Infernal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, köszi,,, basszusss😊))
Most már csak a vonat megy el, elérek az utolsó rámpáig, de onnét nem tudom, rá lehet-e ugrani a 'gömbre' (gondolom nem)...

Jöhet egy jogyantovább😉
AtiRadish
VAn a kohos resz. A tul oldalra at kell teleportalni a kapcsolohoz, megnyomod. Az az ust elmegy az utbol at tudsz ugrani. Folotted van egy ilyen tartolap amit ket lanc tart. meglovod mindket lancot leszakad, felmesz es jon is a video. Ennyi
Keep continue playing

Natökjó... szóval, "gyár" helyszín, mozdonyhoz (?) akarok átjutni (gondolom): fent vagyok a kohónál, elindítom az üstöt (amúgy minek? elsõre gondoltam annak láncait kell ellõni), majd ellövöm a fémplató láncait hogylezuhanjon... ééés??? Gondolom szembe kéne mennem, de az ottani lácok is el vannak lõve. Terelgetem a platót, de nem hiszem hogy így kéne átszenvednem a kerítésen a vonathoz.

Válaszig hanyagolom a játékot😉

(((Tuti, evidens dolog, de nekem valahogy nem, peid Max Payne 1-2-vel, HL 2 + E1-nal, F.E.A.R + CP-al, stb. nem voltak ilyen gondjaim! OK, voltak ott is idegesítõ pályák, de...)))
Köszi probálom!
reaper4
lehet ,h nem olvasok vissza sokat, de qrva keveset kérdezek (inkább segítek) itt az sg-n. tehát rendes vagyok 😄 tehát ne b@szogass 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Frank99
Én is benned, mert nem olvastál vissza <#ravasz1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
hehe, másik +oldás, hogy a feléd mozgó falakon látható kis fehér kockátat(?) kilövöd.
egy idõ után nem jön több.... Én így jutottam tovább....

reaper4
wazze nem mondod 😄D lol én meg daráltam õket kifulladásig. ennyire figyelmetlen nem lehetek 😊 csalódtam magamban 😄

köszi szépen!!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ott annyi csak a teendöd,hogy menj oldalt alájuk,mármint a bossoknak és ott van alattuk rengeteg bomba .
Lödd szét mind a két oldalon!!!!!!!!!!
reaper4
hi

kéne 1 kis segítség. szóval ott vagyok ahol lent van 2 gépágyú (beleülök és izomból lövök 😊), szemben 2 ajtó és fent 2 balkon ahol áll 2 erõpajzsos pali. a 2 ajtón meg 2esével özönlenek a kis papok. namost elméletileg kinyírtam mind2 erõpajzsosat (legalábbis nem látom már õket lentrõl), de a kis papok csak özönlenek. felnézek és megint ott van a 2 erõpajzsos. már 1 itt szopok és sajnos (pedig bejön a játék) már azon agyalok ,h letörlöm 😞.

Ott a piros falaknál hogy a fenébe tudom elérni,hogy jobbra nézzen ,mikor lapul a falnál?
mike0013
oké😊
küldök üzit😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

AtiRadish
Mike megirtam a faqhoz az osszes elakadasi pontot.
Majd ha feljössz msn-re szolj ram es atkuldom!
Szoval hamarosan updatelve lesz a FAQ, ezentul megkerek mindekit h. ha elakadt eloszor olvassa el azt, ha nincs benne akkor kerdezzen csak. (De leirtam mindent 😛😛😛)

DarkSector
Ahhogy odaérek segítek.....
a stalkeres részt meg ne vedd figyelembe, csak elkalandozat....<#integet2>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

sziaztok segítsetek légyszi három lézer érzékelö van egy folyoson hogy menjek tovább?
Ó, bmeg, hát kra szégyenlem magam!!! Mentségemre legyen mondva, hogy amúgy nagyon hülyén ugrik a csákó, ti. sokszor félmétert nem bír átvinni meg meghal a víztõl meg egyméteres eséstõl ha kell mert ugye elég lineársiak a pályák😉
"Cserébe" annaak akinek lõszerproblémái vannak (habár ez szerintem hullarablással mindig megoldódik😉: ESC, "IFUAMMO" teljesre teszi a tölténykészletet😊)) Vannak más kódok is de azokat minek használni😉
Elakadtam, kinyírtam a BOSS-t és most valami wolfot kellene megkeresni, egy helységben vagyok van egy vaskerítés és egy létra, a létrán fel tudok menni, de van ott egy láda és egy ablak, de nem tudok tovább menni!
A kerítés túloldalára át tudok teleportálni, de nem tudom mit kell csinálni!
raven87
Simán át kell ugrani.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Sziasztok!

Eddig nem kellett semmilyen megoldást néznem, inkább kiléptem és késõbb folytattam a játékot, végülmindig rájöttem a megoldásra...
...de azért ez unalmas is lehet, pörgõsebben akarom végigvinni😉
Szóval: a 'kikötõi résznél' vagyok, Wolf kinyírás után, amikor a cuccait átpakolják. Legyilkoltam a kapu utáni srácokat, a 'motorcsónakosokat' is; továbmennék, a hidat óriásdaruval megzúzzák és no way |)
Teleportálnék, de hova, cuccot mozgatnék, de mit?😊
Egyik távolabbi darukezelõ katonfazont leszedtem, erre lezúzta a "hozzátartozó" hidat, a legközelebbi ugyanilyen csókát nem tudom megfelelõ szögbõl meglõni.
Na, akkor help me😊))

Amúgy grafikailag ûber játék (vagy még nem tartok ott ahol problémás lehet), csak a fizikai rendszere, hát, hiába PhysX, a fazon sokszor megakad, többször kell "elindítani", stb... Gondolkoztam hogy kölcsönkérek egy ASUS PhysX P1-et és bepróbálom, de azért annyi tökölést nem ér meg😉

Elõre is köszi.
Bocs, ha errõl már írt valaki, én végignyálaztam a fórumot, de nemtaláltam...
Gunn69
ja, már látom is a megoldást, bocs.

Gunn69
Na én ott tartok, ahol a videon eloszor latszik a csaj meg ahogy a prof szall be a helikopterbe. Utana kijovok a kolostoros reszre, ahol egy pajzsos fomuki van meg folyamatosan termelodnek a kis lezeres genyak. Ott csak siman lojjem a pajzsosat infernal lovessel vagy valami technikaja?

doncarlos
háát köszi a tippet, de elhiheted, én is ezzel próbálkoztam, de... na mindegy ma már nem hinném hogy folytatom (a bosszankodást) majd holnap...

Frank99
ITT senki sem tud segíteni????

még a végén stalker-eznem kell...

:-)

Frank99
én itt lementem a kis szobába jobbra , jött utánam egy-két katona, kinyírtam, elvettem energiát, felmentem, lõttem egyet a vezérre, és vissza.
ezt párszor és kész!

Frank99
ezt nem itt kellene megbeszélni!

DarkSector
Énnekem is új a játékmenet, de kérdem én hogy mi a retkes disznóbélnek kell 10 GB szabad hely a játéknak, mikor emellett még a DVD lemez is kell hogy menjen....
És elgondolkodtató, hogy az Oblibvion kb 4GB-al kevessebb és érdekes módón nagyságrendekkel szebb és talán nagyobb szerintem......
Mert ugye valami hasonló játékmenettel rendelkezik az Oblivion is.....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fery02
6 éve kezdték el, és MMORPG-nek indult asszm. Jobb lett volna tényleg azt csinálni belõle. Amúgy én ezt törlöm le mingyá, mer elakadtam megint, de már nem bosszankodot miatta. Lusta vagyok beírni, hogy hol is akadtam el. Idegesítõ az egész és kész 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Háát nem tuom hogy ratyi e, a mostani kínálatot tekintve, de nem lehet egy lapon említeni az FPS-ek nagyobb részével.....
Inkább csináltak volna egy RPG-t belõle.....
És tudomásom szerint ezt a játékot már 8-10 éve kezdték el fejleszteni.......bakker......akkor inkább hagyják abba a játékkészítést és menyjenek el szakácsnak....

zeki
Én már le is töröltem a STALKER-t sajnos nagyon RATYI lett !!!!

