1713
  • Hellsing47
    DVD Boritó (német)
    hátha kell vkinek :D
    /aki esetleg talál angol nyelvüt az lécci irjon nekem :)/
  • MerlinW
    Pedig az árnyékok adják a térbeli grafikai hatások 80%-át.
  • The Protector
    Ezen a konfigon mindent maxra húztam kivétel az árnyékokat vettem le minimumra mert nem szeretem őket annyire(és ezzel eggyüt már lassú néhány helyen) és átlag 35-70fps-t produkál:P4 2.0Ghz 256Mbram és radeon 9600Atlantis(és a kártya csak 4x-es agp-n működik mert csak az van az alaplapon).Mi ez ha nem az optimalizálás ami mindennél jobb.Majd dobok képeket is.
  • csgj
    az anyagtalan vetődéssel (duplán a W)
    (a kill.switch pedig sokkal gagyibb game..sztem)
  • Shep
    A templomban mikor a két kék fény pásztáz hogy tudok továbbjutni? Szétlőni nem lehet teleportálni nem tudom hova lenne érdemes, mert nem látok se panelt se semmit.
  • Shep
    Hát azért szerintem a falhoz lapulás itt inkább úgy fest mintha a dolgát végezné, még a kill switchben is jobb ami azért nem mai játék és persze használhatóbb is. :) Nem rossz amúgy a játék csak az ilyen marhaság nagyon fel tudnak idegesíteni (amit lentebb írtam).
  • csgj
    van 4 monitor, azokat kell sorba kapcsolgatni. asszem 3-szor kell ezt megcsinálni....
  • Cash23
    hello nem tudom hogy ezt már írta valaki de tudnátok segiteni ott akadtam el amikor bezárnak és jön a gáz, hogy tudok onnan kijöni mielöt meg halok?
  • csgj
    pfff....jó hozzáállás Sztem egyenesen cool a mozgása, hogy elbújhatok a falak mögé, stb... meg hát ugrani is tud (sok game meg olyan gagyi, hogy nem lehet benne ugrani) Ne erre fogd, ha nem megy... Én is mindig idegeskedek, amikor vmilyen játékban más tök simán továbbjut mindenhol, én meg tökölök vhol.... De a játékot azért nem hibáztatom, és mindig megpróbálok újra nekiesni.
  • Shep
    Lehet azért gáz mert állandóan beragadok valamibe, meg olyan idétlen a mozgása is, na mindegy max törlöm :)
  • Landor
    ennyire ne vedd komolyan
  • Tatyla
    hát nem tudom de lesznek még sokkal szivatósabb részek is,és ez nem is volt annyira gáz ha visszagondolok...
  • Shep
    Hát könnyú azt mondani, de 1-2 lövés és megfekszek, ez idegesít de nagyon.
  • Tatyla
    kinn a szabadban? ott a két oldalt fell kell robbantani a löszereket majd beszaladni a katedrálisba nem kell megölni mindenkit...
  • Tatyla
    én ezeket az átvezetöket elnyomkodtam mert uncsik..
  • Shep
    a gázosítós után ahol a két lézerágyú van
  • Attlen
    Hello,bocs hogy nem olvasok vissza mi a sztorija a játéknak az elején például amikor a csávó feldobja az érmét és még az előtt milyen katonákat ölök meg?
  • Tatyla
    hol özönlik végtelenségig?
  • Shep
    Közben rájöttem, hogy 2 szoba van, de elegem is lett az egész szarbol, nem igaz hogy ennyi év után is használni kell ezt az idióta végtelenségig özönlő ellenséget. Azt hiszem elég is volt a jóbol jöhet az uninstall, a francért kell ilyen marhaságokkal tönkrevágni egy játékot?
  • DarkSector
    Max a videokártya lehet gond.....
  • DarkSector
    És honnan?
  • Tatyla
    jaj dehogynem ,csak idöre megy...
    felül vagy alul kinyitot majd sprint az ellentétes szobába...
  • Shep
    De ezt magyarázom, hogy csak 1x engedi használni miután a felsőt kinyitotta már nem tudom újra használni hiába nyomkodom.
  • raven87
    A szembelévő szobába mész és ott használod a panelt.
  • Shep
    Miután elgázosítottak, hogy a frászban lehet a dupla záras ajtót kinyitni? A felső zárat kinyitja de utánna már nem tudom megint használni a panelt.
  • Tatyla
    ki mondta hogy hozzá kell lapulni?
    mindegyiken van egy fehér sáv felül alul vagy valamelyik oldalán és azt kell löni,széttörnek és egy idö után nem jön több...
  • Attlen
    Hello,bocs hogy nem olvasok vissza mi a sztorija a játéknak az elején például amikor a csávó feldobja az érmét és még az előtt milyen katonákat ölök meg?
  • Sephi
    TELEPORT :

Egyszeru! Nyomd meg a Q gombot es megjelenik egy kissebb feny. Vidd oda az egerrel ahova talaportalodni szeretnel. Nyomd meg a bal eger gombot es maris ott vagy. De vigyazz mert csak 4-5 masodpercik lehecc ott mert aztan visszateleportal.
  • dante3
    Q betüt nyomsz és bal egérgomb!
  • watto
    hát ammennyire én tom az elején nem lehet teleportálni..
    ha már tudsz akkor nyomod a kut, a célkereszt a földönlegyen és katténtasz.akkor odateleportál egy ideig dde asztán visszarak az eredeti helyedre.
  • gomba001
    az én kérdésemre tudsz válaszolni?:)
  • watto
    Sztem nézd meg a demo-t.
    bár tuti megy :)
    nekem ilyenen megy fullon akadás nélkül(bár ha sokan vannak lelassul):
    Celeron 2.6GHz
    radeon 9600xt 256mb
    512mb ram
  • gomba001
    Meg tudná valaki mondani hogy ez a teleportáció hogyan is működik?

Előre is kössz!
  • Jhon Balu
    szerintem igen.
  • pityu14
    Hy!
    Egy ilyen gépen elindul(nyáron újat kapok, de nem bírom addig):
    512 Mb RAM
    Ati Radeon 9600 ATLANTIS
    AMD Athlon XP 2600+
    A segítséget előre köszönök!
  • Sephi
    Aha! Szal akkor hatra kell teleportalodni es ugy! Koszonom!
  • csgj
    mégiscsak sikerült.... balra fordulva néha lőnöm kellett a semmibe, és akkor nem talált el a lézer :D
  • watto
    hogy lejöjjön XD
  • csgj
    de hát itt hiába lapulok a falhoz, azok a lézer téglalapok a végtelenségig mennek, és egy idő után ki is nyírnak...
  • Dopti
    Köszönöm