Prey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Már régóta készül a Prey 2?
<2006. augusztus 17. @ 11:26 - Berkenye>

Akik annak idején végigjátszották a Prey-t, s megvárták a stáblistát is, már egészen biztosak lehetnek abban, hogy lesz folytatása a történetnek. Most úgy tûnik, a Prey 2 már jó ideje készül titokban.

Ezt a 3D Realms elnök-vezérigazgatója, Scott Miller mesélte el egy nemrégi interjúban. Az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a második részt szintén egy külsõ céggel csináltatják (az elsõ részét a Humanhead Studios készítette). Scott arra a kérdésre, hogy épp min dolgoznak, így felelt: "A Prey 2-n természetesen! Éppen a harcrendszeren filózunk, illetve, hogy milyen újszerû játékelemeket ültethetnénk a folytatásba."

Forrás: Gamestar

Next PC upgrade: 2022

grebber

doncarlos
Rájöttem basszameg...maradt még egy kibaszott üveg amit nem vettem észre <#duma> <#guluszem1> De a vége tényleg kira.... <#taps>

doncarlos
Itt egy kép is...ezután kellene a madárkának berepülni, (miután belelõttem az üvegbe) de nem...

http://invitel.hu/lalisoftwer/Graphic1.jpg

doncarlos
A madarat már nem látom, de a keeper nem jött ki, csak jönnek sorra a katonák...hmmm....vki?

doncarlos
Segítsetek...Elakadtam... a játék legvégén. A végigjátszást is elolvastam, de nem segített. Ezt írja : "A rövid jelenet után ismét a gömbön kívül találjuk magunkat, meg kell próbálnunk kitessékelni belõle a keepert. Egy dodekaéder-szerû valami forog körbe, azonban teljesen golyóálló üvegei vannak. Váltsunk át szellem módba, és az íjjal lõjünk bele minden egyes ilyen üvegdarabba. Ha ez megvan (az üvegek átlátszósága eltûnik), akkor valamelyik kézifegyverünkkel lõjünk bele ezekbe. Ha ez is kész, sajna még mindig nem jutottunk elõrébb, viszont ekkor egy váratlan dolog történik: A mi kis madarunk szellemi létét is feláldozva kitessékeli a Keepert a kis burkából. Jöhet a végsõ összecsapás."
Hát az a gond hogy nekem ilyesmi nem történik, csak jönnek sorra a katonák, én meg lövöm õket, de végenincs érzésem támadt... találkozott már vki ezzel?

doncarlos
na sziasztok...a játék végig nagyon fasza, sehol nem sikerült elakadnom (még a kockánál se 😉 ) De! A végén nagyon beszoptam. Elakadtam!

driver, dx probléma sztem

Sakuu
Miért van az hogy ha elinditom az eredeti játékot és kidob azzal hogy hibat észlelt ezért leláll ... és nem jön be semmi még az itro sem ...

.:HaZaFi//Hks:.

pedig csak löni kell a monsztákat,majd egy idö után elfogynak és akkor kell kinyirni a keeper-t

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Örm
Hello!
A Facing the enemy nevû pályán vagyok. Ott mit kell csinálni amikor egy keeper egy burokban van fent és lent meg özönlenek a különbözõ szörnyek? Mindig elfogy a lõszerem és a keeperhez hozzá sem értem.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

tugyiti
#3199 valaki?

DnP
😊 koccc.. meglett... most epp a center of gravity palyan vagyok...papa

c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;

el kell juttatni a világító négyzetet az úton a végéig, úgy hogy lövöd a körbelsejû négyzeteket
Faq 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

picit nézz körbe, nem nehéz rájönni a mûködésére.

armageddon666
EZT MÉG HÁNYSZOR ÍRJUK LE??????!!!!4 keress rá hogy hiperkocka -.-

@

DnP
fck.. csak linket akartam 😊

DnP
Belulrol:

Kivulrol:

Koszike!

DnP
"Régeben igértem hogy ha meg jelenik a Magyar Top 10 eladás lista meg mondom hogy hányadik a Prey meg mondom sehol sincs a magyarok nem veték eltünt a sülyesztõbe" na ezt megeccer 😊 mert ennek ugy semmi ertelme ahogy van.. pedig nekifutottam keccer is.. omg.. legalabb alapfokon tudnank irni.. leccci

Dögunalmas? Lol.

Esetleg egy kép?

grebber
Ez a game minden volt csak nem unalmas! De ki hogy érzi.

