Infernal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már csak a vonat megy el, elérek az utolsó rámpáig, de onnét nem tudom, rá lehet-e ugrani a 'gömbre' (gondolom nem)...
Jöhet egy jogyantovább😉
Keep continue playing
Válaszig hanyagolom a játékot😉
(((Tuti, evidens dolog, de nekem valahogy nem, peid Max Payne 1-2-vel, HL 2 + E1-nal, F.E.A.R + CP-al, stb. nem voltak ilyen gondjaim! OK, voltak ott is idegesítõ pályák, de...)))
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
egy idõ után nem jön több.... Én így jutottam tovább....
köszi szépen!!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Lödd szét mind a két oldalon!!!!!!!!!!
kéne 1 kis segítség. szóval ott vagyok ahol lent van 2 gépágyú (beleülök és izomból lövök 😊), szemben 2 ajtó és fent 2 balkon ahol áll 2 erõpajzsos pali. a 2 ajtón meg 2esével özönlenek a kis papok. namost elméletileg kinyírtam mind2 erõpajzsosat (legalábbis nem látom már õket lentrõl), de a kis papok csak özönlenek. felnézek és megint ott van a 2 erõpajzsos. már 1 itt szopok és sajnos (pedig bejön a játék) már azon agyalok ,h letörlöm 😞.
küldök üzit😉
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Majd ha feljössz msn-re szolj ram es atkuldom!
Szoval hamarosan updatelve lesz a FAQ, ezentul megkerek mindekit h. ha elakadt eloszor olvassa el azt, ha nincs benne akkor kerdezzen csak. (De leirtam mindent 😛😛😛)
a stalkeres részt meg ne vedd figyelembe, csak elkalandozat....<#integet2>#integet2>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Cserébe" annaak akinek lõszerproblémái vannak (habár ez szerintem hullarablással mindig megoldódik😉: ESC, "IFUAMMO" teljesre teszi a tölténykészletet😊)) Vannak más kódok is de azokat minek használni😉
A kerítés túloldalára át tudok teleportálni, de nem tudom mit kell csinálni!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Eddig nem kellett semmilyen megoldást néznem, inkább kiléptem és késõbb folytattam a játékot, végülmindig rájöttem a megoldásra...
...de azért ez unalmas is lehet, pörgõsebben akarom végigvinni😉
Szóval: a 'kikötõi résznél' vagyok, Wolf kinyírás után, amikor a cuccait átpakolják. Legyilkoltam a kapu utáni srácokat, a 'motorcsónakosokat' is; továbmennék, a hidat óriásdaruval megzúzzák és no way |)
Teleportálnék, de hova, cuccot mozgatnék, de mit?😊
Egyik távolabbi darukezelõ katonfazont leszedtem, erre lezúzta a "hozzátartozó" hidat, a legközelebbi ugyanilyen csókát nem tudom megfelelõ szögbõl meglõni.
Na, akkor help me😊))
Amúgy grafikailag ûber játék (vagy még nem tartok ott ahol problémás lehet), csak a fizikai rendszere, hát, hiába PhysX, a fazon sokszor megakad, többször kell "elindítani", stb... Gondolkoztam hogy kölcsönkérek egy ASUS PhysX P1-et és bepróbálom, de azért annyi tökölést nem ér meg😉
Elõre is köszi.
Bocs, ha errõl már írt valaki, én végignyálaztam a fórumot, de nemtaláltam...
még a végén stalker-eznem kell...
:-)
ezt párszor és kész!
És elgondolkodtató, hogy az Oblibvion kb 4GB-al kevessebb és érdekes módón nagyságrendekkel szebb és talán nagyobb szerintem......
Mert ugye valami hasonló játékmenettel rendelkezik az Oblivion is.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Inkább csináltak volna egy RPG-t belõle.....
És tudomásom szerint ezt a játékot már 8-10 éve kezdték el fejleszteni.......bakker......akkor inkább hagyják abba a játékkészítést és menyjenek el szakácsnak....
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
ha nem megy használj cheatot!!
Bar sztem az arnyek nem szamit, de lehet h. az fontos h. akkor lodd ha nincs mellette emberke
itt akadtam el
én a második bossnál akadtam meg ,ahol szüntelen jönnek az emberkék,és közben még a boss is lõ.
mit csináljak?
THX!
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Egy kis segítség kellene ahhoza részhez, amikor elõször találkozok a proffal és valimilyen üvegkalitkába zárnak. Van egy ajtónyitó, de az egy lézer mögött van, viszont ha hozzáérek, akkor jön a gáz. Különleges képességeket sem tudok használni, mert elszállt az összes erõm.
Please heplp!
Elõre is köszi!
teleportálj a háta mögé, és infernal lövéssel lõdd a hátán a palackot...
nekem egy olxan kérdésem lenne, hogy mit kell csinálni annál az öreg fószernál aki piros gömbben lövöldöz téged??talán a 2. boss..amikor a gömböket kiszedtem alóla és felrobbant az egséz toronyféleség.mission 2-ben van.a katonái meg kabinokban érkeztek mielõtt felrobbantottam volna a tornyot....HELP!!