Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raven87
Pedig oda kell a kártya.
---
Sztem kérj meg valakit, hogy küldjön egy mentést onnan, hogy beszakítja a vonat az ajtót.

Nekem sajna már nincsenek meg a mentéseim, pedig szivesen elküldtem volna.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

AtiRadish:

Feltettem ide a nyûgömet, remélem el tudsz rajta igazodni, és van ötleted hogy miért vagyok láma :-)

http://bizweb.hu/infernal/

Kösze

Hali!

Lejjebbvettem a grafikát, és így továbbment a töltés. Végig is toltam.
Néhol unalmas volt, néhol kifejezetten addiktív, de a grafika sztem mindenhol állta napjaink játékaival a versenyt. Összességében érdemes volt vele játszani.

Peace

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

AtiRadish
Aaaah mar engem is idegesit a problemad. 😄
Figy, lecci rakj kepet ahol a kartyat talaltad, es ott ahol hasznalni akarod. Hagy lam mit ir ki vagy mi nem muxik. VAgy egy felperces videocska volna a legjobb megoldas, mindegy a 2 kepet printeld lecci

Frank99
lövöd fedezékbõl infernál lövéssel (is)
egyszer megmurdel...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Törölt felhasználó
Idõközben sikerült legyõzni 😊
Köszi!
raven87
Jah, bocs. Azthiottem, hogy az elõzõ írásomra válaszoltál.
---
Lucinál az a lényeg, hogy kiszaladj a pálya szélére. Ott már nem ér el. Majd lövöd és mikor leguggol akkor oda mész ahoz a konzolhoz amelyik világít és aktiválod. Majd felszaladsz a lépcsõn és a nagy gömön is aktiválod a kis kiálló mügyürt. Ezt 3x kell megcsinálni és legyõzted Lucit és jön a "hosszú" Outro. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Lelõsz 2 repülõ katonmát és aztán szét lövöd infernal lövéssel az oszlopokat amikbõl vezeték megy a buborákhoz.
Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.

AtiRadish:
Megpróbáltam autosave-et vissza, még elõzõ pályáról is, de semmi. Neked simán csak annyi volt hogy kivetted a keycard-ot a dobozból, odavitted a vonathoz, nyomtál rajta egy ½E½-t és már jó is volt? Nekem csak kattogó hangot ad ki mint amikor nincs egy ajtóhoz kártyád.

Esetleg másnak valami ötlete?

Törölt felhasználó
Ott sem tudom mit kell csinálni 😞
raven87
AZ oszlopokat kell kilõni infernal lövéssel.

Törölt felhasználó
Nem is fog ott maradni, csak rövid idõre.
http://dlh.net/news.php
itt találsz hozzá
tudnálnekem segiteni???
1049-re???
igen keresm neked
Halli
nem tudom használni a teleportot hogy kell????
tudom láma kerdés de nem sikerül
nyomom a Q utána bal egér gomb a ficko ada portál ahova akarom de nem marad ott mi a megoldás???
Doom 4
van hozzá csalás vagy trainer ?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Törölt felhasználó
Segítsetek légyszi!
hali

Hogy kell megölni a csajszit.
Help Valaki.
Köszi
hali

Hogy kell megölni a csajszit.
Help Valaki.
Köszi
Sziasztok valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a játék zenéjét,vagy a játékból kiszedni.
Törölt felhasználó
Az utolsó küldetésnél vagyok, amikor valami Carlossal hozz össze a sors.
Ott mit kell lõni mert én már mindent próbáltam. A kék burokba hiába lövök... Közben meg jönnek a repkedõ figurák.

HELP
Ekkora bakit én sem feltételezek magamról, fõleg hogy eddig nem fogott ki rajtam sehol a game :-)
Tehát ezekszerint az a megoldás... akkor megpróba visszatölteni az autot.
Létezhet valami ½peccs½ a gamehez? (Gyorsan körbenézve a hivatalos siteokon, nem találtam)

AtiRadish
Nem nyomogatasa ezerrel, hanem folyamatosan nyomva tartani! De gondolom ekkorat nem bakiztal. HA tenyleg nem jo akkor te vagy az elso aki ilyen buggal talalkozik, probald visszatolteni az autosavet

Igen!
Fehér kockák elteleport, kártya kivesz, odavisz a vonat vezetõfülkéjéhez, action gomb nyomogatása ezerrrrel, és semmi. Ez az elsõ pont ahol megakadok a játékban. :S

#1027: Lehet vki diszlexiás, 'totálhelyteleníró',) stb., de egyszerûen arról volt szó hogy ugyan nézd már végig az eddig leírtakat is!!!
A megoldás: a gép alsóbb részén lévõ sárga folyadékkal teli üvegtartályokat szétlövöd, majd a feljebb lévõ gömböket kiteleportálod, ekkor jön a prof. a lebegõ székével; feltûnõ, hogy mindig szembe helyezkedik veled (és erõtér védi), így mindig mögé kell teleportálnod és a hátát lõni, pokoli erõdet és a legjobb fegyvered használva. Szokásos. Ennyi.
AtiRadish
😮😮😮😮
Az anyja kocsogit, akkor az bug lesz! Abban a vagonban talaltad ahol a feher kockak elalltak az utat??

Sziasztok!
Kellene egy kis game segítség, elég bután állok a kérdés elött.

3. fejezet eleje.
Vonat megérkezik, engem lelõnek... kiszívom az emberkékbõl az életet, találok laser pisztolyt, lõszereket, és a konténerben a keycardot is.
Viszont a VONAT vezetõfülkéjében ezt a key-t nem fogadja el a game, akárhogy is próbálom, más kártyaleolvasási lehetõséget, vagy hogy merre menjek nem találtam. Már a pályárol is kigráltam kínomban 😊

Van valakinek ötlete?

Thx.

AtiRadish
Az hetszentseg h. az egyik mashogy vilagit (eloszor a jobb hatso)!!!!

Hali!

Van egy olyan problémám, h a játék; miután lelõttem a helikpoteres boss-t; a töltés végén befagy. Eleddig semmi ilyen problémám nem volt a game-mel.
Vkinél volt hasonló?

Köszi
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

apám ez a gaem..tiszta idegesítõ..a repülõn a gömbbel mi a fenét kell csinálni..már vissza olvastam..de amit ott írtak az nem vált be..vannak kapcsolók de mind a 4 pirosan világít így meghúzni sem tudom sehogy...help..
thx
AtiRadish
1030: a keycard abban a vagonban van aminek az ajtajanal feher dobozok vannak, teleportald ki oket, es bmehetsz erte ott lesz a ladaban.

1029: az egyik ladaban van aknaveto, a tobbiben municio, az aknavetovel kell lebombazni a helikoptert

plz!! valaki segítene???a 1015-ös commenthez kéne egy kis help..repülõs rész.....PLZ!!
a vonatos pályán, miután lelõttek be kell menni a hangárba, de nem találok keycardot a vonathoz...
Hali kellene egy kis segitség most ott járok ahola azta fehér hajú csajt kellene meg mentenem de ott van az a bazi nagy helikopter ami tüzel rám és álandoan ki nyír, hogyan tudnám azt a részt átvinni?
Gunn69
No comment.

csá segitesztek vagy szekáltok???????kösz kulönben hogy kinevetek jo lesik?????? most let gépem nem is irtam ojan sokat lecsüszik a kezem a gonbokrol nos segitetek már ott tartok hogy a profot kil kinyirni de hogyan?
jesz! 😊)) fõleg hogy ennek megoldását már tényleg k.va soxor leírták😉
reaper4
nem fikázás képpen írtam, amúgy csak súrolja az olvashatatlan szintet és ez már zavaró. de legalább jót visítottam rajta 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

TCelica
Ja, ez elég szomorú. 😊)

reaper4
tanulj már meg legalább 1 kicsi helyesen írni. lécci 😊 nem kell csont jól csak 1 kicsit 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

csá kérek segiséget ha lehet?
ott akadtam ell ahol jönek a zonbik egy kapszula ágybol 1 gojo és kinyirom öket de ott mitt kell csinálni meert én már mindent lötem!!! kitötem a sárgo kis tudakat utt ána????????? jo lene ha segitaenétek én is segittemtem már de most én kérek segitségett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hali
Nem csinál képet.
de sok lépcsö van s rácsos ajtoval van elzárva a szintek.
se felfelé se lefelé semere nem tudok menni.
A második missio eleje felé lehet
AtiRadish
LInkelj kepet

help valki segitene??
A Pálya ugy kezdödik hogy egy kamion megy be egy bázisra.
Ott kinyirok mindenkit majd eljutok valami nöig akivel dumálok ott ki irja uj pálya s automentést csinál de onnan nem tudok tovább menni mit merre??
Help!
Hello

Segiség kellene.
A 2 missio ahol a beszéltünk egy növel ott uj pálya kezdödöt ott merre kell menni mert semilyen ajto nem nyillik.
Csak 1 letiltot van amit nem tudok hol kell kinyitni.
Van egy ventillátor ahol a teleportal probálkoztam de sikertelen.
Help pliz.
Oké, oké, megvan. Kicsit nehezen jöttem rá..

Hali!

Nos, lehet, h már volt róla szó (értelemszerûen átolvasgattam a fórumot, de tényleg!😊, viszont nem találtam a kérdésemre megoldást:
A Prof-ot h kell kinyírni? Az elsõ része (robbanófejû emberkéket küld rám, és a sárga vmiket kell kilõni megvan); a második is (a kék gömböket kiemeltem a kül képességgel); de a harmadik (burokban repked és lövöldözik) nem megy. Van vmi trükk? Vagy csak lõni kell infernal-lal (sajna lõszerem nem nagyon van és a pályán lévõ ammó sem segít sokat)..?

Köszi
Üdv

én a repülõn akadtam el amikor felszálltam rá.ott hogy lehet az ajtót kinyitni??tudom hogy lehet teleportálni.a dobozokon túl és a kék lézeres részen belül pedig ajóz ajtót kinyitottam de ez is a túl old.alt van.nem tom hogy lhet arra menni😞😞help..plz..
AtiRadish
Ha arra a bizonyos 4 perces menekuljel ki a gyarbol reszre gondolsz...
Na ott arra menj vissza amerrol bejottel. Az elejen meg ismeretlen lesz a terep de utana elersz egy olyan reszre ahol az elejen mar voltal es ott kell visszafele menni, ahonnan kezdted a palyat. Egyebkent akkor tudod h. jo fele mesz-e ha jonnek uj katonak. Ja es semmifelekepp ne szivogasd ki az emberekbol a cuccost, nem lesz ugy idod. Max ha mar nagyon keves az elet akkor.