DnP
Noh egy kis helpet kernek en is hatha valaki tud segijjjeni. Bejutottam egy nagy barlangszeru "ize"be a jatek szerintem vege fele. Itt sok kicsi kockabol osszeallt egy nagyob "kocka" amibe bele tudok esni egy portalon keresztul, de onnan ki mar nem tudok jutni.. a doboz mond a 6 belso falan van gravity changer, de hiaba potyogok barhova semmit sem tudok csinalni.. ez egyok oldalahz csatlakozik egy varazsszonyeg.. de nem tudok kilepni a kockabol... help!!!!

Régeben igértem hogy ha meg jelenik a Magyar Top 10 eladás lista meg mondom hogy hányadik a Prey meg mondom sehol sincs a magyarok nem veték eltünt a sülyesztõbe.
"Prey nagyon gyorsan eltûnt a süllyesztõben. Persze csorognak úgy heti tízezrével az eladások, de ugye kutyából nem lesz szalonna, ahogy a Human Head-bõl sem lesz soha kiváló fejlesztõ, ha továbbra is dögunalmas játékokkal bombázzák a piacot."
flame ghost
Elolvastad a feltételek h milyen gép kell hozzá?Lehet h nem bírja a géped...

HI!
Elindítom a gémet,beírom a kódot és lefagy a gépem.
Vki segítsen! PLS

elõre is thx
Háj, ha még nem késõ tudok segíteni. Miután bekapcsolgatod mindhárom "izét" és aktiválódik az ernyõ a felsõ részükbõl elõkerül egy pajzs szerû valami amit szét kell lõnöd, majd a mögötte található elemet ki kell húznod mind a háromból és leáll a venti.

tugyiti
sziasztok x64-es telepitésrõl tud valaki v.mit ?
technodome
köszi

saxicola
http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/prey
itt minden problémádra megtalálod a választ.
A Prey király de sajnos nem túl hosszú.
92%<#mf1>

www.gportal.hu/bioshock

olvass F.A.Q.-ot...=///

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

technodome
hali. Elakadtam a játékban. Az õsi faj episodban vagyok. bejutottam egy kerek arénába ahol 4oldalt van egy energiagenyó ami nyomja az energiát a felette lévõ ventillátorba. 4-bõl 3 nyomja ezerrel de a negyedik nem. Semmilyen ajtón nem tudok se ki se bemenni. Ilyenkor mi van? ha vki tudja mondja már el. Képet azért nem teszek be mert fogalmam sincs h hogy kell. elõre is köszi

Egy ketrecbõl lepottyanva egy nagydarab csúnya monsztát kell kicsinálnom. Csak arra lennék kíváncsi kb. hány százalékánál tartok a játéknak?

Gunner
chipset: megt'od mien alaplapod van, felkeresed annak honlapját és letöltöd az alaplapodhoz a legfrissebb chipset drivert
video: megnézed mien videókarid van, felkeresed honlap, letöltöd legfrissebb drivert, elötte persze letörlöd a fennlévõ drivert
audio: ugyanaz mint a chipset
directx: elvileg dvd/cd-n is rajtavan DirectX 9.0c, onnan felrakod

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

azt hol lehet? XD
ollie
frissítsd a köv drivereket:
chipset, video, audio

valamint a directx-et is

fentvan a legfrissebb driver? mert talán az okozhatja a gondot, hogy nincs fenta legújabb catalyst driver

még minimum grafin is··
Hi all. Nem tudjátok mért van az hogy lemegy 2 FPS-re a game, mert a gépem ilyen: ic 2100mhz, ati r x1600pro (256),786mb ram. elõre is köszi
Rage47
aham
vmelyik game nem birja, el sem indul, (pl. BF2) ha be van kapcsolva, olyankor defaultra vissza kell állitani
scorpeeon
ez a progi hogy mûködik amúgy? Simán kiteszem az asztalra a ReForce.exe-t, elindítom, apply, és mûködik mindig?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
Egyik helyen vérrel van felírva a falra v. plafonra ahogy emlékszem...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Nem engedi feltölteni mert nagyobb mint 20 Kbyte.
Nesze neked keresõ...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Promi
Talan ha beraknal 1 kepet (ahol el akadtal) hamarabb kapnal segitseget.
Egyik szám sem jó!
És ha átmegyek szellem módba nem látok számokat 1ik táblán sem. :S
Meg tudnád mondani pontosabban meik táblán van?
HF
A játékban három ilyen alkalom van.
Ha az elsõ, akkor asszem 2724 de lehet 2823 is, de nem bizti . Nem emléxem jól, de az egyik táblán ki van írva, amit szellemmódból lehet elérni.Annak a táblának mindenképp a közelben kell lennie. Sok sikert

Hello!
Elakadtam a játékba valaki segítsen!
Szóval van 1 ajtó amihez számkódot kell megadni hogy kinyíljon.
Ezt a kódot nem találom sehol!Valaki adja meg pls vagy mondja el hol találom meg!!!
Köszi mindenkinek.
Grebber: