Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tervezek venni egy 19"os tft-t, ott már nem lesz rá szükség. asszem végignyomom majd megint a Prey-t azon, ugyaúugy megy 1280-ban is szerencsére...😊
kösz hogy kijavítottál 😊 nem jutott eszembe a neve (amúgy ezt a progit a régi crt-s gépnél használtam)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kevesebb eleterot tudsz felvenni, kisse agresszivabb az ellen.
Szerintem ez az utóbbi idõk legjobb fps-se , még a HL2 Episode 1-et is veri nálam, mert annál olyan dezsávû érzésem volt.Ez meg az újdonságokkal überjó, csak sajnos rövid .😞 De nagyon tetszett!!!
Várom a folytatást, 10 év múlva találkozunk 😄DD
http://flickr.com/photos/zolika90/
Sajnos így igaz :|.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
a magyar nyelv oktatása egeket verõ színvonalú, egyre biztosabb vagyok benne
on
@
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
@
Valaki tudna segiteni ?? Elakadtam annál a résznél ahol ilyen szellem kislány lõ rám . Ha valaki tudja miröl beszélek az irjon már zissza plz . E-mailban vagy ide is jó .
E-mail: [email protected]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Valaki nem tudna adini egy telepitõ kódot adni ????
Végigvittem,nem volt rossz játék,bár túl jó sem 😊
A "fõgonosz" nevetséges volt...ilyen játékmenet,történet után kitalálhattak volna vmi "darkosabbat" is,mint a "kacagó,repülõ izé".
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
OFF vagy egy két fórumozó... fõleg a flatout topicban, ahol van egykét flegma ember, alig van egyetlen normális hozzászólása. vagy elugatja a másikat vagy alapból flegmán beszél másokkal... most is valaki tök jó szándékbõl felrakott egy fake nodvd patchet, pedig csak jót akart, mivek a játékhoz egyelõre nincs crack
tehát jöhetett a leugatás
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
meg jó, FAQ, állandóan a FAQ szöveg...de ha csóri ember aztsem tudja mi az, akkor? nem tehet róla, hogy ilyen szerencsétlen láma...mondjuk lehetne mondani erre is, hogy akkor nincs itt keresnivalója, hogy ha a FAQ jelentését sem tudja, dehát....
na mind1, hát ez a "rendszer"...
ezek vagyunk mi 😞
a másik meg az h sokan elakadtak a játékban. és? nem vagyunk egyformák. pedig kis gondolkodással lazán végig lehet vinni.
felesleges mindenkit fikázni aki kérdez vmit. (maradnánk mondjuk 10en a fórumon és nem lenne hsz 😊 )
amúgy meg minek ehhez cheat magyarázd már el nekem
ha adsz egy jó indokot miért kell használni csítet, akkor nem szólok
(mert ha valami iszonyat nehéz játék lenne, amit szinte képtelenség kiakasztani akkor érteném miért akar cheatet használni)
de van trainer is a játékhoz..
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
minek ehhez a játékhoz csalás???
hát egy lámi gyerek lehetsz ha csalás nélkül nem bírod végigvinni
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Konkrétan leírták 72-es betûmérettel, a végén három ponttal, hogy "Prey will be continue...".
- ez már több mint utalás <#idiota>#idiota>
Sogun, 11:18 - PC X360 - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)
(PC Games) George Broussard DukeNukem-pápa és sikeres dollármilliomos bejelentette a hivatalos fórumokon, hogy már készül ezerrel a Prey Patch. Intenzív tesztelés alatt áll a kövér csomag, mely új modelleket és multiplayer pályákat tartalmaz.
forrás: HW
Ja és a második részre való utalás se semmi...
Érdemes végigvinni a gamét!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
de megy
es ez a lenyege😄😄😄
naon el van baszva a minimalis kovetelmeny meghatarozasa...
gyenge gepen is elmengy(mint az enyem😞)
wazzzzz en is beszartam:
intel pentium 4 1.6 ghz cpu+256mb ram (800hz)+ati 9200 128mb
(((naon mellesleg hozzateszem h osregi a gepem es igy is agyon kinoztam es nem is ertem h hogy kepes meg mindig mukodni)))
Mindenesetre nem rossz dolog 😉.