3581
-
#3257 Hát szerintem van aki még tolja a multit. -
FLeK0 #3256 és ezt kiknek csinálják? mert egy a4-es lapra fel tudnám írni a világon az összes ember nevét aki még játszik ezzel. -
#3255 Ingyenes Prey cuccok érkeznek!
[2006. szeptember 16. @ 09:33 - Berkenye]
Elméletileg már tudni lehetett, hogy a Human Head Studios a 3D Realms csapatával karöltve jelenleg valami plusz Prey tartalmon dolgozik - ám az mindenképp új, hogy a bónuszcsomag ingyenes lesz.
Ezt most a 3D Realms jelentette be, s újfent elárulták, nagyjából mire is számíthatunk. Lesznek itt új multiplayer skinek (Jen, Elhuit, stb.), új multiplayer pályák - ezek pontos száma még nem ismert, ahogy természetesen az sem, mégis mikor próbálhatjuk mindezt ki. Állítólag azonban hamarabb, mint gondolnánk.
info: Gamestar -
Rusy #3254 Hello sziasztok, elakadtam a szemben az ellenséggel pályán van 2 kapcsoló egymás mellett egy szűk folyósón, meg egy forgó valami henger ha bekapcsolom a kapcsolókat egyből kikapcsolnak, alatam egy üveg lap, három elektromos sugár, van 2 jel hogy váltsak szellem módba de egyiknél sem tudok semmit csinálni.. -
endiboy #3253 végre kézhez kaptam a játékot, és szerintem nagyon jó :P
igaz néztem, hogy mennyi pálya van benne, és ha igy haladok, akkor nem hiszem, hogy sokáig tartana -
#3252 Hali, mit kell csinálni rögtön az első pályán, amikor leesek abból a szállítóizéből? Megölök 3 ilyen kis vakarcsot és onnan hogy tovább? Ez komoly :) -
chuck #3251 Elado egy darab zsir uj, bontatlan Prey Jatek. Ha erdekel, akkor klikk: http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=12236992 -
runner78 #3250 Hali!
Fltettem a patch-et is. Monitorom 16:10-es.
de nem lehet a felbontást 1440x900-ra állitani.
Valaki nézte már a gamét 16:9-ben 16:10-es monitoron?
-
#3249 Nekem hangkártya driver frissités megoldotta... -
#3248 Van amúgy vmi mód a multiplayerre "biztonsági másolattal"? -
#3247 Fogalmam sincs, hogy mi a gond...
Sok helyen azt mondják, hogy húú, milyen nagy a gépigénye, erre az én kis P4 2,8Ghz, 512MB RAM, 9600XT konfigommal az antialiasingen kívül mindent maxra állítottam, úgy vittem végig. A Legtöbb mai játék low-on nem ment így, mint ez max grafikán, nemtom mitől lehete ez, de kinézetben überelte a HL2t :D -
xenor #3246 Hello! Van egy kis problémám feltettem a gamot, de amikor indítanám, vakar egy kicsit aztán kilép egy windows-os küldhető hibaüzenettel. Esetleg tudna valaki mondani valami okosat erre a problémára. Előre is köszönöm a segítőkész hozzászólásokat! (ATI 9800PRO, AMD 2500+ Barton, 1Gb mem) -
#3245 A Prey itt nem ér véget... -
#3244 PREY 1.1 Patch
A módosítások főleg a multiplayerre és a grafikára vonatkoznak. A játékmenetet egyáltalán nem befolyásolják. Kapunk például szélesvásznú felbontásokat is.
info: Gamestar -
#3243 Nah, mi van azzal a patch-el?? -
#3242 Az királyság lenne! De Amerikában este hat nem? Az nálunk... dél! Ami nemrég el is múlt! Akkor bármelyik percben kint lehet? -
#3241 Ma érkezik a Prey patch
[2006. augusztus 30. @ 10:19 - Berkenye]
A 3DRealms bejelentette, hogy a mai nap folyamán tervezik kiadni a Prey című sci-fi akciójáték, egészen pontosan este hatkor.
Korábban már említettek néhány új pályát, és egyéb tartalmakat is, ám ezek nem képezik részét a mai csomagnak. Ebben most kizárólag technikai módosítások és bugfixek kapnak helyet. A tartalmi módosítások is megérkeznek hamarosan. A ma esti javítás tartalmaz majd multiplayer sávszélesség optimalizációt, szélesvásznú menü megjelenítést, illetve az idő közben felmerült és megoldott grafikai problémák orvoslását is.
info: Gamestar
-
#3240 Mentést sztem találni neten.
Ide teszi amúgy: C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\My Games\PREY\base\savegames -
#3239 hali!
1. hova teszi a mentéseket a game?
