elmegy.
  • Promi #705
    Ahol a kis feher reszek vannak a szeleken azt lodd es szetrobban.
  • Promi #704
    Ez engem is erdekelne, mert hiaba teleportalom magam kozepre ott nem latok semmit.
  • Gerisone
    itt mijafenét kell csinálni?
  • Shep
    A lángvágós retkeket a csatornában mivel nyírjam mert nem nagypn sebzi őket semmi volt két gránátom attól megfeküdtek, de megint jön egy és a rakétavető nem használ ellene, manam lefogyott úgyhogy elég kilátástalan a helyzet. Ilyen sárga overál nekem is jól jönne ha nem sebzi semmi.
  • dante3
    Védőpajzsosok alatt vannak robbanó dobozok ,azokat kell szétlőni!
    Oldalról tudsz hozzáférni!
  • Haversrác
    Szasztok első küldetés, valami gázkamrás csapdából kiszabadultam, utána van egy rész amikor fent kétoldalt ilyen védőpajzsos faszik vannak, lent meg két ajtón át hármasával özönlenek a katonák , két oldalt golyószórós fülkék. egy órája gyilkolom őket de nem akarnak elfogyni.
    MIT kell itt csinálni?
  • Mihail
    bújj fedezébe és úgy könnyű vele végezni
  • AtiRadish
    Mission 5 elejen jarok amikor mar velem van az az osz haju csajszi, mennyi van meg a jatekbol??
    Hany missionos?? Mar igy is 6-7 orat toltam (nem mintha unnam)
  • zeki
    sziasztok a kodot hogy tudom aktiválni az ajtónál?
  • Norbisonfire 74
    Rájöttem!!!
  • Norbisonfire 74
    Valaki segítsen már pls. Még most kezdtem a játékot, és most annál a résznél járok amikor ki kell iktatni (gondolom) a védőrácsot,csak nem tom hogy hogyan.Valaki pls segítsen
  • Dani182
    Kösz...erre nem is gondoltam :)
    Remélem használni fog.
  • Sgtfathi
    A hátukon van a palack azt célozd, vagy kézi gránáttal kináld!!
  • Dani182
    A sárga szkafanderes lézerfegyós csávókat hogy lehet kinyírni? Megkinálom őket rakétavetővel is ,de meg se érzik. :(
  • Cash23
    és azt amit eltárol kis csiknak az élet vagy a mana vonal melet azt hogy tudom használni? és a vörös picsával én is szenvedek
  • Voltan
    Amikor Wolf fent ül a gépében, és ilyen sisakos zombi szerűségeket küld, akkor mit kell csinálni? Mit kell hova teleportálni?
  • Mihail
    doctor wolfot keresem, egy új területre értem, ahol egy sector b nevű épületbe mentem be és ott elakadtam tudja vki merre kéne mennem?
  • raven87
    Elősször én is szívtam vele, de utána sikerült.
  • Mihail
    ja jó csak simán ki kell nyírni :)
  • raven87
    Simán csak lőni kell mint az állat. Amikor egy szinttel lejebb mentek akkor nézz szét mögötted van egy doboz abban van még töltény.
    ---
    Valaki meg mondaná, hogy mennyi küldetés van benne?
  • Mihail
    vörös hajú nőcit hogy a legefektívebb kinyírni?
  • Hellsing47
    azért nem kéne túlozni
    én kiprobáltam 1giga ram-al,fx 5500-ön, celeron 2,4-es procival és minimumon szaggat mint állat
  • The Protector
    geeforce 5200-as akart lenni.
  • The Protector
    Még jobban.Eyg geeforce 520-assal is menne meg 128 mb memóriával mediumon 1024-.ben.Ennyire
  • Shep
    a piros mana töltő a kék gondolom élet
  • Promi #680
    Akinek Cheat kell

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Jatek kozben nyomd meg az [ESC] gombot, majd a lenti cheatek kozul ird be valamejiket (vagy mindet) mintha konzolba irnad, majd meg 1 szer nyomj [ESC] gombot, ekkor aktivalodik.

IFUMANA - unbegrenzt Mana
    IFGPLASMA - Plasma-Gewehr erhalten
    IFDAURA - immer tödliche Aura
    IFMDAMAGE - Waffen richten größeren Schaden an
  • Gideon Wieth
    nah most jött le aszittem 4re léent lesz de hát torrent a szentem szal 38percet késett:D de most neki esek azt majd mondok eredményT :D:D
  • Cash23
    köszi közben rájötem én is. most én is ott vagyok ahol a gözcsap meg az ajto van és nem tudom hogy menjek tovább, a kék meg a piros izék mire jok amiket csak a másik látási módban lehet észlelni.
  • csgj
    teleportálj a rács mögötti gép elé, és törd fel...
  • berlinboy6329
    Ez ilyen jól van optimalizálva?

szedem is lefele!
  • tugyiti
    valaki rájött már hogy a monitor frissitést hol lehet állitani?
    standard_game.feel-be nem találom...
  • Shep
    Második küldetés egy csóka kinyitotta a gőzcsapot, én elzártam de utánna hova, van egy zárt ajtó amit távirányítással lehetne kinyitni de sehol nem találok semmit.