Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyyáááh, rohadt jó game! a hertz-el, meg a v-sync-el voltak problémáim, mert a játék 60 hertz-en ment, és v-sync nélkül... de a videókártya beállításainál meg lehet oldani a problémát, ahogy azt DarkSector képe is mutatja (atinál sincs baj, nekem az van)
DarkSector
Asszem q val és ha kijelölted a helyet akkor bal egér gomb....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dardevil
Sziasztok!

Elakadtam...
Valaki írja már le pontosan hogyan kell a teleportálást csinálni, mert nekem nem megy.

LegionarR
Vagyis lehet hogy lehet világosban is, de akkor fogy a mana és így nehézkes...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Ki kell lõni a lámpákat a teremben (asszem 4 van), és ha mind kialudt, töltõdik a mana. A csávót csak sötétben (lámpák nélkül sincs mondjuk annyira sötét, de mind1), a másodlagos tüzeléssel tudod sebezni...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

még mindig, aki továbbment irja le mit kell tenni!

Voltan
Valaki #495?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

lene egy olyan problémám hogy elinditom megy egy kicsit és kidob egy hiba üzenetet és kirak a játék ez mitõl van ?????
ömm elég béla vagyok, most kezdtem ezt a cuccot, de nemtom h nyirjam ki azt az izomcsávot amelyiket nem lehet sebezni, ez az elsö "havazos" pályán van, nincs manám ugyhogy nemtom mit tegyek...

DarkSector
Ne nézz már hülyének hogyne tudnám hogy mi a v-sync....
De még egyszer mondanám hogy NÁLAM NEM ZIZEG se vertikális se horizontális irányba....
Ezt nézted már:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

köszi,csak az a gáz,h nem torrentezek..tudom,nagy hülyeség,de még nem tudtam ráállni a dologra..ha nincs más választás,akkor lehet beregelek wanadoora,csak mi a garancia,h ott jólesz..áhh faszkivan..
AtiRadish
Figy nekem is ugyanez volt, torrenttel szedtem le-.-
KEress olyan torrentet ahol rarolva van es csak ezt a 2 fajlt allitsd be letoltesre, nem fog maxon jonni nyilvan de csak lecsorog majd

Sziasztok! hol találom meg a kulcsot? Arréb egy hordóban találtam egy könyvet de azzal se jutottam elõrébb. Köszi a segítséget

senki nem tudna nekem segíteni a lent említett dologban?? eléggé kéne már tologatnom a cuccost,de faszom se akarja mégegyszer az egészet letölteni,szerintem rosszul rakták fel. kb 60megáról lenne szó..
AtiRadish
Hello
Annal a resznel jarok amikor fennt az erkelyen van 2 "foellenseg", lent meg 2 gepagyu. Folyamatosan jon az ellenseg, mi a retket kell csinalni??
Fenn a fomuftikat nyirom a szokasos begyujtam a kezem dologgal, de nem hat rajuk. Kb. fel oraja szarakodok vele de folyamatosan jonnek
Pls help

mila69en
jaja ja azt látom én is-.-

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

sakk...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
eza gamma milyen?😄 mire hasonlít leginkább?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Voltan
Azokat a "bányászlézeres" védõruhás fickókat hogy kell kinyírni? Azokra gondolok, akik lézernyalábokat lövöldöznek az olajfinomítós küldetésben.
Lövöm, lövöm, spécivel is, rakétával is, de nem fekszik meg a snecije.

NeoMaN
Ez a graf sztem a Cold Fear enginje, kicsit feljavítva. Kisértetíesen hasonlít rá a blur effekt...
Újrakezdem hardon, mert normálon nagyon könnyû.

NeoMaN
Nekem nem zizeg.

mondjuk a videokártya driverében?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

EmThor
ugye tudod mi az a v-sync?

normális a kép, a v-sync kikapcsolásánál az élek szétesnek gyors mozgásnál ez normális, de én be akarom kapcsolni, ezáltal csökkenni fog az FPS, de nem érdekel. az érdekel, hogy hogyan tudom ezt bekapcsolni...

DarkSector
Akkor valami gáz van a rendszereddel, mert nálam tû éles a kép és semmit sem zizeg....
Talán rendszergondok....

DarkSector
Na ezaz!<#eljen>

bon
Azért én már láttam szebb játékot is, de azért nem rossz.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

oh.thx

EmThor
ki van kapcsolva a v-sync persze, hogy mindenkinek fut ezerrel, csak zizeg a kép 😞

NeoMaN
Úristen emberz ez a gém nagyon durván néz ki, 7900GS-en minden fullon visz 60-100FPS-t.
Nagyon durva, így kellene mindenkinek programoznia!

Valaki,ha szépen megkérem,felrakná nekem rapidra vagy akárhova,a quartex verzió 28 és 32-es partjait??? Akárhányszor töltöm le a kibaszott ga**landról mindig crc hibát észlel,csak az az érdekes,h a winrar már a 28as partnál is,a power archiver pedig a 32esnél,de akárhányszor is töltöm újra,mindig. Elõre is kösz,nagyon kéne,már a tökönszúrás határán vagyok! 😄
Voltan
Jobb egérgomb.

Hi,hogyan kell kinyirni az elsö fölellenséget? Ahol 3 lámpát kell kilöni.. mert kilövöm de aztán ugyanugy megmarad a pajzsa..

EmThor
szóval nekem nem kell a 120 FPS, csak ne essen szét a kép 😞

azt a fõeellenséget hogy kell megölni mikor ott repdes körülöttem? egy égõ arénában van az egéssz... lõttem már bele rengeteget, összes töltényt, de semmi....

alma2
rakeresve, meg senki nem irta le messzirol rikit, hogy ez a hitman engine, ami azert van mar par eves, de szeretem a latvany vilagat. Latom azert meg egy ilyen egyszeru jatek is kifog egy ket "ertelmes" fickon 😊

szerintem

EmThor
v-sync-et kikapcsolja a gém, esik szét a kép, pedig nvidia driverben belõttem, hogy be legyen kapcsolva.

hogyan kapcsolom ezt be a játékban? THX (mindent full-ra raktam graf-ban, de nem volt ilyen lehetõség)

Törölt felhasználó
THX
templom bal meg jobb szélén van pár hordó, azokat robbantsd fel

Törölt felhasználó
A két bejárati ajtó közt van egy ábra, de nem vágom mit kell csinálni. Ha távolabb megyek az ajtótól, akkor jönnek a ellenségek.
dante3
Igen,pl.:hordó + dobozok!<#shakehead>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Fal (amit szét kellett lnni), meg hordó volt ami zavart...
dante3
Nektek nem volt olyan,hogy néha beleakad valamilyen tereptárgyba a karakter? Nehezen,de el tudok mozdulni tõle,csak idegesít amikor pont action van!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Törölt felhasználó
Nem enged be...
ágyú?😊..nem kell ágyúzni semmit😊..házon belül nézz körbe
ez teljesen jogos😊)

nekem az elején a csajjal beszélgetés közben tûnt fel,aztán a temetõben is az ördögnél.....
Törölt felhasználó
ElsQ küldetésnél akadram el. Ahol be kell jutni a katedrálisba, és van kétoldalt 2 ágyú amikbe be lehet ülni.
Ott hogyan tovább?
DarkSector
Ez még mindig jobb mint ha az ingame videók szebbek lennének mint játék közben, de nekem nem tûnt fel a különbség...

DarkSector
Na ez a "végre egy jó játék az évben", lehet érteni akár az eddigi néhány elmúlt évre is mert tényleg minden fronton odatette magát az Eidos új játéka és nem csak egyik másik tulajdonságra adtak hanem az "összhatásra" Szép, tudtommal nem bugos, jók a hangok, jók a karakterek és pályák és ráadásul kis gépigényû...
És a fõszereplõ nekem nagyon is tetszik, mert egyszerû, de mégis vagányan néz ki...emlékeztet a Vampire Countdown-ra a tetkójával...
Ráadásul jön a TR:A is májusban...és az is megér majd egy végigjátszást.

CalebJoe
nyomj elõre elõrét akkor átvetõdik
buldozer99
itt hogy kell áttjutni?

Forca Barca