2. szükségem volna mentésre, mivel uccsó előtti pályán voltam, csak behalt a rendzser, és most nincs meg semmi -
#3238 nah,vki help plz!
1ébként űrhajóról szó nincsen. Van története, csak ugye nem árt 1 kis angoltudás hozzá :D És amúgy nem végig az idegenek gömbjében játszódik: néha elmész nagypapihoz látogatóba... -
Hellsing47 #3237 nem...végig ott... -
#3236 Sziasztok!
Régen kipróbáltam a demót, de rohadt nagyon csalódtam. Szal kb annyi rajzolódott ki nekem a játékról, hogy mész egy űrhajón és hiperszuper fegyverekkel lövöd amit látsz. De az ugye azér nem teljesen igaz, hogy az EGÉSZ játék azon a nyomorult űrhajón van ugye? Azér a játék nagyrésze a földön játszódik mint ahogy a játék legeleje is a bárban nem? -
#3235 Inkább a patchen fáradoznának :D
Nem mondom h nem várom a folytatást de nem lenne jó ha elsietnék, a Prey az egyik legjobb FPS játék amivel játszottam, jó lenne, ha nem rontanák el a 2. részt sem!
Egyébként multival mi a helyzet mostanság? Van rá vmi mód? (pl hamachi v. hasonló?) Aki tudja, az privátban írja meg plz h ha megy a multi akkor hol találok róla infót! -
#3234 nehéz?? még meg sem lehet halni benne rendesen! -
#3233 lol!:)
mit akarsz ennél könyebbet? -
zetró #3232 de ti tudjátok hy -
zetró #3231 pfff jo kis játék csak nehéz én is má jácottam rajta de nem a leg jobb
-
zetró #3230 -
#3229 Na kipróbálom ezt a gamet! -
#3228 érdekes!:| -
#3227 Már régóta készül a Prey 2?
[2006. augusztus 17. @ 11:26 - Berkenye]
Akik annak idején végigjátszották a Prey-t, s megvárták a stáblistát is, már egészen biztosak lehetnek abban, hogy lesz folytatása a történetnek. Most úgy tűnik, a Prey 2 már jó ideje készül titokban.
Ezt a 3D Realms elnök-vezérigazgatója, Scott Miller mesélte el egy nemrégi interjúban. Az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a második részt szintén egy külső céggel csináltatják (az első részét a Humanhead Studios készítette). Scott arra a kérdésre, hogy épp min dolgoznak, így felelt: "A Prey 2-n természetesen! Éppen a harcrendszeren filózunk, illetve, hogy milyen újszerű játékelemeket ültethetnénk a folytatásba."
Forrás: Gamestar -
#3226 Prey 2 Already in Development -
#3225 Rájöttem basszameg...maradt még egy kibaszott üveg amit nem vettem észre De a vége tényleg kira.... -
#3224 Itt egy kép is...ezután kellene a madárkának berepülni, (miután belelőttem az üvegbe) de nem...
http://invitel.hu/lalisoftwer/Graphic1.jpg -
#3223 A madarat már nem látom, de a keeper nem jött ki, csak jönnek sorra a katonák...hmmm....vki? -
#3222 Segítsetek...Elakadtam... a játék legvégén. A végigjátszást is elolvastam, de nem segített. Ezt írja : "A rövid jelenet után ismét a gömbön kívül találjuk magunkat, meg kell próbálnunk kitessékelni belőle a keepert. Egy dodekaéder-szerű valami forog körbe, azonban teljesen golyóálló üvegei vannak. Váltsunk át szellem módba, és az íjjal lőjünk bele minden egyes ilyen üvegdarabba. Ha ez megvan (az üvegek átlátszósága eltűnik), akkor valamelyik kézifegyverünkkel lőjünk bele ezekbe. Ha ez is kész, sajna még mindig nem jutottunk előrébb, viszont ekkor egy váratlan dolog történik: A mi kis madarunk szellemi létét is feláldozva kitessékeli a Keepert a kis burkából. Jöhet a végső összecsapás."
Hát az a gond hogy nekem ilyesmi nem történik, csak jönnek sorra a katonák, én meg lövöm őket, de végenincs érzésem támadt... találkozott már vki ezzel? -
#3221 na sziasztok...a játék végig nagyon fasza, sehol nem sikerült elakadnom (még a kockánál se ;) ) De! A végén nagyon beszoptam. Elakadtam! -
Richard90 #3220 driver, dx probléma sztem -
#3219 Miért van az hogy ha elinditom az eredeti játékot és kidob azzal hogy hibat észlelt ezért leláll ... és nem jön be semmi még az itro sem ... -
Hellsing47 #3218 pedig csak löni kell a monsztákat,majd egy idö után elfogynak és akkor kell kinyirni a keeper-t