3581

A WAREZ TÉMÁK, WAREZZAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK!
MAGYARÍTÁS!

• szpjenci
    hi vki tud hozzá cracket vagy valamit mert ha elinitom hibajelentés küldését ir ki pls vki help
  • vg
    Az első rész fele a bosszúról szól, nem? :)
  • Code92
    hát ja lesz folytatása és ha jól tippelek akkor az már a bosszú lesz jen és a nagypapa haláláért vagy ha nem akkor is kiváncsi leszek rá.
  • necroman
    Görgettem egy darabig vissza,de nem találtam cracket.Valaki küldene?
  • grebber
    Prey 2 hírek

Sogun, 14:25 - PC X360 - Játék: FPS

(PC Games) A Next-Gen.Biz interjút készített Scott Millerrel, a 3D Realms elnökével. Kiderült, hogy elég jól befutott a Prey, lévén eddig 1 millió példány kelt el belőle. A karácsonyi ajándékozási lázzal ezt a számot másfél milkára kívánják feltornászni. A befolyt pénzből már készül a Prey 2. és 2008-ban jelenik meg. Hosszabb lesz, több, színesebb helyszínt tartalmaz majd. Kooperatív hent beépítését tervezik. A történetet pedig mindenképp mélyíteni, gazdagítani kívánják.

info: Hardwired
  • hykao #3292
    Igen! Nemigazán vannak...és ezen a PREY sem változtat... A jó SCI-FI és a PREY fényévekre vannak egymástól...vagy inkább PARSEC-ekre... :P
  • mucsácsó
    lehet leszedem énis, és kitolom megint...
    kedvem is lenne hozzá :)
  • vg
    Igen, láttam a feliratok utáni részt... ;)
  • skampi
    de ennek lesz folytatása!!
  • vg
    Ma végigjátszottam a játékot, minden percét élveztem! Király játék nagyon, kár, hogy nem igazán vannak ilyen jó scifi fps játékok... :(
  • ollie
    DX7-ben bármelyik kártya nyomná maxon.
  • K Ace
    A farcry-t énis toltam mx440 nel, de érdekes módon nekem high garfikával is simán ment mindenhol. on: Mér nem találok egy multis szervert se? 1.1 fent van de semmi szerver nem jön be. Vagy lehet az a gond hogy nem raktam fel a PB-t? Vagy csak nemis játszik senkise multipreyt?
  • svani
    Annak idején a FarCry-t toltam MX440-nel.(éjjellátóval,konténerek között lövöldözni nem semmi volt)Külön gratulálok!
  • mucsácsó
    Prey 1.2
    http://www.prey.com/downloads/prey_v12.zip

-bugfixes
    -6 new skins (Jen, Becky, Elhuit, Mother, Alien Hunter and Elite Alien Hunter)
    -MP-Maps (Gravity Lab, Topillogical, Tunnel Rat and Space Oddity)

gondoltam szólok nektek.. :)
  • K Ace
    Kijátszottam a játékot. Nagyon nagy. Király. Méghozzá nemis akárhogy játszottam ki: egy ge4mx440-es karival döcögtem végig, (sajna ilyenem van) De sikerült. :D
  • Ioles
    Helósztok!
    Én tegnap toltam végig a játékot és sztem nagyon jó! A sztori a legjobb, de a játékmenet is kiváló! Aki nem tudja hogy mivel játszon vagy nincs játéka és szereti az ilyen műfajt az feltétlenül próbálja ki!
  • bcrics
    üdv vki mentést nem tudna berakni,kb középtájékán a gémnek?
  • grebber
    A kód ottvan a közelben nézzed meg a közelben lévő kijelzőket vagy vérrel fel lesz irva valahova!
  • abcboy
    ödv minenkinek! tudja vki, hogy a deep freeze- nél lévő kapunak mi a kódja...
  • Maak
    nemtom volt-e már...végigjátszás...ha kell valakinek
  • mooo
    Előtted 2vel írták le a megoldást,csak tovább kéne látnod a szemedtől.....
  • Bandi Corp
    JEE! megvan! azokat az "üveglapokat" egy lelki nyilall meg kell lőni, majd vmi sima fegyverel széttörheted az üveget ami megvédi a Gondviselőt!!
    nah mind1 jót segítettem magamon :P
  • Bandi Corp
    Jó, mind1 és most vki le tudná írni h mit kell ténylegesen csinálni?? (az uccsó pályán- az előtt a zöld trutymó gömb előtt)
    mert ****ra elegem van a gameből! pls hagy akasszam ki!
    előre is thx
  • tugyiti
    ja igaz arra emlékeztem amikor elsőnek kell meg ölni :( elnézést
  • Hellsing47
    te milyen hülyeségeket irsz???:-O

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    elöször lélekformában(vagy mivolt már az) lödd szét az összes 6szögletü "üveget" :D utána vissza normál alakba és ugyis lödd szét azokat:D
    remélem érthetö volt :D
  • tugyiti
    azokat amiket kilő meg kell próbálni ellőni :)
  • Bandi Corp
    ok, de mégis MIT? azt az izét bent? vagy azokat a zöld 3szög gedvákat? vagy az "üveget"?

bocs de naon hülye vok így este -no comment pls-
  • tugyiti
    lövöd szaladsz lövöd szaladsz lövöd....
  • Bandi Corp
    Hy all!
    Az utolsó résznél vok, látom a"Gondviselőt" meg az a zöld gömbjét és nem tom mi a faxomat kéne csinálnom, h szétdúrrantsam a seggét! vki helo naon gyorsan pls!
    télleg ki akarom akasztani ezt a xart!
    előre is thx
  • Rage47
    pedig nagyon jó kis game:) s lehet h másodjára már gyorsabban eljutsz odáig, mert ismered a pályákat
  • Mozes13
    Annyit nem ér, hogy újra kezdjem.
  • reaper4
    #3261 :)
  • reaper4
    reinstall??? minek? talán uninstall :)
  • Mozes13
    Nem tudja vki van pályaátugrás kód a Prey-hez? Mer rosszak a mentéseim és nem akarom előről kezdeni.
  • GubiPapa
    Irdatlan egyszerű játék de teljesen új dimenziók tárulnak fel előttünk.
    Tűrhető storyval és szép grafikával.
    Ajánlom mindenkinek.
    Egyszer végig lehet játszani aztán Reinstall :)
  • wid22
    Én már ott elakadtam ahhol a lezuhant repülö van segitene valaki hogyan kell ott tovább menni? Kösz
  • grebber
    5 és fél órás a game kezd előlől! :D
  • Kain3
    Kár hogy az update multiplayer, én a Prey-t igazából csak a single része miatt szerettem, és jobban örültem volna egy kisebb singleplayer kiegészítőnek.

Na de majd a Prey 2..
  • roblee
    Üdv emberek!
    Sajnos olyan gondom van, hogy vrusos lett a c: meghajtóm és a Prey oda save-l. Csak formázni lehetett és így elvesztek a mentések. Tudna vki küldeni mentéseket, a Sacrifices-nél hagytam abba. Előre is köszi!
    [email protected]
  • armageddon666
    help! egyszer beirtam ide hol van a menüzenéje preynek. pak003.pk4. eddig ok. de mi is a neve? valami.ogg... :S pls, kéne nagyon, segitsetek!