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

A piros falak mikor jönnek felém,hiába lapulok a falnál mindig meghalok,de miért mit nem csinálok jol?
DarkSector
Szegény STALKER-t is elsiették, ahogy látom....

doncarlos
jah.. amúgy tuti csak én vagyok bamba, de elmeélné valaki hogy hogyan is kell pontosan használni azt a bizonyos Démon Energiát? Nem a jobb klikkes téma?

doncarlos
pfff.... nemtom.. lehet elõveszem még ma, csak megnyugszok elõbb, meg ráindítok egy letöltést a STALKER-re

DarkSector
Simán Démon energiával kell lõni.....

doncarlos
min hogy sikerült átmennem? sehogy.. .feladtam... miután cheat-elte, plazmaágyúval lõttem bele 5x és azután se halt meg, fladtam.

és neked ezen hogy sikerült átmenned?
Na én ezen tovább mentem,mindig csak a jobbal löjj rá,ha 4* 5* eltalálod meghal.
ha nem megy használj cheatot!!
doncarlos
AtRadish ,,, köszi a tippet, de nem tudok úgy álnni hogy ne találjanak el, csak ha lemegyek abba a kis szobába vagy mibe oldalt, onnan viszont nem tudom eltalálni a buzit

doncarlos
mindíg vannak mellette... elkúrták ezt a kibaszott játékot, hogy semmi nem jelzi az õ sebzését, csak az enyémet.. azt se tudom hogy eltalálom-e vagy nem... szar az egész

doncarlos
légyszives áruljátok már el hogy hogy a faszba lehet itt továbbjutni... köszi

AtiRadish
Tenyleg csak a jobb katt a trukkje, de en akkor lottem amikor nem jottek az emberei, es azt is asszem arnyekbol.
Bar sztem az arnyek nem szamit, de lehet h. az fontos h. akkor lodd ha nincs mellette emberke

doncarlos
Hát én nem tudom hogy ti hogy csináljátok, de még mindíg a #870-nél szenvedek... nem tudom mivel lehetne jobban sebezni azt a genyát mint a job klikken tartom a kezem majd rátüzelek... na mindegy, jól jönne néhány tipp.

itt akadtam el

doncarlos
Hali! csatlakozom az elõttem szólóhoz, énsem tudok továbbjutni a második bosson... tippeket várok. köszi

sziasztok!

én a második bossnál akadtam meg ,ahol szüntelen jönnek az emberkék,és közben még a boss is lõ.
mit csináljak?
THX!
Frank99
erre valaki?

kösz

raven87
De a láthatatlan gurulást/ugrást tudod használni.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

köszi Frank99..😊
sziasztok!

Egy kis segítség kellene ahhoza részhez, amikor elõször találkozok a proffal és valimilyen üvegkalitkába zárnak. Van egy ajtónyitó, de az egy lézer mögött van, viszont ha hozzáérek, akkor jön a gáz. Különleges képességeket sem tudok használni, mert elszállt az összes erõm.
Please heplp!
Elõre is köszi!
Frank99
(olvass vissza.....)

teleportálj a háta mögé, és infernal lövéssel lõdd a hátán a palackot...

hy all!
nekem egy olxan kérdésem lenne, hogy mit kell csinálni annál az öreg fószernál aki piros gömbben lövöldöz téged??talán a 2. boss..amikor a gömböket kiszedtem alóla és felrobbant az egséz toronyféleség.mission 2-ben van.a katonái meg kabinokban érkeztek mielõtt felrobbantottam volna a tornyot....HELP!!