Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elakadtam...
Valaki írja már le pontosan hogyan kell a teleportálást csinálni, mert nekem nem megy.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
De még egyszer mondanám hogy NÁLAM NEM ZIZEG se vertikális se horizontális irányba....
Ezt nézted már:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
KEress olyan torrentet ahol rarolva van es csak ezt a 2 fajlt allitsd be letoltesre, nem fog maxon jonni nyilvan de csak lecsorog majd
Annal a resznel jarok amikor fennt az erkelyen van 2 "foellenseg", lent meg 2 gepagyu. Folyamatosan jon az ellenseg, mi a retket kell csinalni??
Fenn a fomuftikat nyirom a szokasos begyujtam a kezem dologgal, de nem hat rajuk. Kb. fel oraja szarakodok vele de folyamatosan jonnek
Pls help
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Lövöm, lövöm, spécivel is, rakétával is, de nem fekszik meg a snecije.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Újrakezdem hardon, mert normálon nagyon könnyû.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
normális a kép, a v-sync kikapcsolásánál az élek szétesnek gyors mozgásnál ez normális, de én be akarom kapcsolni, ezáltal csökkenni fog az FPS, de nem érdekel. az érdekel, hogy hogyan tudom ezt bekapcsolni...
Talán rendszergondok....
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Nagyon durva, így kellene mindenkinek programoznia!
szerintem
hogyan kapcsolom ezt be a játékban? THX (mindent full-ra raktam graf-ban, de nem volt ilyen lehetõség)
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
nekem az elején a csajjal beszélgetés közben tûnt fel,aztán a temetõben is az ördögnél.....
Ott hogyan tovább?
És a fõszereplõ nekem nagyon is tetszik, mert egyszerû, de mégis vagányan néz ki...emlékeztet a Vampire Countdown-ra a tetkójával...
Ráadásul jön a TR:A is májusban...és az is megér majd egy végigjátszást.