3581
-
szpjenci #3297 hi vki tud hozzá cracket vagy valamit mert ha elinitom hibajelentés küldését ir ki pls vki help -
vg #3296 Az első rész fele a bosszúról szól, nem? :) -
Code92 #3295 hát ja lesz folytatása és ha jól tippelek akkor az már a bosszú lesz jen és a nagypapa haláláért vagy ha nem akkor is kiváncsi leszek rá. -
necroman #3294 Görgettem egy darabig vissza,de nem találtam cracket.Valaki küldene? -
#3293 Prey 2 hírek
Sogun, 14:25 - PC X360 - Játék: FPS
(PC Games) A Next-Gen.Biz interjút készített Scott Millerrel, a 3D Realms elnökével. Kiderült, hogy elég jól befutott a Prey, lévén eddig 1 millió példány kelt el belőle. A karácsonyi ajándékozási lázzal ezt a számot másfél milkára kívánják feltornászni. A befolyt pénzből már készül a Prey 2. és 2008-ban jelenik meg. Hosszabb lesz, több, színesebb helyszínt tartalmaz majd. Kooperatív hent beépítését tervezik. A történetet pedig mindenképp mélyíteni, gazdagítani kívánják.
info: Hardwired -
#3292 Igen! Nemigazán vannak...és ezen a PREY sem változtat... A jó SCI-FI és a PREY fényévekre vannak egymástól...vagy inkább PARSEC-ekre... :P -
#3291 lehet leszedem énis, és kitolom megint...
kedvem is lenne hozzá :) -
vg #3290 Igen, láttam a feliratok utáni részt... ;) -
skampi #3289 de ennek lesz folytatása!! -
vg #3288 Ma végigjátszottam a játékot, minden percét élveztem! Király játék nagyon, kár, hogy nem igazán vannak ilyen jó scifi fps játékok... :( -
#3287 DX7-ben bármelyik kártya nyomná maxon. -
K Ace #3286 A farcry-t énis toltam mx440 nel, de érdekes módon nekem high garfikával is simán ment mindenhol. on: Mér nem találok egy multis szervert se? 1.1 fent van de semmi szerver nem jön be. Vagy lehet az a gond hogy nem raktam fel a PB-t? Vagy csak nemis játszik senkise multipreyt? -
#3285 Annak idején a FarCry-t toltam MX440-nel.(éjjellátóval,konténerek között lövöldözni nem semmi volt)Külön gratulálok! -
#3284 Prey 1.2
http://www.prey.com/downloads/prey_v12.zip
-bugfixes
-6 new skins (Jen, Becky, Elhuit, Mother, Alien Hunter and Elite Alien Hunter)
-MP-Maps (Gravity Lab, Topillogical, Tunnel Rat and Space Oddity)
gondoltam szólok nektek.. :) -
K Ace #3283 Kijátszottam a játékot. Nagyon nagy. Király. Méghozzá nemis akárhogy játszottam ki: egy ge4mx440-es karival döcögtem végig, (sajna ilyenem van) De sikerült. :D -
#3282 Helósztok!
Én tegnap toltam végig a játékot és sztem nagyon jó! A sztori a legjobb, de a játékmenet is kiváló! Aki nem tudja hogy mivel játszon vagy nincs játéka és szereti az ilyen műfajt az feltétlenül próbálja ki! -
bcrics #3281 üdv vki mentést nem tudna berakni,kb középtájékán a gémnek?
-
#3280 A kód ottvan a közelben nézzed meg a közelben lévő kijelzőket vagy vérrel fel lesz irva valahova! -
abcboy #3279 ödv minenkinek! tudja vki, hogy a deep freeze- nél lévő kapunak mi a kódja... -
#3278 nemtom volt-e már...végigjátszás...ha kell valakinek -
#3277 Előtted 2vel írták le a megoldást,csak tovább kéne látnod a szemedtől..... -
#3276 JEE! megvan! azokat az "üveglapokat" egy lelki nyilall meg kell lőni, majd vmi sima fegyverel széttörheted az üveget ami megvédi a Gondviselőt!!
nah mind1 jót segítettem magamon :P -
#3275 Jó, mind1 és most vki le tudná írni h mit kell ténylegesen csinálni?? (az uccsó pályán- az előtt a zöld trutymó gömb előtt)
mert ****ra elegem van a gameből! pls hagy akasszam ki!
előre is thx -
#3274 ja igaz arra emlékeztem amikor elsőnek kell meg ölni :( elnézést -
Hellsing47 #3273 te milyen hülyeségeket irsz???:-O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elöször lélekformában(vagy mivolt már az) lödd szét az összes 6szögletü "üveget" :D utána vissza normál alakba és ugyis lödd szét azokat:D
remélem érthetö volt :D -
#3272 azokat amiket kilő meg kell próbálni ellőni :) -
#3271 ok, de mégis MIT? azt az izét bent? vagy azokat a zöld 3szög gedvákat? vagy az "üveget"?
bocs de naon hülye vok így este -no comment pls- -
#3270 lövöd szaladsz lövöd szaladsz lövöd.... -
#3269 Hy all!
Az utolsó résznél vok, látom a"Gondviselőt" meg az a zöld gömbjét és nem tom mi a faxomat kéne csinálnom, h szétdúrrantsam a seggét! vki helo naon gyorsan pls!
télleg ki akarom akasztani ezt a xart!
előre is thx -
#3268 pedig nagyon jó kis game:) s lehet h másodjára már gyorsabban eljutsz odáig, mert ismered a pályákat -
Mozes13 #3267 Annyit nem ér, hogy újra kezdjem. -
#3266 #3261 :) -
#3265 reinstall??? minek? talán uninstall :) -
Mozes13 #3264 Nem tudja vki van pályaátugrás kód a Prey-hez? Mer rosszak a mentéseim és nem akarom előről kezdeni. -
GubiPapa #3263 Irdatlan egyszerű játék de teljesen új dimenziók tárulnak fel előttünk.
Tűrhető storyval és szép grafikával.
Ajánlom mindenkinek.
Egyszer végig lehet játszani aztán Reinstall :) -
wid22 #3262 Én már ott elakadtam ahhol a lezuhant repülö van segitene valaki hogyan kell ott tovább menni? Kösz -
#3261 5 és fél órás a game kezd előlől! :D -
Kain3 #3260 Kár hogy az update multiplayer, én a Prey-t igazából csak a single része miatt szerettem, és jobban örültem volna egy kisebb singleplayer kiegészítőnek.
Na de majd a Prey 2.. -
#3259 Üdv emberek!
Sajnos olyan gondom van, hogy vrusos lett a c: meghajtóm és a Prey oda save-l. Csak formázni lehetett és így elvesztek a mentések. Tudna vki küldeni mentéseket, a Sacrifices-nél hagytam abba. Előre is köszi!
[email protected] -
#3258 help! egyszer beirtam ide hol van a menüzenéje preynek. pak003.pk4. eddig ok. de mi is a neve? valami.ogg... :S pls, kéne nagyon, segitsetek!