Prey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<2006. augusztus 17. @ 11:26 - Berkenye>2006. augusztus 17. @ 11:26 - Berkenye>
Akik annak idején végigjátszották a Prey-t, s megvárták a stáblistát is, már egészen biztosak lehetnek abban, hogy lesz folytatása a történetnek. Most úgy tûnik, a Prey 2 már jó ideje készül titokban.
Ezt a 3D Realms elnök-vezérigazgatója, Scott Miller mesélte el egy nemrégi interjúban. Az elmondottakból arra lehet következtetni, hogy a második részt szintén egy külsõ céggel csináltatják (az elsõ részét a Humanhead Studios készítette). Scott arra a kérdésre, hogy épp min dolgoznak, így felelt: "A Prey 2-n természetesen! Éppen a harcrendszeren filózunk, illetve, hogy milyen újszerû játékelemeket ültethetnénk a folytatásba."
Forrás: Gamestar
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
http://invitel.hu/lalisoftwer/Graphic1.jpg
Hát az a gond hogy nekem ilyesmi nem történik, csak jönnek sorra a katonák, én meg lövöm õket, de végenincs érzésem támadt... találkozott már vki ezzel?
.:HaZaFi//Hks:.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A Facing the enemy nevû pályán vagyok. Ott mit kell csinálni amikor egy keeper egy burokban van fent és lent meg özönlenek a különbözõ szörnyek? Mindig elfogy a lõszerem és a keeperhez hozzá sem értem.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
c000: inc $d020; c003: inc $d021; c006 jmp $c000;
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
"Prey nagyon gyorsan eltûnt a süllyesztõben. Persze csorognak úgy heti tízezrével az eladások, de ugye kutyából nem lesz szalonna, ahogy a Human Head-bõl sem lesz soha kiváló fejlesztõ, ha továbbra is dögunalmas játékokkal bombázzák a piacot."
Elindítom a gémet,beírom a kódot és lefagy a gépem.
Vki segítsen! PLS
elõre is thx
itt minden problémádra megtalálod a választ.
A Prey király de sajnos nem túl hosszú.
92%<#mf1>#mf1>
www.gportal.hu/bioshock
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
video: megnézed mien videókarid van, felkeresed honlap, letöltöd legfrissebb drivert, elötte persze letörlöd a fennlévõ drivert
audio: ugyanaz mint a chipset
directx: elvileg dvd/cd-n is rajtavan DirectX 9.0c, onnan felrakod
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
vmelyik game nem birja, el sem indul, (pl. BF2) ha be van kapcsolva, olyankor defaultra vissza kell állitani
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
És ha átmegyek szellem módba nem látok számokat 1ik táblán sem. :S
Meg tudnád mondani pontosabban meik táblán van?
Ha az elsõ, akkor asszem 2724 de lehet 2823 is, de nem bizti . Nem emléxem jól, de az egyik táblán ki van írva, amit szellemmódból lehet elérni.Annak a táblának mindenképp a közelben kell lennie. Sok sikert
Elakadtam a játékba valaki segítsen!
Szóval van 1 ajtó amihez számkódot kell megadni hogy kinyíljon.
Ezt a kódot nem találom sehol!Valaki adja meg pls vagy mondja el hol találom meg!!!
Grebber: